YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
K.y. 16 Nisan 2024 Salı 13:20

Gürçeşme caddesini yaptılar israille filistin gibi yeşil hat duvarı ördüler lale mah.sile mehtap mah.arası öyle oldu.birde bu mahallelerde imar çalışması oldu .yapı inşaatlarını ve özel şahısları dönüşümde belediyeler önlerini açıp öncü ve denetimlerini yapsın.bakın kentin konut stoku nasıl azalıyor.

Yorumu oyla      1      0  
Mehmet bilgi 16 Nisan 2024 Salı 11:48

Ben bir İzmir li olarak seçimden önce belediye başkanını dinledim. Hiç İzmire ilgili güzel bir imar dan bahsetmedi İzmir varyant rezillik içinde yeni imar olsada bizde eski evleri yenilesek herkes doğal gaza kavuşsak yine ölü bir 5 sene dahamı bekleyeceğiz başkanımızdan hayvan barınaklarına özen gösterdiği gibi insanlarada güzel bir İzmir bıraksın Saygılarımla güzel bir izmir

Yorumu oyla      1      0  
Ali 16 Nisan 2024 Salı 11:32

Mrb eski yağhaneler jandarma yı belediyenin aldigı nı biliyoruz ne zaman baslayıp ne yapmayı düsunuyosunuz pazar yeri planı vardı bekliyoruz

Yorumu oyla      0      0  
Ramazan Poyraz 16 Nisan 2024 Salı 10:33

Öncelikle kutlarım.Başarılar dilerim. Kentsel dönüşümün olmassa olmazı yapılara kat ilavesi verip maduriyeti önlemek.Acilen K bölgesi için %20 inşaat artışı sağlanmalı.

Yorumu oyla      1      0  
izmir 16 Nisan 2024 Salı 09:49

tabi ki belediye. ak partinin elinde belediyeler de kendileri yapıyor. chp li belediyler çalışmıyor. yolların asfaltını da şehircilik bakanblığı mı yapacak? ne saçma... belediyeleri kapatalım o zaman.

Yorumu oyla      0      0  
MKC 16 Nisan 2024 Salı 09:40

Goreviniz hayirli olsun, size oy vermis bir vatandas olarak hemen bir tespit yapayim; Fahrettin Altay Mithatpasa yonune dogru yapilan yeni kaldirim calismasi eksik birakildi. Kaldirimin uzeri toprak ve pislik icinde! Bazi yerlerde alakasiz kaldirim tasalri fazladan duruyor! Park yeri icin asfalt kaldirilan bolumler var ve asfalt dokulmedi. Ise buradan baslayabilirsiniz. Saygilar.

Yorumu oyla      0      0  
16 Nisan 2024 Salı 09:34

22 yıllık AKP iktidarının Konak'a yaptığı tek yatırım 150 milyonluk tünel. Konak bir 5 yıl daha kaybetti diyenlere göre Konak 'tan tek sorumlu belediye. Bakanlıklar proje yaptı da engel olan mı oldu? Şehircilik Bakanlığı'nın bir tane dönüşümü yok.

Yorumu oyla      1      2  
Ballıkuyulu 16 Nisan 2024 Salı 08:34

Akarcalı mahallesi sakini olarak sizden ilk beklentimiz doğal gazın mahallemizin tümüne bir şekilde verilmesi ardından da çarpık yapılaşma diye anılan aslında İzmirin merkezinde olupta yıllarca unutulmuş mahallelerin İzmir Büyükşehir belediyesi ile birlikte yenilenmesi bu iki öncelik gerçekleşmesi halinde İzmirin merkezinde oluşan öncelik hava kirliliğini bir nebze azaltmış ardından da kentsel dönüşümle görsel güzelliği sağlamış olursunuz bu çok zor bir şey değil yeterki canı gönülden yapılmak istensin. Konakta bu değişim gerçekleşmeye başlarsa dışardan gelenlerin bakış açısına göre koca köy gider yerine çağdaş kent görünümü gelir. Bu iki icraatınızı yaparken otomatikman yollar yeşilalanlar insanların insanca yaşadığı sosyal alanlarda oluşmuş olur. Haydi seçim öncesi göstermiş olduğunuz performansınızın on misli fazlasını bekliyor Konaklı sizden.C.S.

Yorumu oyla      2      0  
mutlu haberci 16 Nisan 2024 Salı 08:14

seçim bitti abla hala vaat veriyor

Yorumu oyla      1      1  
BİR İZMİR SEVDALISI 16 Nisan 2024 Salı 07:40

Sayın " Yılmaz" rumuzlu yorumcu o kadar net ve çekinmeden "bo..." kelimesini "Güzelim İzmir" ile yan yana kullanmış ki buna çok üzüldüm doğrusu. Ayrıca Sayın " Yılmaz" rumuzlu yorumcunun tuvalette yaşadığı anlaşılıyor. Bu hastalıklı bir durum bir an önce bir psikoloğa gitmesini veya hazımsızlık varsa, öyle görünüyor o zaman da bir eczaneden bir hazımsızlık ilacı almasını öneririm. Hem ruh hem de beden sağlığından önemli bir şey yoktur Sayın Yılmaz .

Yorumu oyla      2      0  
Mert 16 Nisan 2024 Salı 01:25

İzmir''in kalbi atmıyor artık projeler düzenlemeler gerekiyor konak ı gören burası merkez mi diyor artık o kadar çağdışı kaldı ki

Yorumu oyla      1      1  
Derya 15 Nisan 2024 Pazartesi 23:56

Yazık İzmir ve konak 5 yıl daha kaybetti. Vaadi olmayan projesi de olmayanlar İzmire ne verebilir. Öncekiler gibi bunlarda hiçbirşey yapmayacak.

Yorumu oyla      4      3  
Yılmaz 15 Nisan 2024 Pazartesi 23:29

İzmir li bokun pisliğin içinde yaşamaya alışmış 40 seneden beri chp zihniyeti deyişmez denizlere bok akıyo chp zihniyeti deyişmez izmir li başkalarına koyun diyorlar kendileri ne acaba beter olsunlar inşallah

Yorumu oyla      3      7  
ENDER BALCILAR 15 Nisan 2024 Pazartesi 19:23

ÖNCELİKLE MAKAMINIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN ?? İNŞALLAH SÖZÜNDE DURURSUN DEYİP SİZDEN ÖNCEKİ BAZI BAŞKANLAR GİBİ TANINMAMAKMI YOKSA HERKES BENİ TANISIN BEN HERYERDE VAROLACAĞIM MI DİYECEKSİNİZ BUNU BANA DÖNÜK CEVAPLARSANIZ TEKRARDAN SİZE YAZARIM HATTA ZİYARETİNİZE GELİP YÜZ YÜZE KONUŞURUZ SAYGILAR SEVGİLER SUNARIM

Yorumu oyla      0      2  
BİR İZMİRLİ 15 Nisan 2024 Pazartesi 18:52

"Konak yine İzmir'in kalbi olacak" ilk başta kulağa hoş geliyor. Ama sormazlar mı Sayın MUTLU, Konak yıllardır CHP'nin yönetiminde olan bir ilçe. Parti penceresinde bakınca, sizden önceki Başkanlara sanki biraz haksızlık yapılıyor gibi. Söylemlere bu anlamda biraz daha özen gösterilmeli derim.

Yorumu oyla      4      1  
ismail 15 Nisan 2024 Pazartesi 18:39

bos konusmalar

Yorumu oyla      7      6