YORUMLAR
Toplam 63 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TC misafir 14 Şubat 2024 Çarşamba 16:06

Baran, okuduğunu anlamaman benim suçum değil. Anlayıncaya kadar oku. Daha okuduğunu anlayamamışsın benim vatanseverliğimi mi ölçeceksin?

Yorumu oyla      1      1  
Murat 14 Şubat 2024 Çarşamba 09:48

Ulan soytarılar Konak tünelini sizin belediyeniz değil Binali Yıldırım yaptırdı vs. bağlantı yollarını da! Siz ne kadar aşşağılık ve yalancısınız böyle. Ağzınıza pelesenk olmuş yalanlarınızı yayarak ancak kendinizi kandırrsınız.

Yorumu oyla      4      7  
gazo 14 Şubat 2024 Çarşamba 08:52

Atmanın sağlığa zararı yok.22 yıldır İzmirin verdiğinin kaçta kaçını geri verdiniz?Binalinin vaatleri gibi hepsi çöp.

Yorumu oyla      7      5  
izmirli 14 Şubat 2024 Çarşamba 08:33

şu başlıklar içinde akp hükümetinin başarılı olduğu bir tanesini gösterin.tarım demiş adam :) ülkenede tarım kalmadı izmiri tarım şehri yapacakmış. ulaşım demiş, bütün yollar köprüler paralı başka şirketlerin elinde.yine şirketler zengin olacak.kültür sanat demiş,kendi tarihimizi bile bilmeyen adamlar bize boş vaadlerde bulunuyor.spor demiş,ülkedenin futbol ligi bile şaibe dolu,futbolun başına getirdikleri adamdan belli sporla işlerinin olmadığı.kentsel dönüşüm demiş,toki nin mağdur etmediği insan kalmamış.eğitime girmeseydin bari :) ülkede olmayan eğitimi izmir de yapacağız diyor. allah aşkına yapacağınız birşey söyleyin yaaa:)

Yorumu oyla      8      5  
Mehmet 14 Şubat 2024 Çarşamba 08:03

Merkezi hükümetin projelerini kendi projesi gibi takdim ediyor. Eninde sonunda İzmir bu yatırımları alacak.Bu projeler Burhan Özfatura tarafından da takdim edilmişti. Mecbursunuz yapmaya. 10 vergimizi alıp 1 yatırım yapıyorsunuz.Ayıp....

Yorumu oyla      8      4  
baran denen 14 Şubat 2024 Çarşamba 02:10

Baran senin tek kurtuluşun trol olman, bundan evine ekmek götürüyor olman. Eğer yazdıkların trol görevinden ötürü değilse, ettiğin hakaretleri misliyle iade ediyoruz. Sen insan falan değilsin onu bir kafana sok! Her gün sizin zihniyetten ötürü bu ülke kurban veriyor, ahanda bugün madende insanlarımız öldü. Bununla kalsa neyse, Fırat nehrine akarsa o siyanür ne olacak? Vicdansızsınız, acımasız, cahil, güce tapan, aklını ruhunu kaybetmiş bir tuhaf tür! Hayvan bile değilsiniz, onlar hatalarını tekrarlamaz!

Yorumu oyla      3      4  
öz ve öz izmirli 13 Şubat 2024 Salı 20:14

yorumları okumadım ama ne yazıldığını tahmin ediyorum. kesinlikle beğenilmemiştir. çok beğenmiş olsalarda. mazot şu kadar ekmek şu kadar ülke şu halde otogar metrosu yok yapsaydınız izmir atanın izinde izmir kale. ne desek boş izmirli hemşehrilerim hizmeti yıllardır görmedikleri için ne olduklarını unutmuşlardır. iyi günler...

Yorumu oyla      3      5  
İZMİR DEĞİŞECEK 13 Şubat 2024 Salı 20:05

Chp bu hazırlanan projeleri, kağıda bile yazamaz...

Yorumu oyla      2      7  
Baran''a 13 Şubat 2024 Salı 18:55

Halt şimdiye kadar yaptıklarınızdır terbiyesiz herif! İnsanları enkazda biz mi bıraktık? Deprem vergisi toplayıp başka yere biz mi harcadık? Emeklilerle biz mi dalga geçiyoruz?

Yorumu oyla      5      3  
baran 13 Şubat 2024 Salı 18:26

Bu 3-5 kişi vidanjör belediyeciliğine razı olabilir ama izmirli razı olmaz.

