YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ozan 15 Şubat 2019 Cuma 00:03

izmirli olarak utanıyorum koskoca adam tüh yazık

Yorumu oyla      4      5  
yaşam 11 Şubat 2019 Pazartesi 21:33

Yaşam her geçen günde Kocaoğlu'nun ne kadar haklı olduğunu kanıtlıyor! Hem iktidar hem CHP genel merkezi için geçerli bu söylediğim! Reis, her geçen gün İzmir modelini, adını değiştirerek, uygulamaya koyuyor! Ama daha fazla yürümez, yapamaz! Kocaoğlu havuz ve trol beslemedi, rüşvete izin vermedi, üretene destek verip reis gibi üretmeyin diye hibe dağıtmadı! Reis ne trollerden ne de havuzdan vazgeçemez, bu tanzim satışlar da 1-2 ay sonra işlevini yitirir! Hoş, varlıkları da seçimlere kadar zaten, göz boyamak için! Reis hangi uygulamadan vazgeçmedi ki bundan da vazgeçmesin?

Yorumu oyla      4      5  
trollere bak 11 Şubat 2019 Pazartesi 17:14

bir sürü luzumsuz laf eder hem de yalan söyler,mesela cumhuriyet gazetesinde Tunç Soyerin aynı şeylerini söylediğini söyler sanki okumuş gibi,halbuki öyle bir şey yok,yalan!bunlar birbirini mi dolduruyor, yoksa cumhuriyet yorumunu sabahtan mı okuyor anlaşılır gibi değil, biri de birbirinizi yiyin artık der garipten, bir diğeri zaten aziz bey kabul görmeyecekti diye buyurur akp deki antidemokratik işleyiş chp de de varmış gibi,bırakın bu işleri

Yorumu oyla      6      5  
Birbirinizi yiyin artık 11 Şubat 2019 Pazartesi 13:14

Vereceği kadar zarar verdi Parti''ye. Şimdi toparlanma derdinde. İzmir''de kayıp büyük beyler. Bunu siz başardınız. Tebrikler. Artık ben dahil İzmirli sizin görmenizi istiyor. Bilin.

Yorumu oyla      6      13  
Merkez 11 Şubat 2019 Pazartesi 12:35

Sayın Karabel senden başka Kocaoğlu bu şişiren yok! Kocaoğlu egoist ve kibirli biri chp İzmir''i kendine göre dizayn etti soyer le olmaz beni aday yapın diye Ankara''ya koştu iki defadır aday olmayacağını söyledi sonuçta rezil oldu İzmir''li nin gönlündeki birazcık sevgisini de yok etti. Not.İzmir de Türkiye''nin en büyük arıtma tesisi var demesi yağmur suyu ayrıştırması olmadığı gerçeğini örtmez evet yağmur suyu ayrıştırması İzmir de yooook.

Yorumu oyla      6      14  
Verdiğiniz hakkı aldınız ! 11 Şubat 2019 Pazartesi 12:33

Sayın Aziz Kocaoğlu ; İzmir BB nin 2008 yılında toplu ulaşımda vatandaşa verdiği 90 dk aktarma haklarını 2016 Şubat ayında neden iptal ettiğini açıklasın ? 2008 yılında aktarma hakkı verirken aklınız neredeydi ?

Yorumu oyla      7      11  
Kırsaldan 11 Şubat 2019 Pazartesi 12:02

9. cu. Cumhurbaşkanımız rahmetli Süleyman Demirel ne demişti “ Dün dündür , bugün bugündür “” Ne yaparsa yapsın , ne söylerse söylesin Sayın Aziz Kocaoğlu güven vermiyor !

Yorumu oyla      6      14  
berk 11 Şubat 2019 Pazartesi 11:56

"Birçok ilde partimize ve vatandaşa başarıyla hizmet eden belediye başkanlarımız, yalnızca olağanüstü kurultay talep ettikleri için yeniden aday gösterilmedi. Yine bazı illerde seçimi kazanabilecek seviyede olan halk desteği bulunan arkadaşlarımız da aynı gerekçeyle adaylık dışında bırakıldı." Bu açıklamayı Gürsel Tekin yaptı içeriden biri olarak.

Yorumu oyla      7      6  
Çiğlili 11 Şubat 2019 Pazartesi 11:48

Nihat Bey'in anlattığı bazı sorunlar var kanalizasyon,çöp vs. Aziz Bey çok kızmış bunlara. Bir gün sonra Soyer Cumhuriyet Gazetesi'ne açıklama yapıyor o da aynı sorunları anlatıyor bunlar var diye. İlginç değil mi? Demek ki bu sorunlar var kızmak, bağırmak, çağırmak hoş değil bunlar.

Yorumu oyla      7      10  
Lombak 11 Şubat 2019 Pazartesi 11:34

Aziz bey zaten kabul görmeyecekti. Seçmen enkazın hesabını ise yeni aday Tunç Soyer''e soruyor. Oy isteyen Tunç ise hdp bariyerine takılıyor. Enkazın hesabından sıyrılan Aziz bey. Olay bu kadar basitken bin dereden su getirip durumdan bir "Aziz kahramanlığı" yaratmak "8 ilçeyi ben kaybetmedim" maskesiyle aynı. Ne demişler? Adam ol, net ol.

Yorumu oyla      7      11  
vatandaş 11 Şubat 2019 Pazartesi 11:08

Aziz bey hem bir devlet adamı hem de bir ekonomik dehadır bunu 14 yıllık hizmetinde fazlasıyla kanıtlamıştır. Ve hem chp ye destek verecektir hem de diger partilere duruşu ve yaşamı ile örnek olacak bir insandır , keşke Aziz bey gibi siyasetçilerimiz çoğalsa inanın o zaman bu ülke herkesin gıpta edeceği yaşamak için kaçacagı değil buraya gelip yaşam kurmaya çalışaği bir ülke olacaktır.

Yorumu oyla      14      7  
sevgi 11 Şubat 2019 Pazartesi 10:12

sahada CHP nasıl olsun? budurumun mimarı kendisi değil mi? daha 1 yıl önve il başkanlığı seçiminde tüm örgütü karşısına alıp başkan değilde temsilci seçtirtmedi mi? şu an izmirde örgütün temsilcisi bir başkan yok. kocaoğlu temsilciis ver. ve sonuç olarak 31 ilçenin bir tanesine bile bir müdahalesi olamayan bir il yönetimi var.bir önceki seçimde ön seçimle gelen vekiller yerine atanan vekiller var. özetle atanan çok ama örgütün seçtiği adam yok.ha bunda tek suçlu atayanlar mı. tabi ki hayır il seçimi olduğu gibi genel merkeze ve kocaoğluna itiraz edemeyen tüm delegeler. yani biz.....

Yorumu oyla      6      11  
Vatandaş 11 Şubat 2019 Pazartesi 10:07

Aziz abi sen olmasan birileri hem kel hem bodur ;)

Yorumu oyla      10      7