YORUMLAR
Toplam 25 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
sezarın hakkı sezara 28 Mayıs 2019 Salı 13:26

ya arkadaş cevap yetiştiricem diye haberi fatih yapar'ın yazısını da okumuyorsunuz. semih bey elbetteki başkanın başka işleri var. yukarıda yazıyor işte yapılan icraatlar! niye okumuyorsunuz? ne yapacaktı adam size! 2 ay içinde tüm çukurları giderecek. körfezi yüzülebilir hale getirecek. bütün gecekonduları temizleyecekmiydi? daha adamın yaptıgı icraatlerden haberiniz yok ! buraya gelip ilk icraatı bu diye yazıyorsunuz. haberi olna insan böyle yazarmı? sabah 7 de işe giderken yarı fiyatına toplu taşımaya binince iyi. ama en ufak hatasında adamı yerin dibine sokuyorsunuz. 2 ayda en kötü belediye başkanı ilan ettiniz! ekşi sözlükte bile başlıgınız var arkadaş! AKP nin binlerce troll saldıgını artık tüm sosyal medya biliyor. dün haber türkte ekrem imamoğluna yapılanları da gördük. program sonrası kesiip biçilen konuşmalarınıda gördük. bu sebeple soyer e karşı yapılanları da normal karşılamak lazım aslında. çünkü hiç biriniz gerçek değil. yada aslında tek kişisiniz.

Yorumu oyla      8      5  
Semih 28 Mayıs 2019 Salı 09:23

Eleştirenlerin belki başka işi yok. Ama herhalde başkanında başka işi yok. Yığınla sorun varken.

Yorumu oyla      6      10  
Mehmet 28 Mayıs 2019 Salı 02:08

Bütün problemler çözülmüş sanki insanların hayatında tek bir sorun var oda Tunç Soyer neden orada kalıyor. YAKIŞIR BÜYÜK BAŞKAN TUNÇ SOYER ve DEĞERLİ EŞİ NEPTÜN HANIMA..

Yorumu oyla      5      10  
Chp li sevket 28 Mayıs 2019 Salı 01:26

İzmir in en önemli sorunlarından biri trafik bu konuda kimse bir şey söylemiyor. Soyer düşmüş şato derdine.Kardeşim biz sana oyumuzu satoda otur diye vermedik, yeter artık bir şeyler yapmaya başla ,bir ev kirala otur.Belediye sana oturacak ev vermeye mecburmu? Neymiş 2010 yılında orası başkanlık konutu yapılmış mış. Tunç bey geç bunları şimdiye kadar burası konut olarak kullanılmadı.Aziz millete izban binin dedi, sende bisiklete binin diyorsun vah izmir vah.

Yorumu oyla      6      9  
Bu tartışma İmamoğlu’na zarar veriyor. 28 Mayıs 2019 Salı 01:13

Tunnç Soyer’ in büyük zaafı gereksiz aceleciliği. Geçmişte de böyle z

Yorumu oyla      5      6  
Alen35 28 Mayıs 2019 Salı 00:20

ya bırakın allahını severseniz. tunç soyeri bisiklete biniyor diye beğenmeyen tipler var. yıllardır alışmışlar milyonlarca TL lik makam araçlarına. hali ile anormal geliyor. şato konusuna gelince. adam burayı konut yapmasa gitse kordondaki belediyeye ait daire de otursa bu seferde "vay efendim kordonda lüks eve yerleşti" diyeceksiniz. gitse bornovada otursa " vay efendim niye bornova" diyeceksiniz. biz bilmiyoruz sanki wowturkey suser larını da ,anlamıyoruz buraya akın ettiğinizi.

