YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Lombak 10 Haziran 2018 Pazar 16:11

Valla Türkiye haberlerinden ne kadar bi haber olduğun belli Gürkan. Yazdığın saatten 1 saat 18 dakika sonra mitingimiz başlamıştı. Bu kadar bilgi eksiğiyle hangi konuda fikir yürütmeye devam edeceksin gerçekten merak ediyorum.

Yorumu oyla      10      5  
Gürkan 10 Haziran 2018 Pazar 12:52

Yüzde 1 bile oyu olmayan Perinçekçi Lombak bırak bu işleri ! Sahi Perinçek miting niye yapmıyor ? Aday değil mi ?

Yorumu oyla      10      6  
REİS 9 Haziran 2018 Cumartesi 20:22

bu millet seni seviyor ve seninle UZUN ADAM..DEVAM.

Yorumu oyla      12      7  
Lombak 9 Haziran 2018 Cumartesi 12:26

Ama şu an da kanunlar bir siyasi parti liderinin aynı zamanda başkomutan olduğunu söylüyor. Bu sayın muharrem "ben devlet başkanı seçilirsem yine cumhurbaşkanını kanunlarla tarafsız hale getireceğim" diyebilir. Sonra da "hadi o zaman siyasi parti liderini alkışla da göreyim" diyebilirdi. Mevcut durumda komutanın işlediği bir suç yok. Dolasıyla apoletinin de tehlike altında olduğunu düşünmüyorum. Kanunların da geriye işlemezlik prensibi duruyor. Muharrem İnceyi kampanyasında başarılı bulmuyorum. Konuları iyi kavrayıp lehine çevirecek manevra inceliğine sahip değil.

Yorumu oyla      12      7  
Merkez 8 Haziran 2018 Cuma 11:42

Merak etme Ümit kaptan köşkünde ERDOĞAN var ve onunla devam yine yenileceksiniz merak etme yıkım ekibine bu millet izin vermiyecektir bunu sizde çok iyi biliyorsunuz acaba Nasreddin hoca misali..

Yorumu oyla      13      9  
FAİZ LOBİSİ 7 Haziran 2018 Perşembe 17:12

Kimdir nedir tanımam bilmem.İngiltere'ye seyahate gidildi döviz artmasın diye faiz yükseltildi, hoş döviz düşmedi ama biz bir anda dünyada en çok faiz veren Arjantin'in arkasından ikinci sıraya yerleştik.Merkez bankası bugün yine faiz arttırmış herhalde Arjantin'i geçmişizdir veya ensesindeyizdir.Kimdir bu faiz lobisi? Seçimden sonra akaryakıt ve döviz fiyatını tahmin edebilen var mı? Yazıktır bu millete

Yorumu oyla      12      5  
Dini bayramlar 6 Haziran 2018 Çarşamba 22:10

Rahmetlilerin [Demirel,Ecevit,Erbakan,Turkes,Ozal] yaptirdiklari koprulerden bayramlarda ucretsiz, dirilerin [Erdogan] yaptirdigi koprulerden parayla geciyoruz.Aradaki farki anla Turkiyem

Yorumu oyla      13      6  
bedelli askerlik 6 Haziran 2018 Çarşamba 20:24

Gecen hafta gundemimizde bedelli askerlik yok denildi ama hafta tekrar gundeme geldi pes artik

Yorumu oyla      13      6  
Gerçekler mi işte gerçekler 6 Haziran 2018 Çarşamba 17:42

Ne istediler de vermedik? Hoca efendi ne zaman bitecek bu hasret? Stadyumlarda binlerin karşısında ağlayanlar methiye düzenler.Haburda ki rezalet, Dolmabahçedeki rezil açıklamalar, Diyarbakır'da açılım rezaleti,hep kandırıldık milletimiz bizi affetsin, akaryakıtta ki ötv seçime kadar hazineden karşılanıyor seçimden sonra akaryakıt fiyatlarını bilen var mı? Döviz İngiltere'ye gidildi 3 puan faiz arttırıldı döviz düşmedi.Şu an dünyada Arjantin'den sonra en fazla faiz bizim ülkemizde, bir 3 puan daha artarsa dünya lideriyiz.Tarım ve hayvancılık bitti, çünkü ithalat ve inşaat eşittir rant.Hdp'liler Ak Partiye oy verince kürt kardeşlerim Chp'ye verince bölücü ayıptır beyler.İstatistik rakamlarının hiç biri gerçeği yansıtmıyor.Talimatla değil kanunlarla yönetilen ülke istiyorum.16 yıldır destek verdiğim partiye bu nedenlerden dolayı artık oy vermiyeceğim.İnsanların bildiği gerçekleri yazdım.

