YORUMLAR
Toplam 24 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Yılların tecrübesi 8 Mayıs 2024 Çarşamba 13:42

Defalarca yazdık bu şehirde chp nin ne entrikalar çevirdiğini kendielri de bildiği halde bile bile gidip oy verdiler; şikayetler son derece haklı buranın genç üniversiteli insanı işsizken hangi şehir olursa olsun önceliği İzmir olmalıydı. Buna rağmen chp yi seçtiniz. Şimdi mış gibi yapıp bir kaç kişi ile bak biz gerekeni yaptık ama bütçe yine yetersiz deyip Ankara ya zınarmak için bunları yapıyorlar. Ama yemezler chp den hiç bir konuda mantki vicdani icraat ya da karar gelmez. Muhakkak arkasında bir dümen dolap vardır.

Yorumu oyla      1      0  
Erdal 8 Mayıs 2024 Çarşamba 11:01

Bir kamu çalışanı adlı yorumcu, siz galiba yazılanı iyi okumamışsınız, Burada kimse memleketi nedeniyle eleştirilmiyor. Tabiiki çalışsın. Fakat yeni başkan mazbatasını almadan daha başka illerden getirilip iş başı yaptırılanlar var. Sözümüz bunlara. İzmir de bu kadar işsiz varken, şehir dışından getirilmelerinin amacı ne. Şimdi bunu dillendirmenin neresi bölücü oluyor. Sen işine bak. Esas sen bölücülük yapıyorsun ne güzel böyle alımlarla belediyenin ekonomik düzeni bozulsun istiyorsun sen. ve çok mutlusun galiba.

Yorumu oyla      2      2  
vatnadaş 8 Mayıs 2024 Çarşamba 10:52

Yahu biz başkana oy verdik 5 sene bizi yönetsin diye koca başkan işciyi işten çıkartamıyor, belediyeler işci maaşı ödemekten hizmet yapamıyor sonrada sorumlusu başkanlar oluyor.Başkanlar insiyatif alsın kimsenin gözünün yaşına bakmasın tazminatını versin bir sürü gencimiz var çalışacak

Yorumu oyla      3      0  
belediyeci 8 Mayıs 2024 Çarşamba 10:49

ben uzun yıllardır belediye personeliyim. aziz başkan dönemini de diğer dönemleri de gördüm. ve inanın ki cemil başkan herşeyi nokta atışı yapıyor. biz çok mutluyuz. yıpratmaya calısan asılsız haberlere kimsenin kanmamasını istiyorum.

Yorumu oyla      8      1  
Hakan Boran 8 Mayıs 2024 Çarşamba 10:18

Sırf koltuklarını korumak için o dönem bu alımlara itiraz etmeyip imza atan, onaylayan İnsan Kaynakları yöneticileri hala koltuklarında oturuyorsanız bu sizin ve sizi yönetenlerin ayıbıdır. Derhal istifa ediniz ya da gereği yapılmalıdır. Aksi durumda, bu işçiler usulsüz alinmislar gerekçesi ile işten çıkarılmaları doğru değil. Vatandaş olarak gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Yorumu oyla      4      1  
BB 8 Mayıs 2024 Çarşamba 10:11

bir kamu çalışanı arkadaşım siz olayı yanlış anlamışsınız demek istenen şu ki adam izmir dışında yaşıyor ikametgahı atıtorum erzurum yaşıyor ve burda buluyor bir torpil hop uçağa atayıp geliyor ve ertesi gün iş başı yapıyor şimdi bu hakmı benim burdaki insanım gencim üniversite mezunum dururken sen başka ilden gel başkasının hakkını gasp et olmaz benim de kütüğüm Ankara şimdi ama 35 senedir burda yaşıyorum maalesef ki son bir sene bu şekilde o kadar çok perseonel getirildi ki buraya başka illerden işte bunlar izmirli değil bunlar çıkarılsın bunların hakkı değil yoksa emek veren hakkıyla çalışan yıllarını izmire vermiş adamış kimseye lafımız yok.Ayrıca şunu belirtmek istiyorum bugun işe giriyor sağlık raporu alıyor uygundur diye çalışamilir bir engeli yok diye sonra bir kaç ay sonra hastalık sağlık sorunları nasıl oluyorsa kronik rahatsızlıklar oluyor ardından rapor ütüne rapor varsan yanına senden benden daha sağlıklı işte bu ve bunun gibi işini savsaklayan insanları enayi yerine koyan işgüzarlar da işten çıkarılsın bunlar belediyeden bir zamet ayıklansın söylemek istedikerim bu kadar

Yorumu oyla      13      1  
Halktan biri 8 Mayıs 2024 Çarşamba 09:46

Daire Başkanının ne suçu var, başkanın sözü üzerine söz söyleseydi, sizce kadrosunu koruyabilir miydi?

Yorumu oyla      1      5  
izmir 8 Mayıs 2024 Çarşamba 09:34

inşallah bundan sonra dürüst ve şeffaf belediyecilik olur emekliliği hakedip sözleşmedeki maddeye istinaden ayrılmak isteyip yerine çocuğu için dilekçe veren mağdur çok kişi var hakları yenildi. emekle olcam çoçuğum girsin deyipte hem çocuğu hemde kendi çalışan çok kişi var ilahi adalet umarım tecelli eder. kimseye haksızlık yapılmasın lütfen bunlarada göz atın başkanımmmm saygılar

Yorumu oyla      1      1  
Asds 8 Mayıs 2024 Çarşamba 09:29

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun yaptığını yap Cemil Başkan. Kimseden korkmana gerek yok. Usulsüz, fazladan, gereksiz, sadece intikam için alınanların hepsini çıkar. İzmirli arkanda. Bu para hepimizin çünkü.

