YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Lombak 13 Eylül 2018 Perşembe 12:48

Hem korumak hem de paraya çevirmek mümkün. Sizde biliyorsunuz.

Yorumu oyla      9      5  
muhalif 13 Eylül 2018 Perşembe 02:17

sn.Lombak,Agora ve antik tiyatro, "paraya çevrilmese" bile şehrin tarihi önemli. bu sadece izmir için değil, Türkiye içinde, Dünya içinde...çünkü bu dünya kültürel mirasıdır. kısa vadede belki paraya çeviremezsiniz ama bunları ortaya çıkarmak ve korumak gerekir.eğer izmir için de Unesco dünya mirası listesine girmeyi düşünüyorsanız.

Yorumu oyla      9      5  
CHPli 12 Eylül 2018 Çarşamba 18:14

Deniz Yücel Bu süreci iyi yönetecek ona güveniyorum iyi gidiyor kaybeden 8 ilçe erken açıklmalı sonra sırayla adayların hepsi. Değişim olmalı genelde istenen değişimler yereldede uygulanmalı.

Yorumu oyla      9      5  
çivi 12 Eylül 2018 Çarşamba 18:10

Çiğli'nin göbeğinden geçen izban ile çiğli'nin ne alakası var diyen adamla burada tartışmam. Ayrıca 20 dakikada birde çalışmıyor. Kuzeyin trafik sorunu çevre yoluna otobüs koyarak da çözemezsin. Çevre yolu ne demek onu da öğren sonra yaz. Yeni yapılan hastane önce bir bitsin de ulaşımı düşünülür. daha ortada hastane yok adam toplu ulaşım diyor. Yok çevre yoluna metro yapılsın diye saçmalıyor isen diyecek bir şey yok.

Yorumu oyla      9      5  
12 Eylül 2018 Çarşamba 16:46

Çiğli ve İzban ne alaka? İzban kuzeyin ulaşımını 20 dakikada bir sağlayarakmı çözecek? Evka3-F.altay metrosunun 3-4dakikada bir çalıştığını hatırlatırım. Egekent-BornovaEvka3 metrosu inşa edilip çevreyolu ve yeni yapılan bayraklı hastanesi güzergahı üzerinden toplu ulaşım yapılmadıkça kuzeyin trafik ve ulaşım sorunu çözülmez. Hikaye anlatmayın. İzbanmış.

Yorumu oyla      9      8  
Gürkan 12 Eylül 2018 Çarşamba 15:44

Yahu dünyanın neresinde taşraya bedava aktarma hakkı var? Adam şehirden 100 km ötede oturuyor, üstüne 90 dakika istiyor. Sen git AKP' ye oy ver, kuru gürültü yapma. Merkezden uzaklaştıkça toplu ulaşım ücretleri de artar. Merkez-taşra ayrımı yapan belediye ise köylüden süt, peynir , çiçek, fidan ... alan kim ? Köylüler kullansın diye çok sayıda iş makinesi alıp belli bölgelere dağıtan kim ? 8 bin küsur hayvan dağıtan kim ? ... Bu nasıl ayrımcılık ?

Yorumu oyla      11      5  
Adil ve adalet 12 Eylül 2018 Çarşamba 15:14

İzmir Büyükşehir Belediyesi kamu hizmeti olan toplu ulaşımda gözümüzün içine baka baka merkez kent , çevre kent ayrımcılığı yapıyor ! Yaptığı ayrımcılığı da hizmet eşitliği olarak savunuyor ! Yemezler ! Merkeze 90 dk aktarma hakkı var ! Taşraya aktarma hakkı yok ! Yerel seçimlerde CHP adayı ( Büyükşehir ,İlçe, Meclis üyesi farketmez ) her kim olursa olsun oy yok !

Yorumu oyla      11      9  
Lombak 12 Eylül 2018 Çarşamba 15:01

Koltuk koruma refleksiyle hareket eden genel merkezin (chp sarayı) belediye başkan adayları konusunda fikir jimnastiği yaptıklarını duşünmüyorum. Mevcutla devamın faturası gelecektir. Ancak ilginç olan fatura yine genel merkeze kesilecektir. Yereldeki muhtemelen hasar da alsa, kör topal işine devam edecektir. Bu da vasatların devamlılığı ve toplumda yarattığı bağımlılık konusunda ilginç bir alan çalışmasına vesile olabilir.

Yorumu oyla      12      5  
Lombak 12 Eylül 2018 Çarşamba 14:30

Agora ve antik tiyatro çalışmaları eşsiz ancak bunu merkezi yerel yönetimi ve ticaret odası ve ilgili kurumlarla birlikte çalışarak para basan turizm makinasına çevirmediğiniz zaman müteşekkir olanlar sadece bu işleri bilen az sayıda insan olur.

