YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Lombak 8 Kasım 2018 Perşembe 09:08

Lombak der ki, halka kulak verin. Sokakta kimse Aziz bey demiyor. Heybe hafif kalmış. İyinin kötüsüne tamah ve tıpış tıpışlar, halkta irkinti yaratmış. Öz eleştiriyi içinizde yapmadığınız, zamanında önlem almadığınız için buralarda yü?ünüze çarpmak durumunda kalıyorum. Kimseye kinim yok. Yıllardır düzelmediniz. İşiniz çok zor diyorum.

Yorumu oyla      10      6  
anti-lombak 8 Kasım 2018 Perşembe 01:53

Kocaoğlu''ndan istayip de alamadığınız nedir? Bu kinin kaynağı ne? Anladık, trol degilsiniz, okuyorsunuz ama partiye, il başkanına çıkarılması gereken fatura neden Kocaoğlu''na çıkarılıyor? Hezimet falan yok ayrıca, kaybedilen ilçelerde Kocaoğlu partisinden çok oy almış! Bi salak da Kocaoğlu''nun trolleri yazmış, bu beyinsiz okuyan, düşünen, araştıran insanların böyle bir başkanı sahipsiz bırakmayacağını akıl edemiyor. Ya da ediyor ama özürlü, dili dönmüyor!

Yorumu oyla      10      6  
Aziz Beyin Heybesi 8 Kasım 2018 Perşembe 01:26

Aziz Beyin heybesinde neler var? -İzban var-Üçyol- Üçkuyular Metrosu var- Evka-3 Metrosu var- Körfez vapurları var- Doğal yaşam parkı var-Konak ve Karşıyaka Tramvayı var- Aşık Veysel Rekreasyon Alanı var( İçinde Kapalı paten Pisti ve Açıkhava Tiyatrosu ile)-Kent Ormanı var.-Homeros Vadisi var-Bornova Stadı var-Tire Stadı var- Sığacık Kaleiçi var-Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi var-Yapılan Yeni Otoparklar var-Yeni İlçelerdeki İçme suyu hatlarının yenilenmesi var- Yeni İlçelerin Kanalizasyonları ve Arıtma Tesisleri var- İlçelere Ulaşım için Koyulan otobüs seferleri var. Kırsal Kesimlerdeki Üretim Yolları var-Kırsal Kesimdeki Üreticilere yapılan büyük destekler var(Süt-Çiçek-Et- Sebze-Mandalina vb)-llçelerdeki Çok amaçlı Salonlar var -Camilerin ve Okulların bakım ve onarımları var ve daha niceleri. Bu kadar iş sonucunda kendisine halk tarafından yakıştırılan DÜRÜST BAŞKAN ünvanı.Ve de Swçimlerde aldığı % 55,2 ve %49,5 oylar. Eleştirilere baktığım zaman bir çoğunun altında, ağırlıkla parti kanalıyla bir yerlere gelme veya Belediyeden bir takım yararlar sağlama, ihale alma, kendine ve yakınlarına iş ayarlama gibi dertlerin olduğu sırıtıyor.

Yorumu oyla      11      6  
ballikuyu 7 Kasım 2018 Çarşamba 23:33

Kocaoğlu zorla değil gönüllü dönüşüm için kellesini, yüreğini koydu ortaya. Yaratılacak rantı müteahhitlere ve kendine almadığı için de ihalelere ilgi olmadı. Önce bunun değerini görmeli, anlamalı! Komşunu ikna edemiyorsan, bekleyeceksin. Ama nasıl ikna edersin, o senin bileceğin iş :)

Yorumu oyla      23      5  
izmir 7 Kasım 2018 Çarşamba 17:43

1998 yılında projesi hazırlanmış izmir ballıkuyu ve yeşildere kentsel dönüşüm 2023 yılında mı olacak ? veya 2050 veya 2071 yılında mı olacak ? yada deprem olduğu zaman mı olacak dönüşüm, uzlaşma değil zorunlu yerinde dönüşüm olsun.

Yorumu oyla      22      6  
Mister No 7 Kasım 2018 Çarşamba 17:24

Hala anlayamayan, hala inatla Kentsel dönüsümden bahseden var. Kardesim, hazine arazisine bina yapmak kentsel dönüsüm degildir. Yeni yerlesim yeri acmak, göcü hizlandirmak kentsel dönüsüm degildir. Kentsel dönüsümün mantigini size nasil anlatacagiz bilemiyorum. Anlamak isemiyorsunuz.Izmirden baska köy yoksa, memnun degilseniz 20 Milyonluk Mega Kent Istanbul sizi bekliyor. Kosun.