Yorumu oyla      2      5  
Feyzullah Koç 13 Şubat 2024 Salı 18:25

Hizmet için Ak Parti Değişim için Hamza Dağ. Artık İzmir'in kaybedecek zamanı sabrı yok.

Yorumu oyla      3      6  
Bülent Işık 13 Şubat 2024 Salı 18:09

Hadi bana eyvallah bu son yorumum birileri sevinin.

Yorumu oyla      1      1  
satış öncesı lansman fiyatlarıyla 13 Şubat 2024 Salı 18:01

Hadi hayırlısı,biz açlıktan ölelim arabalılar körfez geçişi yapsın Kuran kursları tarikatları doldorun plajlar bariyerlerle haremlik selamlık olsun.içkili yerlere zor ruhsat verinAğaçları Narlıdere yi urlayı çeşmeyi binalara döndürün,inciraltını talan ettirin, sağlık sistemi çöksün,hak hukuk arayanda yok nasılsa.Şeriat gelsin ki koyunları rahat güdün.İzmir de sökmez arkadaş başka kapıya

Yorumu oyla      6      1  
Baran 13 Şubat 2024 Salı 17:30

Tc. misafir bilmem ne yazmakla pek Tc. yi sevmediğin de belli oluyor. Ne alakası varmış körfez temizliği ile Narlıdere İstihkam bölgesinin. Konak Karşıyaka tramvayı da mındar oldu. Diyor ki biz pislikten memnunuz. Belediyemiz betonarme kanallara vidanjör boşaltmaya devam etsin, Bunlarda utanma da kalmamış, Ya da bu kadar hararetle karşı çıktığına gör kuvvetle muhtemel bir menfaat kaybı olacak. Yoksa bu kadar paçaları tutuşmaz.

Yorumu oyla      2      6  
13 Şubat 2024 Salı 17:02

Diğerleri 500 yıldır var da Hatay'i CHP mi kurdu? Hatay'daki yıkımdan CHP sorumlu, diğerleri 500 yıldır var diye saçma bir savunma olabilir mi? İzmir'de denize vidanjör tam olarak nerede dökülüyor? TÜİK verilerine göre ileri biyolojik arıtma tesisinde İzmir lider konumda.

Yorumu oyla      6      1  
SAĞLIK AÇISINDAN UYARI 13 Şubat 2024 Salı 16:50

Baran rumuzlu yorumcu için gözünüzü yormayın bence... Ne derse yeridir(!)

Yorumu oyla      2      1  
13 Şubat 2024 Salı 16:35

Atıp tutmak kolay tabi, bütçe var mı, ne kadara mal olacak vs yok, belediyenin zaten devam eden projeleri var. Finansmanı nereden bulunacak, bunların bol keseden vaat olmak dışında bir değeri yok

Yorumu oyla      4      1  
TC misafir 13 Şubat 2024 Salı 16:07

Körfez geçişi projesi verimsiz ve körfez temizliği konusunda büyük sıkıntı yaratır projedeki asıl amaç İnciraltı ve kaldırılmak istenen Narlıdere İstihkam bölgelerinden inşaat rantı sağlamaktır. Konak- Karşıyaka tramvayına gerek yoktur iki bölge arasında yolcu sayısı çok fazladır tramvay bu yükü kaldırmaz ve zaman olarak kayba neden olur vapur daha hızlı ulaşım sağlar. Ayrıca projelerin büyük bölümü belediyenin mevcut programında var 90dk eskiden uygulanıyordu su faturası için düzenleme yapılabilir. Karantina adası bakanlığa aitken orası için yetki dışı proje açıklamak tam bir saçmalık kaldı ki o güzel bölgeye asıl ihtiyacı olan hastalardır ada düzenlenecekse amacına uygun düzenlenmeli ve hastalara hizmet etmelidir cebinde parası olup keyif yapanlara değil. Mustafa Kemal sahil bulvarına 4 tane daha battı çıktı yapmak deniz taşkınlarında yolun trafiğe kapanması riskini beraberinde getirir battı çıktılar deprem bölgesi olan şehrimizde ayrıca risk unsurudur nedeni ise bir battı çıktının depremde yıkılması demek o yolun kullanılmasının imkansız olması demektir ve acil müdahale gerektiren yere gerekli müdahalenin yapılamaması demektir. İzban sefer sıklığı ile alakalı bunca dönem milletvekilliği yapmışken neden bakanlıktan konuyla ilgili çalışma yapmasını istemediniz şimdi çıkmış yapacağız diyorsunuz 4 dönem milletvekilliği yaptınız aklınız neredeydi? Tarımla ilgili yerli tohumu destekleyecekmiş bu zaten yapılıyor Aziz Kocaoğlu zamanından beri siz ise bakanlık olarak yerli tohuma yasak getirip İsrailden aldığınız hibrit tohumları tarıma zorunlu kıldınız. Madem tarımı destekleyecektiniz mazot, gübre ve alımlarda neden yeterli desteği vermediniz? Bakanlık olarak zeytinlikleri, orman arazilerini ve meraları madenlere peşkeş çekiyorsunuz hangisine itiraz ettiniz bir de kalkmış tarımı geliştirecekmiş dalga mı geçiyorsunuz insanlarla!

