YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ilk kez 19 Mart 2019 Salı 22:57

17 yil dava diye kayitsiz sartsiz Ak Partiye oy veren Istikrar sursun diyenler simdi sesleri duyulur vaziyette konusuyor, soru soruyor, elestiriyor sebebi ekonomi. Konularin bazilari: kislik kulliyenin astronomik masraflari, ister hediye olsun ister satin alinsin vip jumbo jet, Marmarise yapilan yazlik kulliye, kanal Istanbul, hazine ve maliye bakaninin ayni kisi ve damat olmasi diye devam ediyor.

Yorumu oyla      5      5  
sezarın hakkı sezara 19 Mart 2019 Salı 12:00

şaka gibi ! hala 1 milyonluk denizli ile nüfusu 5 milyona dayanmış izmiri kıyaslayanlar var.

Yorumu oyla      6      6  
solduyu 19 Mart 2019 Salı 11:06

Yahu Tunç Soyer Ankara Hukuk mezunu nereden İşletme turizm kökenli oluyor. Koca otel arazisini mavişehirdeki daire fiyatına sattığını seferihisardaki herkes anlatıyor. İzmir'de CHP kazanacak ona şüphe yok.

Yorumu oyla      7      6  
sagduyu 19 Mart 2019 Salı 10:37

Turgay rumuzuyla yazan arkadasa ; 1. Devlette para bitti butce delik desik secimden sonra tufan geliyor ne belediyelere ne de yatirimlara butce yok. 2.bugun ulkedeki ozellikle akp li belediyeler borc icinde cunku vatandasin parasini har vurup harman savurdular 3.seferihisar belesiyesi geliri az ama yazlikcilarla ve turizm alanlari ile cografi bolgesi cok buyuk bir turizm bolgesi,devletin bu tip turizm bolgesine destek vermesi gerekirken kurus yardim yapilmamakta , belediye kendi butcesi ile harika isler yaparak hem turizmi hemde insanlarin gelirlerini buyuttu 4. denizli nufusu izmir in dort de biri ama izmir den daha fazla devlet destegi alan bir belediye. 5. Tunc bey turizm hem isletme hem turizm kokenlidir izmir i hem uretim hem de turizm alaninda cok daha ileri goturecektir ,bundan sizde bizde tum izmir liler yararlanacaktir.

Yorumu oyla      9      5  
Turgay 19 Mart 2019 Salı 09:38

Biraz çıkarcı düşünüyorum şehrim için bu açıdan bakınca Zeybekçi'yi seçmek bana mantıklı gelmeye başladı şehre faydalı olacağı kesin merkezi hükümetin imkanlarını da kullanacak çünkü. Yaşam tarzımıza kimse karışamaz zaten buna cesaret de edemezler. Belediyenin böyle bir şey yapabilmesi de mümkün değil. Yazın Pamukkale'ye dolayısıyla Denizli'ye gittik. Şehir merkezinde alkollü yerler var. Öyle şehrin dışına atılmış filan da değil. Soyer'in çok fayda sağlayacağına inanmıyorum. Güzel konuşuyor ama iş yapacak biri gibi durmuyor. Aylardır Seferihisar'da maaşların ödenmediği, çok değerli belediyeye ait yerlerin çok ucuza satıldığı söyleniyor daha çıkıp da bunlara tatmin edici bir cevap veremedi. O sebeple Kocaoğlu'nu mumla aratacak gibi bir intiba oluştu bende. Herkes kendi bilir ama benim düşüncem bu. Kim fayda sağlayacak ona bakarım gerisi boş. Kim kazanırsa kazansın ülke İzmir belediye başkanıyla ne batar ne çıkar. Bunlar tabanı sıkı tutmak için yapılan söylemler.

Yorumu oyla      7      14  
Sarı Çizmeli Memed'A. 19 Mart 2019 Salı 09:16

"Sezaryen" sözcüğü yerine dalgınlıkla "kürtaj" sözcüğünü kullanmışım. Düzeltirim.

Yorumu oyla      6      5  
millet 19 Mart 2019 Salı 08:53

Milletimize zillet diyenler olsa olsa Amerikan isbirlikcileri olmali.

Yorumu oyla      9      5  
Sarı Çizmeli Memed'A. 19 Mart 2019 Salı 08:49

Kurtuluş Savaşı Kahramanları ve Türkiye Cumhuriyeti kurucuları Mustafa Kemal ATATÜRK ve İsmet İNÖNÜ'yü kastederek"İki ayyaşın yaptığı yasa" diyen sensin... Vapurdan inen kadınların etek boyunu "dikizleyip" bunlara karşı tahammüllü olmaya çalıştığından/yani kendini zor tuttuğundan söz eden de sensin... "İçeceksen git evinde iç" sözleriyle parmak sallayan aynen sensin... Kadının doğumuna/kürtajına burnunu sokarak ayar vermeye çalışan yine sensin... "Kadın dediğin yüksek sesle gülmeyecek" veya "Hamile kadın sokağa çıkmayacak" yavelerini yumurtlayanlar da senin saflarından kişiler... Uzatmayım, daha birçok bu tür sözler ederek/veya tepkiler ortaya koyarak baskı oluşturacak ve gelecekte kurmak istediğin düzenin/rejimin ipuçlarını vereceksin ama sonra da kalkıp gözümüzün içine baka baka, “17 yıldır iktidardayız. Biz insanımızın giyimine mi, yediğine, içtiğine mi karıştık?" sorusunu sorabileceksin... Kusura bakma ama bu soruya verilecek tek yanıt şudur: "Yav he hee !!!"