Yorumu oyla      34      16  
nankörlük 7 Kasım 2018 Çarşamba 16:10

trolleri anladım da chpli ahmakları anlamakta zorlanıyorum. Nankörlük bile ahlâk ister bunlar da o da yok! Aziz başkanı çok arayacaksınız, çok! Neyse ki aklı başında insanlar çoğunlukta. Bisiklet yolunu, tramvayı, katı atığı eleştirmek nedir yahu? Kalkmış biri reislerinin bile tahammül edemeyip görevden aldığı adamların kentlerini şehircilik sanıyor, güler misin, ağlar mısın!

Yorumu oyla      36      17  
sado 7 Kasım 2018 Çarşamba 13:55

nasıl aktrol ler var ise can siparane aziztroller de var bisklet yolu güzel yalıdan konakpiere kadar olan bölümü başka mütahit firama konak pierden devamını başka bi firma yaptı çok sıkıntı çıktı bu yolu eleştirenler köyüne dönsün demiş izmirdeden büyük köy mü var bu yolda bisikletliler hariç herkez gidiyor kentsel döniüşümü eleştirmiş türkiyede yapan varmı demiş haklı çünkü izmiri 1+1 yeşil alansız otopraksız çöplüğü ne çeviren benim manisa kayseri denizli konya buralar hatta uşak bile kentsel dönüşümde neler yaptı bi çıkın şu izmirden bırakın dünya yı türkiyeyi gezin artık

Yorumu oyla      25      35  
Bornovalı 7 Kasım 2018 Çarşamba 13:50

Kocaoğlu çok çalıştı ve bugüne kadar ülkede görülmeyen ve görülemeyecek bir Başkanlık yaptı. Ancak bizim insanımıza ne versen yaranamassın, çünkü genel olarak kıt eğitimli, az kültürlü vs vs bir topluluğa sahibiz Nokta.

Yorumu oyla      42      20  
Lombak 7 Kasım 2018 Çarşamba 13:03

2014''teki kocaoğlu hezimetinden sonra 22''nin üstüne bir ilçe bile koyan başarılı sayılacaktır. Kaldı ki ben kocaoğlu bile aday olsa yecehapeyi iyi görmüyorum. Oğuz Kağan''ın dediklerine de katılıyorum.

Yorumu oyla      19      31  
hayri kocaoglu 7 Kasım 2018 Çarşamba 12:46

kılıçdaroğlu her yönden duvara toslamış bir lider partisini yönetemeyen biri ülkeyi yönetebilirmi gerçi artık lider bile değil koltuğu işgal eden biri tüm teşkilatı kendi gibi beceriksizlerle dolu biz yokuz onlar çok eksik

Yorumu oyla      42      17  
Yorumsuz 7 Kasım 2018 Çarşamba 12:27

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Osman Gürün’ün yerel seçimlerde aldığı oy oranları. 1999 - % 37 , 2004- %42 , 2009 - %46 , 2014 - % 49 , 2019 ‘a yine aday , İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz. Kocaoğlu’nun yerel seçimlerde aldığı oy oranları 2009 - % 55,2 , 2014 - % 49,5 , 2019 ‘ a aday değil

Yorumu oyla      39      16  
Merkez 7 Kasım 2018 Çarşamba 12:21

Sayın Karabel İşin gücün Kocaoğlu bu övmek! Elbette faydalı hizmet yapmıştır ama 1. harmandalı çöp konusunu her seçimde çözmek için söz vermesine rağmen çözememiştir yok söyle yok böyle oldu diye de mazeret beyan edemez o makam mazeret yeri değil çözüm yeridir 2.Karşıyaka tramvay ı trafiği felç etti onun yerine koy 4 tane körüklü hiç olmazsa hem maliyet olmaz hemde trafik çilesi 3.bayraklı sahil şeridi çalışması baharın başlandı kışın bitti bu tam bir iş bilmezlik bu çalışmayı sonbahar veya kış aylarında yaparsın ilkbaharda insanların hizmetine sunarsın....

Yorumu oyla      23      41  
Mister No 7 Kasım 2018 Çarşamba 12:08

Bazi arkadaslarin hala bellirli noktalara takilip kaldigini ve bu konuda hic bir arastirma yapmadiklarini görüyoruz. Kentsel dönüsüm : bana Türkiyede bir tane basariyla tamamlanmis Kentsel dönüsüm projesi gösterebilirmisiniz ? Bina yikip bina yapmak kentsel dönüsüm degildir.Insanlari yasadiklari yerden ayirip baska bölgelere tasimakta degildir.Bisiklet yoluna karsi cikanlar lütfen geldiginiz yere geri dönün. Bunu yazi konusu yapmak bile utanc verici. Rayli sistem : Buca ve Otogar Metrosundan dolayi Kocaoglunu suclamak ayiptir. Bunu yazan demekki yeni okumayi ögrenmis.Istanbul ve Ankaradaki rayli sistemleri kimin yaptigindan haberi bile yok. En basit izinlerin bile 6 ay sürdügünü göz ardi etmeyelim.Ha bu arada Aziz Baskan yaslandi gitsin diyenlerede hatirlatalim : Trupm 70 yasinda ABD baskani oldu. Devlet Bahcelide 70 yasindadir.

