YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ege 10 Kasım 2018 Cumartesi 03:38

açılış günü yoğun kalabalıktan müzeyi gezememişmiş asdhnsdhs

Yorumu oyla      9      5  
filizDeliktaş 7 Kasım 2018 Çarşamba 22:57

Yazınıza "Karşıyaka sahilinin simgelerinden biri olan Anıtı bilmeyen İzmirli yoktur". diye başlamışsınız.Adını tam olarak bilene rastlamadığınızı yazmışsınız.Doğrudur.Ancak atladığınız bir şey var.Birçok kişi ve buna sizde dahilsiniz.Anıtın anlamını bilmiyor.ANIT Önemli bir olayın veya büyük bir kişinin gelecek kuşaklarca tarih boyunca anılması için yapılan, göze çarpacak büyüklükte, sembol niteliğinde yapı, abide:(TDK) ? Karşıyaka'daki anıtta Cumhuriyetin 50.yılı için yapılmış bir anıttır.Şimdi saat kulesinin altına çiş yaparlarsa kokuyor diye yıkacak mısınız?Bir anıtın altı tuvalet olarak kullanılıyorsa unun ayıbı belediyenindir.Anılar yıkılmaz korunur restore edilir.Dip Not Ben anadan babadan atadan CHP 'liyim yanlış anlaşılmasın.

Yorumu oyla      11      5  
CEHAPE dönemi 7 Kasım 2018 Çarşamba 15:07

CEHAPE belediyeceliği. İşleri güçleri heykel. Başka da yaptıkları tek bir hizmet yok. Şehir yerinde sayıyor. Yıllardır tek çivi çakmadılar. Oyum bundan sonra Ak Parti'ye.

Yorumu oyla      9      5  
Zehra Aslıhan 7 Kasım 2018 Çarşamba 13:37

İyiyi güzeli doğruyu takdir etmek ne kadar naiflik ise kötüyü çirkini yanlışı dillendirmek de bir o kadar naif likle olursa o kadar takdir ve olumlu tepki alacaktır İzmir e Karşıyaka ya yakışır işler yapan Hüseyin Mutlu Akpınar ı kutluyorum

Yorumu oyla      9      9  
Gürkan 7 Kasım 2018 Çarşamba 13:32

Belediye temizliğini yapmadıysa ne demek ? Ben anıta istersem işerim, belediye de temizlemek zorunda mı demek ? Bu neyin kafası ? Birde suç kimin demiş. Kimin olacak, anıta işeyenin. İnsan olan gidip anıta işer mi ? Şaka mısınız? Karşıyaka'ya yıllardır çivi çakılmadı, gereksiz bir harcama diyen arkadaşım; İZBAN, tramvay , Opera İzmir, kentsel dönüşüm, Mavişehir' e yapılan devasa park ... Bunlar çivi değil mi ? Bu aralar ( yerel seçim öncesi ) yandaş medyada belediyeye sallamalar başlamış. Anıtta bunlardan biri. Sayıştay raporlarından sonra adamı apar topar gönderdiler ama raporlarla ilgili tek haber yok. Seçim öncesi birden Atatürkçü oluyorlar , yoksa anıt falan umurlarında değil. Bu grubun umurunda olsa İstanbul'da Atatürk'ün isminin yeni havaalanına verilmesini isterlerdi ama oradan da ismi silindi. Hizmet ayağına Atatürk ismi her yerden siliniyor. Burada da eser sahibi izin vermişse kimseye laf düşmez.

Yorumu oyla      9      8  
Bir Karşıyakalı 7 Kasım 2018 Çarşamba 13:29

Evet çok güzel oldu darısı eyfel kulesinin başına inşallah onunda yıkılıp yerine daha görkemli daha büyük versiyonunun yapıldığını görürüz.

Yorumu oyla      15      5  
Osman Gazi Oktay 7 Kasım 2018 Çarşamba 13:19

Yapılan eserler halk tarafından kabul görür, sahip çıkılırsa anıt niteliği taşır. Yıkıp, daha görkemli ve yenisini yaparak, anıt yapmış olmazsınız. Karşıyaka'nın sembolü olan bir anıt için yapılan benzetme, özellikle bir kadına yakışmamış

Yorumu oyla      16      6  
Okan Boysaner 7 Kasım 2018 Çarşamba 11:20

Sidik kokan ne demektir,Belediye işini yapmadıysa temizliği bakımıyla ilgilenmediyse,bu kimin suçu nasıl tek taraflı bir yazı yazıyorsun,Karşıyaka belediyesi ne yapmıştır,yıllarca Karşıyakanın simgesi olan bir anıtı yıkıp gereksiz bir harcama iş yaptığını zannediyor

Yorumu oyla      16      6  
ne önemi var 7 Kasım 2018 Çarşamba 09:04

başlık çok itici olmuş.. herkes kimin ne yaptığını görebiliyor , biliyor. bu şekilde çok çirkin olmuş çok....

Yorumu oyla      15      6  
Gunes ercetinkaya 7 Kasım 2018 Çarşamba 08:32

Üslubunuz bir bayana ve gazetenize hiç yakışmadı halkın hassasiyetini göz önüne alarak eserlere ve anılara saygılı olmalı yıkmak çok kolay önemli olan eserlere sahip cikabilmek onları koruyabilmektir Karsiyakalilar için önemi büyük olan esere ettiğiniz başlık için hemen Özür dileyin bayan

Yorumu oyla      16      6  
Özden Erdoğan. 7 Kasım 2018 Çarşamba 00:54

Karşıyaka belediye başkanımıza çok teşekkür eder böyle güzel çalışmalarının devamını ve başarıiar dileriz.

Yorumu oyla      10      12  
Mustafa İlhan 7 Kasım 2018 Çarşamba 00:29

Tam incelemediğin ve bana göre hiç görmediğin bir anıta bu kadar övgü pes doğrusu öngörün güzelmiş

Yorumu oyla      10      5  
Tufan Atakişi 6 Kasım 2018 Salı 23:45

Egede Sonsöz haber portalında Nihal Aşkın imzasıyla yazan bayan! Öncelikle ANITLARIN YIKILMAYACAĞINI, YIKILAMAYACAĞINI bilmeden "SİDİK KOKAN ANITTAN MÜZEYE" başlıklı rezil yazınızdan ötürü sizi şiddetle kınıyorum.

Yorumu oyla      14      6  
Tuna 6 Kasım 2018 Salı 20:12

Yıllardır ksk ye tek bir çivi çakılmadı çok gereksiz bir iş oldu o kadar sorun sıkıntı var Ken ne gerek vardı

Yorumu oyla      13      6  
Ufuk keles 6 Kasım 2018 Salı 19:19

Anitlar yikilamaz bilginize,anit icin harcanan rakami biliyo musunuz? Vefa yazisi olarak algiladim karsiyaka taraftarina sidikli diyen bir belediye baskani ile agiz birligi mi yaptiniz?

Yorumu oyla      17      6  
Dışarıdan göz 6 Kasım 2018 Salı 14:13

Yazını başlığı size hiç yakışmamış

Yorumu oyla      18      8