YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
sezo 24 Nisan 2019 Çarşamba 21:18

yorumlar cidden komik. hayır yani izmirin sahillerine yatırım yapıldı diye ne yapsın adam binmesin mi bisiklete? yada biz binmeyelimmi? ! bir tanesi bisiklete binmeyi izmirin kötü kokmasına bağlamış. bir tanesi show yapıyor diyor. br tanesi musakkadan girmiş antrikottan çıkmış sonuna dış ilçelerdeki 90 dak. olayını bağlamış. böyle bir şey olabilirmi ya? para falanmı alıoyrsunzu böyle saçmalamak için anlamıyorum!!! adam %58 aldı arkadaşım ! yüzde elli sekiz !!! siz burada adamın bisiklete binmesi ile ugraşacagınıza ( ki örnek alınacak bir şey) bir zahmet mutfaktaki yangına bir bakın ! dolar aldı başını gidiyor ona bir bakın! birilerinin bu milleti, et ile tırnagı birbirinden nasıl ayırıyor ona bakın .! soyer başkan gayette görevini yapıyor. milletin derdi bisiklet olmuş.

Yorumu oyla      5      5  
Şov yapma 24 Nisan 2019 Çarşamba 19:16

İzmir''in içinde bisiklet yolu mu var? Kaldırımlar yetersiz. Olanlarda araba parkı. Bisiklet sureceksin. İnsanlara yürümeye yer yok.... Alaycı olmayın...

Yorumu oyla      4      5  
hazımsızlar!!!! 24 Nisan 2019 Çarşamba 17:05

adam goreve geleli 1 hafta oldu ulaşım indirimi yaptı vapur gece seferi koydu elektrk fabrkkasını satın aldı.. bazılarınız gerçekten çok hazımsız ve sabırsız.. adam şov yapmıyo ornek olmaya çalışıyor..biraz şans tanıyın ya kötü niyetli olmayın..

Yorumu oyla      9      7  
İzmirli 24 Nisan 2019 Çarşamba 16:32

Şehiriçinde ben de bisikleti kullanan birisiyim. Bisiklet yollarının artmasını sonuna kadar savunurum. Bir belediye başkanın da bisiklete destek vermesi güzel bir şey. Ancak Tunç Başkanın bu hareketini şimdilik şov yapmak olarak görüyorum. Ne zaman İzmir'e güvenli ve uzunluğu artan bisiklet yolları yaparsa o zaman Tunç Başkan'dan 'şov yapıyor' yorumum için özür dilerim.

Yorumu oyla      9      8  
Gürkan 24 Nisan 2019 Çarşamba 16:12

Bisiklete binerek bisiklet sürmeyi bildiğinin mesajını veriyor.

Yorumu oyla      7      6  
Serif Ali ONAY 24 Nisan 2019 Çarşamba 15:35

Ben hafta sonlari 80 - 100km bisiklet binen biriyim.Baskani tebrik ediyorum söz verdi tuttu tutacakelbette her yere bisikletle gitmeyecek akliniza ilk geleni paylasmayiniz önce empati yapip dusünunuzverilmek istenen mesaji anlayan anliyor anlayamiyanlarda zaman icinde anlayip bisikletten inmeyeceklerdir bu kadarda iddiali dusunuyorum kirin o kafanizdaki zincirleri özgur birakin kendinizi??????????????

Yorumu oyla      6      5  
Şov 24 Nisan 2019 Çarşamba 15:10

Savunanlara sözüm Tunç Soyer’in tanımıyorsunuz, boş atmayın...

Yorumu oyla      4      9  
Zamanı var mı? 24 Nisan 2019 Çarşamba 12:46

Boş zamanlarda bisiklete binmek anlamlıdır. Ama bir Büyükşehir Başkanının tüm ilden sorumlu olduğunu düşünürsek zamanını dikkatli kullanması gerekir. O bakımdan da işine zaman ayırabilmesi için makam arabasını kullansınki işlere vakit ayırsın. Sadece tribüne yönelik işlerin dışında asıl problemere el atsın.