Yorumu oyla      15      7  
Günün manşeti 6 Haziran 2018 Çarşamba 17:29

Seçimin kaderini bugüne kadar DAVA diye Ak Partiye oy vermiş ancak: hayat pahalılığı ve ekonomik rakamların gerçeği yansıtmaması, döviz ve akaryakıt fiyatlarının seçime kadar nasıl bastırıldığını herkes biliyor.Ak Partiye artık oy vermeyecek seçmen seçimin kaderini belirleyecektir onlarında yeni rotası İyi ve Saadet Partisi.İnsanlar hayat pahalılığı altında ezilirken ödediği vergiden çoluk çocuğunun olmayan rızkından ödediği verginin nasıl lüks ve şatafat-israf olduğunu gördüğü için destek bitti.Kimse inkar etmesin

Yorumu oyla      12      6  
Gürkan 6 Haziran 2018 Çarşamba 17:23

Ümit Aydın, Demirtaş' a bu devlet Cumhurbaşkanı adayı olabilirsin demiş mi, demiş. İnce' de her adayı ziyaret edeceğim dedi mi, evet. Ziyaret etti mi, evet. Bahçeli daha düne kadar Ahmet Türk için "tutuksuz yargılansın" derken sorun yok da İnce' nin Cumhurbaşkanı adayını ziyaret etmesi mi sorun ? AKP'li vekil PKK terör örgütü değil derken hiçbir sorun olmuyor , FETÖ'ya her istediklerini verirken hiçbir sorun olmuyor ancak İnce' nin ziyareti sorun oluyor. O zaman bu adam niye aday olabildi? Hükümet 16 yıldır Kandil' e niye girmedi de tam seçim öncesi Kandil demeye başladı. Ayrıca bugün Kılıçdaroğlu operasyon olursa destek veririz dedi. Karşı çıktığını kim söylüyor, havuz medyası mı ? Yapılan icraatlardan kimse rahatsız değil, işin yapılış biçiminden rahatsız. Yüksek garanti verip , devlet bankasından kredi verip köprü yapılmasına karşı bu insanlar. Yıllarca feto ile iş birliği yapmış tipler muhalefete ingiliz uşağı diyor. Daha dün bakan İngilizler' in ayağına gitti. Niye gitti ? FETÖ'nun ayağına niye gittiniz ?

Yorumu oyla      12      8  
KEMAL KURT 6 Haziran 2018 Çarşamba 16:21

haklısınız sayın yazar. Kötünün iyisinden fazlasını hak ediyoruz. inşallah 24 haziranda da hakkımız olanı alacağız!!

Yorumu oyla      11      5  
Ümit aydın 6 Haziran 2018 Çarşamba 15:53

Yazıyı hayretler içinde okudum ve pes dedim. Yani seni bilmesem bu yazıyı Muharrem ince yi ABD den gelen telefonun sahibi zannedece?im vesselam. Ümit Yaldiz Şu konuya hiç değinmeden geçmişin Muharrem ince Selahattin Demirtaş ı ne gerçekçe ile ziyaret eder? Türk ordusu Kandile girerken onlar niye rahatsiz oluyor? Niçin s400 füzelerinden rahatsızlar niçin yapılan yatırımlardan rahatsizlar niçin yıkmaya çalışiyorlar fakat yapacakları icraatları saymiyorlar. . .. Uzun lafın kısası İngilizler ve onlara uşaklık eden zihniyete ve düşünceye 24 hazıranda Tokat vurmak bizim için büyük bir şeref olacaktır. Türkiyeyi mısır Suriye ırak yapmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. .

Yorumu oyla      12      11  
Gürkan 6 Haziran 2018 Çarşamba 14:28

AKP' nin durumu Aziz Yıldırım' a benziyor. Aziz Yıldırım ' da 20 yılda bir çok tesis yaptı, bir dönem başarılı da oldu ancak gelinen noktada 400 milyon avro borç, tribünlerin bölünmesi, sportif başarısızlık ve yıllardır gidilemeyen şampiyonlar ligi gerçeği var. Ve sonunda değişim kaçınılmaz oldu. Aynı durum AKP içinde geçerli. yol yaptılar , köprü yaptılar , bilmem ne yaptılar ancak gelinen noktada borç 450 milyar dolara geldi, dolar-avronun hali malum, toplumsal ayrışma malum, işsizliğin geldiği nokta malum ... değişim artık kaçınılmazdır. 16 yıl sonunda her türlü desteğe rağmen gelinen nokta büyük bir hüsran.

Yorumu oyla      10      7  
Gürkan 6 Haziran 2018 Çarşamba 14:19

Apolet konusunda Erdoğan Başkomutanmış, generalin iftara katılması normalmiş gibi ifadeler ortada dolaşıyor da Erdoğan rakibini eleştirirken milletin generali alkışlayamaz. Bunun tartışılacak bir tarafı da yok. Konuyu iftara katıldı rahatsız oldular , Afrin falan diye sulandırmanın manası da yok. Yeri geldimi askeri vesayet diyeceksin, işine geldi mi böyle yapacaksın. Şu an İnce iftar verse , Erdoğan' ı eleştirse ve bir general iftara katılsa ve alkışlasa ne olur ? CHP darbeci olur, asker bize darbe yapmaya çalışıyor derler ...

Yorumu oyla      10      6