YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Gürol Okmeydan 24 Temmuz 2018 Salı 13:27

Gürkan bey. Sayın Bahçeli kurultay yapmıyom demedi bir yıl sonnra zamanında yapalım dedi. Ama onların amacı bağcıyı övmek olduğu için kaos çıksın istediler. Amaçkarı zaten yeni oarti kurmakt. Mhp den chp den ak partiden derlene bir merkez oartisi amacı vardı. Amaç kurultay değil parça koparmaktı. Şimdi ip leri koptu

Yorumu oyla      10      5  
Gürkan 20 Temmuz 2018 Cuma 16:31

Gürol Okmeydan, MHP Bahçeli' nin tapulu malı mı ki kurultay isteyen partililere ayrık otu deniliyor ya da kurultay isteyenler partiden atılıyor , kalkışma deniliyor? Aynı durum CHP için de geçerli. Partilerde krizleri dış güçler değil koltuk meraklısı liderler çıkartıyor. Kaybedince bırakmayı da bileceksin. CHP yönetimi imza olmazsa kurultay da yok diyor. Kardeşim halka rağmen kurultay olmaz ise, tabandaki değişim isteği gerçekleşmez ise bir dahaki seçimlerde baraj sorunu yaşarsın. Biri 9 seçim kaybetmiş , ötekisi 20 yıldır partinin başında. Kazandıkları hiçbir seçim yok. Bu kafayla AKP sittin sene daha bu ülkeyi istediği gibi yönetir. 20 yıldır partinin başında olan Bahçeli yüzde 11 oy aldı diye seviniyor, MHP yeniden doğdu diyor. Şaka gibi ! 9 seçim kaybetmiş Kılıçdaroğlu AKP 7 puan kaybetti diye seviniyor. Böyle muhalefet mi olur ? Muhalefet liderleri ülkeyi yönetmeye talip olmayacaklar ise partilerin başında ne işleri var ? Amaçları nedir ? Hem gitmiyorsun hem de aday olmuyorsun. Muhalefetin görevi diğer partinin liderine seçim kazandırmak da değildir.

Yorumu oyla      10      6  
Komedi 20 Temmuz 2018 Cuma 13:42

Dün hakaret ettiği adamı Cumhurbaşkanı seçtirdi, adı da önce ülkem oldu. Askere gitmeye yemeyenlerin iş, aile ... bahane edip görevden kaçması gibi Bahçeli de Cumhurbaşkanı adayı olamadı. Önce ülkem diyorsan görevden niye kaçıyorsun ? Dün hakaret ettiğin bir kişiyi niye destekliyorsun? Atatürkçüyüm deyip Atatürk diyemeyenlere destek vermek neyin kafası ?

Yorumu oyla      11      6  
Gürol okmeydan 20 Temmuz 2018 Cuma 12:33

yorumların hepsini okudum burada bir sıkıntı var anladığım kadarıyla . eleştiren yorumlar konuyla uzaktan yakından alakalı değil . sadece mhpeye düşmanlık açısından yazılmışlar. başka bir aaçıdan bakarsakdda siyasi partilerin temiz ve neet kuruluşlar olması krizden uzak tutulması gerekir. yazar burada particilikte yapmamış kutlamak lazım

Yorumu oyla      10      8  
İşçi Sınıfı 20 Temmuz 2018 Cuma 06:32

Cumhur Bulutu olan yaşadı. Hem espri yapıyor hem de konuyu kısaca anlıyor. Çok sağlam vermiş konuyu. Devlet Bahçelinin direnişi devletin ne olduğu böyle anlatılır

Yorumu oyla      11      6  
Oğuz Kaan 19 Temmuz 2018 Perşembe 17:15

Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet bahçeli beyefendi ile gizli bir görüşme yapsın. Yeterli imzaya rağmen olağanüstü kongre yaptırmasın. İktidarın desteği ile mahkeme kararı ile genel başkan kalsın. MHP'liler bu konuda çok deneyimli. Karşılığında İstanbul ve Ankara'da seçimi kaybedecek adaylar belirler olduda bitti maşallah.

Yorumu oyla      13      5  
Şeyhin Şah 19 Temmuz 2018 Perşembe 11:50

Bence yazı çok ciddi bir yazı. siyasi partilerin ne kadar önemli olduğunu anlatıyor. konuya böyle eğilmek lazım

Yorumu oyla      11      6  
Garibaldi 19 Temmuz 2018 Perşembe 10:42

doğruya doğru. biri veya birileri chpyi karıştırıyor. chp önemli parti kaos yaşması Türkiyenin aleyhinedir. chpliler bunu çok iyi belmesi gerekir.

Yorumu oyla      12      6  
Sarı Çizmeli Memed'A 18 Temmuz 2018 Çarşamba 23:55

Ay ne komik :( Gülmekten dağıldım :( Biri beni toplasın.

Yorumu oyla      10      6  
Mister No 18 Temmuz 2018 Çarşamba 17:35

He he. Bizde yedik. Siz nasil her lafi yediniz ise bizde bunu yedik. Milliyetciligi ayaklar altina alanlara, Osloda acilimcilara destek olsun sonrada ötün. Peki ya Adalar ? Yunanlilarin el koydugu adalar icin nicin sesiniz cikmiyor ? Bu milli mesele olmuyormu ? Birakin hikaye anlatmayi. Yüreginiz varsa tekrar adalari ele gecirin.

Yorumu oyla      14      5  
Gürkan 18 Temmuz 2018 Çarşamba 16:58

Şimdi bunlar gibi Atatürkçü geçinip AKP' ye her türlü desteği veren bir grup var; diğer tarafta da Atatürkçü geçinip HDP'ye oy veren bir kitle var. Size tavsiyem Türkeş gibi AKP'ye geçin; diğerlerine de tavsiyem HDP' ye geçin laf salatasını bırakın.

Yorumu oyla      14      7  
Arda dülger 18 Temmuz 2018 Çarşamba 15:40

TAŞ GEDİĞİNE KONULMUŞ CHP ŞİMDİ KENDİSİ DÜŞÜNSÜN

Yorumu oyla      9      7  
Gürkan 18 Temmuz 2018 Çarşamba 13:15

Bırakın bu boş söylemleri de kaybedenin gitmesi gerektiğini artık anlayın. Bahçeli 50 seçim olmuş kaybediyor ancak koltuğa yapışmış bırakmıyor. Önce ülkem diyormuş da falan ... aday olsa kazanamayacağını , özellikle vekilliğin de gideceğini bildiği için "ülkeyi yönetmeye" talip bile olamadı. Yüzde 11 aldı diye anka kuşu falan diyor. Kılıçdaroğlu 9 seçim kaybetmiş hala daha gitmiyor. Sorsan hep AKP kaybediyor, CHP ve MHP kazanıyor :)

Yorumu oyla      14      7  
Erdemir gurcalı 18 Temmuz 2018 Çarşamba 13:07

helal olsun sayın yazar buradanda haklı çıktınız

Yorumu oyla      10      8