Yorumu oyla      6      6  
Kentli(!) mi? 24 Nisan 2019 Çarşamba 11:41

İzmir''in sahili İnciraltı ile Sasalı arası mı Kentli (!) ? İzmir körfezin kıyısında oturanlardan ibaret değil Kentli(!). Bisiklet için daha çok fırın ekmek yemeniz lazım. Kendinizi kandırmayın artık.

Yorumu oyla      5      8  
Ömer 24 Nisan 2019 Çarşamba 11:37

Aslında bende bisiklete binmek isterim... İzmir'in coğrafi konumuna kent trafiğinde cambazlık yapmak zorunda olsak dahi gerçekten bisiklete binmek isterdim. Ancak sorun şu ki Bisikletin camları yok! "ne alaka" diyeceksiniz? Alakası şu; İzmir o kadar kötü kokuyor ki bisiklete binmek keyfin çok gerisinde ruh ve beden sağlığımız açısından büyük bir tehdit oluşturuyor. Sanırım belediyenin, bisiklet sürücülerine ağız ve burunları kapatan güzel koku sürülmüş cerrahi maske dağıtması da gerekir.Sadece bir belediye başkanın bisiklete binerek bu kötü kokuları ve kaynaklarını İzmirlilere unutturması, gündemi icraat yoksunluğundan popüler hareketlerle tatil etmesi mümkün değil. Allah İzmir'in yardımcısı olsun. Anlaşılan o ki dün olduğu gibi bugün de İzmir de Popülist yaklaşımlar devam edecek ve Güzel İzmir, Çirkin kokmaya devam edecek... :(

Yorumu oyla      5      11  
Yorumcu 24 Nisan 2019 Çarşamba 11:26

Üst makamlarda oturanların örnek olması çok önemli, salt bu nedenle dahi Sn Soyer'in bisiklet kullanması takdire şayandır. Aynı davranışı diğer ilçe belediye başkanları ve makam aracı kullanan bürokratlardan da beklemek hakkımız. Ancak onlardan bir ses çıkmadı henüz. Ayrıca çarşı pazarda, yazlıkta, ikamet edilen evin önünde vb. resmi plakalı araçları görmememiz gerekir, bu nedenle resmi olan (resmi olduğu dışarıdan bilinemeyen sivil plakalı )araçların kamu hizmeti dışında kişisel kullanımlarının da önüne geçilmesi bakımından belediye başkanlarının gerekli somut idari tedbirleri de alması gerekir diye düşünüyorum. Örneğin, araç takip sistemlerinin zorunlu hale getirilerek sıkı takibi, sivil plakalı araçların kiralanmaması, araçların mesai bitimi kurum otoparkına çekilmesi gibi. Bu yolla çok daha etkin sonuçlar alınacaktır.

Yorumu oyla      9      5  
“ Musakka ve Antrikot “ 24 Nisan 2019 Çarşamba 11:21

İzmir BB kamu hizmeti olan toplu ulaşımda 13.02.2016 tarihinden itibaren sınırsız 90 dk aktarma hakkı konusunda merkez ilçeler , çevre ilçeler ayrımcılığı yapıyor . Merkez ilçelerde toplu ulaşımda sınırsız 90 dk aktarma hk var . Çevre ilçelerde aktarma hk yok. İstanbul BB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ‘nun belediye yemekhanesinde aşçıya verdiği talimat “ birine musakka birine antrikot olmaz ,yanlış bir dahakine aynısı olacak “ İzmir’de toplu ulaşımda sınırsız 90 dk aktarma hk konusunda merkez ilçeler , çevre ilçeler ayrıcalığı yapıldığına göre ; toplu ulaşımı kullananların birine musakka birine antrikot . İzmir BB Başkanı Sayın Tunç Soyer haftanın üç gününün gecesi Karşıyaka , Alsancak arası baykuş vapur seferleri koymadan önce normal şartlardaki ( sabah 06 00 - akşam 23. 59 ) toplu ulaşımın 90 dk aktarma hk konusundaki ayrıcalığına son verseniz daha iyi olmazmıydı ? Çevre ilçelerdeki vatandaşlara aktarma haksız baykuş ( 23.59 —- 03,45 ) vapur seferleri tarifesi mi layık görülüyor ?

