YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Hür Düşünce 12 Ekim 2018 Cuma 12:58

Aşağıdaki yazılarda 'Kocaoğlunu öven mesajlara çok yoğun şekilde olumsuz puan verildiğini' görüyoruz. Ancak olumsuz puan verenler- neden böyle düşündüklerini yazmıyor. Yazın. Öğrenelim ne eksik yapmış- Anladığımız ; Bir takım insanlar Kocaoğlu aleyhinde çalıştırılmaktadır. Herhalde- maddi menfaat vaddediliyor bu gibi kişilere.

Yorumu oyla      9      6  
Bornovalı 10 Ekim 2018 Çarşamba 12:34

Düşünce hürriyetine inanıyorsak- Kocaoğlu'nun tüm söylediklerine saygı gösterelim. CHP böylece kendini daha çabuk düzeltmeye mecbur kalacak, tüm siyasi Başkanlar vs istifa etme erdemini hatırlayacaktır vs vs Dün ABD'nin Birleşmiş Milletler temsilcisi görevinden istifa etti. Başarılı bulunan temsilci- istifa ederken ABD'nin şu andaki politikasını tenkid etti. Yani fikrini açıkça söyledi- Bugün Fransa, İngiltere'de de benzer tenkidler yapılıyor. Biz de alışılan- kendi partini eleştirmeyeceksin , yanlışlar devam edebilir. Ayrıca- her şehirde TV var- Bazılarında 2 TV var- İzmir'de yok.Neden!!! Hangi ulusal TV davet etti de Kocaoğlu gitmedi ? Unutmayalım Sözcü Gazetesi 8 sayfa ilave yayınladı.Kime bu kadar sayfa ayrılır?

Yorumu oyla      11      16  
10 Ekim 2018 Çarşamba 08:58

CHP de siyaset yapanların siyaset söyleminde ,eğitiminde hatipliğinde,etkileyici konuşmasında ve daha önemlisi halktan kopuk bir siyaset anlayışı var.tabi bunların içinde başarılar vardır elbette ama fırsat verilmiyor.koltuk meraklı eski siyasetçiler çoğu büyük şehire aday.ya yeni seçilmiş mv olanlar sizin seçmeninize karşı bir sorumluluğunuz var.seçimler yeni yapıldı ve mv adayı oldunuz seçildiniz .şimdi belediye başkanlığı niye.işye partide gençler uzaklaştırılıyor.hiç unutmayın gençlik siyasete eksik olursa siz hep eksiksiniz.genç ve kaldın olmalı siyasete güç olmalı......

Yorumu oyla      10      17  
10 Ekim 2018 Çarşamba 08:41

Aziz Kocaoğlu'nu CHP Genel Başkanı olup iktidara yürümeye davet ediyoruz.

Yorumu oyla      13      23  
özürlüler 10 Ekim 2018 Çarşamba 02:08

Yorumlara ve yorumlara yapılan tepkilere bakınca Aziz Kocaoğlu'nun bu insanlara ve partisindekilere fazla olduğunu gördüm! Söylediklerinin tümünün altına imza atarım, eleştirileri sadece onun değil aklı başında herkesin eleştirisi! CHP yöneticileri iktidar olmak istemiyor, oysa CHP Atatürk'ün cumhuriyetin korunmasını emanet ettiği parti! Önce bunu bir anlamalı eleştirenler, sonra da oturup düşünmeliler! Ekmeleddin vakası, Mansur Yavaş, sağ söylem, sağcı bir sürü insanı partiye doldurup, Atatürk'çüleri dışlamak! Daha sayayım mı beyinsizler?

Yorumu oyla      10      23  
İzmirli 9 Ekim 2018 Salı 16:38

Olmayan "parti mutfağına" talip olma yeri Ahmet Hakan gibi pusulasız bir sözde gazetecinin akp propagandası zeminine dönüşmüş programı mı olmalıydı. Siz kimi kime şikayet ediyorsunuz. Parti eleştirisi böylemi yapılır. Ahmet Hakan denen şahısla gevrek gevrek sırıtarak Parti eleştirilirmi. Zatı muhteremleri anlaşılan siyasete "doyamamış" o zaman seçimlerde bağamsız olarak adaylığını koysun da görelim halktaki karşılığını. Olmayan o mutfağın eseridir 14 yıllık başkanlık serüveni. Ahmet HAKAN denen adamın önüne meze edilecek partimidir CHP. Parti kongrelerine divan başkanlığı yapmış Kocaoğlu yenimi farketti mutfağın boş olduğunu. CHP'nin sorunu sosyaldemokrat belediyecilik pritiğini sayın Kocaoğlu gibi başkanların önüne meze etmesidir. Geçmişolsun...

