YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
mustafa yenihayat 18 Şubat 2019 Pazartesi 20:49

AZİZ başkan sadece o koltukta oturmakla anılmayacak, çünkü "oturmadı" iş yaptı..yaptıklarının listesini yazmışsınz..Kocaoğlu izmirde, izmirin tarihine yatırım yapan ilk ve tek başkandır. böylece tarih bilinci oluştu..birde Atatürk ün vasiyeti "izmiri fuarlar şehri yapın"ni yerine getirdi, daha büyük ve modern bir fuar alanını Gaziemirde yaptı ve fuarcılığıız katlandı.Behçet Uz nasıl ki Kültürparkla anılıyor, Kocağlu da "fuar İzmir" ile geleekte anılacaktır.Sn.Soyer in işi zor, başarılı sayılması için Sn.Kocaoğlunu geçmesi gerekecek......

Yorumu oyla      7      5  
Ahmet Erzurumlu 18 Şubat 2019 Pazartesi 18:33

Başkanın alçak gönüllü kişiliğini bildiğimiz için, yapılan hizmetleri ayrıntılı olmasa da birinin açıklaması gerekiyordu. Şu kısacık yazınızda hepimizin hafızasını bir kere daha tazelediniz. Sağolun. Belediye başkanı olup ta cebini doldurma, çevresini zengin etme, attığı imza ile halkın geleceğini satma hesapları yapanlar, dilerim Aziz Başkan''ın dürüst kişiliğin örnek alır.

Yorumu oyla      6      5  
İnci Mutluer 18 Şubat 2019 Pazartesi 13:34

Özlediğimiz,görüntüler ,sözler.Bulaşıcı olur inşallah.

Yorumu oyla      8      6  
Merkez 18 Şubat 2019 Pazartesi 12:22

Pes yani Karabel Doğal yaşam parkı TR tek demişsin Gaziantep e gitmeni tavsiye ederim biletin benden Belediye Hastanesi demişsin sanki Kocaoğlu kurdu hastaneyi 11 kilometre aldığı raylı sistemi 179 kilometreye çıkardı demişsin izban da problem olunca TCDD suçlu ama Kocaoğlu yaptı yuh yani peki her seçimde harmandalı çöp depolama sorununu çözeceğim dedi körfezde yuzecekti yollar köstebek yuvası gibi trafik felç tramvay desen facia... İzmir''li yemiyor artık chp+ip+hdp+fp birde Atatürk cü yüz derler yazıklar olsun.

Yorumu oyla      5      15  
Sarı Çizmeli Memed'A. 18 Şubat 2019 Pazartesi 12:22

CHP'nin başkan geçinen koltuk bağımlısı utanmaz adamı(!) kemal'in kahvehane düzeyini aşamayan içi boş ağdalı sözleri hiç kimseye onur filan vermez, hele Sn.Aziz KOCAOĞLU gibi direniş simgesi bir büyük ADAMA hiç vermez... Bay kemal perişan haline bakmadan boyundan büyük işlere kalkışarak, anlamını asla anlayamadığı/ve asla anlayamayacağı onur gibi yüce değerlerin dağıtımından(!) vazgeçip Sn.Aziz KOCAOĞLU ve benzeri ADAMLARDAN onur dersi alsa daha isabetli olur.

Yorumu oyla      9      5  
Erbaali 18 Şubat 2019 Pazartesi 11:03

Tunç soyer geldi. Allaha şükür daha iyi olacak. Sizi okuyanda tepecik basmane bayraklı menemen in yollarının çöplerle dolu caddelerinin pis kokan denizin sorumlusu olan kişinin kim olduğunu hatırlatayım size.izmir daha rahat nefes alacak.belli yasa gelince artık düşün şu koltukların şehvetinden

Yorumu oyla      4      10  
İsmail beye 18 Şubat 2019 Pazartesi 10:46

İsmail Boydağ bey, Aziz Kocaoğlu, partisini hiç bir zaman yerden yere vurmadı, Onun hayat görüşünün çatısı olan Partisine her zaman hizmet ederek yüceltti, kendi ikbaline bakmaksızın. Ama sizin anladığınız, partide herkesin herkese, tabiri caizse yalakalık yapması ise, onu yapmadı, yapmaz. Doğruları duymak istemeyenler işte böyle rahatsızlık da duyarlar.

Yorumu oyla      9      5  
sagduyu 18 Şubat 2019 Pazartesi 10:16

Aziz baskan tum Turkiyeye ornek olan bir Belediye baskani ve devlet adami olarak ulke tarihine adini yazdirdi. Yerel belediyenin standart hizmetleri ulasim su kanal vs gibi hizmetlerin cok otesine gecip izmir i nasil kalkindiririz diye kafa yordu proje hayata gecirdi ve her projesi kalici oldu ornek oldu. elinize saglik buyuk baskan. siz bu ulkeye bundan sonra ekonomi bakani olarak mutlaka hizmet vermelisiniz.

Yorumu oyla      14      5  
işte 18 Şubat 2019 Pazartesi 09:57

İşte bu yüzden Kocaoğlu sadece belediye başkanı değil, öngörüsüyle, yapıcı eleştirileriyle, insanlığıyla efsane bir siyasetçidir!

Yorumu oyla      15      5  
eleştiri 18 Şubat 2019 Pazartesi 09:56

Sadece ahmaklar ve aptallar eleştirinin yönetim hizmeti olduğunu anlayamaz! Kocaoğlu'nun eleştirileri yerindedir, dikkate alınmış olsaydı, yapılsın dediği siyaset mutfağı oluşturulmuş olsaydı, CHP şu anda iktidara yürüyor olurdu! İktidarın bunca rezilliğine, sefaletine rağmen iktidarı hedeflemeyen bir parti var ortada!

Yorumu oyla      11      5  
vatandaş 18 Şubat 2019 Pazartesi 08:46

Ağzınıza sağlık Mehmet Bey. Dediğiniz gibi herkese nasip olmaz böyle uğurlanmak. Herkes hakettiği gibi uğurlanır.

Yorumu oyla      20      5  
İsmail Boydağ. 18 Şubat 2019 Pazartesi 08:35

Partisini yerden yere vururken neyin hesabını yaptı, yoksa kafasında başka bir hesablarmı vardı. Halk sokaklarda soruyor Chp yeni adayla İzmirde kazanaçak mı.

Yorumu oyla      5      24