YORUMLAR
Toplam 38 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Ece 3 Şubat 2019 Pazar 00:09

Buca Belediye başkanlığına Suat Nezir gibi eğitimsiz birimim getirilmesi Buca ya hakarettir. Bu ilçede sadece göçmenler yoktur. Hiç mi isim kalmadı !!! Bunu getireceğinize Piriştina devam etseydi.oyum ilk defa akp ye bay kemal!!!!!

Yorumu oyla      10      5  
murat 1 Şubat 2019 Cuma 11:27

yazınız çok güzel. bizde çeşme chp olarak burda ekrem oran ı görmek istemiyoruz. üzerinde bu kadar şaibeler olan birini sırf tuncay özkan cı olduğu için aday gösterdiler. yazık oldu çeşmeye

Yorumu oyla      14      5  
mehmet 31 Ocak 2019 Perşembe 23:23

Evet size katılıyorum 2015 Ön seçimlerinde Genel Başkan Kılıçtaroğlundan sonra Menemende enyüksek oyu alıp, kontejanlarla 11 sıraya atılam kılpayı Millet vekilliğini kayıp eden. Toplumun herkesimi tarafından sevilen Ali Kemal Elitaşı yok sayarak Menemeni hiç bir vizyonu olmayan birine teslim etmek seçimi baştan kayıp etmektir. sokataki insanların sesini duyurun Şu Genel Merkeze Menemende yoksa 5 yıl CHP yok demektir.

Yorumu oyla      12      5  
Gördüklerimiz 31 Ocak 2019 Perşembe 11:23

Çiğlide Hasan Arslan gelmeden önce belediye işcileri hergün gırevdeydi çöpler toplanmıyor pazar yerleri temizliyonmiyor mikrop saçıyordu işciler maaş alamıyolardı borç batağında diye tv lerde haber yapıyordu adam düzelti veya gelir gider düzéni oturtdu girev felan görmedik temizliği vs yapıldı kentlilere telefonla sosyal ağ purogramlarıyla anında sorun çözen ekip kurmuştu hayırlısı olsun..

Yorumu oyla      13      5  
Yazık oldu 31 Ocak 2019 Perşembe 11:00

İzmir’de gösterilen adayların hemen hepsinde problemler var olduğunu işin içinde üçlü Papaz’ın var olması yüzünden izmirimize hainlik ve haksızlık yapıldığını düşünüyorum çok temiz işini severek ve halkına hizmet etmeyi kendine adamış kendini sevdirmiş çok güzel projelere imza atmış belediye başkanlarımızı resmen harcadılar bu kaybın sonuçları çok ağır olacak genel merkez geçte olsa farkına varıcak ama iş işten geçmiş olacak umarım bizler yanılırız ama görünen köy kılavuz istemiyor ne yazık ki ...

Yorumu oyla      14      5  
Gerçekçi olalım 31 Ocak 2019 Perşembe 10:35

Gaziemir' e NAZMİ YILMAZ geliyor hemde uzak ara fark atarak...

Yorumu oyla      13      5  
KAZİM EMİR 31 Ocak 2019 Perşembe 10:22

EN BÖYÜK HATIR GEÇEN DÖNEM BELEDİYE BAŞKANI OLMALIRIDIR

Yorumu oyla      13      6  
HASAN 31 Ocak 2019 Perşembe 10:06

BURDAN ÇOK İYİ BİR SONUÇ ÇIKMIŞ OLUYOR.VATAN SEVER ATATÜRK İLKELERİNE BAĞLI OLAN PARTİLİLER VE KENDİ ÇIKARLARINA HİZMET EDENLER AYRILMIŞTIR CHP İKİYE BÖLÜNMÜŞTÜR. VATANI SATANLAR İLE VATAN İÇİN CANINI FEDA EDENLER.

Yorumu oyla      23      8  
ayhan 31 Ocak 2019 Perşembe 09:49

kalemine sağlık tesbitlerinizin hepsi doğru malesef chp bu tür hatalar yapılıyor umarım yeni başkanlar daha iyi projelerle gelir bizi yanıltır...

Yorumu oyla      11      7  
Burhan 31 Ocak 2019 Perşembe 09:17

Bu Aday Belirleme Yöntemi Partiyi Yıpratıyor ve Sarsıyor: ÖN SEÇİM OLSA KİMSE İTİRAZ ETMEZ; Kritik Noktalarda da MERKEZ YOKLAMASI YAPILIR; Parti Çizgisini Korur Herkes de Rahat eder.

