YORUMLAR
Toplam 19 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Merkez 11 Şubat 2019 Pazartesi 21:55

merkeze bu saydıklarımız asla tasvip etmiyorum ben gördüklerimi yazıyorum büyük şehir belediye personeliyim yeter mi mesala Gürkan rumuzlu yorumcu da belediye personeli o beni bilmiyor ama ben onu çok iyi tanıyorum.

Yorumu oyla      4      5  
hdp 8 Şubat 2019 Cuma 20:24

HDP üzerinden saldıran ahmaklar, Osloda pkk ile kim görüştü, Dolmabahçede kim mutabık kaldı, Habura mahkemeyi kim taşıdı, Kandil-İmralı arasında kim haber taşıdı, Kandilden kim naklen yayıon yaptı? Önce bunları öğrenin. Sonra, daha geçen hafta mecliste andımızı kaldırmak için, 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' dememek için kimle ittifak yaptınız onu öğrenin! ve siz kurt kılıklılar, Türkeş'ten utanın, Türküm demeye çekimser kalan parti başkanınız var artık, ne kadar övünseniz yeridir!

Yorumu oyla      8      10  
merkeze 8 Şubat 2019 Cuma 20:20

Ağzına Allah adını alırken korkmuyor musun? Kul hakkı yemek, rüşvet, yalancılık, dolandırıcılık, bebelere tecavüz, çocukları evlendirme, tecavüzcüsüyle zorla evlendirme, kadın ve çocuk cinayetleri.. daha sayayım mı yoksa bunlar yeterli mi utanman için?

Yorumu oyla      8      9  
dünyayı 8 Şubat 2019 Cuma 20:17

Düşünüyorum da, bu masalları gerçek yapacak bile olsalar, Atatürk düşmanlarını sarayda ağırlayanlara oy verir miydim? Dünyayı bağışlayacak olsalar gene vermem! Ben nankör değilim, Atatürke küfredecek, o sarayda ağırlayacak, soysuzlar da bunu görmezden gelecek, Türküm demeye utanacak, Türküm dememek için hdp ile andımızı kaldıracak, üstüne de diğerlerini hdp dostu ilan edecek! Soysuz ya da cahil sürüsü bunlar! HDP ile andımızı kaldırdılar hala hdp dostu diyor utanmadan! Ülkücü delikanlılar da Türküm demeye korktular, çekimser kaldılar! Lan Türküm demenin, doğruyum, çalışkanım demenin nesinden korktunuz bu kadar. Ağzınız açıldı mı mangalda kül bırakmıyorsunuz, kediler bile sizden cesur!

Yorumu oyla      8      7  
sabuncu 8 Şubat 2019 Cuma 19:29

35.5 sizi zaten kabul etmiyor. Yalanlarınızdan bıktık usandık 16 seneden beri iktidardasınız İzmir için ne yaptınız önce onu söyleyin sonra konuşmak için yüzünüz olsun

Yorumu oyla      8      7  
Mister No 8 Şubat 2019 Cuma 18:43

Ekonomi Bakaniyken hic bir sey yapamayanlarin Belediye Baskani olursak sunlari sunlari yapacagiz demesi ne kadar komik.

Yorumu oyla      8      7  
Merkez 8 Şubat 2019 Cuma 16:54

Objektif yazınız için teşekkür ederim ama bir kaç tane trol akılları sıra algı yapmaya çalışıyor ya Allah aşkına sanki bu şehirde yaşamıyorsunuz sokaklar köstebek yuvası gibi insanların her gün kullandığı yollar buralara asfalt atmayı beceremeyen bunu bile hükümet engelliyor diye İzmir''li yi uyuttuğunu sanan zavallılar 31mart ta uyanacaksınız.

Yorumu oyla      9      13  
Fatih 8 Şubat 2019 Cuma 16:49

Adamın doğum yeri kütahya yazdığı mesaj.. Atatürkçü ve Aydın izmirli bunu yemez diye :) Allah aşkına kaçınızın 2-3 kuşağı izmirli. Hani İzmire gelen izmirli oluyordu ne oldu? Arkadaşlar bırakın akp yi MHP yi bu adam hdp bin aday çıkarmaması karşılığında başkanlığı sonrası hdp ye hangi sözleri verdi? Bu taraftan hiç düşünmediniz mi? Hangi araziler hangi belediye kadroları hdp lilere veriliyor?