Yorumu oyla      44      17  
Merkez 7 Kasım 2018 Çarşamba 11:58

Ne demiş Atalarımız "Yalancının mumu yatsıya kadar yanar" Başka söze gerek yok.

Yorumu oyla      11      15  
Gürkan 7 Kasım 2018 Çarşamba 11:07

Kocaoğlu'na sallayan örgütçüleri 2019'da göreceğim. Büyükşehirde Kocaoğlu 55 ile rekor kırmıştı. Aday 54 dahi alsa benim gözümde başarısızdır. 30 ilçeden 1 tane kaybedilirse örgütçüler ne diyecek ?

Yorumu oyla      43      18  
sıradan vatandaş 7 Kasım 2018 Çarşamba 10:49

laf olsun torba dolsun, alakaya maydonoz ne derseniz artık.

Yorumu oyla      9      9  
Oğuz Kaan 7 Kasım 2018 Çarşamba 10:41

CHP kurtulmadan TÜRKİYE kurtulmaz. Tekirdağ ile Muğla'yı ayırt edemeyen zihniyete bırakın liderliği çobanlık bile yaptırmazlar.

Yorumu oyla      44      18  
ado 7 Kasım 2018 Çarşamba 10:12

kırsal kesime yaptığı katkılar çok büyüktür bugun koperetifçililk yayıldıysa bu aziz başkan sayesinde dir özellikle herkesin unuttuğu kiraz ı sütün başkenti yaptıysa bunu nasıl inkar edelim fakat eleştirmeyelimmi misal izmirde kentsel dönüşümü yapamadı raylı ulaşımı yapamadı ne gerek vardı tramvay pırojesine ne gerek vardı bisiklet yolu pırojesine kent merkesiznde ulaşımı bitirdi bornova merkez ve sahil şeridi hariç diğer ilçelere özellikle bucaya üvey evlat dedi yani değişim kaçınılmazdı artık ve şimdi belki çoğu belediyeyi kaybedecek chp buca karabağlar gibi

Yorumu oyla      23      40  
Erkan 7 Kasım 2018 Çarşamba 09:42

Yani aziz başkanda 2014 seçimlerinde çok doğru işler yapmadı ama bunuda ekleseydiniz tarafsız bir yazı olabilirdi ama aziz kocaoğlunun yaptığı hataları yazmaziseniz samimi gelmiyor Çabanızı anlıyorum ama beyhude deyişim kaçınılmaz Aziz başkan artık yaşlandı ve bu işlere karışmamalı artık gitmeli Örgütle koparsan ne sütü kuzusu ne de diğer projelerin işe yaramaz yaramadıda, Son olarak 15 yıl chp den belediye başkanlığı yap ve aday olamayacağını acıkladıkdan sonra cnn çıkıp partinin gelecek projesi ikdidar amacı güden projesi yok dersen bu samimi gelmiyor 10 yıl önce söyleseydin derler neden şimdi bunları konuşuyorsun sn başkan diye sorarlar Yani işin özü mehmet abi kusura bakmayın ama chp olmazsa hiç kimse hiç birşey değil herkes haddini bilmeli diye düşünüyorum İyi çalışmalar...

Yorumu oyla      24      40  
Cengiz cansız 7 Kasım 2018 Çarşamba 08:51

Sn karabel genel başkanın hizmetler konusunda unutması doğru değil ama aziz beyde bu örgüte az yapmadı çok müdahil oldu hiç karışmasın demiyorum ama kendini partinin üstünde görmeye başladı bu doğru değil 2009 seçimlerinde myk da atanmış adaylara operasyon yaptı 2014 seçimlerinde hiç yoktan 8 ilçeyi kaybettik son kurultay sürecinde işi gücü bırakıp il başkan kim olsun işine karıştı başkanımızın yeni hayatında sağlıklar dilerim ama ben bir dönemde mv yapmasını isterim şahsen .

Yorumu oyla      24      39  
İzmirli 7 Kasım 2018 Çarşamba 08:18

Lüzumsuz bir yazı olmuş.Kusura bakmayın.Ülkemizde bu kadar gündem varken başka bir şey bulamadınızmı.

Yorumu oyla      26      36