Yorumu oyla      20      6  
baran 13 Şubat 2024 Salı 16:01

Dünya nın hiç bir yerinde denize akan kanallara vidanjör boşaltılmaz. Belki Hindistan da. O kanalalr dahi Burham Özfatura zamanında betonarmeye çevrilmiş. Hala biye yapmadın sorusunu gidin 40 yıldır Şehri yöneten belediyenize sorun. Bu kadar psikopat olmayın Yerel idarenın sorumluluğundaki bir yeri yapması gereken devlet değildir anaokulu çocuğu zekası ile ancak kendinizi kandırırsınız. Bir de Toki konutlarında hiç bir hasar olmamış bunu da kafanıza sokun. O şehirleri oraya Ak parti yapmadı 500 yıldan beri orada. 9 saat ara ile iki büyük depremde sağlam kalan bina da gider. Yarın sıra İzmir de olsa dahi (asla temenni etmem) Siz yine saçma sapan bahaneler uydurursunuz. Elazığ dachp M. vekili itiraf etti ki Toki konutları ile dönüşüm olmasaydı can kaybı çok ağır olurdu dedi. Pandemiyi, sel baskınlarını kuraklığı depremi ve en önemlis terör ile gece gündüz uğraşan bir hükümet siz ise her bir belaya katalizör olmaktan başka bir halta yaradığınız yok.

Yorumu oyla      6      23  
13 Şubat 2024 Salı 15:37

Baran, deprem bölgesinde, Hatay'da diyelim ki CHP dönüşüm yaptırmadı; diğer şehirleri yıllardır CHP mi yönetti de büyük yıkımlar oldu ? Niye dönüşüm olmadı? Hatay'da TOKİ projeleri var. Demek ki engel de yok. Sen kanunlara aykırı iş yapmazsan nasıl engel olacaklar? İstanbul'da deprem olsa vay ülkenin haline. 30 yıl yönettiler.

Yorumu oyla      20      2  
MKC 13 Şubat 2024 Salı 15:11

Cok fazla para gerektiriyor bu projeler. Hem de nasil para! Burada herkes icindeki AKP nefretini dokmus, normal karsiliyorum. AKP genelde basarisiz (ekonomi, gocmenler, egitim, hukuk, adelet,avanta ihale ..) bir konumda. CHP ise cok daha kotu. 22 yildir hic bir kosulda iktidar olamadi. Bu iki basarisiz olusuma mahkum kalmak insani cok uzuyor.

Yorumu oyla      9      4  
Rantsal donusumler 13 Şubat 2024 Salı 14:49

Rantsal dönüşümler kafamda rantsal dönüşümlerRantsal dönüşümler kafamda rantsal dönüşümlerRantsal dönüşümler kafamda rantsal dönüşümler

Yorumu oyla      16      6  
Laf çok, icraat sıfır 13 Şubat 2024 Salı 14:35

Baran arkadaşımız sanırım mağarada yaşıyor. 22 yıldır iktidarda kim var? Alsancak Kruvaziyer Limanı, Çandarlı Limanı, ikinci çevre yolu, lojistik merkez gibi gibi projeler yapıldı da yapmayın diyen mi oldu? https://www.egedesonsoz.com/haber/o-ilceye-izban-mujdesi/984753 İZBAN Bergama Hattı'nın temeli 2018'de atıldı, aradan geçen yıllarda ne yapıldı? Aziz Kocaoğlu İZBAN sefer aralıkları için kaç defa görüşme yaptı. 6-7 yıl önce de İZBAN sefer sıklığı artacak, çift katlı setler alınacaktı. Bergama'dan Kınık'a gidecekti. Her gün akaryakıta zam yapanlar 90 dakika diyor, burada "ahmak" olmayanlar da inanıyor.

