YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Gürkan 18 Mart 2019 Pazartesi 15:39

Cevaplanması gereken "cukluk" soru çok. Örneğin otogar metrosu neden yıllardır yapılmadı? Bu yıl 30 bin lira ödenek ayırarak bu şehirle alay mı ediliyor? Belediyenin Buca metro projesi dosyası 2 yıldır Ankara'da ne yapıyor? İmza atacak kalem mi yok? Geçen seçim Bergama İZBAN'ın temeli atıldı ama ortada yapılan bir iş yok. Temel niye atıldı? TCDD körfeze açılacak kanal için ihaleye çıktı mı ? Çıkmadı ise beklenen nedir? Gördes barajı neden su tutmuyor? 8 yıl önce temeli atılan Çandarlı limanı ne oldu? 6 yıl önce Karabağlar'da "müjde" diye sunulan kentsel dönüşüm projesi neden başlamadı? 5 yıl önce temeli atılan şehir hastanesi ne zaman bitecek? 2011'de temeli atılan hızlı tren neden hala bitmedi? İzmir tarafında iş ne zaman başlayacak? İZBAN'ın 3.hattı ve yeni sinyalizasyonu ne oldu? ...

Yorumu oyla      5      5  
muhalif 18 Mart 2019 Pazartesi 14:24

sn.Karabel bazı soruların cevaplarını tüm İzmirli biliyor.lağımlar izmir körfezine mi akıyor, izmir körfezi kokuyormu? uzun bir süredir izmirde pissu arıtma tesisi olduğunu lağımların körfeze akmadığını tüm İzmirli biliyor, koku zaman zaman bundan 100 yıl önce de oluyormuş, körfezin ekolojik yapısından kaynaklanıyor.CB.zahmet edip konak pierin yanından denize baksa dibini görürdü..Belediye yağmur suyu kanalını ayırdı, yağmur suları körfeze akıyor, bu kanallar sayesinde artık merkezde su toplanmıyor artık. izbana gelince burda doğru söylemş yarısı TCDD.nin ama onlar yapmadı, sadece hattı "kiraya"verdi tüm istasyonlar alt-üst geçitler, vagonları belediye aldı.içme suyuna gelince Gördes barajında biriken su içmeye müsait değil, belediye bu barajdan gelen suyu arırmak için kavaklıderede arıtma tesisi kurdu ve şehre buradan su veriliyor..çöpten bahsediyor da katı atık tesisi projesi niye hayata geçmedi niye engellendi, engellendi çünkü seçimlerde böyle çıkıp yapamadılar edemediler dmek için..Bölücü Terör örgütü meselesine gelince, HDP. hala yasal siyasi partidir. dolayısıyla eğer bir bağlantı görüyorsa "icabına" bakmalı. bununda sonuç vereceğini sanmam 6 milyon oyu olan bu parti, sonuçta yine, yeni bir parti kurar yani "çözüm" bu değil, kendileri zaten daha önce "çözümü" aradılar, ancak iktidarlarına dokununca vazgeçtiler. AKP..nin amacı ne olursa olsun İKTİDARI KAYBETMEMEK....

Yorumu oyla      5      5  
Mister No 18 Mart 2019 Pazartesi 11:56

Her soruya gereken cevap verildi . Anlayana. Izban zaten yillar öncesinin ortak Projesiydi. Baktik yapamiyorlar lafi yalan olmus. Gördes zaten su tutmuyor. Inkar edecek durumda degiller.Körfez kokuyorsa, dibinde niye Miting yaptin ? Cokmu seviyorsunuz o kokuyu ? Cukuru olmayan tek bir dünya sehiri gösterin, disimi kiracagim. Bu kadar sacmalik olmaz. Su basiyor demisler. Dogal afet üzerinden Siyaset olmaz. Kaldiki Ankara- Istanbulda iki saatlik sagnak yagista her yer göl oluyor. Oradadami Kocaoglu vardi ? Cöp konusuna girmesek iyi olur. Bu konudakimin Kocaogluna sorun cikardigini, kimin parali askerlerinin durmadan dava actigini cok iyi biliyoruz.Sizinde bu sorulari, cevabini bildiginiz halde, kösenize tasimanizin mantigini bize anlatmaniz lazim.