Yorumu oyla      8      1  
chpli 8 Mayıs 2024 Çarşamba 09:23

alınanların yüzde 90nı şehir dışından kurultayı kaybedeen piro ve ekibi gider ayak her yere hemşehrilerini ve müridlerini monte etti.

Yorumu oyla      14      1  
MKC 8 Mayıs 2024 Çarşamba 09:20

34300 kisi calisyormus belediyede! Bu kadar buyuk bir kadro var ve insanlar hizmetsizlikten yakiniyor. Oylarimizin neden verildigi malum. Efektif bir belediye Izmir. Bu kadar personel yuku cok fazla. Verdigim verginin, yarattigim katma degerin vatandas olarak karsiligini hizmet olarak beklemke hakkim. Ve bunun icin gerekn yapilmali. Yoksa belediye butcesinde delik devasa olacak...

Yorumu oyla      12      1  
izmir 8 Mayıs 2024 Çarşamba 09:14

akrabalarınıza çıkartın. yeğenler,kuzenler... aile şirketinine çervirmişşsniz belediyeyi.. peki 250 çıktıktan sonra yerine yeni isimler almayacağınızın garantisi var mı? siz söz vermiş olabilirmisiniz. al birini vur ötekine... olan gerçek izmir halkına oluyor kandırılıyoruz

Yorumu oyla      5      0  
izmrli 8 Mayıs 2024 Çarşamba 08:54

HUKUKİ OLMAYAN PERSONELİ İŞE ALAN DAİRE BAŞKANI GÖREVİNDEN NEDEN ALINMIYOR! DAİRE BAŞKANININ KIZI YİĞENLERİ ONLARI EŞLERİ DE İNCELENSİN ?

Yorumu oyla      15      0  
BİR KAMU ÇALIŞANI 8 Mayıs 2024 Çarşamba 08:47

Belediye çalışanını İzmir olup olmamakla ayrıştıranlara cevabımdır. Evet ben Kayseri Kütüğüne kayıtlıyım ve güzelim ülkem için ve de kamu yararını esas alarak çalışan ve askerliğini de 16 ay yapmış biriyim. Ne yapacaksınız Allah aşkına beni memleketim Kayseri'ye mi göndermek istiyorsunuz? Lütfen aklınızı başınıza alın ve böyle bölücü tarzda eleştirilerde bulunmayın.

Yorumu oyla      5      2  
SOKAK 8 Mayıs 2024 Çarşamba 08:35

"İzmirli" rumuzlu yorumcu senin kadar art niyetli ve kötü bir kişi tanımadım bugüne kadar. NOKTA

Yorumu oyla      1      2  
harun 7 Mayıs 2024 Salı 23:59

ne %50si %99u izmirli degil uyan kardesım uyan

Yorumu oyla      14      5  
Selo 7 Mayıs 2024 Salı 23:07

Belediye yatma yeri değil. Doğru olanı yap baskan

Yorumu oyla      19      1  
izmirli 7 Mayıs 2024 Salı 22:21

BELEDİYEDE ÇALIŞANLARIN YÜZDE 5O Sİ İZMİRLİ DEĞİLDİR...

Yorumu oyla      19      4  
isimsiz 7 Mayıs 2024 Salı 22:21

1-6 nisan tarihleri arasında alımları yapan insan kaynakları daire başkanı neden halen görevinin başında?

Yorumu oyla      22      2  
Kredi sonsuz DEĞİL . 7 Mayıs 2024 Salı 21:22

CHP Tunç Soyer’i aday yapmamakla ne kadar doğru karar vermiş . Tebrikler sayın ÖZGÜR ÖZEL Bundan sonra da CHP ‘nin hiç bir kademesinde görev vermeyin . Bursa Belediye Başkanı , yeğenini belediye şirketi yönetim kurulu başkanı yaptığı iddiası doğruysa , CHP yanlış yolda . Çabuk şımarmışsınız . CHP ‘nin parlak günleri böyle devam etmez .

Yorumu oyla      12      3  
Karsıyaka 7 Mayıs 2024 Salı 21:20

Karşıyaka’ya yaptın yapacağın kadar mıllet hala maaş alamıyor Düşmüş işçi cıkarmanın derdine

Yorumu oyla      6      5  
Yakışmıyor 7 Mayıs 2024 Salı 20:51

Kıskaca şehrin güzide belediyesine bu davranıslar yakışmıyor... Alan sizsiniz çıkaran siz Yeni geleceklerie yer açıp diğerlerinii göndermek nedir İvedi bir şekilde İBB çatısındaki koordinatör,danışman,asistan gibi saçma sapan unvanlarla gezenlere bı mudaha edin

Yorumu oyla      13      0  
İZMİRLİ 7 Mayıs 2024 Salı 20:42

kaldı geriye 19750 kişi...

Yorumu oyla      9      9  
İsmet 7 Mayıs 2024 Salı 19:36

Ya başkanım şimdi İzmir dışından başka şehirlerden birilerinin referansıyla iş başı yaptırılanlar doğrumu adil i hukukimi şimdi doğudan gelip kaç kişi iş başı yaptırıldı, bu kanayan bir yara lütfen başkanım bu adaletsizliği çözün, İzmir dışından işbaşı yaptırılması hiç hoş değil.Buradan İzmirlilere sesleniyorum İzmir dışındsn vetirilip iş başı yaptırılanlara sesinizi yükseltmiyecekmisiniz.

Yorumu oyla      12      4