Yorumu oyla      6      6  
Cengiz 28 Mayıs 2019 Salı 00:14

İzmirliler olarak sosyal tesis istiyoruz belediyeden, şato halka açılmalıdır

Yorumu oyla      7      6  
sezarın hakkı sezara 28 Mayıs 2019 Salı 00:13

ya cidden soyer i kötüleyenlerin başka işi yokmu? yani cidden başka mesele kalmadımı? evet bende tasvip etmiyorum bu bina da yaşamasını ancak yapılan yorumlara bakıyorum. sanki bu adam sıfırdan burayı almış ve oraya bir şato inşa etmiş,saray inşa etmiş. milyonlarca TL harcamış vatandaşın parasını çar çur etmiş gibi yorumlar yapılıyor. yahu 2 ayda Tunç soyer i izmirin gelmiş geçmiş en kötü belediye başkanı ilan ettiniz! bu ne vicdansızlıktır be arkadaşım ? bakın bu bina zaten belediye ye ait. sıfırdan başkanlık konutu olarak yapılmadı. fait hyapar'ın dediği gibi 26 odası,hamamı,saunası falan yok! heleki vatandaşın mutfagın da yangın varken "ejder meyveli" davetler verilmiyor. kendisi mümkün mertebe makam aracı kullanmıyor. Belediye ye ait kurumlar da emekli oldugu halde yöneticilik yapmaya devam edenleri görevden alıyor ses çıkarmıyorsunuz. senelerdir atıl durumda olan. uyuşturucu bagımlılarının merkezi haline gelmiş elektrik fabrikasını belediye bünyesine katıyor ses çıkarmıyorsunuz. toplu taşıma yogunlugunu azaltmak için içndirim yapıyor. böyle indirimmi olur diyorsunuz.tarım projelerini destekliyor sesiniz gene çıkmıyor! ama sorun şato restoranı konut haline getirmek olunca. 2 ayda adamı en kötü belediye başkanı ilan ediyorsunuz! şimdi bana bunun cevabını verin bir daha buraya yorum yapmayacagım. bakın açık yüreklilik ile söylüyorum . buranın konut olmasını desteklemiyorum !!!!! ancak sezarın hakkını sezara verin ve söyleyin ozaman neden iyi yaptıgı şeyleri desteklemiyorsunuz da konut üzerinden adama yürüyorsunuz????????????

Yorumu oyla      6      6  
Mesele olmaz mı ? 27 Mayıs 2019 Pazartesi 20:58

İzmir’de toplu ulaşımda 17 km mesafe için 2 araç değiştirip kişi başı 2 bilet bedeli 6.00.-TL ulaşım ücreti ödetiliyor, çevre ilçelerin 10.02.2016 tarihinde iptal edilen 90 dk aktarma hakları iade edilmediğinden ; belediye otobüsleri dolmuş gibi indi bindi para alınıyor. . Ama. İzmir BB Başkanı Sayın Tunç Soyer ; Balçova , Buca, Bornova, Karşıyaka’dan Kemeraltı’na ulaşım. çok zormuş gibi bu ilçelerden günde 2 şer kez Kemeraltı na otobüs seferi düzenlemeye onay veriyor. Bu ilçelerden kısa süre içinde Kemeraltı na ulaşılır ve 90 dk aktarma hakkıyla tek biletle 3.00.-TL ‘ye geri dönüşleri bile olabilir . Toplu ulaşımda çevre ilçede herkes gittiği kadar ödesin ancak merkez ilçelerde uygulanan 90 dk aktarma hakkından da çevre ilçelerde toplu ulaşımı kullananlar vatandaşlar da eşit ve hakkaniyetli bir şekilde faydalansın . Şato nun sayın Soyer’e tahsis edilmesi mesele değil ama toplu ulaşımdaki sınırsız 90 dk aktarma hakkı uygulamasındaki merkez ilçeler. çevre ilçeler ayrımcılığı mesele .

Yorumu oyla      8      9  
çünkü 27 Mayıs 2019 Pazartesi 18:46

Çünkü ilk kez merkezde oturmayan bir belediye başkanı ilçe belediyesinden gelerek büyükşehir belediye başkanı oluyor, bunu neden anlamakta zorlanıyorsunuz, sanki izmir merkezde evi var, oradan çıkıp konuta taşınıyor...

Yorumu oyla      10      11  
muhalif 27 Mayıs 2019 Pazartesi 18:35

varyantta ki "şato" denilen büyükşehire ait alan ve yapı, "başknlık konutu" denmiş olabilir, ancaK bu güne kadar hiç bir başkan tarafından "konut" olarak kullanılmadı, büyükşehirin "konuk evi" olabilir ancak başkanlık konutu olmssı DOĞRU DEĞİL Burası konumu itibariyle İzmirlinin kullanımna tahsis edilmelidir. oyer başkan koltuğa oturduktan sonra ilk icraatlarinden biri bu olmamalıydı…..

