YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Eski AK-Partili 15 Mart 2019 Cuma 20:52

Biz Kemalpaşa''da yaşıyoruz... Ve maalesef her seçim AK Parti''ye oy veriyorduk 24 Haziran''dan sonra düzelecek ümidi ile son oyumuzu da verdik. Ancak bir daha ASLA! Millet Ittifakına vereceğiz oyumuzu. Çiftçi olarak halimiz ortada patates soğan kuyrukları eskiden tüp kuyruğu şu kuyruğu gibi ortaya çıktı... Yok bu sefer asla... Sessizlik varsa da bu eski AK-Partililerin kararsız seçmen olup sessizliğe bürünmüş halidir... Bu seçim büyük bir AKP kesimi karşı ittifaka oy verecektir İzmir''de... Akparti adaylarına şimdiden geçmiş olsun!

Yorumu oyla      5      5  
Çiğlili 15 Mart 2019 Cuma 15:18

Genelde de yerelde de mevcut iktidarlardan sıkıldı insanlar bıkkınlık var. sürprizler olabilir.

Yorumu oyla      5      5  
Berkay 15 Mart 2019 Cuma 15:16

Seferihisarda çok değerli yerlerin yok pahasına satıldığı söyleniyor doğru mu bunlar acaba? Sayın Soyer bir açıklasa bizim de kafamız karışmasa.

Yorumu oyla      4      7  
Gürkan 15 Mart 2019 Cuma 14:44

Nüfusun yoğun kısmı kıyı kesimi o yüzden CHP kazanıyor diyenler bilmiyorum farkında mı ama Karabağlar, Buca, Bornova, Gaziemir gibi nüfusun çok yoğun olduğu ama sahil bandı olmayan ilçeleri de CHP alıyor. Size göre buraları AKP'nin alması gerekiyor.

Yorumu oyla      6      6  
15 Mart 2019 Cuma 14:10

seçme hakkı bir bitmediniz kardeşim. şehrin dışındaki ilçelerle, merkez bir olur mu? biri 10-15km. Diğeri 100-150km Savunduğun şeyin temeli bile yok. Boş boş aynı şeyleri paylaşıp duruyorsunuz. Geleceksin kardeşim şehir merkezine beğenmiyorsan. Bu kadar basit. Benim şehrin kaynağını 100-150km ötedeki vatandaş belirleyemez. Kınık, Selçuk, Bayındır gibi uzak bir ilçede oturuyorsan bedelini ödeyeceksin. Bu kadar basit.

Yorumu oyla      5      6  
TC misafir 15 Mart 2019 Cuma 13:44

Yatırımlar sahile akıyor diyenler, süt kuzusu projesindeki sütler sadece sahil kesiminde yaşayanlara mı veriliyor? Buca metro projesi sadece sahil şeridinden mi geçiyor? İzban sadece Karşıyaka - Alsancak arası mı çalışıyor? Yerel kakınma projesi Bostanlı - Mavişehir hattını mı kapsıyor?

Yorumu oyla      6      6  
Mister No 15 Mart 2019 Cuma 13:20

Ibrahim Kardes, senin mantiginla hareket edersek, AKP Reklami olmasin diye, FuarIzmir olmazdi,yerelde kalkinma modeli olmazdi, tramvay, Narlidere Metrosu, Izbanin uzatilmasi, aritma tesisleri olmazdi.Muhalif bir Belediye Baskani Iktidara yarar diye hizmeti durdururmu ? Nasil bir mantik yürürtüyorsun anlamadim. Senin mantiginla hareket edersek yerel secim yapmanin anlami ne ? O zaman her belediyeye birisini atasinlar. Nasil olsa secilenler Iktidara reklam olmasin diye is yapmayacak.Yazdiklarini bir daha oku istersen.

Yorumu oyla      6      5  
TC misafir 15 Mart 2019 Cuma 12:48

Bence insanları seçim heyecanlandırmıyor neredeyse her yıl seçim var. Ekonomik durum da ortada iken kimsenin tadı tuzu yok. Bunun sorumlularını da vatandaş biliyor elbet. Onun için içinde bulunduğu sıkıntılı durumu bir şekilde deşarj edecek ve birilerine çok fena tokadı basacak. Fırtına öncesi sessizlik bu.

