YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
20 Ağustos 2017 Pazar 23:22

Ne garip insanlar var. insan cidden yazılanları anlamakta zorlanıyor. Kardeşim halkın seçtiği vekiller protokolde en önde oturur, parası olan değil. bunu anlamayacak kadar akıl tutulması mı yaşıyorsunuz? en önde Ali Ağaoğlu oturacak, beni temsil eden vekil arkasında. bu içinize sinmiş demek ki garip garip değerlendirmeler yapılıyor. yok koltuk sevdası, yok bilmem ne! yok efendim konuk bakanlar kapıda vekilleri karşılasınmış, onlar arkada otursunmuş! konuk bakanın yanında beni temsil eden vekilin oturması gerekiyor inşaatçının değil.

Yorumu oyla      12      7  
O.T 20 Ağustos 2017 Pazar 22:49

Sermayesi size ait bir işyerinin açılışını gerceklestiriyorsunuz diyelim. Konukları siz seçer o konukları uygun gördüğünüz yere oturtursunuz. Yerini beğenmeyen varsa sorun sizinle onun arasındadır. Bizi ilgilendirmez, yiyin birbirinizi deriz geçer gideriz. Fuar açılışında yaşanan olayla yukarda verdigimiz ornek arasinda benzerluk var mı Sayın Yazar? Biraz zorlama olmuş sanki yazınız.

Yorumu oyla      12      7  
Haklılar! 20 Ağustos 2017 Pazar 21:22

Hatta konuk ülke bakanları İzmir Milletvekillerini kapıda karşılayıp, "tam arkalarına" oturmalıydı.

Yorumu oyla      16      6  
Fuarsever 20 Ağustos 2017 Pazar 20:52

Nedim bey de bu hususta yazmış ama, o biraz bir yerlere selam çakmak istediğinden doğru bir yaklaşım yapmamış. Sizin yaklaşımınıza katılıyorum. Fuarı seven bir vatandaş olarak açılışı kenardan izleme fırsatı buldum. Malesef o koca koca iş adamlarımız da bir garipti, Zorlu önce ön sırada bir yere oturdu sonra sanırım sıkılıp gitti, onun yerine Ağaoğlu elindeki meşe büyüklüğünde boncuklarını külhanvari sallaya sallaya oturdu. Aslında tabii sıkıcı konuşmalarla bu tür açılışlar pek de çekici olmuyor. Zorluu sessizce kayboldu ama bazılarının mesela Milletvekillerimizin kaçmak için bir bahaneye ihtiyaçları vardı kaçtılar. Sizin yazdığınızın aksine benim gördüğüm kadarıyla Balbay da tüyenlerden. Neticede, tek kelime ile AYIPTIR. Evsahibisin bir anlamda, evet o sponsor ve orada iş yapacak iş adamları önde misafir edilecek, Özellikle Rusya ve diğer ülkelerin devlet ve iş adamları oturacak. Zaten Ön sıra koltuk sayılı, nedir bu ego? En şaşırdığım da o milletvekillerinden bazılarından hiç mi hiç beklemezdim, Egolarını törpülemiş insanlar olarak görürdüm, değilmiş! ya da değişmiş. Biz şunu bunu temsil ediyoruzu geçin bir, ÖNCE EV SAHİBİSİNİZ. Neticede kaçmak için bahane arıyordunuz, onu İZMİR üzerinden oynadınız. AYIPTIR. Bir İzmirli olarak size katılıyorum sayın Karabel.

Yorumu oyla      31      6  
Hayati Özcan 20 Ağustos 2017 Pazar 18:43

Yapılan itirazlar,protokol heveslerinin toplamıTürk Devletinin kültürüne fuara ve onca emeğe saygısızlıktır.