Yorumu oyla      14      12  
şahin 27 Mayıs 2019 Pazartesi 18:23

Gereksiz, anlamsız bir icraat.

Yorumu oyla      12      12  
Karsli selim 27 Mayıs 2019 Pazartesi 18:04

Işiniz gücünüz eleştirmek, tunç başkan kentimizi avrupanın paris i yapacak hiç endişeniz olmasin, şato atıl durumda duruyordu tunç başkanımız da orayı restore edıp misafirleri de orada ağırlayacak bunda ne var kardeşim, hem belediye ye yakın istediği zaman gece çıkar kontrollerini yapar, tunç başkan izmire renk katacak, en büyük başkan tunç baskan

Yorumu oyla      10      14  
ibrahim Yüncü 27 Mayıs 2019 Pazartesi 17:50

Tunç beyin, törene bile kendi bisiklet ile gittiğini, makam kullanmadığını bilen insanlarız. Belediye mülkiyetindeki bir yapıyı konut yapmayacağını hepimiz biliriz. Neden, nasıl İ.B.B gündemine girer bu konu anlamış değilim. Bu mekan, Havagazı Kültür Merkezi tarzında düzenlense iyi olur.

Yorumu oyla      11      8  
Soyerin Trolleri 27 Mayıs 2019 Pazartesi 17:33

Bakınız soyerin trolleri dedim hemen geldiler bir an 18 dislike 11 adet yorum.Şatoyu savunup halka kin kusacaklar.Bunlar bizim vergilerimizle besleniyorsa hakkımı helal etmiyorum..

Yorumu oyla      11      12  
Dikkat etmezsek olacağı buydu 27 Mayıs 2019 Pazartesi 17:29

Biz oy kullanírken hizmet edene oy vermez isek olacağı bu. Birilerini hırsızlık ile suçlarken dinimizdeki asıl hırsızları göremiyiiruz. En büyük hırsızlık ta bizlerin bir daha geri gelmeyecek olan en değerli ZAMANIMIZ. Tabi anlayana....

Yorumu oyla      7      9  
Maykoplu 27 Mayıs 2019 Pazartesi 17:25

İzmirde büyük çoğunluğun içine sinmedi eveleme geveleme yok olmadı izmir halkının yüzde doksanına sorsanız şato denilen yerden haberi yok

Yorumu oyla      7      9  
sezarın hakkı sezara 27 Mayıs 2019 Pazartesi 17:11

Evet bende bu şato olayını hoş karşılamadıgımı bir çok kez dile geitrdim. ha bence büyük sorunmu ? değil! yani burada abartanların ,yüklenenlerin paralı troller oldugunu söylemek herhalde yanlış olmaz. bunu gidip normal izmir halkına sordugunuz zaman "banane ve sanane" der! sallamaz yani. "şimdi çav bella zamanı" rrumuzlu yorumcu demiki "ilk icraatı şaroyu kendine tahsis etmek demiş" bak troll oldugu nereden belli! çünkü fatih yapar'ın makalesini okumuyor. adam yazmış geldiği 2 aylık süreçteki icraatlerini ama hala "ilk icraatı" yazıyor! aşağıda "YOK MALESEF" İSİMLİ YORUMCU DA PARALI TROLL!! buda okumadan yazmış muhtemelen aynı kişiler. "ibrahim " isimli arkadaşı zaten hepimiz tanıyoruz. kendisi akp li değilim der haklı haberlerin hiç birinde göremezsiniz kendisini . muhtemelen bu arkadaşta kadrolu troll olabilir! Fatih bey muhtemelen bu yazıyı sosyal medya eleştrileri ve EGe'de sonsöz haberlerine yapılan yorumları baz alarak yazmış. anladıgımız üzere de troll ordusu konusunda da dem vurmuş zaten . deiğim gibi haberler okunmadan ,köşe yazarlarının yazıları okunmadan yapılan ezbere yorumlar zaten troll olduklarını kanıtlıyor. bunun üstüne fazla da bir kanıt sunulamaz zaten. 2 aylık icraatler ortada. Tunç soyer i özellikle gençler çok seviyor. Kendi adıma konuşacak olursam . henüz çok yolu var soyer başkanın. aktif bir insan . Liakat sahibi bir insan. şuana kadar yaptıkları tatminkar değil ancak kötü de değil çünkü göreve geleli henüz 2 ay olmuş. elinden geleni yaptıgını düşünüyorum. mutlaka ki agırlıgını fazlası ile koydugu zamanlar olacaktır. gecekondulaşma, yolların ve trafigin çözümü bunlar hep bütçe meselesi ve öyle 2 ayda çözülecek sorunlar değil. bunların 2 ayda çözülüpte icraata dökülecegini sananlar . izmire badana boya yapma sözü veren bir başkan adayına oy vermiş insanlardır. evet bunu unutmadık! bir belediye başkan adayının projesi kentsel dönüşüm değil, arka sıralara dokunmak değil. gecekondulara badana boya sözü idi !!! VİCDAN önemli şey arkadaşlar. bugün istanbula ihanet ettik diyen partili cumhurbaşkanı nın ve akp nin trolleri soyeri sadece 2 aylık süreçte hiç bir şey yapmamakla suçluyor. gülermisin aglarmısın !!!

