YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
29 Şubat 2024 Perşembe 10:45

Belediye ekip işi, ekibin kötü, soyer i de ekibi bitirdi, sıra sen de galiba, sana da körfezle ilgili yanlış bilgiler veriyorlar, olmadık işlere sokacaklar

Yorumu oyla      0      0  
29 Şubat 2024 Perşembe 02:10

Bunların yapay zekasına lağım karışmış

Yorumu oyla      1      0  
Lombak 28 Şubat 2024 Çarşamba 22:24

Sivrisinek larvaları bu yaza çok sıkı hazırlanıyor. Benden söylemesi.

Yorumu oyla      5      1  
“ Halkçı bir partinin fikri “ Adil ve eşit hizmet olmalı 28 Şubat 2024 Çarşamba 20:58

CHP İzmir BB Başkan adayı sayın Cemil Tugay , mevcut Başkan sayın Tunç Soyer ile ayrıştığınız başka bir konu var mı ? Mesela , İzmir çevre ilçelerdeki otobüslerde ; İzmir merkez ilçelereki metro , otobüs , vapur ve tramvaylarda uygulanan 120 dk. ücretli aktarma hakkı yok . Gerçi 17 Şubat günü Tunç Başkan müjdeyi verdi . . “ Sevgili İzmirliler size bir müjdem var. Gerçekleştirdiğimiz raylı sistem yatırımları ve aldığımız yeni otobüsler sayesinde 90 dakika değil , 120 dakika ücretsiz aktarma için çalışmalarımızı tamamladık . Uygulama Mart ayından itibaren başlayacak . “ Bakalım , Raylı sistem yatırımları ve alınan yeni otobüsler , İzmir çevre ilçe otobüslerinde de aktarma hakkının iadesini gerçekleştirilmesini sağlayabilecek mi . Yoksa çevre ilçeler yine , kapsam dışında mı kalacak ! “ Sevgili İzmirliler “ nereleri olduğunu çok yakında öğreneceğiz . Toplu taşımadaki bu uygulama CHP’nln İzmir ‘de seçinden önceki sınavı olacak . 30 ilçe mi , bugünkü uygulamada olduğu gibi 11 merkez ilçe mi ? “ Sevgili İzmirliler “ olabilecek .

Yorumu oyla      0      2  
VATANDAŞ 28 Şubat 2024 Çarşamba 20:22

Hadi hadi Cemilim kazanda göreyim.............

Yorumu oyla      5      3  
baran 28 Şubat 2024 Çarşamba 19:33

Bak çok açık söylüyorum. karabağlarda betonarme kanala sabahın erken saatlerinde vidanjör boşaltan bir zihniyetten hiç bir halt olmaz.

Yorumu oyla      6      2  
Tek kelime ... 28 Şubat 2024 Çarşamba 18:58

Başkanım İnciraltına Verilen Emsal İmar Oranını BAYRAKLI BÖLGESİ İle Karıştırmayın !! İzmirde Gökdeleneler nerede ??

Yorumu oyla      1      2  
SAYINBAŞKANA SORARIM... 28 Şubat 2024 Çarşamba 18:53

SAyın Başkan Adayına Sorarım ; İnciraltında Planın Neresi yogun Acaba ? 0,60 Emsal mi Yogun ? İnciraltından Karşıyakaya bakın Atakentte kaç katlı siteler var ? Mavişehirde Kaç Katlı Siteler Var ? Veyahut 3 Adet Yüksek Bina Arasında Kalmış İnciraltına 2 kat çokmu ? Niçin inciraltı etrafındaki avmler yuksek katlı ozaman ? vede sayın başkan adayımız Bakınız burası özel mülkiyet kamu Alanı değil !!! burdaki mal sahiplerininde aklı fikri var Teşekkür ederiz ...

Yorumu oyla      0      3  
İZMİR DEĞİŞECEK 28 Şubat 2024 Çarşamba 17:38

Rabbim İZMİR i sizlerin belediyeciliğinden korusun....

Yorumu oyla      13      4  
ABY 28 Şubat 2024 Çarşamba 17:23

Sayın Başkan, Karşıyaka Atakent Venedik Sitesinde TOKİ tarafından özelleştirilen Tenis Kortları ve Yüzme havuzu için ne düşünüyorsunuz. Burayı halka mal edecekmisiniz? Buranın, tekrar halkın hizmetinde olmasını, kamulaştırılmasını istiyoruz. Mevcut açık yüzme havuzu ve tenis kortları gençlerin ve halkın yüzmesi ve spor yapması için hizmet verebilir.

Yorumu oyla      2      2  
parayı çöpe atma 28 Şubat 2024 Çarşamba 17:10

sirkülasyon kanalı paranın çöpe atılmasıdır, her gün sayısız çöp atılan bir sokağın her sabah yıkanmasına benzer, o çöp başka yere taşınır yani kir yer değiştirir sadece. Siz doktorsunuz ve ortalama bir zekanın üstünde zekanız olması gerekir buna göre bunu anlayabilmeniz lazım, yapay zekaya da sorabilirsiniz tabi.

