YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Mister No 4 Aralık 2018 Salı 19:06

Madem o kadar Izmir sevdalilarida neden 1 KM metro yapmadilar ? Madem cok seviyorlardi neden Izmirin Mallarina el koydular ? Daha yazilacak cok sey var ama Sayin Karabel bile bunlari yazmaya cesaret edememis.

Yorumu oyla      12      5  
lö enteresan 4 Aralık 2018 Salı 15:52

Samimiyetlerini belirtmek için illaki bir örneğe gerek yok, hangi sözlerini tutmuşlar ama Denizli'de "içmek isteyen tabakhaneye" diyen bir başkan... Ayrıca Karabel'in yazısında giriş gelişme sonuç, neden sonuç ilişkisi yani bir omurga yok, anlayamadım ne demek istediğini, sanki son anda bir sipariş verilmiş, yetiştirilmeye çalışılmış gibi, ama olmamış...

Yorumu oyla      16      5  
yörükali 4 Aralık 2018 Salı 15:27

geldiği gibi gider fazla kaale almamak lazım

Yorumu oyla      17      6  
Ertuğrul Gazi 4 Aralık 2018 Salı 14:14

Zeybekçi'nin zihniyetini yan sayfada görebilirsiniz. http://www.egedesonsoz.com/haber/hedefteki-profesor-konustu-her-cumlemin-altina-imza-atarim/996885#agree

Yorumu oyla      16      6  
Gürkan 4 Aralık 2018 Salı 13:17

9 ilçede işyeri , şirket ... vay vay vay ... çok haklısınız, bizim bu kadar mal varlığımız yok. Ne diyelim , Allah daha çok versin.

Yorumu oyla      18      6  
bravo Karabel 4 Aralık 2018 Salı 12:53

Yazılarınızı keyifle, gülerek okuyorum. Ama en çok oltaya takılanların yazdığı yorumlardan keyif alıyorum. Yazdıklarınızı gerçekten öyle düşünüyorsunuz sanıp da yazılmış yorumlar en keyifli olanları :) Hayat tarzı deyince aklına sadece rakı gelen bir bademi siz bile ancak bu kadar süsleyebilmişsiniz! Seçime daha çok var ve bu malzeme zayıf. Zorlanacaksınız gibi görünüyor :)

Yorumu oyla      17      6  
TC misafir 4 Aralık 2018 Salı 12:46

Tam bir propaganda yazısı. İzmirliler zaten neyin ne olduğunu biliyor.

Yorumu oyla      21      6  
Merkez 4 Aralık 2018 Salı 12:26

Çok güzel bir yazı Zeybekci farklı biri bir kenara not edin chp aday açıklamasını niçin ocak ayında yapacak dersiniz aday adaylarının kavgasından korktuğu için chp nin işi çok zor.

Yorumu oyla      9      21  
Her şey belli 4 Aralık 2018 Salı 12:06

Boşuna kasmasın kimse CHP alacak yine açık ve net görünüyor.

Yorumu oyla      18      6  
Cengiz cansız 4 Aralık 2018 Salı 12:03

Sn karabel ben akp adayın kim olduğuna bakmıyorum iktidarın izmire bakışına bakıyorum izmir hazineye ne vergi ödüyor ne pay alıyor ona bakıyorum muhalif belediyeler kendi yağlarıyla kavruluyor izmir kendi metrosunu kendi yaparken ist ankarayi neden ulaştırma bakanlığı yapıyor sn zeybekçi akp nin bu ayrımcılığı neden yaptığını bize bir anlatsın izbanı biz yaptık diye övünüyorlar aziz bey açıkladı belediyenin izbana harcadığı parayı ulaştırma bakanlığıda açıklasın harcamasını bizde vatandaş olarak kimin yaptığını öğrenelim selamlar.

Yorumu oyla      21      5  
Oğuz Kaan 4 Aralık 2018 Salı 11:18

İzmirliler içerler ama yemezler! Haydi yavrum başka kapıya!

