YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Zafer 24 Mayıs 2018 Perşembe 17:55

Bak çok basit bir şey diyorum. Böyle 2 satırlık yazılarla anlayamadım ben seni. Gel görüşelim, hayal dünyamda neler olduğunu da anlatıcam sana merak etme... Laf cambazlığına gerek yok. Yüzyüze gelebiliyorsan buyur, gelemiyorsan yorum altında musallat olmaya son ver. Can sıkıcı oldu artık ergen muhabbeti.

Yorumu oyla      9      5  
Gürkan 24 Mayıs 2018 Perşembe 12:55

Zafer kardeşim tamam sen haklısın. aynen böyle devam et, anlamamazlıktan gelmeye , hakaret etmeye devam et. Bizi de sandığa gömeceksin , tamam :) hayal dünyasında neler yaşıyorsa.

Yorumu oyla      9      6  
SEÇİMİN KADERİ 23 Mayıs 2018 Çarşamba 23:28

Seçimin kaderini 16 yıldır Ak Partiye oy veren ancak artık Ak Partiye oy vermeyecek seçmenler belirleyecektir.Çünkü bunların artık gidecek siyasi partileri var.Anket şirketlerine bakmayın onlar müşteri velinimetimizdir prensibine göre çalışmak zorundalar çünkü ticaret yapıyorlar.Sayın Karamollaoğlu'nun sözleri Ak Parti seçmeni üzerinde çok etkili.

Yorumu oyla      10      5  
Zafer 23 Mayıs 2018 Çarşamba 16:49

Doğru ben burdan anlayamadım. Madem pek tanıyomuşsun beni, siteler falan deyip duruyorsun. At bir mesaj ordan, gel görüşelim yüz yüze anlat bakalım sen bi bana... Buna yok diyorsan, 3. kişi olarak benim yorumlarıma musallat olmayı bırak. Acınacak haldesin, ne söylediğin, ne hikayeler anlattığın belli değil.

Yorumu oyla      10      6  
Gürkan 23 Mayıs 2018 Çarşamba 15:42

Adam daha okuduğunu anlamıyor ya da işine geldiği gibi yazıyor. Sana FETÖ ' cu diyen mi oldu ? Ha ha ha ... maaşlı bordo klavyeli liseli ergen nedir yahu ! Herkesi kendin mi sanıyorsun ? Sen git eskiden FETÖ'cu olan , şimdilerde hükümete tek laf söyletmeyen platformlarda belediyeye, CHP 'ye sallamaya devam et. Deniz Baykal ın bir adamı vardı, savcı sayan diye , bu tiplerin durumu da aynı. Sorsan en büyük CHP'li bunlar ama devamlı CHP'ye sallarlar.

Yorumu oyla      10      8  
Zafer 23 Mayıs 2018 Çarşamba 14:57

İşte akp zihniyetinin laciverti olmanın kanıtı bu laflar. Kendi gibi düşünmeyen fetö cü oluyor, akp hizmetlisi oluyor. Aynı aktrol zihniyeti, büyük resim görmeler, komplo aramalar. İnsanların haber alma özgürlüğüne baskı, akp de ne varsa bu zihniyette de aynısı var. Maaşlı bordo klavyeli lise ergeni. Alakası olmayan konulara 3. kişi olarak musallat olup iftira ile karalamalar. Ne ararsan var süper.

Yorumu oyla      11      6  
Gürkan 23 Mayıs 2018 Çarşamba 12:15

Bazı tipler vardır, eskiden FETÖ'cu olan , şimdilerde yandaşlığında ötesinde bir çizgide olan yayın kuruluşlarında sürekli CHP ' yi eleştirirler ama bunlara sorsan en büyük Atatürkçü , CHP 'li bunlardır ama lafta , neye, kime hizmet ettiğini bilmez, belki de biliyordur kim bilir. İzmir' de iyi partiyi ön plana çıkartıp AKP ' nin 1.parti olmasını sağlama planı mı devreye girdi ? İyi partinin hedefi nedir , projeleri nelerdir ? Açıklayacak olan biri var mı ? Bu kişiler dün MHP ' nin başına geçmek için birbiri ile yarışan tipler değil miydi? Ne oldu da birden kıymete bindi ?

