YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Tunceli 19 Nisan 2018 Perşembe 21:12

Ovacık belediye başkanı nı niye hiç düşunmez ssiniz

Yorumu oyla      9      5  
Lombak 5 Nisan 2018 Perşembe 22:39

Atilla, yemek tarifin var mı zeytinyağlı?

Yorumu oyla      10      5  
DOĞRUYA DOĞRU 5 Nisan 2018 Perşembe 15:48

Sayın Ümit Yaldız siz ve 'Ümit bey' diye yorum yapan yorumcu farklı bakış açısından değerlendirme yapmışsınız ama her ikisi de doğru kısacası doğruya doğru.Sus konuşma, soru sorma, eleştirme, itaat et diye topluma dayatma yapılınca bu toplum susmuş görünür ama sandıkta söyleyeceğini söyler şimdi tam denildiği gibi 'SESSİZ GEMİ'

Yorumu oyla      10      5  
Tayfun 5 Nisan 2018 Perşembe 12:32

Ulke anormal bir donem icerisinde; medya nerdeysr tümüyle iktidar kontrolunde boyle bir ortamda ne genç bir aday ortaya çikabilir ne de genç adayin şansi olur. Boyle bir atmosferde alaninda başari kazanmiş herkesi kucaklayacak ileri yaşta bir insa a ihtiyaç var. Bu amaç için en doğru insanlardan birisi AZIZ beydir.

Yorumu oyla      9      11  
Hür Düşünce 5 Nisan 2018 Perşembe 11:11

Öncelikle- Neredesiniz Ümit bey- Gözümüz yollarda kaldı. İkinci olarak şunu ifade edeyim. Ümit Yaldız aklının yatmadığı bir yazıyı kaleme almaz. Evet Sn.Kocaoğlu neden Cumhurbaşkanlığa aday olmasın ? İzmir'li olarak bizim hep mutlu ve huzurlu olmamızı sağladı.

Yorumu oyla      10      11  
Nedim Atilla 4 Nisan 2018 Çarşamba 22:29

Değerli kardeşim cumartesi günkü toplantıya ilişkin tüm notları, yazıları okudum. En doğru analiz yine senden geldi. Katılıyorum ve kutluyorum...

Yorumu oyla      14      10  
Ümit bey 4 Nisan 2018 Çarşamba 21:20

Basmane çukuru hakkındaki son gelişmeler hakkında bir yazınız olsa...(sahipsiz yatırımcılar adına) teşekkürler.

Yorumu oyla      15      9  
sezarın hakkı sezara 4 Nisan 2018 Çarşamba 20:12

İbragim bey izmir bir tek size göre geriye gidiyor bence. İzmir 5 senedir ekonomik anlamda ileriye sürekli ileriye gitti. hatta öyle gittiki bazı büyük şirketler merkezlerini izmire taşımaya karar verdiler! YTÜ de kurulan ufak ölçekli yazılım ve teknoloji şirketleri izmir patenti alıp milyondolar etmeye başladı. beyin ve iş göçü tersine döndü. En çok göçü yılda 20bin kişi ile istanbuldan alıyoruz . doğudan göç neredeyse durdu buda sevindirici bir haber. diger bir güzel haber ise son 5 senedir izmir de ciddi anlamda emekli göçü durmuş ve beyaz yaka göçü başlamış durumda. ha bu size normal bir vatandaş olarak yansımız oda izmirin suçu değil malesef bu ülkeyi yönetenlerin suçu.

Yorumu oyla      18      8  
hüseyin 4 Nisan 2018 Çarşamba 19:53

Bence de analiziniz çok doğru, her kesimden oy alabilecek bir aday olur ama Aziz bey kendi konumunun farkında mı acaba? Farkındaysa biraz geç kalmadı mı? Kendini bütün ülkeye anlatması lazım. 16 Nisanda bu işe başlasa çok yol alırdı.

Yorumu oyla      13      10  
Sultan Cayir 4 Nisan 2018 Çarşamba 19:28

Harika bir tespit teşekkürler ümit yaldız

Yorumu oyla      15      12  
Baris 4 Nisan 2018 Çarşamba 19:19

70 yasinda bir insandan bahsediyoruz. Kaldi ki mevcut cumhurbaskani da secilse yasi ve enerjisi dolayisiyla bu ulkeyi gelecege tasimaya yetmez. Bence ikiside artik bu makamlar icin yaslilar. Evde torun sevsinler. Guzel ulkemde cagimizi daha iyi algilayabilen genclere emanet edilsin .

