YORUMLAR
Toplam 23 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Tayyar Önder 6 Haziran 2019 Perşembe 14:45

Çok Komik Yorumlarınız Var... Ya Çok Safsınız... Yada Okuyucunuza Resmen Operasyon Çekiyorsunuz... Kim Demiş Ekrem İmamoğlu Yedi Düvelle Savaşıyor Diye... Bilakis Türkiye Cumhuriyeti Devleti Yedi Düvelle Savaşıyor... Ekrem İmamoğlu İse Bu Yedi Düveli Arkasına Almış Durumda ve İstanbul Seçimlerini Almaya Çalışıyor... Kim mi Bu Yedi Düvel...??? İçeridekiler... CHP... İP... HDP... Saadet Partisi... DHKP-C... FETÖ... PKK ve Kandil... Üniversiteler... Cumhuriyet,Sözcü, Oda Tv... Fox Tv, Halk Tv. ve T24... Devlet Bürokrasisinin Yüzde 80'i... Tüsiad, Koç ve Diğer Yerli Komprador Sermaye... Dışarıdakiler... ABD Medyası... AB ve Komple Medyası... Alman Medyası... Fransız Medyası... İsrail Medyası... Yunan Medyası... Pensilvanya... Hep Destek... Tam Destek... Ekrem İmamoğlu'nu Destekliyor... Şimdi Söylermisiniz Yedi Düvel Kimin Arkasında...???

Yorumu oyla      4      5  
REİS 3 Haziran 2019 Pazartesi 14:36

YARIM SAATTE ŞUKADAR DOMUZ ETİ VARDI BURDA DİYE PAYLAŞIM YAPANI İFTAR SOFRASINI OTURTAN,HERGÜN 60-70 İFTAR AÇIYORUZ,HERGÜN CUMA NAMAZI KILIYORUZU DEDİRTEN ADAMIN ADIDIR KOCA REİS..

Yorumu oyla      6      6  
Gürkan 1 Haziran 2019 Cumartesi 14:51

Ayrıca "tesçil" nedir ? "Tescil" yazmayı bilmeyen adam burada isimsiz papağan gibi aynı yorumları yazıp ahkam kesiyor. Komedi. Utanmadan da FETÖ diyor. Geçmişi kurcalarsak falan demiş. "Gel artık bitsin bu hasret", "Hocaefendi", "emniyeti cemaat ele geçirmiş, buna kavgalar bile güler", "parsel parsel", "ne istedilerse verdik", "balyoz kumpası" ... al sana yakın geçmiş :) 4 oy attığın sandıktan sadece 1'i iptal olmuş ama hala daha konuşabiliyorlar. İnsan hayret ediyor. Fark bilmem kaçmış da bilmem nereye inmiş. Normalde geçersiz olması gereken oylar tekrar sayımda geçerli sayıldığı için fark inmiş olmasın? İmamoğlu mu dedi mührü yanlış yere basın diye ya da sandık başkanları ... oylar geçersiz sayılırken AKP'li sandık görevlilerin imzası yokmuş mu? Alay mı ediyorsunuz?

Yorumu oyla      8      8  
Gürkan 1 Haziran 2019 Cumartesi 14:35

Büyükşehir seçimleri iptal ama aynı sandık kurullarının saydığı ilçe seçimleri geçerli. Altta anlatan arkadaş bunu da bir anlatsın da bizde öğrenelim.

Yorumu oyla      8      9  
Lombak 1 Haziran 2019 Cumartesi 11:31

Az kaldı. Yaşayarak göreceğiz. Yine yanılacaksınız. Halk 31 Mart tablosunun bir açmaz olduğunu gördü. Yani İbanoğlu başkan, meclis çoğunluğu akpnin. Ysk belediye meclis üyeliği seçimlerini yenilemeyerek akpden yana taraf aldı. Bu tabloda açmazı açmanın anahtarı Binali olarak dayatıldı. Halkımız ya açmazı ysknın zorlama kararı doğrultusunda aşmayı tercih edebilir. Ya da akpye diyecekki bak senden memnun değilim ibanoğlu ile yaşayacaksın. Ben birincisi olacak diyorum. Halkımız dayatmaları sevmediği kadar durumdan ders çıkartan da bir halktır. Kimse meclis krizlerinin hakim olduğu bir megakentte yaşamak istemez.