Yorumu oyla      12      5  
Cihan 31 Ocak 2019 Perşembe 09:12

Yahu Olgun Atila büyükşehire başkan olacak adamdı.Kokuları büyük olmuş her yerden silme operayonu yapmışlar evet kısa vadede kazandınız ya uzun vadede halkın isteklerinin önüne geçebilecekmisiniz.Siz parti oyunlarıyla değil halk isteğiyle gideceksiniz.En acısıda bu.

Yorumu oyla      12      7  
BUCALİ 31 Ocak 2019 Perşembe 09:10

A partinin ekmeğine yağ sürmeyinn.. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Levent piristinanin yaptığı çalışmaları bi inceleyin.izmirde Buca''da ilçe kaybetmek istemiyorsanız az fark oyu var ise bucaicinleventpiristina

Yorumu oyla      11      6  
erol gürgen 31 Ocak 2019 Perşembe 09:06

2014 seçimlerine bakın . 8 ilçe kaybedildi, neden...? herkes gördü ve şimdiden tedbir aldılar. katılımcılık olmayınca tek adamlık oluyor.. lütfen empati....!

Yorumu oyla      12      6  
Sarı Çizmeli Memed'A. 31 Ocak 2019 Perşembe 07:36

Sn.Gürkan, genel merkez(?) kendine yakışanı(!) yapmış, yani "Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok"

Yorumu oyla      10      7  
Sarı Çizmeli Memed'A. 31 Ocak 2019 Perşembe 07:32

Sayın "Eski Siyasetçi", dört dörtlük bir yorum yapmışsınız. Kutluyorum ve yorumunuzun altına imzamı atıyorum.

Yorumu oyla      9      6  
Sarı Çizmeli Memed'A. 31 Ocak 2019 Perşembe 07:29

Lider sanılan veya lider falan olmadığı bilindiği halde sırf kişisel çıkarlar için lider muamelesi yapılan koltukçu kemal kılıçdaroğlu ile onun etrafındaki göbekçi ekibin peşinden gittikten sonra ha ali ile veli aday olmuş, ha veli ile ali, farkeder mi?.. Belli ki farketmiyor, yeter ki koltukçuk/lar gelsin... Bu arada, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün partisi CHP, yönetimindeki bu yetersiz adlarıyla/bu yönetim biçimiyle/bu milletvekilleriyle/kısacası tepeden tırnağa tüm bu kadrosuyla gelecek seçimler için hızlı bir biçimde %10 baraj altı ve hatta yok olma sinyalleri veriyormuş, bu da şimdilik kimsenin umurunda değil...Ama gün gelecek tüm koltukçulardan etik/sosyal/siyasal hesaplar sorulacaktır.

Yorumu oyla      9      6  
bayraklılı 31 Ocak 2019 Perşembe 01:06

Hasan Karabağ gitsin. Kendisi ile beraber getirdiği ilçe örgütündeki enkazını da götürsün.

Yorumu oyla      10      5  
Bornova 30 Ocak 2019 Çarşamba 23:12

Su anki baskanlarinda a y ni sekilde diger baskanlarin yerine geldigini unutmayalim degisim her zaman iyidir aday olan ve secilen partililerimizde gorevini basariyla yapacaktir... Yuklenmeniz gereken turkiyeyi senelerdir yonetip basarili olamayan bir partinin halen iktidarda nasil kaldigi sorusudur sizin bahsettiginiz zihniyet birazda bu olsa gerek..olgun atilla gibileri malesef bornovali bir cok isim tarafindan desteklenmiyor..

Yorumu oyla      9      6  
Buca 30 Ocak 2019 Çarşamba 23:08

Atama ile gelenler atama zamanı gelince atama ile gideceklerını bilmelidir bu saydığın başkanlar in hangisi ön seçim ile geldi yada hangisini teşkilatlar destekledi atama ile geldiklerinde atama ile gideceklerini bilmeliydiler mevcut Başkanların yaptıklarını önceki başkanlar zaten yapmıştı izmirde el ile tutulur ne yapıldı, genel merkeze yakın olan görevi alıyor bunun başka izahı yok

Yorumu oyla      10      5  
Asım 30 Ocak 2019 Çarşamba 22:30

Kutluyorum sizleri tüm gerçekleri ortaya dökmüşsünüz..İzmir'in on dört M.V. var Sevda hanımın dışında hiç birisinin bu çalışkan Belediye Başkanları hakkında sesleri çıkmadı.. Yazıklar olsun diyorum...