Yorumu oyla      16      11  
ibrahim 4 Nisan 2018 Çarşamba 18:18

1973 İzmir doğumluyum. Kısa ziyaretler haricinde ikamet ve iş anlamında başka bir şehirde kalmadım. Bana şu günlerde Aziz Kocaoğlu ve yanındakilerin anlattığı İzmir ile yaşadığım İzmir arasında dağlar hatta kıtalar kadar fark var. Hangi İzmir'den söz ediliyor demeden kendimi alamıyorum. Türkiye'nin eminim ki daha kötü yönetilen başka büyükşehirleri vardır. Ama İzmir'i parlayan bir yıldız gibi görmek bana çok anlamsız geliyor. Özellikle son 4-5 senedir günden güne geriye giden bir şehir var karşımızda. Önce bunu bir kabul edelim ve pembe tablolar çizmekten öteye geçelim. Bunun ilk sorumlusu da basının ta kendisidir.

Yorumu oyla      17      16  
Tayfun 4 Nisan 2018 Çarşamba 17:19

Cumhurbaşkanı adayı tüm kesimlerden oy alabilmeli. Peki , Aziz bey tüm kesimlerden oy alabilir mı ? Bence öyle alır ki tahminlerin bile ötesine taşabilir. Aziz bey en doğru Cumhurbaşkanı adaylarından birisidir ve mutlaka aday olmalıdır . Tarım Bakanı da Tire Süt Kooperatifinden Mahmut Eskiyörük getirilmeli böylece ülke ekonomisi ve tarımı maça bir sıfır önde başlar kısa sürede DOLAR da AVRO da düşüse geçer ,ülke ekonomisi tekrar toparlanmaya başlar. Doğru insanlar yönetime gelince Yabancı yatırımcılar tekrar ülkemize yatırıma başlarlar çünkü coğrafyamız bu tüketim ekonomisine dönen dünyada bizlere çok ama çok fazla imkanlar sunmakta; yeter ki içerde istikrarlı/doğru seçimler ve tercihler yapılsın..

Yorumu oyla      16      11  
Ümit bey 4 Nisan 2018 Çarşamba 16:21

Uzun süre sonra yazınızı okumak çok güzel.Ak Parti kanadında seçmende artık değişiklik var.15 yıldır kayıtsız şartsız destek veren,siyaset sayesinde zenginleşmemiş, kimse ile dirsek teması olmamış kesim artık sesli konuşuyor,soru soruyor ve eleştiriyor.Bunların gönlünde ve gözünde, dilinde dava kelimesi var.Ama şimdi sesi çok çıkanların gönlünde ve gözünde siyaset sayesinde kazanılan para, dillerinde dava olduğunu söylüyorlar.Hayat pahalılığı, tarım ve hayvancılık yerine inşaat sevdasının, akaryakıt zamları, pazar ve market fiyatları vs etkiliyor.İttifakın destek bulduğunu söylemek zor.Özünden gelinen diye başlayan cümleler Saadet Partisini ve son kongresinden sonra İyi Parti gündem oluşturuyor.Bu arada ilçe ve il kongrelerinde tek liste, çıkan adaylara ve delegelere 'ikna' ve İyi Partinin yaptığı kongrenin basında yer almaması eleştiri konularının başında geliyor.Kısacası referandumdan itibaren büyük kesimler konuşuyor, ama duyan yok çünkü duyulmak istenmiyor, kimse de duyduğunu söylemiyor.Yani şimdi herkes 'SESSİZ GEMİ' de yolculuğa devam ediyor.

Yorumu oyla      16      6  
Gürkan 4 Nisan 2018 Çarşamba 16:03

AKP' nin genel başkanı olması gerektiği gibi Cumhurbaşkanlığına aday oluyorsa CHP ve MHP ' nin genel başkanları da aday olmalıdır. Cumhurbaşkanı artık hükümetin başı olacak. Aday olmayacaklarsa partinin genel başkanı olmalarının ne espirisi var ? MHP'nin genel başkanı bırak aday olmayı AKP 'nin genel başkanı adayımızdır diyor :) böyle muhalefet mi olur ? Kılıçdaroğlu Erdoğan' a TV'ye çıkalım , gel karşıma diyor , seçimlerde rakip olmuyor. Burada tezatlık yok mu ? Anayasa değişmiş , partili Cumhurbaşlığı kabul edilmiş , Cumhurbaşkanı hükümetin başı olacak , partinin genel başkanı aday olmayacaksa görevine devam etmesinin mantıklı bir açıklaması yok. Diyelim ki Aziz Kocaoğlu aday oldu ve kazandı ; Kılıçdaroğlu CHP ' nin genel başkanı olarak ne yapacak ? Genel başkan yardımcı mı olacak ?

Yorumu oyla      12      7