YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Murat 6 Mart 2024 Çarşamba 07:35

500 yıl Osmanlı Dünya yı adalet ile yönetmiştir. Sefenad gerçken koskocaman ama içi boş bir kafanız var.

Yorumu oyla      0      0  
Basri Koyuncuoğulları 5 Mart 2024 Salı 21:56

DOĞRU düşünüyorsunuz.Bunun örneğini geçen haafta Konak ve kemaeraltındaki iki işyerinde fiilen yaşarak gördüm.Türk halkı değerleri ile çatışan insanlara sıcak bakmıyor.Bu arada ben CHP'liyim bilinsin istedim.Bu konuda sayfalarca yazabilrirm

Yorumu oyla      1      0  
Lombak 5 Mart 2024 Salı 21:49

Hatay'da kentsel dönüşüm karşıtı Belediye Başkanı yüzünden yenilenmeyen binalardan bahsetmemişsin. Neden acaba?

Yorumu oyla      3      0  
baran 5 Mart 2024 Salı 19:47

Serenad kentsel dönüşüme her yerde çıkan Chp ve şirekasıdır. Bunu da iyi anlayın artık. Aynı şeyleri anlatmak zorunda bırakmayın. Elazığ da da aynı deprem oldu. Önceki depremde çok tahrip olduğu için Toki aşağı yukarı bütün binaları yeniledi. Alışmışsınız sabit kafa ile bozuk plak gibi aynı sözleri tekrarlamaya. İzmir in hali ortada utanın biraz.

Yorumu oyla      2      1  
İZMİRİN BELEDİYE BAŞKANINDAN ŞANSIZ BİR ŞEHİR, UĞUR DÜNDUR SÖZÜ 5 Mart 2024 Salı 15:56

ÇOK YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUNUZ, İZMİRİ CHP YÖNETİYOR 25 YILDIR İZMİR KÖY GECEKONDU PERİŞAN BİR ŞEHİR OLMUŞ... MARDİN, DİYARBAKIR , BATMANA GİDİN, PARİS OLMUŞ İZMİR KÖY OLMUŞ... HİZMET YOK...

Yorumu oyla      4      6  
serenad 5 Mart 2024 Salı 13:59

baran kardes, imar affi yüzünden yikilan binalarin sebebi sanirim konjektürel durum degil kendi ellerimizle sebep oldugumuz bir durumdur. EYT de sirf secmene sirin görünmek icin cikarilmis bir yasa idi. Bunun sucunu marslilarami atalim simdi ? kendinizi kandirmaktan ne zaman vazgececeksiniz ?

Yorumu oyla      5      1  
Bulut 5 Mart 2024 Salı 13:19

Araştırma şirketi sanırım anketlerini 1100 odalı ihtişamlı sarayda yapıyor.

Yorumu oyla      8      2  
baran 5 Mart 2024 Salı 13:13

Yok canım. Vatandaş bazı zorlukların konjektürel durumlardan kaynaklandığının gayet farkında! 2023 e kadar en azından belirli debir denge vardı. depremden sonra bozuldu. Allah aşkına kolay mı 11 şehir çökmüş yerle yeksan olmuş ki bu zaman kadar da Elazığ Van depremleri olmuştu. Üstüne bir de kaç milyon EYT li dahil oldu. Ha bir de ister istemez savunma sanayiinde projeler gelişti bunlarında karşılığını yeni yeni alıyoruz. Bu işler laf cambazlığı ile olmayacağını vatandaşta bilir chp lilerde bilir. Kuru gürültüyü bırakalım. Ayrıca Chp nin genel seçim öncesi zerre kadar umut ta vermedi adeta bir anlamda bana mahkumsunuz sizi perişan edeceğim der gibiydi. Şimdi izmir de olduğu gibi.

Yorumu oyla      4      6  
Tıpış tıpış oy asla yok 5 Mart 2024 Salı 13:03

Chp izmir ve ilçeleri için aday olduğu ilçelerin yollarını dahi bilmeyen insanları aday gösterirse... Daha uzun yıllar akp asla devrilmez de kimse devrilsin diye de boşa beklemesin!

Yorumu oyla      7      5  
serenad 5 Mart 2024 Salı 12:57

500 yil " Padisahim sen cok yasa " dan baska bir sey diyemeyen, demokratik kültürden nasibini almamis bir halk olmaktan olabilirmi acaba ? Yönetecek kadro yerine " Lider " arayan toplumlarin sancisidir bu. Sayin Yaldizda cok iyi biliyorki,Sayin Cumhurbaskani bugün AKP´yi biraksin , yarin AKP diye bir sey kalmaz.Dagilir gider. Bu durumda hangi Iktidar hangi muhaleftten bahsedecegiz.Her cenahta, dogruya degil, liderin söyledigine bakildigi müddettce bu böyle devam eder gider. Kimse kendini kandirmasin. Liderlerin her söyledigini kabul eden, dünkü söyledigini ve bügün tersinide söylese alkislayan halk bu sanciyi cekmeye mahkumdur.

Yorumu oyla      6      1  
Selvi Karabulut 5 Mart 2024 Salı 12:53

Önce vatan; ülkemizin bölünmez bütünlüğünü isteyen, savunan % 70 lik büyük kitle var. Tüm partierdeki olumsuzlukları gözardı ediyor. Milli olanlara veya öyle gözükenlere iktidarı veriyor. Türk Milleti ferasetlidir.

Yorumu oyla      2      5  
TC misafir 5 Mart 2024 Salı 11:36

Ne kadar beceriksiz vasıfsız siyasetçi varsa hepsi bu zamana denk gelmiş şanssız bir nesiliz.

Yorumu oyla      10      1  
MEHMET 5 Mart 2024 Salı 11:04

SAYIN YALDIZ DOĞRU SÖYLEMİŞ VATANDAŞ TENCEREYE DEĞİL GÜVENE BAKIYOR.....

Yorumu oyla      5      5