Yorumu oyla      5      2  
Yapay zeka mı oy verecek halk mı 28 Şubat 2024 Çarşamba 17:06

Nedir bu yapay zeka merakı anlamadım, aday belirlenirken de yapay zeka ya sorulmuş, halka sormaya gerek duyulmamış, seçimde halk oy verecek yapay zeka değil.

Yorumu oyla      4      1  
TC misafir 28 Şubat 2024 Çarşamba 16:59

Yüzülebilir körfez Burhan Özfaturadan beri vaat edilir ancak kimse gerçekleştirememiştir. Önce kirliliğin kaynağını önlemek gerekir aksi halde yapılan her şey boşadır. Yapay zeka çözümüne ben katılmıyorum belediyecilik halkla yüz yüze yapılır, sorunlar yerinde görülür yerinde çözüm üretilir. Altyapı 2050 yılına kadar değil şehrin maksimum ihtiyacını karşılayacak kadar yapılmalıdır 1 kez yapın ve bitirin. Personel ve belediye giderlerini karşılamak için belediye kendi işlerini öz kaynaklarıyla halletmeli, gerekirse üretmeli. Anadolu Caddesinde gününü belirli saatlerinde yol bölünmesi yapılıyor ve bunu ihale ile bir şirket yapıyor belediye bunu yapabilecek kabiliyete sahip değil mi? Bu tür işleri ihaleler yerine belediye kendi yaparsa kaynak için sızlanıp durmaz. Belediye kendi ihtiyaçları ve halkın ihtiyaçları için üretmeli, hele ki bu dönemde üretmezse çok büyük sıkıntı çeker bu sıkıntıyı da su faturaları gibi halkın sırtına yükler.

Yorumu oyla      5      1  
bekir 28 Şubat 2024 Çarşamba 16:57

Ayvayı yedik yapay zekayla belediye yonetımı bitiştir

Yorumu oyla      7      2  
özgür 28 Şubat 2024 Çarşamba 16:44

Yüzülebilir körfez saplantısı nedir allah aşkına ? Her gelen ya da gelmeye aday yüzeceğiz diye niye tutturuyor ? Şehirde yaşayan vatandaşın böyle bir talebi yok. Biraz temiz olsun bok kokmasın. Bütün talebimiz budur. Yüzebilmekse merak etmesinler dünya kadar alternatifimiz var . Körfezde yüzmeye kalmadık.

Yorumu oyla      5      3  
Başkan ekibin yanlış bilgi vermiş sana 28 Şubat 2024 Çarşamba 16:08

senin ekibin zayıf seni yanlış yönlendirmişler. Aziz bey sirkülasyon kanalını yapacaktı, Sayın Soyer seçilince bunu araştırdı, bu konuda yetkin kişilerin raporunda sirkülasyon kanalı işe yaramaz, kirlenmeyi durdurmak lazım, körfez zaten kendini temizler şeklindeydi. Yağmur suyu ayrıştırma projesi bundan yapılıyor mesela, tabi arıtma tesisleri vs şeklinde körfeze akan pislik kesilmesi gerektiği çıktı. Bence sen ekibini gözden geçir, sana yanlış bilgi vermişler.

Yorumu oyla      10      0  
28 Şubat 2024 Çarşamba 15:55

Başkan sen halkapınara git, otobüs duraklarının orada dereye bir bak, o dere körfeze akıyor. Bunun gibi bir süre dere vs kirli su akıtıyor, insanlar kirletiyor vs.

Yorumu oyla      6      0  
Mühendis 28 Şubat 2024 Çarşamba 15:52

Körfeze akan dereler lağım suyu ile kirli akarken, körfez nasıl temiz olacak ? Önce kirlenmeyi durdurmak lazım, denize pis dere, kanal vs aktığı sürece temizlenmez. Sirkülasyon kanalı ancak pis su akıtılması durdurulduktan sonra işe yarar. Aksi durumda sadece körfezdeki pis su açık denize akıtılır ve deniz kirletilir. Bunu bile anlayamayan birsi çözüm üretemez.

Yorumu oyla      8      1  
film 28 Şubat 2024 Çarşamba 15:52

gelen her chp'li belediye başkanının standart vaadi. partide el kitabı var galiba.izmir'e aday olunca verilecek vaatler listesi :) şu kadar yılda temiz olacak valla bak şu kadar yıl sonra kulaç atacağım vs. vs. geçiniz bunları yaa

Yorumu oyla      3      1  
28 Şubat 2024 Çarşamba 15:49

opposite; sen asıl AKP nin yapacağı körfez geçişi yapılırsa o zaman gör bakalım körfez bataklık mı oluyor yoksa çamur deryası mı oluyor.

Yorumu oyla      3      4  
Quite the opposite 28 Şubat 2024 Çarşamba 15:20

İzmir bir beş yıl daha chp yi taşırsa körfez kesin bataklık haline gelip kurbağalar yüzmeye başlar. Geceleri kurbağa vıraklamasına hazır olun.

Yorumu oyla      6      5