Yorumu oyla      13      9  
İzmirli 27 Mayıs 2019 Pazartesi 17:10

Bırakın gereksiz tartışmaları adam oturacak tabi gidin bir araştırın bakalım vali,emniyet müdürü,rektör paşalar ,muftu, diğer protokol nerelerde oturuyor.Trollük yapmayın burada.

Yorumu oyla      7      10  
Sarı Çizmeli Memed'A 27 Mayıs 2019 Pazartesi 15:44

"Dinime küfreden bari müslüman olsa..."

Yorumu oyla      7      5  
Vedat 27 Mayıs 2019 Pazartesi 15:40

Yani Türkiye de ana muhalefet motivasyonunu saraydan alırken..İzmir in Lordu Soyer''in şatoya taşınması sadece siyaset bilimi açısıdan pragmatik bağlamda eleştiriye açıktır...Sosyoloji kısmını eleştirmiyorum bile...Ak parti İzmir de ne yazık ki vasat muhalefet anlayışıyla durumu analizden uzak..Son tahlilde bu konu önemli değil başka konular var demekte işin basitine kaçmak meseleyi kavrayamamak...Solculuk ontolojik bağlamda sallanırken neyi ve kimi sağlama almaya çalışıyorsunuz?

Yorumu oyla      4      5  
T.C Erol DURUKAN 27 Mayıs 2019 Pazartesi 15:29

Bu ne ya kardeşim Ülkeyi B...K Götürüyor bizim aramızda paralel chp'liler neyle uğraşıyor... Geçiniz bunları... HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...

Yorumu oyla      5      7  
Şimdi Çav Bella zamanı 27 Mayıs 2019 Pazartesi 15:08

İlk icraatın kendine şato arkadaşına sahilde lojman tahsis ediyorsan senin sol partide işin yok.Biz Seferihisarı görüp burdan çok uyardık Kocaoğlunu çok ararsınız diye.Dikkat edin burada da soyerin trolleri var,nasıl akp sarayın itibar göstergesi olduğunu savunuyorsa bunlarda şatoyu savunuyor zihniyet aynı parti farklı. Yani şimdi Ankara-Eskişehir belediyesine bakıp daha çok ağlayacağız.

Yorumu oyla      20      25  
YOK MALESEF 27 Mayıs 2019 Pazartesi 14:46

Gelir gelmez verdiği sözleri yerine getirmek yerine nerde kalacam derdine düşen HALKÇI!! çav bella söyleyen bir belediye başkanını sorgulamaz hakkımız elbette. Bunu masum göstermek de ayrı bir saçmalık da neyse.

Yorumu oyla      15      27  
ibrahim 27 Mayıs 2019 Pazartesi 14:46

katılıyorum, önemli olan nerede oturduğu değil, ne yaptığıdır. şimdiye kadar sayılanlar içi boş işlerden öte değildir. sabah ve akşam 1 saat indirim yapmak abesle iştigaldir.

Yorumu oyla      14      28