YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
misafir67 26 Kasım 2017 Pazar 01:26

Kocaoğlu anladığım kadarıyla İzmir için fazla! Osmanlının torunlarının iki özelliği vardır, hainlik ve nankörlük! Yorumlardan görüldüğü kadarıyla her ikisi de var İzmirde! Projesinin izni bile, parası değil bakın, izni bile 2 yılda çıkan bir belediye başkanı daha ne yapabilir ki? Ha, buna rağmen bilinmiyorsa değeri, Özfaturayı seçersiniz, görürsünüz kordonda birayı! Ne çabuk unuttunuz?

Yorumu oyla      11      5  
Ahmet Güzel 25 Kasım 2017 Cumartesi 22:01

Bunlar bilinen geçmişte yaşananlarBeş gün sonra Emlak vergisi ödemeleri (2.taksit)sona eriyor.İzmir’deki tüm Belediyeler banka -kart ayırımını yapmıyor yalnıa KARŞIYAKA belediyesi sadece worldkart kredi kartını kabul ediyor.şu an avrupadayım ve ancak internetten ödeme yapabilirim kartım iş Bankası ama ödeme yapamadım,yapamıyorum..inanilmaz bir saçma uygulama..derhal düzeltilmelidir..

Yorumu oyla      11      5  
Ak partinin İzmir hatası 25 Kasım 2017 Cumartesi 21:55

Makamı ne olursa olsun basının veya vatandaşın karşısına çıkan hatipler konuşmaya başlıyor Kocaoğlu konuşmasını bitiriyor Kocaoğlunu eleştiriyor.Kim ne derse desin Kocaoğlu çok başarılı, Ak partili seçmenden bile oy alıyor uygulamaları sayesinde.Ak parti yönetimi,milletvekilleri destek olsa onunla beraber şu işleri başardığını gösterebilse durum değişir ilk konuda metro.Şehre gelen yetkililer Torbalı, Menderes, Kemalpaşa bazende Selçuk istikamet Adnan Menderes hava limanı olunca böyle oluyor.İzmir ile Ankara arasında köprü durumunda olan kişilerde neme lazım başkası söylesin diyor ben kötü olmayayım gözden düşerim diye düşünüyor, çok düşük bir ihtimalde belki genel merkez dikkate almıyor olabilir.En basit örnek Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları.

Yorumu oyla      11      5  
Gözden kaçanlar 25 Kasım 2017 Cumartesi 21:23

Tire sütte başarıya yardım ettiği için, toplu ulaşım ve 90 dakika için, garibanların bebeklerine süt verdiği için diğer seçimlerde Ak Parti‘ye oy vermesine rağmen büyükşehir belediye seçimlerinde Kocaoğlu‘na oy verenlerin sayısı hiçte az değil.Ak Partinin kaş yapayım derken kendi gözünü çıkardığı ve hala sınırlarını düzeltmemeye inat ettiği Bayraklı ve Karabağlar‘dan aynı nedenle Kocaoğlu‘na gelen oy tahminlerin ötesinde.Hertürlü zorlamaya rağmen insanlara belediye otobüsü ile ulaşıyor.Özel halk otobüsünü İzmir‘li istemiyor.Yarımadada ki zeytin ağaçlarının kurtarılması, çiçekçilik, tarım ve hayvancılık kırsal kalkınma son seçimden sonra başarıldı.Sayı ne kadar artar bilemem ama artacağı kesin.Varsayım değil oyların analizinde çıkan sonuçlardır.Aziz bey aday olur olmaz kendi tasarrufudur ama İzmir‘li doğru işin karşılığını verir.

Yorumu oyla      14      7  
25 Kasım 2017 Cumartesi 20:55

Kocaoğlu tekrar aday olursa İyi Parti faktörü ile birlikte CHP seçimi kaybedebilir. Aziz Kocaoğlu belediyecilik yapmayı bilmiyor. Senelerdir millet zorunluluktan oy veriyordu. Artık AKP'ye oy vermek istemeyen kişiler İyi Parti'ye oy verebilir. CHP de nal toplar. Böyle belediyecilik yapılırsa kaybetmeye mahkum.

Yorumu oyla      13      7  
İrfan Seymen 25 Kasım 2017 Cumartesi 17:40

Aziz Başkan İzmir için iyi işler yaptı, eyvallah. Ama artık yaslandı. Üstelik 2014 yılından bu yana yaptıkları yüzünden artık ilk iki dönemde edindiği itibari kaybetmeye başladı. Üzgünüm adaylık konusunda ısrarcı olursa ilk kez CHP dışında bir seçenek arayışı içinde olacağım ve sanıyorum böyle düşünen binlerce insan var.

Yorumu oyla      13      7  
Konuk 25 Kasım 2017 Cumartesi 17:04

Alaattin yüksel Piriştina''nın CHP''ye geçmesini hiç istememişti. Kendisi Büyükşehir belediyesi başkan adayı olmak istemişti.

Yorumu oyla      12      5  
Sureyya Ongel 25 Kasım 2017 Cumartesi 15:34

Bu detaylari blmiyordum ama ogrendim Siyasetci olmakmi zor secmen olmakmi son sozu alin yazisi soyledigine gore ....

Yorumu oyla      11      6  
muhalif 25 Kasım 2017 Cumartesi 13:44

yazınızın bir bölümünde ,son yerel seçimlerde bağzı aayların DSP. den girerek oyları böldüğünü yazmışsınız, bu doğrudur. konak belediyesinde her nasılsa önceki başkan sn. tartan ile anlaşamadığı ifade edilen sn. aziz başkan, konakla uyumlu icraat için tercihini bugünkü sn. sema başkandan yana kullanmıştı. ama bugün görüyoruz ki bazı projelerde o oyumu yine yakalayamıyorlar.

Yorumu oyla      12      6  
izmirliyim 25 Kasım 2017 Cumartesi 13:29

o meşhur slogan değişsin o zaman mehmet bey..izmir köydür köy kalacak..2019 da geçmiş olsun hepimize...

Yorumu oyla      13      10  
menduh 25 Kasım 2017 Cumartesi 13:25

bence yaslandı artık yeni, genc, vizyon sahibi en önemlisi de çalışkan birisi aday yapılmalıdır. Yoksa İzmir tarihinde ilk kez bölünebilir. şuan kocaoglunu istemeyen cok fazla kişi var.

Yorumu oyla      13      7  
Ozzy 25 Kasım 2017 Cumartesi 13:15

Guzel bir yazı

Yorumu oyla      14      6