Yorumu oyla      39      12  
Gürkan 9 Ekim 2018 Salı 15:48

Kocaoğlu' nun söylediklerini anlama kabiliyeti olmayanlar sadece boş boş eleştiriyorlar. Genel seçimlerde CHP'nin şehir bazında kaç tane projesi vardı? Türkiye'nin en büyük şehrine rakibin havaalanı , metrolar , tüneller, Marmaray vb. şeyler yapıyor sen ancak eleştiri yapıyorsun , sonra da oy bekliyorsun. Sen ne yapacaksın belli değil. Yerel seçimde İstanbul'u, CHP'nin alma ihtimali yüzde 1 bile değil. Fabrika kuracağız demek ne demek ? Nereye , ne fabrikası kuracaksın ? Nereye , ne kuracak söyleyen de bilmiyor. CHP' nin yüzyılın projesi dediği şehir projesi vardı. O projenin ayrıntısı nedir, nereye yapılacak belli miydi ? Yüzyılın projesi 24 Haziran'da neden kullanılmadı? Tarımda, ekonomide, dış politikada ... ne gibi bir yol izlenecek belli mi ? Yol belli ise halka anlatıldı mı ?

Yorumu oyla      19      36  
Sureyya Ongel 9 Ekim 2018 Salı 15:02

Kararli kaplumbağa otnegi cok guzeldi.Bekleyip gorecegiz Lakin deneyimlerde agir bedel odemeyelim diyorum.Kalemine sağlik

Yorumu oyla      13      38  
Tayfun 9 Ekim 2018 Salı 14:52

Aziz bey gibi devlet adamlarını bu ülke kolay yetiştirmiyor ne ülkemizin ne de CHP nin boyle yetişmiş elemanını bir kenarda tutma lüksü yoktur ; adamın izmir de yaptıklarını rakamlarla ele alınca ne devasa işler yaptığını çok daha iyi anlayabiliriz .Ve aldığı tüm kararları hayata geçirdi ve süre içinde ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı ki bir çok kanaat önderi en başlarda ciddi eleştirmişti , mesela ; 1. İZBAN projesi baştan aşağıya Aziz bey ve ekinin projesi 2. FUAR İZMİR ,ne söyleyeyim en başta ben bile yahu izmir merkez dışına fuar mı olur izmir li gitmez diye hayıflanmıştım , ama zaman Aziz beyi haklı çıkardı FUARİZMİR kent ekonomisini ve turizmini büyük ölçüde geliştirdi , şimdi herkes ( siyasi erkanlar dahil ) FUARİZMİR de yer almak için koşuorlar. 3.İZDENİZ projesi icin kompozit gemileri Tuzla da imal ettirdi başta amma çok eleştiri almıştı ama yine Aziz bey haklı çıktı. 4.TRANVAY projesini yapmak büyük cesaret isterdi, başladı bitirdi ve günlük binlerce yolcu kapesitelerine çıktı.yine haklı çıktı. 5. Çocuklara süt dağıtmak ( Aziz bey öncüsü) 6. Sadece kooperatiflerden satın almak ( Aziz bey öncüsü) 7.Tüm köy yollarını asfaltlamak ki ülkemizde bir Belediyenin bu ebatta yolu asfaltlaması görülmüş şey değil genelde Karayolları bu işleri yapar) 8. yukardaki bir kaç örneğn hepsi normal Belediye aktivitelerinin ( su-çöp-ulaşım vs) üzerinde görevlerdir. Kısaca, aldıgı tüm kararların arkasında durdu ve yaşama geçirdi ( KARARLILIK-ÇALIŞKANLIK-VATAN VE İNSAN SEVGİSİ-DÜRÜSTLÜK ) Ve bu tecrübe neden CHP nin mutfağında olmasın ? mutlaka olmalı yapacağı çok iş var...ÇOK ÇALIŞMAK ,ÜRETMEK, ÜRETİRKEN BİLİMİ REHBER EDİNMEK AZİZ beyin doğasında var ve bir vatandaş olarak; neden önemli görevlere "doğru insanlar " secilmesin diye sormamız gerekmiyor mu ?

Yorumu oyla      23      39  
tayyar 9 Ekim 2018 Salı 14:45

Madem Chp ye bu kadar kin besledin,nasıl ekmeğini yedin onca sene..

Yorumu oyla      42      24  
9 Ekim 2018 Salı 14:27

Kocaoğlu CHP de 15 yıl Büyükşehir belediye başkanlığını yapacaksın.ve çıkıp aday olmuyorum deyip partiyi eleştireceksin.o zaman sormazlarmı 15 yıl neden sustun neden söylemdin.partinin siyaset eksiğini neden konuşmadın.açıkçası CHP de ofis,ve kahve siyaseti yapılıyor.kimse bilime ve eğitime bakmıyor.bilime yetişmek zorundasınız.söylemek istemediğimiz ve eleştirdiğimiz AK partinin milletvekilli ve belediye başkanların öz geçmişlerine baksınlar zaten başarıları cv de.görmüş olurlar.

Yorumu oyla      16      41  
Lombak 9 Ekim 2018 Salı 14:14

Gölge oyununda önemli olan kuklaları idare edenin becerisidir. Aziz'in olgunlarıyla epey uğraşılacağı anlaşılıyor. 15 yıllık süreçte kendisinin taktikleri çok iyi bilindiği için makama "Dolly" klonlama çabalarının başarı şansı da olmayacaktır.

Yorumu oyla      35      16  
çağlar 9 Ekim 2018 Salı 13:50

bende böyle düşünüyorum, çok güzel olur çok da yakışır, ancak başkan daha büyük düşünmeli !!

Yorumu oyla      16      31  
Erbaa li 9 Ekim 2018 Salı 12:09

Kurtulduk azizden insallah

Yorumu oyla      38      16