Yorumu oyla      11      5  
Gürkan 12 Eylül 2018 Çarşamba 13:58

Aziz Kocaoğlu' nun açıklamalarına bakarsak aday diyebiliriz. Genel merkez eğer ki istemiyor ise adayı çoktan belli olmalıdır diye düşünüyorum. Yıllardır yönettiğiniz şehrin belediye başkanını değiştirmeyi istiyor iseniz değişimi çoktan planlamanız gerekir diye düşünüyorum da Cumhurbaşkanlığı seçimindeki süreci görünce bir hazırlık yapıldığını düşünmüyorum. Değişim olacak ise adayın çoktan belli olması, adayın da projelerinin ve ekibinin hazır olması gerektiğini düşünüyorum ama böyle bir ihtimalin de düşük olduğunu biliyorum. Ön seçim söylemleri çıkınca da adaylar çıkmaya başladı :) örneğin Tunç Soyer ismi geçiyor da Tunç Soyer' in İzmir için projeleri hazır mı, ekibi hazır mı ? Ya da ben de talibim , ben de yönetirim diyenlerin projeleri , ekibi hazır mı ?

Yorumu oyla      11      5  
seyhan 12 Eylül 2018 Çarşamba 13:39

deniz yücelle seçime girmek.. akp hakikaten çok şanslı bir parti

Yorumu oyla      9      6  
muhalif 2 12 Eylül 2018 Çarşamba 13:31

Aziz başkan izmirde şimdiye kadar hiç bir belediye başkanının yapmadığı bir şeyi yaptı..İzmirin tarihine yatırım yaptı..Agora ve antik tiyatronun ortaya çıkarılması için yapılan kamulaştırmalar. Antik tiyatro için almanlar 1917 de bir araştırma yaptılar planlnını çıkardılar ve dosya yapıp günün birinde kullanılır diye. işte tam 100 yıl sonra bu veriler 2017de antik tiyatro kamulaştırması ile ortaya çıktı. bu çok önemli bir şey, bölgede 2.dalga yıkımlar devam ediyor. insanların çıkamadıkları yerler "temizleniyor" bence bu bile tek başına aziz beyi desteklemeye yeter.....

Yorumu oyla      11      7  
muhalif 12 Eylül 2018 Çarşamba 13:23

izlenimim şudurki bilhassa izmirin kuzeyinde yaşayan bazı CHP.li yada CHP.ye oy verenlerde bir ANTİAZİZCİLİK oluşmuş..Çiğli ye bir şey yapılmadı diyor, o zaman çiğli belediyesini sorgulasınlar,büyükşehirin sorumluluğundaki hizmetler veriliyor mu. çiğlinin suyu akıyor mu? toplu ulaşımı var mı? arıtması var mı? amaç nedir üzüm yemek mi? bağcıyı dövmek mi? Kocaoğlu zaten projeleri gerçakleştirmek için ankara ile mücadele ediyor, ihaleler KİK te iptal ediliyor, projeler bakanlıkta sümenaltı ediliyor.. buna rağmen geçte olsa projeleri koparıyor. KACOĞLUNUN İZMİRE HİZMETİ BÜYÜK OLDU. İnsanları ADİL Olmaya davet ediyorum, ADİl SÖZÜ ADALETTEN GELİR.bence sn.Kocaoğlu bir dönem daha başkan olmalıdır. çünkü izmirin buna ihtiyacı var. Kocaoğlu yıprandı diyorlar elbette İŞ YAPAN İNSAN YIPRANIR...

Yorumu oyla      13      6  
Çivi 12 Eylül 2018 Çarşamba 10:59

Çiğlili haklı. Çiğli'ye yapılan karayolu altgeçitleri ve İZBAN çivi çakılmadan yapılmış. Hatta geçenlerde açılan parkta da çivi kullanılmamış.

Yorumu oyla      13      6  
mert meriç 12 Eylül 2018 Çarşamba 10:38

Deniz baykalın istifasından sonra evine gürsel tekin, mustafa sarıgül ve kemal kılıçdaroğlu gitti... Kimin genel başkan olacağına karar verecekti deniz bey... Ama önder sav deniz beyin kararını beklemeden kemal beyi çıkardı... Yani kimin genel başkan olacağını işaret edecekti üstadım...

Yorumu oyla      11      5  
12 Eylül 2018 Çarşamba 10:25

Aziz Kocaoğlu başarısız belediye başkanıdır. Çiğli'ye çivi çakmamış adam.

Yorumu oyla      11      12  
Lombak 12 Eylül 2018 Çarşamba 09:13

Mahşerin atlıları aklıma geldi bir an. Ve Takıntılar nedeniyle kaybedilen ilçeler. Bu seçimde de takıntıların yer edip etmediği yani daha fazlasının kaybedilip edilmeyeceği test edilecek... Son sözü beğendim.

Yorumu oyla      14      5