Yorumu oyla      4      5  
YSK neyi tesçillemedi ki? 1 Haziran 2019 Cumartesi 09:57

İmzasız yeni sayım cedveli mi ararsın? Boş sayım defteri ki ararsın? Chl li, fetöcü memur olmayan sandık başkanları mı ararsın? Sisteme boş taratılan sayım cedveli mi ararsın? Satır kaydırma yöntemi ile B.Yıldırım ın olyarının Ekrem e yazílmasını mı ararsın? Usulsüzlük olmasa idi YSK neden seçim tekrarı versin vede suç duyurusunda bulunsun ki? Usulsüzlük var arkadaşlar kesin. Kağıt üzerinde oy hırsızlığı var. Sonucu etkiliyecek miktarda oy çalínmíşki seçim tekrarı kararı alındı. Doğruya doğru. Gürültü koparmanın anlamı yok. Hakkıyla kaAndıysa yine kazanır.

Yorumu oyla      4      9  
YSK tesçilledi tabiki 1 Haziran 2019 Cumartesi 09:46

Usulsüzlük nedir? İBB oylarının sadece yer ve satır değiştirmesi. Planlı ve örgütlü bir şekilde bir şekilde. Sandık başkanlarının ve ilçe seçim kurulu başkanları hakkında SUÇ duyurusu bulunulması kararı neyin ispatıdır? YSK kibarca üzerinden topu atmıştır. Bal gibi hırsızlık var. Çünkü çaldılar....

Yorumu oyla      4      10  
Duymayan görmeyen kaldı mı? 1 Haziran 2019 Cumartesi 09:41

Herşey ortada chp bu ülkenin geleceğini çalmıştır. Bu millet sizleri taaaa açık oy gizli tasnif zamanınızdan biliyor ne olduğunuzu. İzmir''de olan oy hırsızlığını biliyor musunuz? Baro, il YSK, ilçe seçim kurulları kimin hangi görüşün kontrolünde bilmeyen mi var? Neyin aklını yaşıyorsunuz? PKK fetö ne kadar gayri meşru örgüt varsa hepsinin desteklediği bir aday veya parti bu memlekete zarar verir. Dün fethiyle beraberdi diyenler bu gün sizlerinde fetö PKK gibi örgütlere yanaşmanızı haklı çıkarmaz. Kaldı ki bu günü konuşuyoruz. Geçmişi karıştirırsak iş hoşunuza gitmeyecek yerlere varír.

Yorumu oyla      4      9  
sezarın hakkı sezara 1 Haziran 2019 Cumartesi 09:23

şurada hala AKP yi savunan insanların ciddi anlamda ruhsal problemleri oldugunu düşünüyorum. şimdi troll desem ,troller genelde buakdar uzun yazmıyor. belliki bilinçli oldugunu zannederek yazmış arkadaş. hala canan kaftancıoğlu diyor. hala pkk diyor. Dün imamoğluna cami çıkışı yapılan provakasyonu izle derim.Halk nasıl adamı oradan uzaklaştırıyor .nasıl inanıyor kendisine! bunların hepsi size cevap. 23 haziran da çok daha büyük cevaplar alacaksınız.

Yorumu oyla      7      5  
Süleyman 1 Haziran 2019 Cumartesi 07:08

Yazı güzel içeriği dolu.Ancak Binali Yııldırımdan iki satır bahsetme gereği bile duymadın.Binali Yıldırımı yok saydın.İşte gerçekte bu zaten hiç olmadı o.

Yorumu oyla      4      9  
Erdoğan 1 Haziran 2019 Cumartesi 04:35

Hala öteki yüzde elli diyorsun adam yerel seçimlerun rekorunu kırmış.Erdiganin kendisinin aldığı karar değil.Cok bariz hırsızlık var ortada bir tek binaliyi çalışmışlar.elbette iptal olacaktı.