Yorumu oyla      20      6  
Atilla Kamar 4 Aralık 2018 Salı 10:52

İzmir de şirket ve işyeri ifadesi var. Partisinin iktidarı zamanında ARAÇ MUAYENE İSTASYONU yasası ve uygulaması başladı. Oraya ortak olduğunu sanıyorum. % oranını bilmiyorum. Yani tamamı kendinin değil ve çalışanlar da tamamen kendi personeli değil. Bu miktar ve yüzde oranı bilinirse biraz havalı iddiada bulunduğu görülür.

Yorumu oyla      10      5  
İzmir li 4 Aralık 2018 Salı 10:11

AKP’li Zeybekci, Denizli’de belediye başkanı olduyğu dönemde alkollü mekânları bir bir şehir dışına sürdü. O dönemde Denizli'de mekan sahibi olan Selma Zenci, "Samimi değil, madem insanların alkolüne karışılmayacaktı, Denizli’de neden karıştı?”

Yorumu oyla      22      5  
Ferit Tekin 4 Aralık 2018 Salı 10:04

Gerçekten anlamsız bir yazı olmuş başı sonu havada kalan bir yazı. "İlginç değil mi" ile başlayan "nokta" ile sonlanan ama ne ilginçlik bir durum belirtilmiş ne de noktalık bir son.

Yorumu oyla      16      5  
madalyon 4 Aralık 2018 Salı 09:58

Bir il başkanı 'İstersek kanun çıkartır yaşam tarzına müdahale ederiz' bunu söyledikten sonra, Ak partinin diğer illerde toplu ulaşımını biliyorum hilkat garibesi özel halk otobüsü sahipleri zaten belli, Ak Partili belediyelere hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para ver İzmir'e 1 tl bile verme. Belediyenin kendi yapmak istediği metro projelerini onaylama. İzmir'li metro isterken sen sürekli körfez geçişini gündeme getir, Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını hala değiştirme bu yüzden Ak Partili seçmenden bile oy alma, ilçe kongrelerinde isteyen aday olamasın bazı kongreleri yapma il kongresi yapma. Sonuç dava diye 16 yıldır gönlünden destekleyenler artık yok yerine dilinde dava gözünde siyasetin getireceklerini bekleyenler ön safta. Sayın Karabel yazınız çok taraflı olmuş birazda madalyonun diğer yüzünü yazsaydınız.

Yorumu oyla      22      5  
enteresan 4 Aralık 2018 Salı 09:00

Mecbur sade olacağız diyor çünkü bir öncekinde sözü verilen ancak yerine getirilmeyen 35 proje var, hangi yüzle tekrar yarım kalmayı bırak hiç başlamayan projeleri yapacağım diyebilir ki...anladığım kadarıyla şirketleri var İzmir'de, başkan olunca daha da gelişir! eminim, bu mal mülk vs mi izmirli yapıyor insanları, yazık halen anlaşılmamış...ben birşeyi daha anlamadım; şimdi cumhurbaşkanı adayımız sensin demiş o da başüstüne demiş ama emretmeseymiş farklı bir şey diyebilirmiş (yazar tarafından bunun neresi kutsanıyor anlamadım, adam gönülsüz emrivaki başkan adayı olmuş), ne ki bu farklı şey; "olmaz efendim, bu izmirliler bize oy vermez, biz de izmirli olamayacağımıza göre gelin vazgeçelim, biz istanbula ankaraya odaklanalım" gibi mi birşey acaba...

Yorumu oyla      21      5  
sezo 4 Aralık 2018 Salı 08:59

Sayın karabel evet sayın zeybekçi "izmir mahallenin en güzel kızı " dedi ama "biraz şey oldu " da dedi. onu niye yazmıyorsunuz. nasıl yani mahallenin en güzel kızı biraz şey olmuş? ne demek istiyor zeybekçi açıklık getirelim ?

Yorumu oyla      25      5