YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
m.y. 24 Kasım 2018 Cumartesi 14:53

Mustafa Kemal in açtığı aydınlık yok "paralı eğitim" değildi..bu bir vakıf üniversitesi ve özel hastane sahibi yani doktor-tüccar, eğtimi para ile,yıllık kaç para alacaklar acaba? üniversite demek sadece tıp fakültesi demek değildir, başka hangi branşlar olacak? mühendislik olacak mı mesela? ne biçim iş bu????

Yorumu oyla      10      6  
İlhan zincircioğlu 24 Kasım 2018 Cumartesi 11:32

Sevgili Mehmet bey Bir Ballı olarak gurur duydum İsa hocama ve size başarılar diliyorum Mustafa Kemalin açtığı aydınlık yolda yürümeye devam etmeliyiz Başarılar dilerim

Yorumu oyla      9      5  
Adnan Kurgu 23 Kasım 2018 Cuma 19:41

Başarılar

Yorumu oyla      9      5  
Adnan Kurguz 23 Kasım 2018 Cuma 19:40

Çok tebrik ediyorum. Alt yorumlara baktığımda herkesin Kültürpark’daki binanın kullanılmasının ayıp olur diyorlar. Arkadaşlar oraya bir bar, ne bileyim bir eğlence evi açılmıyor ki... İzmir’e açılan 10. Üniversitenin rektörlüğü oluyor. Bence siz oranın saçma sapan insanlar tarafından kullanılmadığına dua etmelisiniz. Büyük Önder Atatürk’ün de her zaman vurguladığı şey eğitimin her şeyden önde gelmesiydi. Kültürpark İzmir’in önemli bir yeri kabul ediyorum- gitmeyenlere gitmelerini öneriyorum- ama o boş binanın hayırlı bir işe kullanılması en büyük şanstır İzmir halkı için...

Yorumu oyla      9      6  
Arzu F. Güngör 23 Kasım 2018 Cuma 18:52

Bir işadamı kendi reklamı için konuşabilir anladım da, gazeteci arkadaşı için bile olsa bu şekilde yazmasa keşke. "(...)yolda başına gelenleri açık yüreklilikle anlatırken çok samimiydi." "Yanlış anlaşılmalarda yaşadığı şaşkınlığı açıkladı" Bunlar sorumlu bir gazetecinin objektif değerlendirmesini aktarırken kullanacağı yaklaşımlar mı? Sorumlu belediye de zaten kamu malını har vurup harman savurmamalı. Yarın "En iyi mühendisleri yetiştireceğim" belki "En iyi müzisyenleri yetiştireceğim" sonra "En iyi xxxx yetiştireceğim" diye kapınızın önüne gelenlere birer birer kentin üzerine titrenmesi gereken kaynaklarını servis mi edeceksiniz?

Yorumu oyla      10      5  
Yalçın Şardağı 23 Kasım 2018 Cuma 15:49

Bir Baldaşın başarılara imza atması tüm camiayı için övünç kaynağıdır ancak bir Baldaş olarak Kültürpark gibi halkın malına göz koymayı yakıştıramam, arkadaşın başarılarını kutlarken bir yandan da Bal’da eğitim almış biri olarak bu konuya hoş bakmadığınızı belirtmenizi umardım.

Yorumu oyla      10      5  
akın okuyan 23 Kasım 2018 Cuma 10:39

izmire izmirliye yatırım yapacaksın da alkışlanacaksın ha... olur mu hiç. aşağıdaki yorumlara bir bakın. izfaş ın o binasının tahisi kocaoğlunun yaptığı en iyi işlerden biridir. izmirimize yatırım yapan herkese olduğu gibi bu ekibe teşekkür ederim. kuşaklardır izmirli biri olarak.

