YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Obi 7 Aralık 2018 Cuma 07:43

Chp İzmir''de kaybetmek için elinden geleni yapıyor.. Selin Sayek Böke ne yapmış?? İzmir''de ne yapmış?? Nerden çıkıyo böyle isimler??

Yorumu oyla      9      5  
Zafer 6 Aralık 2018 Perşembe 13:20

hdp-pkk diye ayrım yapmam. akp'ye asla oy vermedim vermeyi de düşünmem. Ama kalkıp bu pkk ile işbirliği, yok ortak aday çıkaralım, yok anlaşalım gibi işleri "hdp borç ödüyor" diye mi masumlaştıracağız? Ne borcu ödemesi, zaten kazanamayacağı yere pkk isteklerini yaptırabileceği aday üzerinde anlaşmak, pkk ile anlaşmak!!! Bu borç ödemek mi????

Yorumu oyla      10      6  
KAZİM EMİR 6 Aralık 2018 Perşembe 10:20

GAVUR İZMİRE YAKIŞIR HEMDE HASI OLUR

Yorumu oyla      9      6  
Özkan 6 Aralık 2018 Perşembe 07:44

Basından "CHP İstanbul İl Başkanlığı bir süredir İstanbul'un değişik yerlerinde 'nasıl bir belediye başkanı' sorusunu içeren araştırmalar yaparak “ideal belediye başkanı profili”ni şöyle ortaya çıkarmış. -Yerel Yönetimlerden gelsin, yerel sorunları bilen ve çözüm odaklı yaklaşan biri olsun (Belediyeci olsun) -İstanbul'daki belediye başkanlarından biri olsun. (Başka ilden gelmesin) -CHP teşkilatından olsun. -Orta yaş(45) ve/ya biraz üstü olsun (Genç ve deneyimsiz olmasın) -Erkek olsun (Katılımcıların yüzde 55-60'ı bu yanıtı vermiş) -Yeni bir isim olsun, bagajı olmasın, en ufak bir şaibeye yer bırakmasın. (Taze kan olsun) -İnançlara saygılı olsun. -Yönetici özelliklerine sahip, hikayesi olan bir isim olsun. Projeleri ve vizyonu ile gelsin. ' İzmir' e gelirsek Odun mu arıyoruz.!

Yorumu oyla      13      5  
Lombak 6 Aralık 2018 Perşembe 01:36

Bu arada katılıyorum derken gürkana dedim. Özgür Özel''in herkesle ittifak yaparız derken hdpkkyı da dahil etmesi herşeyi bitirdi zaten. Geçmiş olsun.

Yorumu oyla      10      7  
Özkan 5 Aralık 2018 Çarşamba 21:01

Ah! Sn.Aziz Kocaoğlu keşke İzmir BŞB Başkanlığına aday olmayacağını 24 Haziran seçimlerinden önce bizlerle paylaş saydın da yerlisi , ithaliyle bu arkadaşlar milletvekili seçilmeseydi diğer kıymetli insanlar bizleri temsil etseydi Büyük Atatürk'ün yüce millet meclisinde .Şimdi İzmir milletvekili seçilen bu arkadaşlar BŞB Başkanlığına hazırlan salardı o zaman takdir ederdik duruşlarını .İzmir Büyük Şehir Belediyesi Başkanlığı için milletvekilliğinden bile vazgeçmenin ne kıymetli harbiyesi varmış da bizler çözememişiz.

Yorumu oyla      9      5  
REİS 5 Aralık 2018 Çarşamba 20:25

HDPKK lı doğru demiş,burjuvaların yaşadığı ATATÜRKÇÜ bölgelerde çıkardığı oyu güvenerek konuşuyor..

Yorumu oyla      9      9  
Lombak 5 Aralık 2018 Çarşamba 20:11

Yani. Katılıyorum. Yeni bir çok proje üretebilmeli yeni aday.

Yorumu oyla      12      6  
İzmirli 5 Aralık 2018 Çarşamba 19:07

Selin böke aday olursa oy vermeyeceğiz

Yorumu oyla      13      11  
Sedat 5 Aralık 2018 Çarşamba 18:06

Selin Sayek Böke ben aday adayıyım derse o konu kapanır ve adaylaşır.

Yorumu oyla      13      6  
Gürkan 5 Aralık 2018 Çarşamba 17:01

Böke için demiyorum ancak belediyeciliğin "B"sinden anlamayan bir aday aday gösterilir ise net sandığa gitmem. Belediyeciliği bilen, iş yapmış olmak için iş yapmayacak, fark yaratacak projeleri olan bir aday aday gösterilmelidir. Örneğin Adnan Saygun Sanat Merkezi , Opera İzmir , Fuar İzmir , doğal yaşam parkı gibi fark yaratacak projeleri olan aday aday gösterilirmelidir. Vizyonu altgeçit yapmak olan adaylar uzak dursun. Ancak bakıyorsun seçime sayılı günler kalmasına rağmen bırak projeleri daha ortada aday yok. AKP'nin adayı da rakı falan diyor. Ne rakısı kardeşim. Bu şehrin metroya , kentsel dönüşüme ihtiyacı var. Yeni iş sahalarına ihtiyacı var ...

Yorumu oyla      20      8