YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Oğuz Kaan 11 Aralık 2018 Salı 18:43

AKP kafası; Haklıya değil, zengine/ Haysiyetliye değil, becerikliye destek verir. Özellikle de milleti beceren tayfaya destek verir.

Yorumu oyla      10      5  
sezarın hakkı sezara 11 Aralık 2018 Salı 18:04

adam bana cevap yazmış! ne diyim ben şimdi? sezarın hakkına cevaba cevap mı diyim ! ne diyim ? konya ve kayserideki imkanlar izmir ile birmiş arkadaşlar! bazen saçmalamakta çıgır açıyor insanlar. konya ve kayseri de liman var zaten dimi? hadi mersin de var da 1.7 milyon nüfusu var mersinin hangi kafa ile mersin ile izmiri bir tutarsın be arkadaşım ?

Yorumu oyla      10      7  
beceriksiz 11 Aralık 2018 Salı 15:36

Bence beceriksiz İzmir'liyi ve İzmir'in durumunu Ankara'ya anlatamayanlardır. Çünkü eskiden kendi arasında konuşan seçmenin artık sesi heryerden duyuluyor; konuşuyor,soru soruyor, eleştiriyor. Eskiden dava diye konuşmuyor veya kendi aralarında fısıltı ile konuşuyorlardı. Siyasetçiler bunun farkında değil. Pazar ve market fiyatları, elektrik-doğalgaz zamları perişan etti. İzmir olarak düşünürsek metro yapımı için kendi belediyelerine para ver İzmir'e yok. Burada sadece CHP limi yaşıyor hayır.

Yorumu oyla      15      5  
Gürkan 11 Aralık 2018 Salı 15:19

Eskişehir Belediye Başkanı'nın ağzından bakanlık projemi engelletti duyamazmışız. Tramvay onay süreçlerine bak. Sonra da başkan neler demiş, iyice bir oku; sonra burada yazarsın. "Adam yapmış." Sanki burada hiçbir şey yapılmıyor.

Yorumu oyla      12      5  
milletin gündemi 11 Aralık 2018 Salı 15:06

İster basın yazsın isterse yazmasın milletin gündemi: Ak Partili seçmende buna dahildir. Biz hayat pahalılığı ile baş edemezken külliyenin bütçesi %233 artmış, ister hibe ister satın alınsın VIP JUMBO JET ve Marmaris'e yapılacağı söylenen yazlık külliye. Milletin gündemi bu çünkü milletin mutfağında yangın var. Basın istediğini yazabilir ama sandıkta millet oy verecek milletin teveccühü hayat pahalılığı ve Ankara'nın şatafat ve lüksten vazgeçmediği.

Yorumu oyla      17      5  
netlik lazım 11 Aralık 2018 Salı 14:54

Sayın Zeybekci il başkanı sizin yanınızda 'İstesek kanun çıkartır yaşam tarzına müdahale ederiz' dedi bu konuda ki tepkiniz nedir? Ben rakı içmiyorum içenler bana birşey demiyor bende içenlere birşey demiyorum. İzmir'in yaşam tarzı diye bir sorunu yok İzmir'in sorunu metro. Ak Parti kendisinde olan büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para veriyor İzmir'e yok. Halkapınar-Otogar arası metroyu biz yapalım diye Sayın Binali Yıldırım söylediğinden beri yıllar geçti. İzmir'li metro istiyor Ak Partili yetkililer körfez geçişi diyor. İnsanlarda doğal olarak şu soruyu soruyor birisine söz verildi de yapılmayınca gündeme geliyor.İzmir'li yap işlet devret sistemi ile istemediğini beyan ettikçe gündeme geliyor.

Yorumu oyla      17      5  
Hür Düşünce 11 Aralık 2018 Salı 13:07

Yorumlardan açıkça şu anlaşılıyor ; Muhalif olup Kocaoğlunu tenkid edenlerin lafları havada kalıyor. Anlaşılan eğitimleri kıt ve kendi menfaatleri gereği AKP'yi istiyorlar, Kocaoğlu'nu anlatanlar ise gerçekleri öne süren okumuş/eğitimli insanlar. Nokta.

Yorumu oyla      13      5  
Mister No 11 Aralık 2018 Salı 12:20

Bucali Kardesim sen ne iciyon böyle ? Hükümet ile belediyeyi karsilastirman komik olmus. Birinin elinde devasa Bütce ve istedigi her seyi yapabilme gücü, digeri sinirli bütce ve Ankara Bürokrasisine bagimlilik. Gerekli onaylari senelerce alamazsan icratta yapamazsin. Bu kadarinidami bilmiyorsun ? Denizi temizleyecegim diyen adama 6 sene izin vermeyenler, kirletecegim diyene 6 ayda izin veriyor. Yatirimlarin bir cogunun KIK oyunuyla nasil ertelendigini nasil bilmezsin ? "Ben yapacagim " deyipte yapilmayan Metrolarin sucu neden Belediyenin olsun ?