Yorumu oyla      10      7  
Gürkan 23 Mayıs 2018 Çarşamba 11:08

AKP'nin kurucuları MHP eskisi mi ? :) kaldı ki AKP'ye de oy vermiyorum. Verecek olsaydım Erbakan' a oy verirdim. AKP'yi kimlerin nasıl kurduğu kabak gibi belli iken MHP eskisi demek siyasi cahilliktir. Aynı şekilde iyi partinin kurucuları da yıllarca MHP'de siyaset yapmış kişiler. Oy verecek olsaydım zamanında MHP' ye verirdim. Seni temsil edecek vekiller çok olmayacağı için yazar bahsetmemiş olabilir mi ? İyi partinin İzmir' de herhalde 8-10 vekil çıkaracağını düşünmüyorsunuz ? Yok düşünüyorsanız hayal dünyanızdan çıkın. Trol diyenlerin hangi forumda ne yazdığını da çok iyi biliyorum. Kim trol, kim bu zamana kadar CHP'liyim deyip AKP' ye çalıştığını da çok iyi biliyorum. Bana hikaye anlatmayın. Demagoji yapmaya da gerek yok.

Yorumu oyla      10      7  
Mister No 22 Mayıs 2018 Salı 23:39

Iyi Parti icin MHP´nin eskileri diyenler AKP baksin önce. AKP ´nin Milletvekilleri herhalde gökten inmedi. Icinde MHP` lisi, ANAP´lisi, MSP´lisi ne ararsan var.Bu kadar cehalet biraz ayip oluyor.

Yorumu oyla      12      8  
hava durumu 22 Mayıs 2018 Salı 22:01

Busecim oncesi ticaret, sanayi ve turimciler siyasi partilerden uzak duruyorlar, oysa onceki secimlerde aleni Ak Partinin vitrine cikmak icin yarisiyorlardi.Ak partinin bu secim isi cok ama cok zor kimse kendini kandirmasin.

Yorumu oyla      11      5  
Adımı Girdim 22 Mayıs 2018 Salı 21:10

Göztepe Dünyanın en iyi teknik direktörü ile anlaştı

Yorumu oyla      9      6  
Zafer 22 Mayıs 2018 Salı 20:55

Sen ve senin gibi, fikrini belirten vatandaşa kulp takan trol zihniyetler chp gibi bir partiyi temsil etmiyor. Bu seçim sonucunda da senin gibi zihniyetler sandığa gömülecek. Türkiye için olmazsa olmaz diye düşündüğüm chp nin de sırtından düşeceksiniz. Kime oy vereceğin zerre umrumda değil. Beni temsil edeceğini düşündüğüm oluşumun vekil adayları hakkında yeterli bilgi paylaşmadığı için yazara eleştirimi bildiriyorum. Bu kadar. Seni ilgilendiren bir şey yok, musallat olup duruyor, sonra da sanki bütün chp liler senin gibi trolmüş sayıp, sana edilen lafı chp üzerine almaya kalkıyorsun. Sen kimsin ki kimin nereye ne şartla oy vereceğinin hesabını soruyorsun?

Yorumu oyla      12      7  
gürkan 22 Mayıs 2018 Salı 18:50

CHP ve CHP'liler olmasaydı bugün ne iyi parti ne de diğerleri seçime giremezdi. o yüzden hepinizi sandığa gömeceğiz hayallerini bırakın. MHP eskilerinden oluşmuş bir partiye de oy falan vermem. verseydim geçmiş yıllarda bu kişilere oy verirdim. iyi partinin genel başkanı da kurucuları MHP'li eski vekiller. bu kişiler sanki siyasete yeni girmişler gibi işte beni temsil edecekleri buldum, oyum onlara demek komedi.

Yorumu oyla      11      14  
Zafer 22 Mayıs 2018 Salı 17:44

İşine gelmediği için özgür iradesi ile yorum yapan vatandaşa çeşitli yaftalar yapıştırmak. 16 yıldır akp neyse sizler de onun lacivertisiniz. Bu seçimde hepinizi birden sandıklara gömeceğiz inşallah!

Yorumu oyla      17      9  
Söndürünüz 22 Mayıs 2018 Salı 16:40

Enerji fiyatları çok pahalı cebimizde yemek için bile para yok.Güneş çıktı lüzumsuz ampulleri söndürünüz.