Yorumu oyla      17      2  
Baran 13 Şubat 2024 Salı 14:35

Vidanjör yükü sanki denize değil bu ahmakların beynine akmış. Hatay da kentsel dönüşüme karşı çıkan chp ve yandaşlarıdır. Bunu Hatay halkı çok iyi bildiği için genel seçimlerde size ağzınızın payını verdi. Şimdi başkanınızı yuhaladı. Neymiş yuhalayanalr trolmüş. Hay sizin trolünüze sıkıştı mı trol. Vermemiş halık neylesin mamut

Yorumu oyla      5      20  
ACİL DURUM 13 Şubat 2024 Salı 14:33

Sayın DAĞ tamam proje- muroje de... Manisa'da hazine arazilerinin Suriyelilerin yerleşimi için kullanılacağına dair bir haber ortalıkta dolaşıyor. Doğrumu bu haber? Şu projelerin lansmanına 5 dk. ara verip bir öğrene bilirseniz seviniriz(!).

Yorumu oyla      16      2  
ilk defa 13 Şubat 2024 Salı 14:11

İzmir'linin tepkisi yorumlarda, parti ayrımı gözetmeksizin, aklı başında olanların tepkisi de öfkesi de yorumlarda apaçık okunuyor! Arada İzmir'liyi kendileri sanan ya da öyle davranan 1-2 'ahmak' var olsa da genel görüntü açık ve net! Masallara, martavallara bizim karnımız tok, biz sizin cibilliyetinizi biliyoruz, verdiğiniz sözler de yaptıklarınız da ortada! Deprem paralarını iç eden, hesabını vermeyen, milyon dolara yörüngeye turist gönderirken, kurtarılabilecek çocukların analarını duraklarda, iskelelerde dilenir halde tutan, Suriyeliler tedavi olurken bizleri randevu için aylarca bekleten kim? Emeklilere ölsünler muamelesi yapan kim?

Yorumu oyla      14      4  
baran 13 Şubat 2024 Salı 13:56

İzmir gibi liman şehirlerine büyük yatırımlar gerekli şehri bir mezbelelik haline getiren zihniyet şehre akan betonarme kanallara vidanjör boşaltıyor. Yıllardır aynı kafa binalar eski. Kıyı köşeye açılan pastane kafe bir de oto yıkama gibi işlerle istihdam olmaz. Özellikle Buca Karabağlar da da çok fazla oto yıkamacı var bunlar günlük tonlarca yeraltı suyunu boşaltıyorlar. Bu da çok tehlikeli hale gelebilir.

Yorumu oyla      5      12  
köylü 13 Şubat 2024 Salı 13:52

Sen bu proje dediğin şeylerin 100 de 1ini yap helal olsun sana yalnız körfez tüp geçişi körfezin önünü tamamen tıkayıp, şu durumda sirkülasyon yapamıyor birde siz daraltırsanız korkarım körfez tamamen çamur deryası haline gelir. hoş o zaman size gün doğar orlardan çıkacak yeni rezerv alanların rantını nasıl paylaşırsınız onu bilemem işte. yani körfezin boğazını sıkarsanız tam bir çevre katliamı olur bunu da dikkate alın derim size.

Yorumu oyla      6      1  
sezarın hakkı sezara 13 Şubat 2024 Salı 13:49

Bence projeler yapılamaz değil! körfez geçiş projesini zaten devlet yapmayacak "yap işlet devret" projesi olacak. artık ksk ya geçiş 10$+kdv olur. bence gereksiz izmir'in trafik aksı körfezden kısa geçiş yönünde değil. ayrıca YID projesi olacağı için geçiş garantisi olacaktır. dolayısı ile parası vatandaşın cebinden çıkar. çevre yolu falan bunlar zaten bakanlık desteği ile yapılabilir şeyler. AKP de kentsel dönüşüm değince aklıma istanbuldaki fikir tepe geliyor. kentsel dönüşümden çok rantsal dönüşüm oluyor. yani zaten sokak röportajlarına falanda bakınca metropol ilçelerin hiç birini alabileceğini sanmıyorum .

Yorumu oyla      9      1  
M.DAĞLI 13 Şubat 2024 Salı 13:41

Sayın DAĞ notalarının arasında okumayı unutmuş. Benden rica etti, evet doğu İzmir Körfezinde, "Doğal Gaz" ve "Petrol Rezervine" rastlanılmıştır. 1.Nisan günü kazma, pardon çalışmalar başlayacak(!)