Yorumu oyla      12      5  
Periskop 30 Ocak 2019 Çarşamba 21:40

Sayın yazar fazlasıyla partinin iç işlerine girmektesiniz. Belediye çalışanları belediye başkanlarının tebası değildir Özgür iradeleri ile oy vereceklerdir.

Yorumu oyla      11      5  
Mine 30 Ocak 2019 Çarşamba 19:43

Bu satırların yazıya dökülmesini sağlayan yüreğinize sağlık ancak bu kadar güzel anlatılırdı

Yorumu oyla      16      10  
Misafir 30 Ocak 2019 Çarşamba 19:31

Partinin milletvekili bile 15 e yakın ilçenin ve meclis çoğunluğunun kaybedilebileceğini düşünüyorsa!!!!

Yorumu oyla      15      8  
İlker 30 Ocak 2019 Çarşamba 18:58

Öyle değil kardeşim. Aday belirmele yöntemi gayet net ve açıktır. Zira koltuktayken tekrar aday gösterilmeyenler de aynı yöntemle aday olmuşlardı. Bunca yıllık iktidar ve örgüt hakimiyetkerine rağmen hangisinden önseçim ya da delege seçimlerinde çarşaf liste falan gibi bir söz duydunuz? Kendileri atanırken iyi atanmayınca kötü. Yok öyle. Yöntem belliydi.

Yorumu oyla      18      9  
Cemal can 30 Ocak 2019 Çarşamba 18:33

Allah aşkina ne hikaye okuyorsun pekdaş tek civi çakdımı,gitde bucalıya sor piriştinayı sirf babası nedeniyle bu kadar övülmez,akpınar karşıtakaya isim vermekten başka ne yaptı,tahir şahinin 5.dönemi olacak el insaf.İzmir sadece ve sadece aziz kocaoglunun ekibini göstermedimi diye bu kadar veryans bu kadar sitem el insaf....sadece vicdan el insaf.......

Yorumu oyla      18      11  
Mustafa 30 Ocak 2019 Çarşamba 18:33

Olgun Atilla chp tabanı dışında da takdir kazanan çok beğenilen ve önü açık biriyken Kocaoğlu''nun adamı diye harcandı bence. Kılıçdaroğlu değişim diyen herkesi tırpanladı bu kadar basit. Ama Soyer isminden HDP tabanı çok memnun olsa da sağ taban o derece rahatsız çünkü sosyal medyada hdp ye destek söylemleri dolanıyor. Bu da gösterdi ki Chp bu kararıyla İzmir''deki kürt seçmen oylarını sağ seçmen özellikle de milliyetçi oylara tercih etmiştir. Öyle değilse de gelinen noktada tablo bu. Yalnız bu durum kutuplaşmayı daha da arttıracak. Etnik siyaset ön plana çıkarılmadan Daha orta yollu bir isim tercih edilmeliydi.

Yorumu oyla      17      5  
Uğur 30 Ocak 2019 Çarşamba 18:23

Fatih bey elinize sağlık. Özellikle Sema Pekdaş konusunda çok acımıZ var. Yazık chp büyük bir değerini kaybetti. bir Gültepeli olrak sema başkanı çok arayacağız

Yorumu oyla      13      10  
Ercan 30 Ocak 2019 Çarşamba 17:49

Bazen hafızamızı tazelemek zorundayiz .Mesela hakan tartan.Hatirlayaniz var mi.Bir donem önce konak belediyesi başkanlığını yapmisti.Sayin tartanin başkanlığı sirasindak yaşananlari biliyormuyuz.Hem merkezle hem kocaogluyla bir çok sorun yaşadı .Kendini büyükşehir belediye başkanlığına layik gördüğünü hiç bir zaman saklamayip belediyesinin bina önlerine bile kendisini öven bir takim haberleri bile astırdı .Peki sonra ne oldu.Bakti ki istediği olmayacak gitti dsp den aday oldu.Sonucunu hepimiz biliyoruz.Ilçe belediyelerinin yetkilerinin ne kadar az oldugu bilinen bir durum.Bizde ki sistemin ne olduğununda .Küslük müslük bunlar anlamsiz seyler.Zaten her gelenin birinin destegiyle geldigi makamlara gidince sorun yaratmaları sadece koltuk sevdasıdır .Düzen boyle kurulmuş.Biri seni getiriyorsa götürecektirde.Sen de bu düzenin bir çarkı olduğunu bildiğin halde sorun yaratmakta neyin nesi..Efendim demokrasi nerde demeyinUlkemizde bir anlam ifade etmeyen demokrasi kelimesinin sorusu da olmaz. .