Yorumu oyla      16      5  
İktidar mı muhalefet mi 22 Mayıs 2018 Salı 16:34

İkiside ülke yönetimine talip olur seçim sonucunda iktidara gelenin artık ağlama hakkı yoktur, çünkü iktidar icra yeridir.16 yıldır tek başına iktidarsın ülkenin hali ortada hayat pahalılığı canımızdan bezdirdi sanki dün iktidara gelmiş gibi neyi anlatıyorsun? Elini tutan mı vardı yapsaydın niye yapmadım? Destek bitti olsa dükkan senin.Aklımla alay etmeyin.İnşaat sevdası ile hiç bir şey olmuyor gördünüz ama hala hatadan dönmüyorsunuz.Hep iktidar olunmaz muhalefette de olmak lazım.

Yorumu oyla      17      5  
gürkan 22 Mayıs 2018 Salı 16:26

İyi Parti'nin İzmir'de oyları silip süpüreceğini zanneden tipler var herhalde ki yazıda niye az yer verildi diyor. Bir CHP'li ağırlıklı olarak MHP'lilerin eskilerinden oluşmuş bir partiye niye oy verir ki! madem oy verecektin MHP'ye geçmiş yıllarda verseydin, elinden tutan mı oldu? Bu isimlerin neredeyse hepsi MHP'deydi. AKP'li forum sitelerinde AKP'ye çalışan tipler burada CHP'li ayağı yapıyor :)

Yorumu oyla      12      14  
bülent 22 Mayıs 2018 Salı 15:07

chp nin 1 bölge listesi sıkıntılı oyum milletvekiliğinde iyi parti cumhurbaşkanlığında muharrem ince ...

Yorumu oyla      20      9  
ali 22 Mayıs 2018 Salı 14:59

sonuçta listede göçmen yok,fatih bey

Yorumu oyla      11      7  
Benim listem 22 Mayıs 2018 Salı 14:57

Döviz ve petrol fiyatları sürekli artıyor benim içtiğim sudan yediğim ekmeğin fiyatına kadar herşey sürekli artıyor, gelirim artmadığı için hergün daha da fakirleşiyorum.Kırmızı eti unuttum beyaz et almaya zorlanıyorum.Mubarek ramazan günü iftarda pide almaya niyetleniyorum ama 2.5 tl olunca almaktan vazgeçiyorum zira onun yerine 2 ekmek alınca sahurda da yiyeceğim oluyor.Benim listem daha çok uzun ama kimse benim sesimi duymuyor, kimse bulunmaz hint kumaşı değildir bu ülke insanı da kimseye mecbur değildir.16 yıllık siyasi tercihim değişti zira külliyenin kalın duvarlarından, makam uçaklarından, ultra lüks makam araçlarından benim halimi malesef duyan yok.

Yorumu oyla      22      6  
Zafer 22 Mayıs 2018 Salı 14:49

İyi Parti kurulana kadar hiçbir parti tarafından temsil edilmediğini hisseden ve mecburiyet ile oy kullanmış 3 kuşak İzmirli bir vatandaşım. Yıllar sonra ilk defa beni (ve benim gibi düşünen çok sayıda İzmirli'yi)) heyecanlandıran bir partinin listesi hakkında 4 (dört) satır yazıp geçiştirmeniz şık olmamış. Siyasi varlığı bitmiş olan mhp bile daha uzun yer kaplıyor yazınızda!

Yorumu oyla      20      10  
deniz 22 Mayıs 2018 Salı 14:41

murat bakan önce bir di sonra iki oldu ben yıllardır chp ye oy veren biri olarak benim bölgemde önce bire sonra 2 ye çekilen murat bakan yüzünden oy vermeyeceğim. İyi parti daha doğru adaylar koydu benim bölgemde tezkan çok doğru bir aday ... Murat bakan hakkında hangi chp li ile konuşsam olumlu bir kelime duymuyorum ... söylenenleri de yazamam ...bu nedenle meclis te iyi parti cumhurbaşkanlığında Muharrem ince ye oy atacağım..... cevremde bu konuda düşünen çok insan var.... narlıdere de oturuyorum .....

Yorumu oyla      20      8