YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Ortalık karmakarışık 20 Şubat 2019 Çarşamba 21:39

İzmir'in rant ile ilgili 7 İlçesinin Meclis adayları Tuncay Özkan tarafından belirlenmiş. (Bu İlçelerin en başında gelenler , Buca, Çeşme, Bayraklı, Konak, Karabağlar geliyor.) Bilin bakın bunun anlamı nedir? Buca'ya yeni gösterilen aday Tuncay Özkan'ın avukatı ve üstelik adaylık müracaatı da yok. Bu arada Tuncay Özkan'ın işbirlikçileri kimlerdir ? Siz bu konuları bilirsiniz sayın Atilla. Bizi bu konuda aydınlatcak bir yazı yazar mısınız?

Yorumu oyla      13      5  
Seyit Torun'u niye yazmıyorsun 20 Şubat 2019 Çarşamba 12:11

Seyit Torun önce CHP sonra DSP ve daha sonra CHP yaparak bayağı başı dönmüş bir arkadaş . Ama adını bile anmamışsınız. Kankanız Tunç Soyer'e destek veren Parti yöneticisi olduğu için Seyit Torun'a kıyak mı çekiyorsunuz?

Yorumu oyla      18      5  
Rezillik diz boyu 20 Şubat 2019 Çarşamba 12:06

En son rezillik, son dakikada Buca adayının değiştirilmesi. Önce Parti Meclisinde bir adayı çalımla, başkasını aday göster. Adayı tanıtım toplantısına çıkart, seçim bürosu kurdur. Sondakika da Tuncay Özkan tarfından adamın adı çizilip başkası aday gösterilsin. Bu parti bu rezillikleri yapıyorsa parti değiştirenler hakkında hiç konuşmamak gerekir.

Yorumu oyla      17      5  
Hüseyin 20 Şubat 2019 Çarşamba 10:44

İyi bir derleme olmuş.Bunlara bir şey demeye hakkımız yok. Balık baştan kokar derler. Bir derleme de siyasi partilerin genel merkez yöneticileri ile ilgili yapsanız. 1990 lara kadar gitmişsiniz. Bazı partilerin genel merkezlerinde, yöneticisi olduğu partili bulmakta zorlanırsınız.

Yorumu oyla      16      5  
Obi 20 Şubat 2019 Çarşamba 10:39

Döneklerden bahsederken keşke, Altan Kardeşlerden, Cengiz Çandar, Oral Çalışlar, Hadi Uluengin, Halil Berktay''lardan da bahsetseydiniz.. Gerçi günümüzde daha da vüncellenmişleri var tabii bu alanda.. Ertuğrul Günay, Celal Doğan vb.. Bi de çalıştığı gazete satılınca sahibine göre kişneyenler var ki, son dönemde oldukça fazlacadırlar..

Yorumu oyla      17      5  
ahmet 20 Şubat 2019 Çarşamba 10:31

efsane başkan priştina'da dsp nalları dikince chp'ye dönmüştü..keza hocaların hocası büyükerşen de rozet değiştirmişti..hatırlamak işinize gelmese de gerçek bu...

Yorumu oyla      15      5  
Özür Dilemelisiniz 19 Şubat 2019 Salı 15:53

Partisinde aday gösterilmemesine rağmen partisinde kalıp çalışmaya devam etmek suç mudur? Bandırma'dan aday gösterilmeyen Dursun Mirza için "BU DA 2 NİSAN HAZIRLIĞI" lafı hiç hoş olmamıştır. Bence bu cümleniz için açıp adamdan özür dilemelisiniz.

Yorumu oyla      15      6  
Osman Özgürcan 19 Şubat 2019 Salı 14:43

Yazdıklarınızın hepsi dönme. Bandırmalı başkanı tanırım. Onu iyi bir örnek olarak yazınıza aldığınız için kutluyorum. Türkiyede en büyük sıkıntı porfesyonel siyasiler. CHP'de sonuç ne olursa olsun seçimden sonra Kurultayı toplayaağız.