Yorumu oyla      4      8  
denetim 31 Mayıs 2019 Cuma 22:39

Sayin Cumhurbaskanin oldugu donemden bugune kadar olan surede Istanbul Buyuksehir Belediyesinin partinin degil devletin Mulkiye Basmufettislerince bagimsiz olarak denetlenmesini sonucun kamuoyuna aciklanmasini ve savcilarimizin gerekeni yapmasini istiyorum. Iste o gun hukukun ustunlugu ortaya cikar

Yorumu oyla      6      5  
ysk neyi tescilledi 31 Mayıs 2019 Cuma 20:59

nereden bakarsanız bakın nereden başlarsanız başlayın akp nin ve ysk nın tutulacak bir yanı yok,günlerce beklettiler soyut bir çalma kavramı geliştirdiler bahane olarak.Öyle cahilce savunuyorlar ki(ne yapsınlar) insan böyle zeki(!) insanlar da varmş ülkemde deyip gülmeden geçemiyor.Hem de organize yapmışlar.Ya birader,tutanaklar imzalı(her partinin temsilcisi de dahil) ve her partide kopyası var.İmzalı olmayanlar birleştirme tutanakları,hata varsa tekrar sayımda çıkar zaten sayılır biter,kaldıki birçok ilçede sayıldı,onlarda üç beş oy oynadı,her iki tarafa da.İnen oylar geçersiz oylar da,bu da yoruma bağlı birlikte alınmış kararlar,buna akp li gözlemciler de dahil.Başkanların seçimini görevlendirmesini de mülki amirler ve ysk yapıyor,ayrıca bunlardan şu ana kadar hırsız diye tutuklanan yok.Parmak boyasını bu ülkede kaldıran akp.Ayrıca hırsızlık yapan meclis oylarını ilçe başkanları oylarını da rahatlıkla ayarlardı.Aptal durumuna düşmeyin yandaş medyanın yalanlarını iyi hatırlayın,daha yeni tokatlama yalanını,kabataşı,camide içkiyi...

Yorumu oyla      10      5  
duygusal 31 Mayıs 2019 Cuma 20:42

Ibb'nin butun ihalelerini alan 5 tane sirket var bunlar ayni zamanda insaat rantlari da ellerinde bunlarin tv kanallarii var. Okculuk vakfi-Turgev-Tugva mahdumun birde kizin 2 vakfi var Imamoglu koltuga oturursa bunlarin suyu biter. Ramazanda her aksam milletin vergilerinden odenen ultraluks monulu yemeklere homurdanma var. Binali bey partinin 2ci adazmi haydi IBB baskanligina efendiliginden razi oldu secimi kazanamazsa ne yapar bilen var mi? Susup oturacagini kimse zannetmiyor. TBMM baskani iken IBB adayi tenzili makamdir

Yorumu oyla      10      5  
Nurizade 31 Mayıs 2019 Cuma 19:45

Aşağıdaki yorumlardaki 3 yorumla uzun uzun anlatımlar yapan arkadaş, şu Avusturya seçimlerinde mektupla kullanılan oylar nedeniyle seçimlerin nasıl iptal edildiğini unutmuş. Hatırlatayım dedim. Çünkü TV larda yapılan açık oturumlarda AKP sözcüleri aynen böyle anlatıyorlar.

