YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
izmirli 22 Mart 2024 Cuma 09:12

tc devleti karayolları genel müdürlüğü projelerini kendisi yapacakmış gibi gösteren hamza dağ.belediye çevre yolu yapmaz arkadaşlar. bunlar geçen gün cumhurbaşkanının dediği gibi devletin malına kendilerininmiş gibi sahip olmaya kalkıyorlar.hizmet yapmayacaksanız görevelere talip olmayın ozaman.22 yıldır ülkeye cumhurbaşkanlığı yapıyorsan hizmette yapacaksın bunu niye bu kadar abartıyorlar anlamadım.o zaman sadece yaptıklarını değil sattıklarını da konuşalım. o kadar fabrika satıldı bu ülkede yaptım oldu diye de insanlara sorulmadı bile.ülkesi için yaşamış çalışmış ecevite bile neler söyledi bunlar.kendileri krallık gibi yaşayanlar öldüğünde birtek evi olan ecevite neler söylediler. inanmayın bunlara,bunlar hizmet için gelmiyorlar.

Yorumu oyla      0      1  
Lombak 22 Mart 2024 Cuma 01:27

Ben olsam çok farklı sorular sorardım. Mesela mevcut Çevre yolunu kilitlemek için yaptırğınız avm, hastane, mahalle ve restoran zincirlerine ikinci çevre yolu etrafında da izin verecek misiniz? Gibi. Haaaa. Esas soruları iktidara sormadığınız için de Rakı-Balık-Hamza diyorum!

Yorumu oyla      1      1  
Deniz 21 Mart 2024 Perşembe 22:25

Bu proje yaklaşık bir buçuk sene önce inşaat deryası dergisinde paylaşım yapılmışdı neden devletin yapacağı otobanı büyükşehir belediye başkan adayı vaat olarak açıklıyor yapacaksanız yapın insanları kandırmayın....!

Yorumu oyla      5      4  
kelimeci seni 21 Mart 2024 Perşembe 18:26

Sen yapamayacaksın o bes belli sana niye oy atsın vatandaş.... sayın cemil tugay...

Yorumu oyla      10      6  
baran 21 Mart 2024 Perşembe 17:48

Bende sana para kuleleri ve para çantaları İzmir in bakımsızlığı. Kentsel dönüşüm. bakımsız yollar dem pkk hakkında sorular soruyorum, Ama cevap yok, Cahil bankamatikçiler de cevap yok.

Yorumu oyla      10      6  
misafir 21 Mart 2024 Perşembe 16:30

1- Halkapınar Otogar Metrosu için 3 bin TL ayrıldı 2- 2 ay önce deniz taşması sonucunda DSİ ve Çevre Şehirciliğe ait kaç tane pompa kuruldu ? 0 3- İzmirde Dsi nin sorumluluğunda olan çay dere tarzı yerlerde belediye ve dsi kaç adet köprü, yol , temizlik, bakım ve onarım yaptı ?

Yorumu oyla      6      4  
liyakat 21 Mart 2024 Perşembe 15:45

cemil bey gerçekden zavallı

Yorumu oyla      12      18  
Ercan 21 Mart 2024 Perşembe 15:39

Küçük şehir başkanı rumuzlu kardeş yerel seçim vaatleriyle devletn mi. etkisinde olanları nasıl bir tutuyorsun.. Bir vizyon diye tutturulmuş gidiyor.Bu şehre bir kilometrelik metro mu yaptı bu ülkeyi yönetenler.İstanbula ihanet ettik demediler mi.Sırf hizmet etmiyor görüntüsü vermek için otogara uzanacak metro hattını büyük şehir belediyesinin elinden aldılar.Alt tarafı beş km lik hat.Bugünkü teknolojiyle yapımı en fazla iki yıl sürer.Aj parti vizyonu talan üzerinedir,Bir İstanbula bakman yeterli.Betonları her yere dikmek vizyon mu oluyor.Ne oldu hızlı trenI proje başladığında yeni doğanlar nerdeyse ergenlik çağına geldiler.Biteceği de yok. Gördes barajını biliyormusun.Baraj şu tutmuyor tutacağıda yok çöp oldu.ama izmir buyuksehir belediyesinden çatır çatır parasını kesiyorlar.Ankara Melih gökceğin ne vizyonu vardı.Adam metroyu bitiremedi rezil olmasın diye Gorevden aldılar.Bir sürü şahibe var üzerinde Ak partili belediyelerin yönettiği kentler hangi vizyonlarıyla öne çıktılar söyle bakayım.Mesela Bursa.Yeşil Bursa oldu beton Bursa diyorlar, Git bir Karadenize.Hiç Samsuna gittin mi.Yirmiyıl,geriye gitti diyorlar kent.Sadece samsun mu.Git gez bakalım ne vizyon göreceksin oralarda. Ak parti vizyonu dedin mi bizim aklımıza rant talan vizyonu geliyor.Aman bizden uzak dursun. İşiniz gücünüz algı üzerine.

Yorumu oyla      13      4  
21 Mart 2024 Perşembe 15:33

cemil iki haftadır düşünmüş soracak üç soru bulmuş..bayağı ilerleme var ::)))

Yorumu oyla      16      16  
küçük şehir başkanına 21 Mart 2024 Perşembe 15:05

bende sana bir kaç soru sorayım Hatırladığın birkaç devlet yatırımını yazarmısın izmir de 35 projeden kaç tanesi yapıldı seçimden sonra örneğin hayati önem de otogar projesi ne durumda Konya kayseri antep vb yandaş şehirlerde devlet yatırımları oranı nedir?

Yorumu oyla      14      8  
bütçeci 21 Mart 2024 Perşembe 14:47

Fatih kardeşim, o 3 bin tl bütçenin neden orda olduğunu araştır, bütçeler nasıl hazırlanır öğren ondan snra konuş lütfen.Aksi halde cahillikle söylediğiniz bu laf klasik Chp polemiği oluyor ki bu da partiye zarar veriyor artık.

Yorumu oyla      6      11  
fatih 21 Mart 2024 Perşembe 14:42

Cemil Tugay doğru söylüyor. Hamza dağ devletin yapacağı tüm projeleri kendi yapacakmış gibi projelerine ekliyor. Arkadaşlara soruyorum bu hükümet otogar metro projesi için 3 bin tl bütçe vermedi mi?

Yorumu oyla      19      8  
sezar 21 Mart 2024 Perşembe 14:38

dogru söze ne hacet....

Yorumu oyla      12      7  
Küçük şehir başkanı 21 Mart 2024 Perşembe 14:37

Ben de sayın Cemil Tugaya soruyorum, mevcut Bornova-Karşıyaka otoyol bağlantısı ve tünelleri kim zamanında başlandı, noktayı koyan finali koyan kimdi?Binali yıldırım buradan seçilemedi bile ama yatırımları yaptı, Konak Tünel geçişine söylemediğiniz kalmadı ama yine hükümet yatırımlara devam etti, Ezcümle daha nice hükümet yatırımları yapıldı amma siz bu vizyonla neyi nasıl yapacağınızı bilmezlikle bu koca şehri nasıl yöneteceksiniz?

Yorumu oyla      11      19