Yorumu oyla      6      1  
Cumhuriyetli 13 Şubat 2024 Salı 13:27

Kentsel Dönüşümü ancak belediyeyi alırsanız mı yapıyorsunuz :) yok aga size oy yok

Yorumu oyla      10      3  
OY YOK 13 Şubat 2024 Salı 13:21

Bin Ali Beyin projeleri noldu O da bu şekilde sallamıştı Seçim öncesi salla sonra 4,5 yıl ortadan kaybol Seçime 3 ay varken çık piyasaya yine salla Yüzde 20 anca alırsınız İZMİR den

Yorumu oyla      15      6  
At, tutarsa 13 Şubat 2024 Salı 12:58

Metrolar, 16 tane battı çıktı, çevre yolu, tüp geçit, köprülü kavşaklar, otoparklar, kentsel dönüşüm, 90 dakika, yüzde 50 su indirimi... say say bitmiyor da belediyenin bütçesi 300 milyar değil. Bu yıl zaten yatırım programı açıklandı, bu yılı unutun. Gelecek 4 yıl için gerçekleşmesi mümkün projeleri anlatmak varken bildiğin hikâye anlatılıyor.

Yorumu oyla      12      3  
yorumcu 13 Şubat 2024 Salı 12:56

Ülkede ne ekonomi kalmış, ne eğitim sistemi, ne sağlık ne adalet siz şimdi izmir belediyesini yönetince izmir uçacak yani, ya bırakın bu işleri

Yorumu oyla      15      4  
izmirli 13 Şubat 2024 Salı 12:48

ülke batmış gitmiş sallama projelerle burayı da talan edemeyeceksiniz.. derdiniz talan ...

Yorumu oyla      13      4  
Baran 13 Şubat 2024 Salı 12:46

Kahrinden bir sayfa zırva yazıp yapamazsın edemezsin diyen zavallılar boşuna uğraşmayın. İzmir in sırtını kene gibi sardınız. Bayağı bir sıkıntınız var ki her dediğine karşı çıkıyorsunuz.

Yorumu oyla      4      15  
İzmirli 13 Şubat 2024 Salı 12:46

Guzel projeler ama boşver istemezuk boyle devam

Yorumu oyla      5      6  
necdet 13 Şubat 2024 Salı 12:28

projelerin yarısı bakanlıkların görev alanlarına giriyor. Neden şimdiye kadar yapılmamış?

Yorumu oyla      12      2  
izmirli 13 Şubat 2024 Salı 12:21

Hangi para ile yapılacak, ülke de para kaldı mı ? .Para olsa katar a söz verilen kanal istanbul yapılırdı. At yalanı severim inananı projeler olmuş.

Yorumu oyla      15      3  
Gürkan 13 Şubat 2024 Salı 12:13

1 Nisan'ı beklemeyin hemen yarın elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatlarında yüzde 50 indirim yapın.

Yorumu oyla      18      1  
UYARI 13 Şubat 2024 Salı 12:04

Sayın DAĞ unuttunuz galiba. Her seçim döneminizin klasiği olan, doğalgaz ve petrol rezervi keşfi konusu... İzmir Körfezinde doğalgaz ve petrol bulamadınız mı acaba? Keşke bunun da müjdesini verseydiniz... hay Allah unuttunuz galiba.

Yorumu oyla      15      1  
Salla gitsin 13 Şubat 2024 Salı 11:51

Sahil bulvarına 4 adet battı çıktı yapacakmış. Öncelikle burası doldurma bir yer. Çok sayıda fore kazık çakmak gerekiyor. 4 adet altgeçit yapmanın maliyeti en az 2 milyardir ki en iyi ihtimalle. Suda yüzde 50 indirim demek de İZSU'nun en az 4 milyar yıllık açığı demektir. 5 yıl sonra belediyenin borcu en az 50 milyar olur; bırak yatırım yapmayı, maaş ödeyemez. Sayılan projelerin maliyetini, belediyenin bütçesini neden söylemiyorsunuz? İkinci çevre yolunda 11 tane tünel var, nereye yapıyorsun! En az 20 milyarlık proje. Buca Metrosu'nun araçları daha alınmadı. 300 milyon euro . Bütçe belli, açıklanan işlerin maliyeti en az 100 milyar :)

Yorumu oyla      16      2  
eb 13 Şubat 2024 Salı 11:41

İzmir için güzel projeler..