Yorumu oyla      6      5  
TC misafir 31 Mayıs 2019 Cuma 16:09

Aşağıda biri çifte masal anlatmış "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" fetöcü lafıymış peh! Atatürk'ü bilmeyen, yok sayan güruhtan başka şey beklenmezdi ki. Neymiş fetöcülermiş, bunu söyleyenler de her istediklerini verenler, fetö olimpiyatlarına sponsor olup avuçları patlayıncaya kadar alkış tutanlar. Seçim kanununda mevcut, memur kadrosu seçim bölgesinde yetersiz ise diğer kurumlardan talep edilir diye. Sizler akraba yobaz takımı olan vakıflarınıza aktardığınız o öksüz- yetim hakkı paralar kesileceği için bu kadar telaş içindesiniz. Burada sizden ala fetöcü yok her konuşmanızda onların adını ağzınıza alarak reklamını yapıyorsunuz. Fetöye parsel parsel makamları ve mekanları satarken utanmadınız, el ele Genelkurmayın kozmik odasına girip devlet sırlarını fetöye sunmaktan utanmadınız, "adamı" neredeyse peygamber ilan ederken utanmadınız, onları hasretle çağırırken utanmadınız, onların tezgahladığı ergenekon kumpasıyla terörist savcısına kefil olurken utanmadınız, o kumpaslarda insanların kahrından ölmesine sebep olmaktan utanmadınız, ösym sınavlarında gençlerin emeklerinin çalındığında utanmadan bu rezilliğe kefil oldunuz, seçimlerde mühürsüz oyların geçerli sayılması rezilliğine utanmadınız, ysk verdiği gerekçeli kararında oy hırsızlığından bahsetmemesine ve böyle bir tespitin olmamasına rağmen oy çalındı yalanı atmaya utanmıyorsunuz, yahu siz hiç utanmaz mısınız?

Yorumu oyla      10      5  
YSK tesçilledi ki.. 31 Mayıs 2019 Cuma 15:12

Hırsızlığı YSK bir güzel tesçilledi. Daha neyi konuşuyorsunuz? Bal gibi oylar çalınmıştır. Sandık kurulu başkanı ve ilçe seçim kurulundakiler ile birlikte sisteme aktarırken oylarla oynanmış yedek sayım tutanaklarının düzenlenmesi ve araştırması, çoğunun imzasız olması, boş olması vb usulsüzlükler herşeyi ortaya koyuyor. Bakınız burası kadar dikkat çekici... Tekrar sayílan oylar CHP''li en yetkili kişiler hukukçular nezaretinde satıyınca fark 29000 lerden 13000 lere iniyorsa ve bu sadece sayılan %10 oy ise. Bu hırsızlık değil mi? Tüm oyların sayımına CHP neden itiraz etti? Çünkü çaldılar...

Yorumu oyla      4      15  
Gürkan 31 Mayıs 2019 Cuma 15:02

Medyanın hali perişan. Gazetecilik diye yapılanlar ortada. Her şey duygusal :)

Yorumu oyla      6      8  
Seçim bitince mesele biter mi? 31 Mayıs 2019 Cuma 14:58

Hiç zannetmem… Meselenin bitmesinin tek yolu vardı, onu da YSK tıkadı. Açılan her sandıkta Binali Yıldırım’ın oylarının çalındığını göre göre, İstanbul’da bütün sandıkları yeniden saydırtmadı. Daha doğrusu CHP istemedi, YSK da onlara uydu. O zaman CHP’lilerden YSK’ya nasıl bir alkış, nasıl bir övgü vardı hatırlasanıza… Ekrem İmamoğlu sırf bu yüzden “Benim YSK’ya güvenim tam” diyor ve yeniden seçim kararının alınmayacağını öngörüyordu. YSK, üç bavul dolusu hırsızlık belgesine göz yumamayınca, bir anda tu-ka-ka oldu. Hem on binlerce oy çalıp, hem de üstüne yatmaya meyletmişler belli ki… Ortaya çıkacağını bile bile tarihin en organize oy hırsızlığını yapıp… Bunlar tespit edilince sayımı engelleyip… Seçim tekrarı kararı alınınca “mağdurum” diye ortada gezinen bir partiden, 23 Haziran’da demokrat bir tutum beklemek akılcı olmaz. Hele de kaybedince… Oysa 31 Mart’ta da kaybetmişlerdi… Bütün oylar sayılsa zaten Ekrem İmamoğlu o koltuğa oturamayacaktı ama, gel de bunlara anlat… Siz tepki vereceksiniz diye AK Parti, oylarının çalınmasına göz mü yumacaktı? Ayrıca, göz yumsa dahi, siz bunu korkaklık olarak addedip, bu defa hükûmeti yıkmak için harekete geçmeyecek miydiniz? Hatta geçmemiş miydiniz? Hülasa… Demirden korkan trene binmesin.