Yorumu oyla      8      5  
muhalif 19 Mart 2019 Salı 02:46

eğer fıratın doğusunu kastedip Beka sonundan söz edenler, bu sorunu kendileri açmadılar mı? YPG.yi ıraktan Türkiye üzerinden geçirip, Kobaniye kendileri göndermediler mi? o zaman Beka sorunu olacağını düşünemediler mi? Kozmik odayı Fetöye açıp ülkenin işgal planlarında görevlendirilecek kişilerin listesini iç edip, deşifre edilmesi esas BEKA SORUNU DEĞİLMİYDİ?Madem kuzey suriyr beka meselesi, neden buranın Suriye rejimine devredilmesini istemiyorsunuz? Suriyenin bütünlüğünden yana değilmisiniz? Hala aklınızda Suriyede SUNNİ bir yönetim mi hayal ediyorsunuz?

Yorumu oyla      9      5  
Selçuk 19 Mart 2019 Salı 02:45

Fesli kadriyi ziyaret ettikçe, Andımızı geri getirmedikçe, TC yi ait olduğu yere koymadıkça, Atatürk''e hakaret edenleri lanetlemedikçe alamazsınız İzmir''i. Bu arada bu mitingteki kişi sayısını açıkladınız. Birde daha önceki MHP miting rakamlarını ve AKP mitingleri rakamlarına bakarsanız bu seçim oylardaki düşüşü görebilirsiniz. Saygılar.

Yorumu oyla      9      5  
Mister No 19 Mart 2019 Salı 00:58

Burada igneyi kendine, cuvaldizi baskasina durumu var. AKP söylemleri ile eylemleri arasinda dengeyi tutturamadigi müddetce Izmirde basarili olamaz. Bir tarafta Gazi Mustafa Kemal Atatürk deyip diger tarafta ne kadar Atatürk düsmani varsa koruyup kollarsaniz, Diyanet hutbelerinden Atatürkü silerseniz, bunu Izmirlilere anlatamazsiniz. Izmirden Ankaraya giden dosyalar aylar yillar sonra bile imzalanmazken, Ankara Istanbul dosyalarini bir haftada imzalarsaniz, Izmirde geciken yatirimlardan dolayi Kocaoglunu suclarsaniz Izmirli size güler, ciddiye almaz.Körfez kokuyor deyip 120 bin ksiyi Körfezde selamlarsaniz Izmirli sizinle dalga gecer. Gelmeyen suyun parasini alip, sonrada Izmire suyu biz getirdik derseniz madara olursunuz. AKP´nin hala anlayamadigi gerceklerden bazilari bunlar.

Yorumu oyla      10      5  
Muharrem abi 19 Mart 2019 Salı 00:15

Sayin yazar bir izmir tarihçisi olarak yazıyorum seyit mukkeremiddun Hz türbesi namaza mahallesi konak adresindedir yanlış hatirlamiyorsam sokağı da 954 dur kendilerine orada emir sultan derler ve içerisinde kendi ve onunla olan komutanların ismi vardır. Maalesef burası yıllarca atık haldedir sonra kim tarafından olduğunu bilmiyorum ama restore edildi

Yorumu oyla      5      5  
gürkan 18 Mart 2019 Pazartesi 21:55

CHP Genel Merkezi'nden memnun değilim ANCAK AKP'ye de oy vermem. Dediğiniz gibi mesele metro, yol, köprü ... meselesi değil. Ancak verdiğim verginin de karşılığını isterim. AKP'ye karşı İzmir'de bir algı var; bunun da kırılması zor. Algıyı algı ile kırmaya çalışıyorlar ama YEMİYOR. Algı yönetimi başka şehirlerde işe yaramış olabilir; burada da hatırı sayılır bir kitle ikna edilmiş olabilir ama benim için metro, yol, köprü ... her zaman ikinci plandadır. Cumhuriyete, Atatürk'e, laikliğe bakış açısı belli olanlarla hiçbir işim olmaz. Biz kimsenin yaşam tarzına karışmıyoruz falan bunlar yemiyor. Kör değiliz. Bugün her yere siyaset bulaşmış durumda. Milli takım bile artık izlenmiyor. Futbol bile eskisi kadar popüler değil. TV kanalları, gazeteler bitmiş durumda. Eğitim sistemi yap-boza dönmüş, skandalların arkası kesilmiyor; tarımın, ekonominin hali ortada. En önemlisi de halk bölündü. Hep bir nefret söylemi var. Eski Türkiye'nin tüm iyi yanları artık maalesef yok.

Yorumu oyla      17      6  
doğru 18 Mart 2019 Pazartesi 21:51

Gerçekten beka meselesi var ve fakat iktidarın kendisi beka meselesi, onu saklıyorlar! Nisanda zamlarla beraber göreceğiz birlikte :(

Yorumu oyla      19      6