Yorumu oyla      2      13  
Bulut 13 Şubat 2024 Salı 11:40

25 yıldır iktidardaydınız izmire çevre yolu zaten devletin yapması gereken bir proje elinizi tutan mı oldu. Belediyenin metro projelerine verdiğiniz destek ise 3 bin tl bununla da değil ray döşemek evin alışverişini yapamazsın. Diğer bir husus meclis elinizde izmirde kentsel dönüşümü gerçekleştirebilirdiniz ilçe bazında veya toki konutları yapıp insanlara ucuz taksitlerle ev verebilirdiniz olanlarda zengine gitti. Enflasyonu düşürebilirdiniz artan döviz kuru karşısında tl pul olup gitti bu da sürekli akaryakıt zammı demek mazota zam çiftçinin üretmemesi tamamen dışa bağımlılığın oluşmasıydı bunu da başardınız. 90 dk uygulaması hangi akp li belediye de var ki izmirde chp eserini geri getirmeyi vaat ediyorsun. 1 yıl içinde mazot 18 liradan 50 liraya dayandı otobüsler hava gazı ile çalışmıyor. Versen bile eshotun zararını belediyeye mal edeceksin. İlk önce batırdığınız ekonomiyi düzeltin. Sınıf başkanı değişir gibi merkez bankası başkanı değişiyor. Akp İzmirde birşey yapmadığı gibi gelirse daha büyük sorunlara neden olacak.

Yorumu oyla      14      2  
Laf çok, icraat sıfır 13 Şubat 2024 Salı 11:34

Sabah çevre yolu gibi projeler de eklenir demiştim, dediğim oldu. T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün, TCDD'nin projelerini belediye mi yapacak? İZBAN açılalı 14 yıl oldu, sefer aralıklarını TCDD yeni sinyalizasyon yapıp düşürdü de belediye mi engelledi? 2.çevre yolunu karayolları yaptı da engel olan mı oldu? 11 yıldır bitmeyen hızlı tren içinde kalan 4,5 km'lik metroyu yapmayanlar belediyenin yaptığı projeleri sayıyor. Sunum diye eski dosyalar açılmış, yeni diye lanse ediliyor. Bu ekonomik şartlarda Buca Metrosu bitsin, bonus olarak Karabağlar Metrosu başlarsa ne ala. Gerisi hayal satmak. Ortak akıl, şeffaf olacağız, belediyenin kapısı açık olacak gibi söylemler de boş işlerdir. Bergama İZBAN projesi de sayılmış. TCDD hat için ihaleye çıktı da engel olan mı oldu? Yıllar önce hattın temeli atıldı, çivi çakılmadı. Şimdi beyefendi yapacakmış. Vay be!

Yorumu oyla      17      2  
13 Şubat 2024 Salı 11:28

Bol bol palavra. Patronu da genel seçimlerde vaatlerden vaatlerde koştu durdu sonuç malum. AKP nin tek işi palavra sıkıp enayi kandırmak. Millet de yok şehirleri belediyeleri CHP bitirdi batırdı edebiyatında, AKP Türkiye'sinde mazotun litresini 45 liraya alırken..

Yorumu oyla      18      2  
GÖZLEMCİ MUSA 13 Şubat 2024 Salı 11:25

Para bol nasıl olsa... Profesyonelce bir tanıtım ve cicili-bicili görseller. Ama bunları İzmir halkı yemez. Günlük yaşam sizin bu sunumuz gibi şen şakrak değil Sayın DAĞ. Çöp kutularının başına her 10 dakikada da birilerinin üşüştüğü, hasta hanede müşteri muamelesi gören hastaların olduğu, ilacın ve aşıların bulunmadığı, mazotun 50 liraya koştuğu, etin ve sütün artık lüks tüketim haline geldiği, eğitimin hem ticarileştiği hem de laik eğitim olmaktan hızla uzaklaştığı, komşularımızın Suriyeli olduğu ve demografik yapımızın hızla bozulduğu, sınırlarımızın yol geçen haline geldiği, doktorların ve gençlerin ülkeyi terk ettiği, v.s v.s daha saymakla bitmez sorunların sanki sorumlusu değilmişsiniz gibi bu tanıtım ve şaşa nedir Sayın DAĞ?

