YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Suda beklenti.. 14 Nisan 2024 Pazar 11:32

İzmirde hane başına düşen su kullanım bedelleri gerçekten çok yüksek. Dilerim ki, değişen Belediye Başkanı fiyatlarda indirime gitmek için bir çözüm bulur. Benim tavsiyem ya katı atık su bedeli denen bir ücret alınmasın çöp toplama işlemleri farklı şekilde finanse edilsin ya da suya gerçekten dişe dokunur bir oranda indirim yapılsın..

Yorumu oyla      0      0  
13 Nisan 2024 Cumartesi 08:20

su faturalarına yüzde 50 indirim bekliyoruz söz verdiniz

Yorumu oyla      0      0  
İlhami 12 Nisan 2024 Cuma 17:21

Karşıyakalı yorumcu ben su pahalı diyorum sen kokudan bahsediyorsun, ben kokudan bahsetmedim ben yüksek gelen faturadan bahsediyorum, anlaşılan siz iszu bürokratısınız makamınızı kaybetmemek için kokudan işin durmasından bahsediyorsunuz. Sayın başkanım İZSU nun yaptığı çalışma gram beni ilgilendirmiyor, beni ilgilendiren yüksek gelen fatura ve en pahalı su kullanımı nokta. Ve hiç kimsenin endişesi olmasın sayın Cemil tugay suyu bu kadar pahalı olmasına ses çıkarmayan makamlarda ki değiştirecektir nokta.

Yorumu oyla      6      4  
M.E.Aslan 12 Nisan 2024 Cuma 16:50

Troller, İzmir halkı tercihini belirledi. Siz hala görevinize devam ediyorsunuz. Sıradaki adayınız kim ise onu hazırlayın 2029'a.Tabii o zamana kadar kalırsanız.

Yorumu oyla      4      7  
Burak 12 Nisan 2024 Cuma 15:18

Ruh çağırmayı bırak dayı; bak susuz ve kurak bir yaz bekliyor İzmir i. Ne önlem alacaksın ne düşünüyorsun onu anlat. Bilmiyorsan bana sor söyleyeyim.

Yorumu oyla      5      4  
12 Nisan 2024 Cuma 15:15

İş yapacaksan yap başlatma devrimine

Yorumu oyla      7      5  
12 Nisan 2024 Cuma 14:46

Hala laf salatası. Yeter ulan yeter, Tıpkı şeytanın vaadi gibi benim siz everdiği sözler bir yalandan ibaretti. Benim sizn üzerinizde bir gücüm zorlayıcılığım yoktu ama siz bana uydunuz cezasını çekeceksiniz diyor.

Yorumu oyla      5      5  
12 Nisan 2024 Cuma 14:44

Ne devrimi? Bak iyi çalışmazsan devrimi görürsün sonra.

Yorumu oyla      6      5  
davut kaya 12 Nisan 2024 Cuma 13:13

inanmayın. karşıyaka'yı kafasına göre yönetti. müdürler toplantısı bile yapmadan dönemi bitirdi. şeffaf bir yönetici değil. yazık oldu izmire

Yorumu oyla      8      5  
Cemal koca 12 Nisan 2024 Cuma 13:07

Karşıyaka sayenizde çok başarısız 5 yıl geçirdi. İbb söylemle idare edilecek yer değil.

Yorumu oyla      7      5  
Girne cad. 12 Nisan 2024 Cuma 13:03

Seçim bitti bir beş sene daha bekleyiniz bakalım ne olacak göreceğiz...

Yorumu oyla      3      4  
iZ 12 Nisan 2024 Cuma 13:00

Yeni Başkan Belediye şirketlerini bir disipline alması gerekiyor, bundan önceki görevinde kendisininde hizmet aldığı bu şirketlerin durumunu mutlaka iyi biliyor ve izmirlinin ne problem yaşadığını gayet iyi biliyordur.

Yorumu oyla      6      1  
“ Hak mücadelesi “ 12 Nisan 2024 Cuma 12:57

İzmir çevre ilçe otobüslerindeki iptal edilen 90 dakika aktarma hakkını ne zaman iade edeceksiniz . Devrimci ruhunuzu , İzmir toplu ulaşımındaki adil ve eşit olmayan düzeni değiştirmekle gösterebilecek misiniz ? İzmir merkez ilçelerdeki metro , otobüs , vapur ve tramvaylarda uygulanan 120 dakika ücretli aktarma hakkı , İzmir çevre ilçe otobüslerinde neden uygulanmıyor ? İzmir çevre ilçe otobüslerinde adil ve eşit hizmet için 136 km.lik İZBAN hattındaki tarife ve ücretlendirmelerin ( BEDAVA DEĞİL - ARTI PARA ) uygulanması çok mu zor ? Yoksa sizde “ Kırsalda oturan vatandaşlarla şehir merkezinde oturan vatandaşlar arasında kira , harcama gibi farklılıklar var. Biz bunu adil bir şekilde uyguladığımızı düşünüyoruz .” diyenlerden mi olacaksınız . O zaman devrimci ruh geleneğiniz laftan öteye geçebilir mi ? Bayramın 1. ci günü Urla , Çeşme . 2.ci günü Karaburun , Seferihisar 3.cü günü için daha haber çıkmadı . Bakalım yine sayfiye yerler mi , İç kesimlerden bir ilçe mi olacak .