Yorumu oyla      9      8  
Dr kivago 22 Kasım 2018 Perşembe 17:17

Mehmet bey tıpta başarılı olamadı ki

Yorumu oyla      14      6  
Ali Rıza Avcan 22 Kasım 2018 Perşembe 15:09

Dünyanın en iyi hekimlerini yetiştirmek büyük bir iddia... Bunu sağlayabilmek için bu üniversitenin temelini oluşturan Tınaztepe Hastanesi'nin dünyaca kabul edilen JCI Akreditasyon Belgesine sahip olması gerekir... Bunu öğrenmek için hastanenin web sayfasına girdiğinizde ise karşınıza sadece "güncelleniyor" diye bir sayfa çıkıyor... Sahi, dünyanın en iyi hekimlerini yetiştirecek üniversiteye temel olan bu hastanenin uluslararası alanda kabul görür bir belgesi var mı?, merak ediyorum... En azından yaptıklarımız, yapacaklarımızın garantisidir anlamında...

Yorumu oyla      15      6  
muhalif 22 Kasım 2018 Perşembe 15:05

bence izfaş binası talebinizi geri çekin, valilik size başka bina tahsis etsin, mesele büyükşehire verilmeyen izmir özel idaresi mülklerinden birini versin. konaktaki tütğn deposu binasını niye talep etmediniz?? İzfaş binası büyükşehir kültürpark daire başkanlığı olarak kullanılsın..

Yorumu oyla      16      5  
Uğur Yüce 22 Kasım 2018 Perşembe 13:43

Mehmet bey sizle hiç tanışmadık. Ben İzfas in kurucularından birisiyim. Ayrıca o binada bir sürede çalıştım. İzmir büyük şehir belediyesi son derece hayırlı bir karar verdi. Atıl olan bir binayı bir eğitim kurumu na tahsis etti. Bu ülke bilgisi olmadan fikri olanlar ülkesidir. Neyi eleştirip neyi alkislayacagimiz hiç belli olmaz. Siz aldırmayın. Çok hayırlı bir is yapıyorsunuz. Devam edin. Size yürekten başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      12      12  
Yalçın Şardağı 22 Kasım 2018 Perşembe 13:31

Bence bir İzmirli olarak Kültürpark’ta hiç oturmadan gidin. İzmir’in değerleri, İzmirlinin parkı sizin için bir anlam ifade etmiyor mu? Koca İzmir’de yer mi yok, hastane binanızda yer mi ayıramıyorsunuz, çok paranız var neden Buca arazinizde ilk önce rektörlük binanıza başlamıyorsunuz? Mesele üç-beş ağaç, bir iki bina değil; mesele halkın özgürlük alanı!

Yorumu oyla      16      5  
Ali Akgök 22 Kasım 2018 Perşembe 13:26

Çok sevindim şehrimize bir üniversite daha kazandıracağınız için. Kutlarım. Kutlarım kutlamasına da niye Güzel İzmirimizin güzeller güzeli Kültürparkımızdaki "izfaş" binasına muhtaç mısınız? Muhtaç değilsinizdir eminim. O halde çok çeşitli tepkiler almış ve almakta olan bu tasarruftan (taşınmayerleşme işinden) vazgeçmeniz yakışmaz mı siz gibi aydın ve demokrat ve de bilim ahlakıyla donanmış bireylerden oluşan vakıf mütevelli heyetine? Ki -Allah nazarlardan saklasın ve bereketlendirsin- hatırı sayılır miktarda finansal gücünüz var bence hiç tenezzül etmeyiniz ve size yakışır bir başlangıç yapınız; belediyeye teşekkür edip "biz kendi binamızda başlayacağız siz o binayı daha çok gereksinim duyulan kamu yararına kullanınız, kullandırınız" deyiniz. En iyi dileklerimle, kendi binanızda başarılarınıza tanıklık etmekten sevinçler derleyeceğimden EMİN olabilirsiniz. Saygılarımla.

Yorumu oyla      14      7  
Uğur Gündüz 22 Kasım 2018 Perşembe 12:43

Ah ne kadar sevindim anlatamam sağlığımız için yapılan çalışmalar izmirin nüfüs artışına göre hastanelerin artması hele böyle özel eğitimli olması çok önemli hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim.

Yorumu oyla      12      9