Yorumu oyla      5      13  
Tam35 24 Nisan 2019 Çarşamba 10:47

Gargamel lik yapmayın, yok bisiklet yolu yokmuş, şov yapıyormuş 60 yaşınıza geldiğinizde bakalım siz bisiklet bine bilecek misiniz. Gargamel ler kaybedecek Şirinler kazanacak..

Yorumu oyla      13      5  
ibrahim 24 Nisan 2019 Çarşamba 09:46

İzmir'in coğrafi yapısı nedeniyle bisiklete binmek haftasonu etkinliğinden başka birşey olamaz. Burası örneğin Manisa gibi düz bir alana kurulmuş şehir değildir. Kadifekalesi, Yeşilyurtu, Limontepesi vs dik yokuşlara sahip bir yerleşim. Doğa böyle. Onun için belediye başkanı bisiklete binmeyi özendirsin ona diyecek birşey yok. Hatta teşvikini takdirle bile karşılarım ama olacak şey var, olmayacak şey var. Örnek; vatandaş belediye başkananına uyarak bisikletle Limontepe'den işe gitmek üzere yola çıkar. Otobüste aparat varsa onca yoğunlukta şoför iner ve aparata bağlantısını yapar. İneceği durakta aynı seramoni devam eder, şehrin düz yerlerinde bisikletine biner ve bir süre gittikten sonra metroya biner. Yine sabahın yoğunluğu ile insanları ite kaka koca bisiklet ile metroya biner..... ben devam etmeyeyim bu arada muhtemelen dayak yiyebilir. Selametle.

Yorumu oyla      8      9  
İşi çok zor ?? 24 Nisan 2019 Çarşamba 09:40

Sayin Tunç başkanımızın işi zor verdiği mesaj güzel ama ... Ben Kamil Tunca Bulvarı''ndan Altındağ daki işyerime bisiklet ile gidip gelemem çok istememe rağmen bisiklet yolu olmadığı gibi buna musait de değil zaten tıkanan trafik yol kenarındaki park halindeki araçlar kaldırımların isgaliyesi Vs. .. kÖkten değişim gerekli :(

Yorumu oyla      13      6  
Kentli 24 Nisan 2019 Çarşamba 09:29

Yağcılık yapan sizsiniz . Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş . Bisiklet yolu sahilin bir kısmında değil İnciraltı dan Sasalı doğal yaşama hatta kuş cenneti ne kadar var. Sizin oynamaya niyetiniz yok yerim dar diyorsunuz

Yorumu oyla      10      9  
İzmirli 24 Nisan 2019 Çarşamba 09:05

Boş konuşmayalım.Sayın Soyer Seferihisarda kaç defa işe bisikletle gitmiş.Üstelik yıllardır orada görev yapmış biri olarak.Gitti de biz mi duymadık görmedik.Bırakın bu ucuz işleri.İcraat yapın.

Yorumu oyla      10      11  
Yağcılık yapmayın lütfen 24 Nisan 2019 Çarşamba 08:43

Bırakın bu ruh hallerini Mehmet bey. İzmir''de araç trafiğine doğru düzgün yol yok. Bisikletten bahsediyorsunuz. Bisiklet yolu mu var İzmir''de şehir içinde. Sahililin bir kísmında var da ne olmuş. İzmir''de kaldırım yok KALDIRIM Mehmet bey. Neyin kafasını yaşırsunuz. Hadi çıkín İzmir trafiğinde bisikletle de göreyim sizi..... Allah aşkına bırakın bu guzellemeleri.

Yorumu oyla      12      12