Yorumu oyla      3      3  
Izmirli 12 Nisan 2024 Cuma 12:52

Andersenden masallar dinlemeye devam edecektir ızmirli keşke hepsi doğru yapılsa elbette ki izmir halkı için yararlı olur,malesef belli bir kesim yükünü tutar ve yakınları yüksek dolgun maaş ile işe yerleştirme yapılır bu böyle sürüp gidiyor...

Yorumu oyla      2      2  
secmen 12 Nisan 2024 Cuma 12:52

Hiç bir karşılık beklemeden destek verdiğinizi beyan etmisseniz eğer bir çok aday varken ben başkan olayım diye kosturmayacaktiniz. O zaman gerçekten karşılıksız olurdu desteğiniz...Ama nedense karşılıksız destek diye diye bir çokları başkan meclis üyesi gölge bakanlar oldular Bu karşılıklı destek oluyAl gülüm ver gülüm Devrimci ruha yakışmayan desteklerdir bunlar ,,,Yaptıklarınızın karşılığını istemem ama yan cebime koy olmuştur.. Ve yeni yönetim böyle desteklerle oluşmuştur.Partiye yıllarca verilen emekler yok sayılmış ve taraftarlara yer açılmıştır.. Devrimci ruh içinde en çok ozelestiri ve eleştiriyi kapsar.. Ve chp de bu ruh uzuuunnnyilardir terkedilmistir..Ve eskiden devrimci düşünceyi savunanlar 12 Eylülde silindir misali edilmiştir.. Bir çoğu iskencelerde can vermis..,Filistin askilarinda tutukevlerinde geçirmiştir. yıllarını.. Şimdi de bazıları nostaljik bir duygu olarak neredeyse dünyaya devrimci olarak geldiklerini söyleyecekler......

Yorumu oyla      0      1  
KARŞIYAKALI 12 Nisan 2024 Cuma 12:10

Sayın " İlhami" rumuzlu yorumcu, son yıllarda koku sorununun çözülmesi ve burnuna bo.. kokusunun gelmemesi anlaşılan seni çok mutsuz etmiş. Sadece senin bu mutsuzluğundan dolayı çalışmaların askıya alınacağını sanıyorsan yanılıyorsun. NOKTA

Yorumu oyla      9      5  
Su pahalı diye şikayet edenler 12 Nisan 2024 Cuma 11:59

Kardeşim bunların hiç öyle ne ulaşımda ne su da halkın faydasına olacak indirim falan beklemeyin. Tam tersi zam yapacaklar. Kuşkunuz olmasın. Vaatleri de unutun. Geçmiş olsun. Bunları yapacaklarına gelince yine her zaman oduğu gibi hayat pahalılığını şikayet edecek ve kendi ürünlerine zam yapmaktan ama hiç bir iş yapmamamktan imtina etmetecekler. Yani zerre kadar değişmeyip iktidar devirmek içinde proveke etmeye deveam edecekler.TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN ALDATILDIIZ.

Yorumu oyla      4      4  
perikles 12 Nisan 2024 Cuma 11:23

"Verimliliği gözeteceğiz,özel şirket mantığı ile kamu kaynaklarını doğru kullanacağız,israfa izin vermeyeceğiz." Bu cümle sayın başkanın.Burada tekrarlamam belediye şirketleri için.Bu şirketler özel sektörde olsa işin başına;bir fiil işin içinden yetişmiş 20-25 yıl deneyimi olan birini genel müdür olarak atarlar...

Yorumu oyla      3      2  
İlhami 12 Nisan 2024 Cuma 11:19

Başkanım İzmir'in en pahalı suyunu kullanmaktan canımız çıktı. Faturaları artık ödeyemez duruma geldik. Lütfen bu pahalı suyu kullanmamıza neden olan o İZSU daki bürokratların tümünü değiştirmek zorundasınız. Çünkü eğer değişime gitmezseniz yarın bir gün aynı duruma düşürürler sizi.

Yorumu oyla      3      10  
İsmet 12 Nisan 2024 Cuma 11:16

Sayın başkanım Tunç SOYER İzmir dışından doğudan başka illerden gider ayak insanları ise başlattı.Lütfen gerekeni yapınız, İzmirde insanlar işsizken İzmir dışından insanların sırf gelen belediye başkanına düşmanlık olsun diye doldurulmasının ne vicdanla nede hakkaniyetle alakası olmaması gerekir. Lütfen başkanım insan kaynaklarına son dönemde alınan personelleri ve hangi illerden alindığını incelerseniz görürsünüz ve gerekenide Tunç Soyerin yaptığı bu haksızlığa adaletsizliğe ve İzmir dışından alımlara gerekeni yapacağınız inancım tam.

Yorumu oyla      6      2  
Türk Milliyetçisi. 12 Nisan 2024 Cuma 10:34

Hala cağız eğiz, ce, cak ile biten cümleleri. İst. kaşarı da malum İngiliz Amerikan dergilerine röportaj vermekle daha doğrusu kripto mesajlar göndermeklşe meşgul. Elinizde geleni ardına koymayın. Ama bak bu sefer 15 temmuzdaki gibi yargılamakla falan uğraşmayız.

Yorumu oyla      6      5  
Yüksel Dinçtürk 12 Nisan 2024 Cuma 10:15

Karşıyaka''da ki halka hizmetiniz ve belediyenin yatırımları unutulmaz... Büyükşehirde de aynı hizmeti ve başarıyı bekliyoruz (!). Bu arada % 50 su fiyatını da indirmeyi unutmayın.

Yorumu oyla      4      6