Yorumu oyla      14      5  
T.C Erol DURUKAN 11 Aralık 2018 Salı 11:32

Günaydın sevgili KARABEL bu bıyıklara İzmir'in aydın insanları oy vermez. diz kıra kıra zeybek oynatarak saray'a gönderek...

Yorumu oyla      14      5  
Sezarın Hakkına cevap 11 Aralık 2018 Salı 11:14

Konya'da, Kayseri'de, Mersin'de de sizin söylediğiniz imkanlar var. Niye İzmir seçiliyor acaba?..........

Yorumu oyla      12      7  
lbenalkut 11 Aralık 2018 Salı 11:00

Aziz kocaoğlunun 15 yılda yaptıklarını kimse görmemezlikten gelemez .son foça köylerini ziyaretinde halk Aziz başkanı 1 dönem dahi görmek istediklerini coşkuyla belirttiler.Izmir AZİZ DİR inşallah Aziz kalacaktır.

Yorumu oyla      14      7  
haklı 11 Aralık 2018 Salı 10:17

Zeybekçi haklı; Kocaoğlu ne kendisine ne partisine kaynak aktarmadı, rüşvet yemedi, adam kayırmadı, arsaları, arazileri ranta açmadı, kentteki bayilikleri kendinde toplamadı, fetöye gitmedi! Bunları yapmayan, yapamayan adama beceriksiz denmez de ne denir? Yok yatırımmış, yok kredi notuymuş, yok bebelere sütmüş, yok 90 dakkaymış, yeni gemiymiş, metroymuş, tramvaymış, tünelmiş, operaymış, fuarmış.. say babam say! Bunları yapan adama beceriksiz denmez de ne denir? İsterseniz reise, merkeze, lombaka sorun.

Yorumu oyla      19      7  
TC misafir 11 Aralık 2018 Salı 10:14

Beceriksiz diyenler önce kendilerine bakacaklar, aday olarak göstermeye niyetlendikleri kişi istemeyince bir yedek oyuncu sürdüler sahaya. Bakanlık yapmış bir insan yedek tercih yani stepne olarak geldi karşımıza. Buraya iktidarın beceriksizliklerini yazmaya kalksak ne sayfalar yeter ne de zaman. Onun için ağzınız laf yapmadan önce aynaya bakın, karşınızdakinin de aklıyla alay etmeyin. Martın sonunda Nihat Bey'in boyu ne kadarmış hep beraber göreceğiz.

Yorumu oyla      15      6  
Bucalı 11 Aralık 2018 Salı 09:50

Adam marmaray yapsın mersin den kıbrıs a 80 km lik hatla su götürsün istanbul izmir arası otoyol yapsın ki en uzun süren proje 3 yıl bile değil. 5 milyar tl bütçeli büyükşehir yapay flamingo adasına , yaklaşık 100 yıl önce avrupa nın bütün şehirlerine boydan boya döşenmiş tramvay a proje desin bence komik şeyler bunlar. Metroyu da 9 senede bitirdi ki hala hepsi bitmedi. Kabul edin beceriksizlik var bakanlığa çamur atmayın. Yılmaz Büyükerşen in ağzından bakanlık projelerimi bekletti falan diye duyamazsın ama adam YAPTI.

Yorumu oyla      12      17  
sezarın hakkı sezara 11 Aralık 2018 Salı 09:46

sayın KARABEL. İStanbulun izmire göç veriyor olmasın da gerçekçi olmak lazım. yani aziz başkanın payı varmıdır yokmudur tartışılır ama bence İStanbulun izmire tahmin edilenden fazla resmi ve gayri resmi göç vermesinin sebebi özel sektördür. İstanbul için alternatif yaratılmaya çalışılıyor. İstanbul artık doldu taştı ve alternatif bir yüksek nüfuslu liman kenti ihtiyacı var. e haliyle lojistik olarak, kent dinamiği olarak, kente geleceklere sundukları düşünülerek izmir den daha iyi bir alternatif yok! konuya objektif baktıgınız da izmir de beyaz yaka yaşamı çok rahat. trafik var ama istanbuldaki gibi değil. hafta sonları yapılacak aktivite neredeyse sınırsız. konum olarak istanbuldan daha elverişli, nispeten yaşam da daha ucuz. şimdi hal böyle olunca belediye başkanlarının etkisi nekadar olabilir? saydıgınız şeyleri yapmak zaten başkanların ve belediyelerin görevi. kente hizmet etmek, yeni eserler kazandırmak zorundalar. bu sebeple izmirina rtık ön plana çıkmış olmasının belediye başkanları ile bir bagının oldugunu pek sanmıyorum .

Yorumu oyla      14      13  
Vatandaş 11 Aralık 2018 Salı 08:55

Ağzınıza sağlık. Tek söz eklemeye gerek yok.

Yorumu oyla      19      8