YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
20 Ekim 2023 Cuma 11:24

Temizlik islerini ilçe belediyeleri yapar, büyükşehir değil. Her yer çöp ise bu da vatandaşın suçu. Atma, çöp olmasın.

Yorumu oyla      2      3  
izmirli 20 Ekim 2023 Cuma 09:39

Belediyede çalışmıyor çoğu, kültürpark çöp içinde çalışanlar hep dışarıda çay, kahve muhabbet, bir de göze görünmeyenler var, heryer çöp içinde temizlik hizmet yok.

Yorumu oyla      3      4  
bakar kör olmak 20 Ekim 2023 Cuma 01:15

ülkede asgari ücret 11 bin lira, yoksulluk seviyesi 43 bin ... altta belediyeye sallayanlar var. Tam bir komedi. Asıl uyanması gereken kim farkında değil.

Yorumu oyla      3      4  
soyer haksız 19 Ekim 2023 Perşembe 22:42

eskilerimiz demişler ayağını yorganına göre uzat. israftan kaç bu harcadığınız paralar sizlere izmirliye hizmet vermek istihdam sağlamak için veriliyor siz de hizmet yok istihdam çok son dönemde işe girenlere bir bakın hangisinin işle alakası var acaba %99 söz verilen delegelerin tanıdıkları. bu yakıt pahalılığında belediyenizde ve şirketlerinizde luzumsuz kullanılan araçlar yakıt giderleri biraz kıssanız zaten ikramiyeler çıkar araba verdiğiniz müdürler şefler bir araştırın bakalım iş için ne yapıyorlar sadece evlerine gelip gidiyorlar çoğu şirketinizin servisleri var tabi biner mi beyefendiler incileri dökülür sayın soyer israfa son sadece ufak bir tasarrufla sosyal haklardan karşılayacağınız kaynak çıkarmış olursunuz hatta

Yorumu oyla      3      3  
METEHAN İZMİRLİ 19 Ekim 2023 Perşembe 17:21

İzmir B.Belediyesi çalışanlarının grev yapmaktan iş yapmaya zaman bulamadıkları, bu durumunun çalışanları son derece rahatsız ettiği, bir an önce iş bırakmayı bırakıp çalışmak istedikleri kulislerde konuşuluyor.

Yorumu oyla      4      3  
ekmek mi ihanet mi 19 Ekim 2023 Perşembe 15:25

arkadaş demiş ki ekmek yediğin yere ihanet demiş ama kendisi muhtemeldir ki belediye çalışanıdır fakat emeğini alın terini döken değil torpil ile girip yan gelen yatan veya hiç işe gitmeden parasını alan başka işler kovalayan zatı muhteremdir. Emek ihaneti öyle kapıda hakkını arayan sorgulayana denmez. Emek ihaneti karşılığını aldığın halde ya üretmemek (senin gibi) ya da karşılığını aldığın halde yetinmeyip daha fazlasını istemekle olur. Seçim öncesi sorgu yapılacaksa şu atm işçilerini ayıklamakla başlasınlar

Yorumu oyla      12      4  
:) 19 Ekim 2023 Perşembe 14:37

yiyin birbirinizi işçi iş üretmez ver allahım ver

Yorumu oyla      5      8  
Öğrenci 19 Ekim 2023 Perşembe 14:25

5 bin lira bugün alınmaz yarın alınır. Yapılan tamamen ayıptır ekmek yediğin yere ihanet etmektir. Seçim öncesi yapılan bu hareket mutlaka sorgulanmalıdır.

Yorumu oyla      7      8  
izmir matrahı 19 Ekim 2023 Perşembe 12:33

Tamam işçi kardeşim. o zaman verin AKP ye yetkiyi görün etkiyi diyorum. seçim sizin bizim diyecek bir lafımız yok. siz oyunuzu verdikten sonra biz ne diyebiliriz ki? ha tek diyeceğimiz sizi uyarmıştık olacak. Ülke konusunda uyardık dinlemediniz. şimdi sizin yüzünüzden vatandaş yokluk çekiyor. 11.400TL ile ev kirası verenmi ararsın . 7500TL ile sokakta kalan emekli mi ararsın . Bence verin gitsin her yer sapsarı olsun başka türlü aklınız başınıza gelemyecek sizlerin.

Yorumu oyla      14      5  
kendi ile çelişen matrah 19 Ekim 2023 Perşembe 11:29

sen biliyor musun ki belediyenin içinde neler döndüğünü ? tunceli belediyesi ne kadar geliri var ki çalışanına o 33 bin lirayı ödeyebiliyor ama koskaca izmir büyükşehir belediyesi ödenek az geliyor gelirimizi kısıyorlar işçilere ödeme yapamıyoruz merkezi hükümet biz muhalifiz diye kısıtlama yapıyor yalanına sarılıyorlar. Diyemiyorlar ki yanlış hesap bağdat'tan döner derler ya o kadar kadronu delege cvleri ile doldurursan böyle de işin çıkmaza girer. Sanki tunceli belediyesi muhalif değil de ona para akıyor. Geç bunları izmir'i sosyal demokrat diye sömürmekten doymadınız

Yorumu oyla      28      13  
izmir matrahı 19 Ekim 2023 Perşembe 11:10

Kardeş yanlız şöyle bir sıkıntı var. işçi emeği ve alın teri diyorsun . bunlar sosyal demokrat görünümlü sömürgeci diyorsun. sandıkta ona göre oy ver diyorsun ama Bana böyle greve gidilen bir tane AKP belediyesi göster? Bak bugün Tunceli belediyesi 33.000TL ile en fazla işçi maaşını veren belediyedir. hemen hemen tüm muhalefet belediyeleri AKPb elediyelerinden daha fazla maaş veriyor.Mevcut AKP belediyeleri bırak ikramiye ödemeyi borçlardan dolayı maaşları bile doğru düzgün ödeyemiyor.çalışan eşten dosttan duyuyoruz. ama sizlere müstehak! ülkenin geldiği durumdan ders almadınız umarım izmir büyük şehir belediyesi de AKP ye geçer. o zaman göreceğiz biz sizin bu grev sevdanızı.

Yorumu oyla      14      11  
uyan işçi kardeş uyan 19 Ekim 2023 Perşembe 09:55

bunlardaki sosyal demokrat değil arkadaş. Bunlar sosyal demokrat görünümlü işçi emeği ve alın terine el koyan sömürgeci düzenin kendisidir. Daha nasıl biri olduğu seferihisar belediyesinde işçinin hakkına ve emeğine el koyması, geç ödemesi ile belli olan kişiyi ödül niteliğinde büyükşehire başkan yaparsın. İşçi kardeş sen evindeki eşini,çocuğunu mu daha çok seviyorsun yoksa senin emeğini zamanında vermeyen emekçi sömürüsü yapan düzeni mi? İşte sandık başında bunu düşün ve ona göre oy ver

Yorumu oyla      28      16