Yorumu oyla      4      16  
Dikkatli okuyalım... 31 Mayıs 2019 Cuma 14:56

19 günde ne gördük? İstanbul’da 25 yıllık koltuk hasretini dindirmeye çalışan CHP, geçici olarak büyükşehir belediye başkanlığını yürüttüğü 19 günde neler yaptı, şuraya not düşelim. -İl Başkanı eski TKP’li Canan Kaftancıoğlu ‘eş başkan’ fonksiyonu üstlendi. -Tebrik için çiçek gönderilmemesi, bunun yerine 28 Şubat ve sonrasında başörtüsü düşmanlığı ile bildiğimiz Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne yardımda bulunulması istendi. -CHP’li azgın azınlık TÜRGEV’in kız yurdunu basıp öğrencilere dehşeti yaşattı, seçim öncesi bolca hoşgörü dağıtan geçici başkanın umurunda bile olmadı. -İBB’deki bütün verilerin dışarıya kopyalanması talimatı verildi. Devletin İBB’deki gizli ve stratejik bilgilerinin sızdırılması, ayrıca Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na aykırı talimata mahkeme durdurma kararı verdi. Ancak CHP İl Başkanı, “Karar elimize ulaşmadı. Merak etmeyin, kopyalamaya devam ediyoruz” diye tweet atıp, suç işlemekle övündü. (İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU, CHP’Lİ BAŞKANA VERİ KOPYALAMA TALİMATINI FETÖ’NÜN VERDİĞİNİ AÇIKLADI) -Toplumsal Cinsiyet adlı eşcinsellik zırvasını belediye gündemine getiren CHP’li geçici Başkan, 37 yıldır aralıksız yapılan Dinî Yayınlar Fuarı’nı yasakladı. -50 kişinin ölümünden sorumlu, hapisteki HDP-PKK’lı Selahattin Demirtaş için övgüler yağdırdı. -Teravih vaktine konser koyup, İngiliz müzik grubunu İstanbul’a getirme kararı aldı. -Maltepe mitinginde “Yurtta sulh, cihanda sulh” vurgusu yaparak, 15 Temmuz FETÖ darbecilerine selam çaktı. -Sandıklarda CHP lehine hırsızlık yapan sandık başkanlarından 96’sının CHP’li, 42’sinin azılı FETÖ’cü olduğu ortaya çıktı. Sandıkların yüzde 10’u açıldığında 42 bin oyun buharlaştığı tespit edilince, film bitti.

Yorumu oyla      6      18  
Sarı Çizmeli Memed'A. 31 Mayıs 2019 Cuma 13:45

Stratejileri, taktikleri ve hatta tezgahları anladık da, "yem" olduğu apaçık ortada olan banka yönetim kurulu üyelikleri, danışmanlıklar gibi "kızak ulufe"leri, poitika kurdu veya ağır toplar oldukları savlanan Arınç gibilerin yemesini anlayamadık... "Ülkemde politika ve politikacılar yerlerde sürünüyor" dediğimde karşı çıkanların kulakları çınlasın... Çın Çın!

Yorumu oyla      9      5  
Işık Dikicigil 31 Mayıs 2019 Cuma 13:40

EKİNLER BAŞ VERMEDEN KÖR BUZAĞI TOPALLAMAZ :)

Yorumu oyla      4      5  
Işık Dikicigil 31 Mayıs 2019 Cuma 13:37

HAŞERE İLE MÜCADELE , EKİNLER BAŞ VERMEDEN BAŞLAR . ERDOĞAN BUNU DÜŞÜNMÜŞ OLMALI. İLAÇLAMA . YOKSA KARTOPUNA DÖNÜŞEBİLİR .

Yorumu oyla      4      5