Yorumu oyla      10      7  
sn karabel 18 Mart 2019 Pazartesi 11:40

senin nerede yaşadığını merak ediyorum zaman zaman .sanki bir yozgatlı kayserili gibi yorumlar yapıyorsun.Bu iktidarın dönemi artık bitiyor.İzmirde chp rekor kıracak.Boşuna debeleniyorsun

Yorumu oyla      9      7  
hasan 18 Mart 2019 Pazartesi 11:38

bunlar yalansa o zaman Sayın Soyer çıkıp doğruları anlatsın. Maaşları ödüyoruz, söylendiği gibi değerleri yerleri yok pahasına satmadık desin ispatlasın bizim de içimiz rahat etsin, gönül rahatlığıyla oy verelim bu kadar kolay ne bekliyor anlamıyorum ki

Yorumu oyla      9      8  
vatandaş 18 Mart 2019 Pazartesi 11:27

Kırk yıllık chp li seçmenim. İlk defa oy kullanmaya GİTMEYECEĞİM...

Yorumu oyla      7      10  
görünen köy 18 Mart 2019 Pazartesi 11:18

Romantik sol söylemler eşliğinde beş yılı tamamlarız. Kocaoğlundan kalan bazı projeler tamamlanır. Katı atık tesisi, opera binası vb bir kaç proje daha biraz da park bahçe... Olacak olan bu. Fazla bir beklenti içine girmeye gerek yok.

Yorumu oyla      9      6  
Gürkan 18 Mart 2019 Pazartesi 11:06

İZBAN konusu cidden komik. Mal TCDD'nin, esas bu projeyi diğer şehirlerde olduğu gibi tek başına yapması gereken kurum TCDD'dir, belediye değil. Belediye işe ortak olmasa İZBAN 2010 yılında açılır mıydı, hayır. İstanbul'da Marmaray daha yeni açılıyor. Ankara geçtiğimiz yıl açıldı. Su fiyatına bakıyorum birde faturalara verilen örnekler külliyen yalan. Ankara'da su daha pahalı. Bizzat kendim aldım yahu! Öyle bir açıklama yapılıyor ki sanırsın diğer şehirlerde vergi alınmıyor. Körfezin dibinde miting yapıp da kokuyor demek de ayrı bir komedi. Orası koksa o meydan her gün her saat dolar mı? Akıl var mantık var. Gördes barajını söylemiyorum bile. Su olmayan barajla su sorununu çözmüşler. İzmir dünyada 12. sırada trafik olan şehir diye geçen listeye göre de İstanbul 2. sırada... Ha ha ha ... yol ne gezer, her yer çukur.

Yorumu oyla      9      5  
ümit 18 Mart 2019 Pazartesi 11:02

Ben bu seçim oy kullanmayacağım yada geçersiz atarım. Bize dayatılan adayı istemiyorum. O kadar söylendi Kocaoğlu bile bu olmasın ben tekrar olurum dedi. Şimdi parti bilincinden mecburen destek görüntüsü veriyor. Olabilecek bir sürü kişi varken sırf ben istedim oldu buna mecbursunuz anlayışı olmaaaz. Seferihisar ile ilgili bir sürü olumsuz şey söyleniyor net bir açıklama yapamıyor. PKK güdümündeki parti ile flört görüntüsü veriyor. Bunlar beni rahatsız ediyor. Benden oy yok. Diyorlar ki AKP adayı kazanır vermezsen. O kazanamaz da kazansa bile bunun sorumlusu ben değilim dayatma ile aday seçen üst yönetim. İçime sinmeyen birine oy vermek zorunda değilim. Bucada, bayraklıda başka yerlerde... Parti içindeki benim adamım anlayışı mahvetti bizi. Benim görüşüm bu herkes kendi bilir.