Yorumu oyla      20      2  
Karacan 13 Şubat 2024 Salı 11:23

Başkan bırak yapma hiç bir proje kalsın izmirli nasıl olsa alışmış böyle yaşamaya, sen projeden bahsediyorsun vatandaş mazottan bahsediyor.Otogar pislikten geçilmiyoryaşlı insanlar yukarı aşağıya çıkamıyor asansör yok denizin altından yol geçireyim diyorsun odalar karşına çıkıyor.Hep bağırırlar ama önce konak tüneli gibi kendileri kullanırlar.Bırak yapma hiç birşey her şey olduğu yerde kalsın.

Yorumu oyla      2      13  
İzmrli 13 Şubat 2024 Salı 11:21

Genel Başkanınız bir yerde merkezi idare ile belediye ayni olmaz ise hizmet alamazsınız diyor. Diğer yerde biz belediyeler arasında ayrım yapmayacağız diyor. Hangisi doğru? Tabi ki biz İzmirliler bunu yıllardır görüyoruz. Örneğin otogar metrosu. Dilinle kuş tutsan boşuna İzmir sizin gibi düşünmüyor.

Yorumu oyla      13      2  
Winner 13 Şubat 2024 Salı 11:09

CHP’nin ölüsü İzmir’i kazanır hiç canınızı sıkmayın??

Yorumu oyla      6      4  
Alen doğu gencer 13 Şubat 2024 Salı 10:54

Binali yıldırımın adaylığından bu yana baya bir ufaltılmış projeler vaad ediyor bize sayın hamza dağ. AKP 35 izmire 35 projeden ne hallere gelmiş. Bunun dışında dikkat ederseniz kentsel dönüşüm yok !!! evet en önemlisi kentsel dönüşüm projeleri ekte yer almıyor.

Yorumu oyla      7      2  
VATANDAŞ 13 Şubat 2024 Salı 10:45

Sokaktaki başı boş sokak köpeği çetelerine karşı kim somut adım atacak ise ona oy vereceğiz,yeter artık insanın köpek kadar değerinin olmadığı bir yer olamaz...

Yorumu oyla      12      7  
HACER GÜNDEM 13 Şubat 2024 Salı 10:41

Konuşma metnini dikkatle okudum am Allah için şu MAZOT kelimesini bulamadım. Halktan kopuk olmaz Sayın DAĞ bu işler. Gündemi izlemezseniz sonuç alamazsınız. Bakın gündemde "Mazotun 50 liraya koşması var"(!). Bunu nasıl pas geçersiniz(!).

Yorumu oyla      16      8  
13 Şubat 2024 Salı 10:39

MİLLETVEKİLİ SEÇTİĞİNİZ ALPAY ÖZALAN NE YAPAR HİÇ GÖZÜKMÜYOR

Yorumu oyla      20      3  
13 Şubat 2024 Salı 10:38

MAZOT 50 TL DÜZ OLSUN

Yorumu oyla      12      5  
Laf çok, icraat sıfır 13 Şubat 2024 Salı 10:26

8 yıldır otogara metro, 11 yıldır da Ankara'dan İzmir'e hızlı tren yapacaklar. Projeler YİD olmayınca yapamıyorlar. Düne kadar aday olacağı belli olmayan bir kişi hop hemen proje yapmış. Nihat Zeybekçi de fazla gözüksün diye hızlı tren, liman, otoyol, çevre yolu diye proje sayıyordu. Benzer bir durum yine olacaktır.

Yorumu oyla      12      4  
CANAN 13 Şubat 2024 Salı 10:15

İZMİRE KÖPRÜ İSTİYORUZ TRAFİK FELÇ

Yorumu oyla      6      11  
G_MENEMENLİ 13 Şubat 2024 Salı 10:14

chp hem izmirde hem türkiyede dağıldı. Gün bugün izmir artık hizmet görsün. Yeter bu hizmetsizliğe kabullenilmişlik. Yeni yüzyılın şehirleri gelsin artık..

Yorumu oyla      7      14  
efe 13 Şubat 2024 Salı 10:13

kurtarın izmiri acilen

Yorumu oyla      6      13  
MURTAZA DOLMUŞ 13 Şubat 2024 Salı 10:01

Sayın DAĞ Lansmana-Tanıtıma İzmir'de çalışan tüm dolmuş şoförlerini de özel bir davetiye ile çağırsanız ve şu Mazot ile ilgili hikayeyi bir de onlara anlatsanız ne dersiniz ? İlginç bir fikir değil mi Sayın DAĞ? Telif hakkımı da sizin kampanyaya bağışlayacağım inanın bunu yaparsanız.