Yorumu oyla      28      5  
cahillik 20 Ağustos 2017 Pazar 18:38

buradaki mesele koltuk sevdası, en önde oturma isteği, ... değildir. lüks meraklısı olsalar Tacettin Bayır gibi vekil maaşı ile öğrenci okutmazlar. Buradaki mesele halkın seçtiği vekillerin protokolde yer verilmeyip iş adamlarına yer verilmesi. Milletvekilleri adı üstünde milletin vekilidir, seni beni temsil eder.

Yorumu oyla      13      21  
20 Ağustos 2017 Pazar 17:30

birazdan ters yorumlar gelmeye başlar, hayatımız algı malgı

Yorumu oyla      11      8  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 20 Ağustos 2017 Pazar 17:24

Eline kalemine sağlık. Bundan güzel yazılmaz ve anlatılmaz...

Yorumu oyla      28      7  
KOLTUK SEVDASI 20 Ağustos 2017 Pazar 16:43

İşte tam da bu kibirli tavırlar yüzünden bir arpa boyu ilerleme yok herkes bir koltuk sevdası tutturmuş gidiyor vekillere trafik cezası yazılmasın oylaniyor mecliste tüm vekillerin eli havada hani bunlar anlaşamıyor du.VAY HALKIMIN HALİNE.

Yorumu oyla      20      7  
Yalılı Demokrat 20 Ağustos 2017 Pazar 16:16

Demokrat Parti kökenli bir insan olarak bu CHPlilere hiç akıl erdiremedim. Lafa geldimi sosyal adalet, eşitlik, halkçılık vs. İşe geldimi makam aracı, lüks, zenginlik vs. Bu nasıl solculuk. Vekilinin havasından yanına varılmaz ; herkese akıl veren Belediye başkanı makam aracından inip de en son ne zaman halkın Arasında Otobüste seyahat etmiştir ya da hiç etmiş midir? Böyle Halkçılık olur mu? Solculuk hep bana demek değildir. Ya da solcu arkadaşların anlayacağı jatgola servetin (wealth) de zenginliğin (richness) de temeli ya rantdır ya artık değerin adaletsiz paylaşımıdır.

Yorumu oyla      11      9  
20 Ağustos 2017 Pazar 15:19

Seneyede akpli vekillere yer ayrılmasın, en önde başkaları otursun.

Yorumu oyla      13      5  
Yeni Türkiye ! 20 Ağustos 2017 Pazar 14:39

Cehape'li vekiller haksız. Artık yeni Türkiye'de mafya liderleri , para babaları, tarikat liderleri en önde protokolde yer alıyorlar. Milli iradenin seçtiği milletin vekili de kim oluyormuş ! Gitsin arkada otursun, yer mi yok?

Yorumu oyla      15      6  
sezarın hakkı sezara 20 Ağustos 2017 Pazar 14:20

katıldığım bir konu. bende CHP ye oy veren bir insanım ve bu vekillerin izmire gram katkısı oldugunu görmedim. sembolik olarak izmire gelip ,izmirde röportaj verip gidiyorlar. bunların başında da sayın balbay geliyor. Belki Aziz kocaoğlu nasılsa son dönemi diye tepki göstermiş olabilir. eğer bunu aziz kocaoğlu planladıysa son dönem yaptıkları ve bu hareketle iyice helal olsun dedirtti.

Yorumu oyla      14      6  
İsmet Basmacı 20 Ağustos 2017 Pazar 13:11

Kalemine yüreğine Emeğine sağlık....

Yorumu oyla      13      10  
vurun abalıya 20 Ağustos 2017 Pazar 12:30

Protokolde en önde yer ayrılmayan chpli vekiller suçlu, kültürparkta yürürlükte koruma amaçlı imar planı olmasına rağmen yeni bir koruma amaçlı imar planı yapın diyerek projeye izin vermeyenler değil de suçlu yine chpli belediye ...

Yorumu oyla      18      5  
Merkez 20 Ağustos 2017 Pazar 12:19

Adalet istiyorlar adalet sayın yazar adamlar koskocaman vekiller ASİLLER de kim oluyor onların arasına otursunlar!

Yorumu oyla      11      12