Yorumu oyla      9      10  
göztepeli 18 Mart 2019 Pazartesi 10:46

BUNLAR TÜRKİYEYİ BATIRDI.İNANMAYAN BASIN İLAN KURUMU NA GİRİP İFLASEDEN KONKORDATO İSTEYEN ŞİRKETLERE BAKSIN.BİDE BEKA DİYORLAR MEMLEKET BORÇ İÇİNDE.

Yorumu oyla      8      6  
yalan söylüyor!!! 18 Mart 2019 Pazartesi 09:19

Gördes baraji ile ilgili soru izsu sitesine girince cevap bulur %9 su seviyesi var o barajın.. adam alenen yalan konuşuyor!!!

Yorumu oyla      16      7  
Cevapları biliniyor 18 Mart 2019 Pazartesi 09:18

Bu soruların cevapları siz dahil hepimiz tarafından biliniyor. Gereksiz bir yazı olmuş.

Yorumu oyla      18      7  
Çiğlili 18 Mart 2019 Pazartesi 09:16

Kocaoğlu'na yapılan eleştiriler benim için önemli değil de Soyer eleştirilere cevap vermeli. Seferihisar bu kadar kötü yönetildiyse yazık o zaman. Bu gerçekten cevaplanması gereken bir durum. bunlar gerçekse hiç seçmeyelim o zaman bunca zamanki birikimler de heba olur.

Yorumu oyla      13      13  
Tamam da.. 18 Mart 2019 Pazartesi 08:59

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. İzmir hak ettiği yerde değil. Aziz başkanın kusuru var iktidarda buradan doğal olarak vuruyor. CHP İzmir''de çıtayı daha da yükseltecek aday maalesef bulamamıştır. Tunç SOYER İzmir''i yönetecek biri değil. Şu durumda kazanırsa ki büyük ihtimal kazanacak. İzmir olarak çok şey kaybedeceğiz. Tunç SOYER üzerindeki bu şaibelerle rüştünü ispat edememiş biri olarak bize İzmirimize iyi gelmez...

Yorumu oyla      12      14  
Harun 18 Mart 2019 Pazartesi 08:48

Kocaoğlu'na söylenenlerin karşılığı yoktur.O kendine değil,kenti'ne hizmet etti.Ve İzmir'li seçmenler 3 dönem Sn.Kocaoğlu'na oy vererek(CHP'ye değil) ona olan saygı ve sevgisini sandıkta gösterdi. Diğer ikisi için söylenenlere de İzmir'liler sandıkta gereken cevabı verecektir.Ancak;Soyer kesinlikle yanlış bir seçimdir.Soyer;"Hayal dünyasında gezinen,Sn.Kocaoğlu'nun mirasını tüketen bir kişi" olarak hafızalarda kalacaktır.

Yorumu oyla      14      8  
Ahmet 18 Mart 2019 Pazartesi 08:34

Sayın Karabel, kararsız seçmen oranı %13'den de fazla İzmir'de. Kiminle konuşsam bu sefer CHP'ye oy vermeyeceğim ama elim de AKP'ye gitmez diyor. Seçmenini sandığa getiren her şehir ve ilçede seçimi alır. CHP seçmeni Kemal Kılıçdaroğlu ve beceriksizliğinden bıktı artık!

Yorumu oyla      17      10  
Cengiz cansız 18 Mart 2019 Pazartesi 08:28

Sn karabel sn cumhurbaşkanıda zetbekçide palavra atmış bunların hepsinin cevabını izmirli biliyor muataplarıda bunlara cevap verirler.

Yorumu oyla      11      6  
Sarı Çizmeli Memed'A. 18 Mart 2019 Pazartesi 08:16

Neredeyse tamamı düzmece olan bu sorulara olsa olsa "Tencere dibin kara, seninki benden kara" tekerlemesiyle yanıt verilir... Daha fazlası değmez.

Yorumu oyla      11      7