Yorumu oyla      9      6  
Eski siyasetçi 30 Ocak 2019 Çarşamba 17:45

Zaten seçim sonrası alınacak başarısızlıkla birlikte kazanlar kalkacak ne Kılıçdaroğlu nede çevresindeki ekibi bu isyan karşısında tutunabilecektir. Türkiye''nin siyasi tarihinde kötü şekilde yerlerini alacaklar ancak olan seçmene ve ülkenin kaybettigi yıllara olacak.Maalesef bu grup Atatürk''ün partisinin başında olduğu sürece Akp ilelebet var olacaktır.Herzaman söylerim Kılıçdaroğlu ve tayfası Akp''in varoluş sigortasıdır.

Yorumu oyla      15      8  
çeşmeli 30 Ocak 2019 Çarşamba 17:37

çeşme de muhittin dalgıç %60 ile seçim kazanmıştı bu seçim de çook aracaklar

Yorumu oyla      13      9  
Ağlamak geliyor insanin içinden! 30 Ocak 2019 Çarşamba 17:13

Olağan üstü kurultay istediysen chp de siyaset yapamassın. Çünkü tek adam devrimi yaşanıyor.

Yorumu oyla      15      8  
30 Ocak 2019 Çarşamba 17:06

priştina yemekten başka ne yaptı buca bir acıklasın borcunu

Yorumu oyla      11      5  
karşıyakalı 30 Ocak 2019 Çarşamba 16:59

Hüseyin Mutlu Akpınar'a bir şey açıklamaya gerek yok.İyi ki gitti.

Yorumu oyla      11      5  
Bucalı 30 Ocak 2019 Çarşamba 16:51

Diktatör dedikleri bu olsa gerek..başkalarına laf söylemeye gerek yok...

Yorumu oyla      17      11  
PARTİLİ 30 Ocak 2019 Çarşamba 16:37

A Parti''nin ekmeğine yağ surmeyin bu kadar zaman takviminde yeni adayın kendini tanıtması imkansız gözüküyor..BUCA İCİN PİRİSTİNA

Yorumu oyla      15      12  
Gürkan 30 Ocak 2019 Çarşamba 16:24

Başta Kocaoğlu olmak üzere değişim olsun diyenlerin üstü çizilmiş. Bu çok net. Sessiz kalanlar ya da genel merkezin yanındayız diyenlere dokulmamış, hatta büyükşehir adayı yapılmıştır. 80 yaşında adamı vekil yazıyorsun, aynı şekilde 80 yaşında adam ile Eskişehir'de devam kararı alıyorsun ama sürekli örnek verdiğin İzmir'de, üstelik yıllar önce "Kocaoğlu istediği sürece başkanımızdır" dedikten sonra değişim dediği için üstünü çiziyorsun. Değişim olabilir, olmalı da ama sizin de dediğiniz neden olduğu açıklanmalıdır. Nedeni belli de!

Yorumu oyla      21      8  
%100 Dogru Tespit 30 Ocak 2019 Çarşamba 16:00

Yaziniz Harika Olmus...%100 yerinde tespitler.Yeni adaylarin cogu taninmayan kisiler.Bu islere soyunan kisilerin gecmisle alakali en ufak kafa karisikligina mahal verecek bir durumlari olmamalidir.Ayrica her gorusu kapsayacak,her gorusten oy alabilecek durumda olmalidir.Tespitlerinizin dogrulugu 1 Nisan 2019 da canli yayinda sizi ve cok cok degerli Umit Yaldiz bey''i dinlerken daha net anlasilacaktir.

Yorumu oyla      22      13  
konuk 30 Ocak 2019 Çarşamba 15:57

Aziz Kocaoğlu 014 yılında gece arısı operasyonuyla atanan belediye başkanlarını değiştirerek göreve getirdi bu isimleri. onlar sordu mu isimleri açıklandı ayıp olmaz mı diye?

Yorumu oyla      25      15