YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
melis 23 Haziran 2019 Pazar 12:00

Kendi işine bak be adam!

Yorumu oyla      4      5  
Yazır Boyu 21 Haziran 2019 Cuma 12:08

Siz hangi MHP densiniz; ümmetçi mi? milliyetçi mi?

Yorumu oyla      6      5  
dr Subje 21 Haziran 2019 Cuma 10:33

Cumhur yine işi mizaha vurmuş. Tamam anladık. Türkiyedeki siyasi partilerin durumu dünyanın güçlü devletleriyle bağlantılı. AK Parti içinde Egemen Bağış ABD'ye gidip alın size parti ve lider istediğiniz gibi...... dememiş miydi? Ama hafızamız kötü olduğu için unutuyoruz. Gelelim bu yazıya.Evet CHP Atatürk2ün ve İsmet Paşanın partisi değil. Sol değl, sosyaldemokrat değil. bütün partilerde olduğu gibi varlıklı insanların siyaset yaptığı bir Türkiye Partisi. Bilderberg işin çok dikkat edilmesi gereken yanı. aynı şekilde diğer sosyalist enternasyonalde. dikkat edin hepsinde egemen güçlerin hakimiyeti var. Ne demişti eski ankaranın tek partili dönemin valisi Nevzat Tandoğan "Bu memlekete komünizm lazımsa onuda biz getiririz" sene 40lı yıllar. anlayın burdan birşeyler. Cumhur Buluta gelince MHpye fazla gelen biri

Yorumu oyla      5      5  
izmirli 21 Haziran 2019 Cuma 09:36

bu arkadaşın freni patlamış,dingili çatlamış,kayışı kopmuş, yokuş aşağı duvara toslamış .. şöfeeer şöfer..:))

Yorumu oyla      7      5  
Ercan L 20 Haziran 2019 Perşembe 21:36

Yazı chp üstüne tartışma ve yorumlar mhp üstüne. Mhp ye laf söyleyenler bahçelinin ak partiyi esir aldığını Görmezden geliyor. Şuda var gün gelir cumhur bulut akpartiyşde eleştrir.

Yorumu oyla      4      8  
Sol Yanım 19 Haziran 2019 Çarşamba 17:29

Cumhur Bulut ben solcuyum diyenlerden daha fazla sol literatürü biliyor. Bizim solcu gençler okumasın. Solcu aileler çocuklarınıza solu okutmayın siz

Yorumu oyla      4      10  
TC misafir 19 Haziran 2019 Çarşamba 17:15

Siz hangisisiniz, 6. filoya kırmızı halı olan mı? Meydanlarda apoya urgan atan mı yoksa apoya "sayın" şehide "kelle" diyenlerle nikah kıyanların tarafında mı? Biri bir laf ederken önce kendisine bakacak. Cumhur kardeşim sen ne zaman polemikten, sataşmalardan beslenmekten vazgeçeceksin? Az Tayfun Maro oku da aydınlan. Her yazın sataşma içeriyor be kardeşim hem milliyetçi geçiniyorsun hem de sataşarak insanları gerip bölüyorsun. Madem Abd karşıtısın kaset kumpaslarıyla içinizdekileri ayıkladıklarında ne yaptın? Papaz için abd posta koyup tehdit ederken acizlik içinde sizin nikahlınız papazı teslim ederken sen neredeydin? İsrail için Kürecik'e radar kurulurken, Kıbrıs Barış Harekatında bize destek olan Kaddafi linç edilirken neredeydin? Hadi bunları görmedin; ithal kurbanlığın eti boğazından geçtiğinde, İsrailin tohumuna, el alemin buğdayına samanına muhtaç olduğunda senin milliyetçiliğin neredeydi? Reyting maksatlı, kışkırtıcı yazıların zaten seviyenin aynası niteliğinde. Sana şu köşeyi veren Ege'de Son Söz resmen köşe israfı yapmış, bu köşede yazabilecek çok değerli insanlar varken.

Yorumu oyla      11      6  
Poyraz 19 Haziran 2019 Çarşamba 16:50

Dolarları 7 liradan satan bir parti vardı. Adını unuttum.

Yorumu oyla      10      5  
Oğuz Kaan 19 Haziran 2019 Çarşamba 16:48

Cumhur Bey hatırlatırım, Bilderberg Toplantılarına ilk katılan Bület Ecevit'ti. Sayın Devlet Bahçeli bu gerçeği bildiği halde rahmetli Ecevit'in önünde hep ceketini ilikleyerek saygı duruşunda bulunuyordu. Bilderbergci Ecevit derken ucu 59. Hükümete ve partinize de dokunuyor. Bilesiniz!

Yorumu oyla      6      6  
Sana ne? 19 Haziran 2019 Çarşamba 12:21

Sen AKP'nin kucağındaki MHP'ye bak.

Yorumu oyla      9      6  
Gürkan 19 Haziran 2019 Çarşamba 11:22

Audi'ler, Mercedes'ler ile mi milliyetçilik oluyor? ...

Yorumu oyla      10      6  
Bahçeli Konak 19 Haziran 2019 Çarşamba 11:06

Bahçeli kendisine laf edenlere şimdi istediğini yaptırıyor. Arada çok fark var. Bu bahçelinin zaferi.

Yorumu oyla      5      11  
Sarı Çizmeli Memed'A. 19 Haziran 2019 Çarşamba 10:30

Amcam haklı... Yapacaksan, bay bahçeli ve partisi gibi yapacaksın; önce milliyetçi(?) olduğunu bangır bangır bağıracaksın; ardından, adının başında "milliyetçi" olduğu yazılı bir partiden milletvekili seçilip partinin başına/yönetimine geçeceksin... Ve sonra da "her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık" diye bangır bangır bağıran bir başka adamın/partinin gönüllü stepnesi/sözcülüğü üstlenip neredeyse fedailiğine soyunacaksın .. Tutarlı(!) olmak böyle olur işte, değil mi Sn.BULUT? (NOT: Bu yorum, perişanları oynayan bugünkü CHP ile başındaki koltukçu kemal'i aklamak için değil, "tencere dibin kara, seninki benden kara" deyişine örnek vermek için yapılmıştır.)

Yorumu oyla      10      5