YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Talihsiz bir yazı 10 Nisan 2019 Çarşamba 09:38

İzmir her geçen gün daha da dibe doğru giderken nasıl böyle düşünebilirsiniz, görebilirsiniz? Hanım efendi İzmir''in çevresinde hizmete muhtaç insanlar da yaşıyor. İdeolojik saplantılı düşünce yapısını artık atın. Atatürk hepimizin değeri. Atatürk istismarı yapmaktan vaz geçin. Oturduğum semtte 10 yıldır yarım yamalak bizden her ay alınan İzmir ilçelerine göre en yüksek katı atık bertaraf bedeli ile Çöp toplamaktan başka bir hizmet görmedim.

Yorumu oyla      4      5  
Melek Madanoğlu 9 Nisan 2019 Salı 21:22

Her yazınızda olduğu gibi bu yazınızı da bir solukta zevkle okudum Ne zaman tam mutlanacağız biz Mutlanalım artık??

Yorumu oyla      4      5  
YÜKSEL GEMALMAZ 6 Nisan 2019 Cumartesi 19:47

SEVGİLİ HANZADE ben de annenin arkadaşıyım övünerek söylüyorum ne güzel anlatmışsın biz buyuz işte

Yorumu oyla      5      5  
salata 6 Nisan 2019 Cumartesi 19:20

Atatürk adından neden rahatsız olur insan? Atatürk adının kullanılmadığı, sadece minnetle anıldığı, neden minnet duyulduğunun anlatıldığı bir yazı neden salata olsun? Yahu kendinize de bir iyilik yapıp, neden huzurla, Atatürk'ün adının geçmediği yerlerden birine gitmiyorsunuz? Neden bu bulunduğu yeri kirletme hırsı?

Yorumu oyla      6      5  
Marilynmonroe 6 Nisan 2019 Cumartesi 19:18

''Atatürk''ü kullanarak daha ne kadar yazacaksınız'' diyen çok sevgili arkadaşım Atatürk bizim her duygumuzda,her düşüncemizde,kalbimizde ruhumuzda var olduğu sürece hep onu yazip onu anacağız bundan vazgeçmemizi beklerseniz bayaği beklemek zorunda kalacaksınız?? Millet Allah'i Kur'anı kullanarak hayatımızla oynuyor siz gidin onları eleştrin... Izmir marşıni en güzel söyleyen 80 lik cimcime kızlara sevgilerimle..

Yorumu oyla      5      5  
Yeşim Yucal 6 Nisan 2019 Cumartesi 15:11

Bir yerden bir yere giderken, yağmurlu bir günde, istasyon hüznündeyken, yazını okudum, ağladım öyle bakmaksızın etrafa, kim ne der diye, ağladım mutlanmaktan, umutlanmaktan. Yediden yetmişe iyilik ölmedi daha bu memlekette. Sağolasın usta kalem Hanzade.

Yorumu oyla      7      5  
Laf salatası 6 Nisan 2019 Cumartesi 12:39

Atatürk'' ü böyle kullanarak daha ne yazacaksınız. Boş laf. Laf salatası

Yorumu oyla      4      10  
Mutahhar Aksari 6 Nisan 2019 Cumartesi 11:27

Hanzade Hanım, harika bir yazı. Dostlarıma gönderdim. Ankara''yı mesken tutmuş bir Ödemiş li olarak memleketimi öyle güzel anlatiyorsunuz ki... Tarifi imkansız. Yazılarınızı dört gözle bekliyorum. Bilincinize sağlık. Annenizin ve arkadaşlarının ellerinden saygıyla öperim...

Yorumu oyla      7      5  
Süreyya Öngel 6 Nisan 2019 Cumartesi 10:29

Nasıl güzel bir yazı.Her satırını içimdeki coşkuyla okudum.Ben Konyalı bir doktor ailenin aynı senin satırlarındaki gibi yetişmiş bir ailenin kızıyım.Hic anliyamiyorum nerde hata yaptık bu hale geldik Kalemine sağlık Handazeciğim sevgiyle kal hep yaz.

Yorumu oyla      6      5  
Ayşegül Day 6 Nisan 2019 Cumartesi 10:14

Satırlarınızdan Çok etkilendim....Anneciğinizin ve cimcime arkadaşlarının kıymetli ellerinden saygıyla öpüyorum. İmza: Çok mutlanmayı sabırsızlıkla bekleyen bir kadın...

Yorumu oyla      7      5  
Ayla Coşkun 6 Nisan 2019 Cumartesi 10:12

Harika bir yazı Hanzadecim, ellerine sağlık mutlanmaya ve umutlanmaya ihtiyacımız varmış

Yorumu oyla      7      5