Yorumu oyla      12      3  
İzmir 13 Şubat 2024 Salı 10:00

SN.DAĞ YAPACAĞINIZ TÜM VAATLERİN ALTINI DOLDURARAK ANLATIRSANIZ GERÇEKÇİLİĞİNİ İZMİR HALKI OLARAK TARMIŞ OLURUZ ÖRNEĞİN 90 DK.UYGULAMASININ HAYATA GEÇMESİ İLE ESHOT A BİNECEK YÜK NASIL SÜSPANSE EDİLECEK? (MAZOT 50,00 TL YE KOŞARKEN MALİYETLER DAHA DA ARTARKEN)2- TARAFINIZ LEHİNE HABER YAPAN YENİ ASIR GAZETESİNDE ÇIKAN HABERDE HALKIN BAKKALI ELEŞTİRİLMESİ UCUZA ET SATMASININ KASAP ESNAFINI ZORDA BIRAKMASI KONUSU İŞLENDİ BU DURUMDA HALK IN UCUZ ET'E ULAŞMASININ ENGELLENMESİNİ İSTEYEN BİR HABER YAPILMASI NE KADAR DOĞRU SİZ AYNI GÖRÜŞLE BİRLİKTE HALKIN BAKKALINI KAPATACAKMISINIZ? DİĞER VAATLER BÜYÜK ÖLÇÜDE KENTSEL DÖNÜŞÜM AĞIRLIKLI OLACAK BU DÖNÜŞÜME KAYNAK VERECEK KREDİ NASIL SAĞLANACAK? VE HALKA NASIL YANSITILACAK ? YERİNDE DÖNÜŞÜM MODELİ İLE HALKIN ÖDEME YAPMADAN MEVCUT SAYISI KADAR KONUTA ULAŞMASI İMKANSIZ BUNUN İÇİN EMSAL ORANI ARTTIRILIĞ İNŞAAT ALANI MİKTARINDA ARTIŞ İLE MÜTAHİTE KALAN DAİRE SAYISI ARTIRILARAK YAPILABİLİR BUNUN DA NEGATİF YÖNÜ ZATEN NÜFUS YOĞUNLUĞU FAZLA OLAN KONAK,BUCA ,KARŞIYAKA VB BÜYÜK İLÇELERİN DAHA DA KALABALIKLAŞIP YAŞANMASI İMKANSIZ HALE GETİRLMESİNE SEBEP OLACAKTIR. LÜTFEN VERDİĞİM ÖRNEKLER GİBİ VAATLERİNİZİN ALTINI DOLDURARAK MANTIKLI AÇIKLAMALAR İLE NASIL YAPILABİLECEĞİNİ TEK TEK İZAH EDEREK SUNUM YAPIN ..... VE BU DİĞER VAAT VEREN ADAYLAR İÇİNDE AYNI ŞEKİLDE OLMALI!!!

Yorumu oyla      14      1  
Bulut 13 Şubat 2024 Salı 08:58

Hükümet her haftasonu duyuruyor fix akaryakıta zam dövizin yükselişi tam gaz devam ediyor. Enflasyondaki yükseliş önlenemedi. Mülteciler hala büyük bir sorun tüm şehirlere yayılmaya devam, işsizlik kanayan bir yara okuyanda işsiz okumayanda sağlık sistemi desen tüm hastaneler işlevsizleştirilip şehir hastanesi modeliyle ilaç muayene ücreti yetmediği gibi bir de tahlil yatak parası ödemeye doğru gidiyor.

Yorumu oyla      19      4  
SOKAK 13 Şubat 2024 Salı 08:26

Sayın DAĞ bence "Lansmana" Türkçe ifade ile "Tanıtıma" MAZOT ile başlayın derim. Mazotun 50 liraya koşması ve bu hedefe ulaşmasındaki yol hikayesini anlatın bence. İnanın bunu yazarken dahi çok ama çok heyecanlandım(!). Sonra sıra ile; simit, et, süt, maaşlardan fazla olan kira bedeli, müşteri kılığına soktuğunuz hastalar v.s sıralayın sıralaya bildiğiniz kadar. Nasıl olsa sizde Lansman için bu ve benzer malzemeler maşallah bitmez. Bu anlamda işiniz çok kolay Sayın DAĞ... Haydi kolay gelsin Allah yar ve yardımcınız olsun.

Yorumu oyla      18      4