Yorumu oyla      8      5  
Seçme hakkı 15 Mart 2019 Cuma 12:32

İzmir BB ‘nin Toplu ulaşımdaki sınırsız 90 dk aktarma hakkknda merkez ilçeler , çevre ilçeler ayrımcılığına son verilmediği için CHP ne oy yok Kaynaklar sahillere harcandı .

Yorumu oyla      4      9  
Gürkan 15 Mart 2019 Cuma 12:18

İbrahim Bey çok haklı. Otogar metrosunu hükümet yapalım da yapalım diye ısrar etmesine rağmen Kocaoğlu engelledi. Hatta hükümet Çandarlı'ya da dünyanın en büyük limanlarından birini yapalım demesine rağmen Kocaoğlu onu da engelledi. Bakanlık geldi Karabaglar'da kentsel dönüşüm yapalım dedi ama Kocaoğlu durur mu; hemen engel. Baraj yaptılar, onu bile Kocaoğlu deldi; baraj su tutmuyor. Alsancak limanına büyük gemiler gelsin diye TCDD kanal açacaktı ama devreye yine Kocaoğlu girdi ve engelledi. Hızlı tren dediler onu da istemeyiz dedi. Manisa'ya verilen teşviği İzmir' e de verelim dediler Kocaoğlu yok kalsın dedi ... adam resmen şehre düşman.

Yorumu oyla      10      7  
Izmirli 15 Mart 2019 Cuma 11:18

İzmirli kararını secimden önce verdi, halk chp ye oy verecek burası gavur izmir.

Yorumu oyla      10      5  
15 Mart 2019 Cuma 11:13

ibrahim adlı vatandaş, memleketin perperişan haline rağmen hala akepe diyorsun. yazık yazık.

Yorumu oyla      8      5  
Berk 15 Mart 2019 Cuma 10:49

Nüfusun yoğun olduğu kıyı İzmir'deki seçmenin yaşam kalitesi yüksek zaten onlar için adayın, projelerin, söylemlerin bir önemi olmadığından ve bu kitlenin mevcut iktidarla olan doku uyuşmazlığından dolayı İktidar partisi dışında kim varsa o kazandı yine o olacak büyük ihtimal. Ama şu bir gerçek, Nihat Zeybekçi gelirse şehre gerçekten yatırım yapılacak.

Yorumu oyla      6      10  
İbrahim’e 15 Mart 2019 Cuma 10:43

İbrahim ufak at civcivler yesin yavrum, neymiş CHP seçmeniymiş, hadi ordan trol

Yorumu oyla      7      5  
Bucalı 15 Mart 2019 Cuma 09:43

Bucalıyım.Büyükşehir ve meclis üyelerinde CHP ye oy cereceğiz.Ama Buca ilçede belediye başkanlığı için adaydan dolayı CHP ye oy vermeyeceğiz.

Yorumu oyla      5      5  
ibrahim 15 Mart 2019 Cuma 09:01

3100 konutun olduğu Toki Uzundere'de yaşıyorum, Çamdibi semtinde de işyerim var. Bu iki noktada gördüklerim ve duyduklarım açık ara Nihat Zeybekçi diyor. Ama sürekli belediye yatırımlarının aktığı sahil kesimlerinde muhtemelen durum farklıdır. Karabağlar ve Buca'daki durum belirleyici olabilir. Ben bu seçimde Nihat Zeybekçi'ye oy vereceğim. AKP seçmeni değilim ama CHP İzmir'i yönetemiyor bu çok açık. En az bir dönem AKP ye oy vermek lazım diye düşünüyorum. AKP tekrar İzmir'i kaybetmemek için kesenin ağzını açacaktır. Aziz Kocaoğlu'nun istemediği yatırımları Nihat Zeybekçi hükümetten isteyecektir ve alacaktır. Bizzat biliyorum ki Aziz Kocaoğlu sırf AKP reklamı olmasın diye ne yatırım istedi, ne de yapılmak istenenlere rıza gösterdi. Adam sanki kendi şehrine düşman.

Yorumu oyla      6      28