YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Sarı Çizmeli Memed'A. 25 Haziran 2019 Salı 15:10

Sarı Çizmeli'ye yanıt'a yanıt :)) koltukçu kemal, Sn.Ekrem İmamoğlu'nu Sn.Muharrem İnce'nin yolunu kesmek için ortaya sürdü; hesabına göre seçim karambolü içinde Sn.İnce silinip gidecek, bu arada Sn.İmamoğlu seçim yenilgisine uğrasa bile tanınmamış bir ad olduğu için fazla tepki çekmeyecekti... koltukçu kemal'in ise seçim kaybedilmişmiş kaybedilmemişmiş umurunda bile olmayacaktı, çünkü onun umurunda olan tek değer, koltuğuydu... Ama her zamanki/ve her konudaki öngörüsüzlüğü yine ortaya cıktı ve Sn.Ekrem İmamoğlu soğukkanlı ölçülü ve dengeli politik ve insani duruşuyla koltukçu kemal'in planını bozdu... Sonuç: Sn.Ekrem İmamoğlu, bugün itibariyle CHP liderliği için en büyük ve tek ad durumuna geldiğinden, harcanması için koltukçu kemal ve çetesi tarafından -ve üstelik seçim sonucunu hazmetmiş görünen ama kendine asla yediremeyen akepe'nin başı rte'nin de desteğiyle- her türlü dümen/tezgah/oyun sahneye konacaktır... Azzz sonra!

Yorumu oyla      4      5  
sarı çizmeli 25 Haziran 2019 Salı 05:15

Tamam, KK'nu ben de onaylamıyorum ama gerek İnce gerekse İmamoğlu ve Yavaş konularında hiç bir liderin yapmayacağını yaptı, geriye çekildi! Egosunu aşıp da geriye çekilebilmek büyük meziyet ve erdem! Bu yanını teslim etmek gerekiyor! Yoksa, partiden uzaklaştırdığı bir çok aydın insandan dolayı ben de çok kızıyorum ve affetmeyeceğim!

Yorumu oyla      4      5  
Secaattin 24 Haziran 2019 Pazartesi 18:43

Milyona yakın tüm zamanların rekoru,oy farkı olmuş,oymuş buymuş,şuymuş.,bahaneleri.

Yorumu oyla      9      5  
Ben mi biz mi 24 Haziran 2019 Pazartesi 13:36

Milletin hali perişan ama kışlk külliyenin astonomik gideri, vıp jumbo jet, Marmarisr ultra lüks yazlık, ramazan ayında pide alamayan insanların verdiği vergilerle lüks mönülü iftar yemekleri, aile fertlerinin ticari ilişkileri, inşaat şirketlerinin sahibi olduğu medyanın kantarım topuzunu kaçırması sonuç ben yaptım oldu artık bitti. Ak parti kaynayan aşure kazanı gibi. Sayın Cumhurbaşkanının parti genel başkanlığını bırakmasını isteyenler az değil. Sayın Yıldırımın İstanbul adayı olması ayrı bir konu. Kanal İstanbul projesi 31 mart 23 haziran arasında ağzına alan varmıydı? İhale ve holdinglerle işi olmayan sadece dava diyen okumuş kesim artık konuşuyor

Yorumu oyla      13      5  
Sarı Çizmeli Memed'A. 24 Haziran 2019 Pazartesi 13:29

Alen 35'e aynen katılıyorum ve şunu ekliyorum: koltukçu kemal dahil hiçbir CHP'li bu başarıya ortak olmaya kalkmasın... Çünkü Sn.Ekrem İmamoğlu bu başarıyı, CHP'nin günümüzdeki bu aciz/perişan başkanı ile "evet efendimci" yönetimine rağmen/ve adsız kahraman diyebileceğimiz bir avuç gönüllüyle birlikte inanılmaz bir mücadele vererek kazanmıştır... Gerisi fasa fiso!!!

Yorumu oyla      9      6  
Alen35 24 Haziran 2019 Pazartesi 12:56

Farklı isimle aynı şeyleri yazmayın lütfen !!! merkez ile Aliş isimli yorumcunun yazdıkları aynı. seçimi kaybettiren en büyük unsur. ekrem imamoğludur. adam gibi adamdır. yıllardır beklenen her kesimden oy alabilen . birleştirici bir güç olan adaydır. tutmuş yok oradan gelen ,buradan gelenler kaybettirdi diyorsunuz! he canım he! zaten Bebek katiline yalakalık yapan benim. diyarbakır a kürdistan diyen benim. adamın mazbatasını elinden alıpta türlü iftiralar ile ortalıgı birbirine katanda benim. çıkmış birde 2 gr lık yag kütleniz ile. seçimi şuradan buradan gelenler kaybettirdi. yerse sizin gibiler yer bunu.

Yorumu oyla      15      9  
Hak, Hukuk , Adalet varsa ? ????? 24 Haziran 2019 Pazartesi 10:10

İzmir BB ‘si kamu hizmeti olan toplu ulaşımda sınırsız 90 dk uygulamasında merkez ilçeler , çevre ilçeler ayrımcılığı yapıyor. Merkez ilçelerde toplu ulaşım aracına ilk binişten sonraki 90 dk süredince binişler ücretsiz ( BEDAVA ) Çevre ilçe belediye otobüsleri dolmuş gibi indi bindi para pata . Bu uygulamada hak , hukuk , adalet nerede ? Merkez ilçelerde toplu ulaşımı kullanan 90 dk aktarma hakkıyla aylık 150.00.- 200.00.-TL. cebinde ( sübvanse ) kalsın , çevre ilçelerde toplu ulaşımı kullananların cebinden aylık 150.00.-TL. - 200.00.-TL. para fazladan çıksın öyle mi ? Bedava ulaşım değil. Ulaşımda Karşıyaka, Konak , Bornova , Güzelbahçe ilçelerinde ne hak varsa , Urla, Bayındır, Bergama , Kemalpaşa , Menderes ve diğer ilçeleri için aynı hakkı istiyorum . Tabii İzmir BB yetkililerinde “ VİCDAN “ varsa ? ???

Yorumu oyla      6      15  
Aliş 24 Haziran 2019 Pazartesi 09:57

Mehmet hocam , izmirden örnek veriyim; devletin koskoca kaymakamı istanbul a gidip gazetelere manşet olursa,sayın Binali bey ne yapsın

Yorumu oyla      15      12  
merkez 24 Haziran 2019 Pazartesi 09:48

binali beyde hata yok hocam , izmirden ve diğer yerlerden gidip ortalığı sirk yerine çeviren , gazetelerin birinci sayfalarında yer alanlar seçim kaybettirdi

Yorumu oyla      18      12  
Giritli... 24 Haziran 2019 Pazartesi 09:19

Tek kelimeyle muhteşem bir yazı, aynen katılıyorum, yüreğinize sağlık, yetti gari...

Yorumu oyla      9      8  
Z.B 24 Haziran 2019 Pazartesi 09:14

Dün yapılan seçim sadece İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi değildi. Dün yapılan seçim;17 yıllık AKP iktidarının tüm Türkiye genelinde sorgulandığı bir seçimdi. Bu durum unutulmamalı ve unutturulmamalıdır.NOKTA.

Yorumu oyla      15      9  
ali 24 Haziran 2019 Pazartesi 09:04

sayın hocam,izmirde başarılı olamayan siyasiler,devlet yöneticileri ,gidipde orada pozlar verip basına manşet olursa İstanbulluda bunun cevabını verir

Yorumu oyla      20      6