Yorumu oyla      8      7  
Cucumber''dan Şevketibostan''a 19 Şubat 2019 Salı 13:35

Yani bir adım geriye gidelim. Tüm bu yukarıdakiler CHP''deyken iyiydi. DSP''ye geçince tü kaka mı oldu? Cehape kendine baksın. En büyük ilkesizlik Atatürk''ün partisi olmaktan uzaklaşmış olmanız.

Yorumu oyla      21      8  
Sarı Çizmeli Memed'A. 19 Şubat 2019 Salı 12:39

12 Mart 1971 faşist muhtırasına ve sonrasındaki süreçte devrimci gençlere geceyarılarında/şafak sökenlerde/darağaçlarında kurulan kanlı tuzaklara tepki olarak işçinin/memurun/ırgatın/emeklinin/yoksul çiftçinin 1977 genel seçimlerinde CHP'ye verdiği %42 oyu, "kimseye diyet borcumuz yoktur" diyerek bir çırpıda harcayan ve 12 Eylül 1980 faşist döneminde de "bir bölen" olarak kurduğu DSP ile sahneye çıkan Bülent Ecevit'in günümüzdeki mirasçıları, kişisel çıkar hesapları nedeniyle CHP'den kopan omurgasızlara kucak açarak, kurucularına bir başka türlü de olsa layık olduklarını iyi gösteriyorlar doğrusu... Helal oSSun!!!

Yorumu oyla      15      7  
İyisin Hocam 19 Şubat 2019 Salı 12:36

Artık senin Tunç Soyer'in basın danışmanı olmanı bekliyoruz. Herhalde seni unutmaz.

Yorumu oyla      20      6  
Bunun neresi problemli 19 Şubat 2019 Salı 12:35

Dursun Mirza Bandırma Belediye başkan adayı imiş, aday gösterimemiş." DSP'ye geçmeyeceğim ve ady olmayacağım." demiş. Gayet onurlu bir davranış. Bu adamın davranışının bu yazının başlığı olan "DÖN BABA DÖN PARTİSİ"lafı ile ne ilgisi var. . AYIP OLMUYOR MU BAY NEDİM ATİLLA?

Yorumu oyla      17      7  
Tırpanlanalar 19 Şubat 2019 Salı 12:28

Muharrem İnce, Gürsel Tekin, Mustafa Sarıgül,Aziz Kocaoğlu'na yakın olduğu düşünülenler. Doğal olarak bunların seçimlerde bir olumsuz sonucu olacaktır.

Yorumu oyla      19      5  
Kılıçtaroğlu büyük hatalar yaptı 19 Şubat 2019 Salı 12:26

Kılıçtaroğlu Seçim sonunda parti içinde olabilecek çalkantıları düşünerek kendisine muhalif olabilecek tüm kişileri tırpanladı. Şimdide de bunların sıkıntısı yaşanıyor. Herşeyden önce bu bir yerel seçim ve yerelde karşılığı olan kişilerin aday gösterilmesi gerekirdi. Tire'de bir Tayfun Çiçek, Menemen'de bir Tahir Şahin, Şişli'de bir Mustafa Sarıgül yerelde herbiri bir marka idi ve adayı oldukları partilere bakılmaksızın seçilen kişiler olmuşlar, partilerine de oy kazandırmışlardır. Bu kişileri aday göstermemek bile bile ladestir. Yine kendilerine karşı çıkan başarılı İlçe Belediye Başkanlarını sırf Kocaoğlu'na yakın diye tırpanlamak ta onaylanacak bir davranış değildir. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol. Hele hele Birgi Beldesi'ni yaratmış olan eski Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener'in önce aday ilan edilip bir hafta sonra değiştirilmesi bir rezalettir. Üstüne üstlük Narlıdere ile hiçbir ilgisi olmayan Ali Engin'in "Sana pantolon uyduramadık, bir gömlek verelim." dercesine Narlıdere Belediye Başkanı adayı yapılması da bütün yapılanların üzerine tüy dikilmesidir.

Yorumu oyla      18      5