Yorumu oyla      6      10  
REİS 8 Şubat 2019 Cuma 16:48

İSTANBUL MALTEPE CHP ÖRGÜTÜ TEPKİ İÇİN ANKARAYA YÜRÜYORMUŞ VE BASIN AÇIKLAMASI YAPMIŞLAR::KENDİLERİNİN VE AİLELERİNİN SERVETİNİ AÇIKLAYAMAYANLAR ADAY YAPILABİLİYORSA BUNU KABUL ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİLDİR..HATIRLANACAĞI ÜZERE CHP Lİ ALİ KILIÇ PARTİLİLERİ TARAFINDAN KENDİSİ VE AİLE ÜYELERİNE HAKSIZ KAZANÇ SAĞLAYARAK MAL MÜLK EDİNMEKLE SUÇLANIYOR..ARTIK ANKARAYA GİDENLERİ BAY KEMAL KARŞILAR)

Yorumu oyla      10      12  
Sarı Çizmeli Memed'A. 8 Şubat 2019 Cuma 14:22

Sayın yorumcu "laflar icraatlar" iyi demiş bence.... Yazısının altına imzamı atıyorum.

Yorumu oyla      10      7  
laflar icraatlar 8 Şubat 2019 Cuma 12:40

Zeybekçi de dahil akp nin onaltı yıllık lafları ve icraatı ortada,memleketin durumu da ortada,itirafları kandırılmaları,yalanları da malum. EEEE,elbette bizim de vatan sevgimiz,aklımız ve yıllarca tavrımız da açık, Bu nedenle Hanzade hanım boşuna parlatmaya çalışmayın komik duruma düşmeyin

Yorumu oyla      14      9  
Hayırlı olsun 8 Şubat 2019 Cuma 12:09

Güzelim İzmir''in çehresi inşallah değişir...

Yorumu oyla      9      15  
O projeler Belediye Projesi mi? 8 Şubat 2019 Cuma 11:37

Devletin yapması gereken işleri Belediye vaadi olarak sundu. Ayrıca birçok projede de devlet yardımı devlet izni veya devlet arazisi kullanımı gerekir. Eğer seçimi CHP kazanırsa, devlete bağlı bu işlemlerde aynı kolaylık gösterilecek mi?

Yorumu oyla      14      8  
Haydi Hayırlısı... 8 Şubat 2019 Cuma 11:29

Yeter artık İzmir hizmet bekliyor!Zeybekçi'ye bir şans verilmeli...

Yorumu oyla      10      16  
seferiss 8 Şubat 2019 Cuma 11:25

Önce de yazdık şimdi de yineliyoruz. İzmir 'li yanlış düğme iliklemez , yanlış adam da seçmez. Yıllardır hem Genel seçim hem de Yerel seçimlerde vaad edip te Şirin'e yapmadığınız sayısını ve cinsini unuttuğumuz projelerinizi getirin karşımıza.Ne oldu da 16 yıldır Ankara'daki dağları delemediniz. İzmir ne etti size. Büyük Şair ve edebiyatçımız Cahit Külebi'nin dizeleri ile sesleneyim. 'Savaştepe köprüsünden geçen tirenler Sel olur İzmir'e akar. İzmir'in denizi kız, kızı deniz Sokakları hem kız hem deniz kokar. ' Kısacası İzmir size 10 numara büyük gelir.

Yorumu oyla      15      7  
Yüksel Gemalmaz ip 8 Şubat 2019 Cuma 11:20

Çok güzel bir yazı bana öyle geliyor ki İzmir 35 ten memnun masal dinlemeye de alışığız bırakın böyle kalsın

Yorumu oyla      6      10  
Gürkan 8 Şubat 2019 Cuma 11:12

İzmir festivaller şehri olacak, İzmir bilmem ne merkezi olacak ... demek kolay da nasıl olacak, bunu niye anlatmıyorlar? Somut proje yok. Çandarlı Limanı projesi de yola çıktığında neler neler denmişti. Aradan 8 yıl geçti ama ortada liman yok, ne zaman biteceği de belli değil. Belediye başkan adayı hızlı trenler, otoyollar, şehir hastanesi, çevre yolu ... diyor. Hükümetin vaat ettiği projeleri ön plana çıkartıp araya da şunlar şunlar olacak deyip ortaya hiçbir somut projenin konmadığı, partisinin ismini dahi anmadığı bir toplantı olmuş. Sahi parti adı neden geçmiyor?

Yorumu oyla      12      6  
volkan 8 Şubat 2019 Cuma 10:54

dunya kadar proje ..aklina ne gelirse siraladi da para nerde para gercekci gelmedi bana

Yorumu oyla      11      6  
Handan 8 Şubat 2019 Cuma 09:46

10 sayısı, 35 den küçüktür. Stratejik oyunlar mı aydın Atatürkçü İzmir mi, temel soru bu.

Yorumu oyla      16      11