YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
m.y. 17 Ocak 2019 Perşembe 18:41

tabi başkan, aday bir türlü açıklanmayınca, elini taşın altına koydu da şimdi genel merkez ne yapacak? tekrar Kocaoğlu nu aday yapacak mı? göreceğiz.

Yorumu oyla      10      5  
ayhan 17 Ocak 2019 Perşembe 16:55

Bravo fatih abim kalemine sağlık tesbitler harika

Yorumu oyla      10      6  
vatanaş 17 Ocak 2019 Perşembe 16:31

Başkan Aday olursa Seçimi Alır. Ağızı sulananlarada ders vermiş olur.

Yorumu oyla      12      5  
Hayaller/Gerçekler 17 Ocak 2019 Perşembe 15:45

Hayaller; "Daha önce TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın adaylığını gerekçe göstererek adaylık başvurusu yapan Kocaoğlu bu kez AK Parti’nin Adayı Nihat Zeybekçi’yi ima ederek, “Devletin tüm olanaklarıyla seçime hazırlanan iktidar partisinin 'bakanlık' yapmış İzmir adayını 27 Kasım'da açıklayıp çoktan yola koyulması ve bu tabloyla İzmir'de güç kaybı yaşayabileceğimiz gerçeği, beni ve partimize gönül vermiş milyonları endişeye düşürmektedir” diyerek başvurusunu gerekçelendirdi." Gerçekler; Tunç Soyer olmasın. Zaten CHP her zamanki gibi can(!) çekişiyordu Aziz Bey de tüy dikti. Yeter bunaldık!

Yorumu oyla      10      7  
hasan 17 Ocak 2019 Perşembe 15:25

tebrikler aziz bey izmir sizsiz kazanılmazdı.izmir i ve chp nin onurunu kurtardınız

Yorumu oyla      15      7  
muhalif 17 Ocak 2019 Perşembe 11:31

kocaoğlunun yaptığı hizmetler meydanda sadece partililer değil İzmirlinin büyük çoğunluğu kendisine destek veriyor.ayrıca 15 yıl gölgesinde duranlar ve sayesinde koltuklarda oturanlardan kastınız nedir? bu bir ekip işidir, bahsettiğiniz 15 yılda da o koltuklarda oturanlarda değişti..o koltuklarda oturanlar birlikte yargılandı..RTE.nin yanında da hep aynı kişileri görmüyormuyuz??

Yorumu oyla      12      9  
Oğuz Kaan 17 Ocak 2019 Perşembe 09:38

İzmirliler olarak bizim hassasiyetlerimizi yanlış anlayıp, şehrimizi CHP'nin çiftliği gibi görüp canının istediğini aday gösteren genel merkez rant kavgasına girip işi uzatınca Aziz Kocaoğlu yine yeniden demek zorunda kaldı. Aziz Kocaoğlu'nun rant ile işini bildiğimiz için onu destekliyoruz.

Yorumu oyla      15      9  
Ayse gülten üze 17 Ocak 2019 Perşembe 08:51

makalenin son sözü cok iyi bu güne kadar adayini belirlemiyen genel merkeze fikrini soylemesine rağmen terddüt eden genel merkez aziz baskanın onerisini dikkate almali idi gelecek baskana kocaoğlunun destegi cok onemli sonuc o zaman bende varıma döndü oyumuz chp

Yorumu oyla      23      14  
İzmili 17 Ocak 2019 Perşembe 07:41

Bu sureci Genel Merkez Yönetemedi Aziz bey mecburen oyuna girmek zorunda birakildi. Adam ben aday olmayacam diyeli nerefeyse 4 ay oldu ama secime 2 ay kala hala aday bulunamadi napsaydi Aziz baskan izmirin kaybedilisinemi baksaydi. Dun gorduk bazi ilcelerde yasamayan aday adaylari ekipci zihniyet tarafindan aday yapilacak ve kaybeden ilcecsayilarina yenileri eklenecekti bu surecte Aziz ne yapsin nekadar sevsenizde sevmesenizde bu isi o yapacak.

Yorumu oyla      23      17  
gürkan 17 Ocak 2019 Perşembe 01:31

Genel merkezi tebrik ediyorum. Adam aylar önce aday değilim dedi, hatta yıllardır da bırakmak istediği biliniyorken "seçimlere sayılı günler kalmasına rağmen" hala daha adayın belli olmaması yüzünden Kocaoğlu devreye girmiş ve yapılması gerekeni yapmıştır. Yaşanan sürece bakınca da seçilme olasılığı yüksek olan başkanlık koltuğu için neler yaşandığını herkes gördü. Bizim insanımız da bir garip; bir kesim Kocaoğlu 15 yıl başkanlık yaptı, artık yeter deyip, kim olsun deyince de Tunç Soyer veya Abdül Batur olabilir diyorlar. Yahu bu isimler de yeni değil ki! biri 20 yıldır başkanlık yapıyor :) bu ikilinin ismi sürekli geçiyor ama çıkıp da projelerim şunlar şunlar dendiğini şahsen göremedim. Aylar önce Kocaoğlu yokum dediğinde ilçe belediye başkanlarından biri aday gösterilecek ise bu Tunç Soyer olmalı diye yazmıştım ama kendisi adaylık başvurusunda bile bulunmadı. Görev verilmez, alınırmış. Böyle bir dünya yok. kimse de bulunmaz hint kumaşı da değil.

Yorumu oyla      28      12  
DEĞİŞEN İZMİRLİLER 17 Ocak 2019 Perşembe 00:08

O GOL GEÇERSİZ..OFSAYT VAR..OFSAYT ÖNCESİ FAUL VAR..FAUL ÖNCESİ TOP DIŞARIDAN ÇEVRİLMİŞ..YANİ ÖZETLE GOL OLMASI İMKANSIZ..ARTIK VAR SİSTEMİNDE HERŞEY GÖRÜNÜYOR..VAR KİMMİ İZMİRLİLER TABİKİ..BU BAŞLIĞA UYGUN BİR YORUM OLDU SANIRIM..

Yorumu oyla      14      16  
Zor Durum 16 Ocak 2019 Çarşamba 23:29

CHP genel merkezi olarak ; sayın Aziz Kocaoğlu’nun tekrar aday adayı olacağını açıklamasından sonra ; İzmir’de seçimi kaybedecek ( Zor ihtimal ) olunsa dahi bugün Sayın Tunç Soyer veya Aziz Kocaoğlu’na yakın olmayan kişiyi İzmir BB Başkan adayı olarak açıklardım ki bundan sonraki süreçte CHP bir daha böyle bir olay yaşanmasın veya yaşatmaya kimse cüret edemesin . ( 3,5 ay önce aday değilim , 3,5 ay sonra adayım yanı genel merkez olarak siz aday belirlemeyi başaramadınız . bunu Aziz Kocaoğlu olarak ben belirleyeyim )

Yorumu oyla      14      13