YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Işık Dikicigil 22 Ağustos 2017 Salı 09:41

AÇIK AÇIK BİZ PARTİ DEĞİLİZ DİYOR. BİZİM BİR DAVAMIZ VAR. DAVANIZ KİMİNLE ? ATATÜRK'LE Mİ ONUN KURDUĞU CUMHURİYETLE Mİ ?

Yorumu oyla      11      5  
Taban 20 Ağustos 2017 Pazar 19:20

Farkındamısınız Ak Parti tabanı artık konuşuyor, yanlışları söylüyor, belki de metal yorgunluğu bunu işaret edebilir mi?

Yorumu oyla      11      5  
İzmir‘i Anlamak 20 Ağustos 2017 Pazar 16:19

Sayın Kocaoğlu ve Sayın Delican‘ın ortak özellikleri İzmir‘e gayet başarılı ve saygı çerçevesinde iş yapmalarıdır.Konuşmaya başlayan vekillerin hedefinde ilk önce bu ikiliden biri oluyor.Sayın vekillerimiz İzmir‘de yapılması gerekenleri buradaki yetkililer yapıyor, sizden beklentimiz Ankara‘da İzmir‘in hakkını savunun ( metro konusunda ve diğer hakkının verilmediği konularda) tarım ve hayvancılığa çözüm bulun, ithal etmediğimiz gıda maddesi yok.Enflasyon, işsizlik vs diye liste çok uzun.Sayın Akşener ekibinide hafife almayın tabanda karşılık buluyorlar.

Yorumu oyla      11      5  
Mehmet Kahraman 20 Ağustos 2017 Pazar 12:42

Ben Bülent Delican başkanımı biraz ses siz tip olarak görüyorum.Yırtıcılığa bürü nürse deneyimi ve bilgisi ile 2019 değil daha ilerilere bile gideriz.Tabi kendisi çevresindeki artık işe yaramaz pısırık kişileri kalp kırmadan yollaması lazım. Taze kana,hırslı azimli kişilere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.Büyük Türkiye ve güçlü AK Parti olmak için değişiklik şarttır.Herkese selamlar Saygılar

Yorumu oyla      11      5  
Partili 19 Ağustos 2017 Cumartesi 20:07

SY YAPAR SY DELİCAN HER YÖNÜYLE MEVKİDAŞLARINA FARK ATAN BİRİ DÜRÜSLÜĞÜ İLE AKCALI İŞLERE GİRÖEMESİYLE ÇOĞUSUNUN HORTUMUNU KESMESİYLE CEBİNDEN HARCADIĞI PARASIYLA EĞER BİR BŞ ELEŞTİRENLERE BAK ZATEN ANLARSIN SİZ BU MİZİKA TK BAKMAYIN TEK SORUN ALTINDAKİ YÖNETİM M

Yorumu oyla      11      5  
19 Ağustos 2017 Cumartesi 19:07

ülke yeniden dizayn ediliyor, ne ak partisi ! emniyetinden, ordusuna; basınından, siyasi partilerine kadar her şey ...

Yorumu oyla      11      5  
Harbici 19 Ağustos 2017 Cumartesi 18:52

Sayın delican delikanlı bir abimiz.Ak partiyi layığı ile temsil ediyor ama yanındaki bazı isimler tehlikeli.Mesela tosun mesela uzun saçlı küpeli şarkıcı bunlar sakat.birde paralı yazarlar menfaatçi yazarlar .Bunları temizlerse etrafından delican büyekş bir başkanı bile olur .Ancak bu paralı yazarlardan kurtulması lazım.

Yorumu oyla      11      6  
Günah keçisi 19 Ağustos 2017 Cumartesi 18:23

Hani haksız yere sorumlu tutulana böyle denilir.Sayın Delican‘da tamda bu konumda.Neden? Ülkede 15 yıldır iktidardasınız ama ülkenin 3cü büyükşehirinde muhalefettesiniz.Belediye başkanlığına zamanında milletvekili olan Sayın Taha Aksoy‘u aday çıkardınız, ardından en icraatçı bakan diye anılan ve şu an Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım‘ı aday gösterildi seçim kazanılamadı.Çünkü toplu ulaşımı çözmüş, özel halk otobüsü olmadan (kimseye rant sağlamadan ve 90 dakika tek bilet) en sınır köye bile belediye otobüsü ile ulaşan, birde Süt Kuzusu projesini yürüten bir Aziz Kocaoğlu var ki Chp‘den fazla oy alıyor.Diğer seçimlerde başka partiye oy verip büyükşehir seçimlerinde Sayın Kocaoğlu‘na oy veren çok seçmen var. Genelmerkez öncelikle il başkanından önce şu yanlıştan dönmeli; diğer büyükşehirlere metro projeleri için ne kadar yardım yaptı neden İzmir‘e yardım yapılmadı? Belediyenin kendi çabasıyla yapmak için Ankara‘ya onay için gönderdiği metro projeleri neden onaylanmıyor? Bir garip İzdeniz grevi başladı Ankara sonlandırmak için neden çaba sarf etmedi? Karabağlar ve Bayraklı ilçe sınırlarına hala insanlar tepki gösteriyor neden çözülmedi? Ekonomi-işsizlik- enflasyon vs diye liste uzuyor Bunları il başkanımızın çözüme ulaştırması imkanı var mı?Sorumlularına bu sorular sorulmalı, madem bazı yatırımlarda İzmir‘e yapılmadı ve İzmir‘in durumu ve hassasiyetleri ise bunu hatırlatmak Ankara‘da İzmir‘i temsil edenlere düşmez mi? Sayın Delican dürüsttür, efendidir.Mesleği nedir ne iş yapar? Partililerin bile çoğu bilmez.20 metrekare ofisten siyasete girdikten sonra plazalara villalara sahip olmamıştır. Ankara‘dan ülkenin en batısı nasıl görünüyor bilmiyorum ama en batıdan ortaanadolu bozkırına bakınca Sayın Delican‘ın il başkalığından gitmesi yanlış görünüyor.

Yorumu oyla      12      5  
19 Ağustos 2017 Cumartesi 16:19

Akpliler sürekli 2019 için kırılma noktası diyorlar. 2019 da seçimleri alırlarsa amaçları nedir ? İslam Cumhuriyeti ilan etmek mi ? Gidişat onu gösteriyor da.

Yorumu oyla      12      6  
Semre irge 19 Ağustos 2017 Cumartesi 15:14

Değişmeli metal yorgunluklar var izmir ve karsiyaka deyisim şart olmalı partimiz güçlü bir parti reyisimiz sağ olsun ölürüz reyiz icin

Yorumu oyla      11      7  
sezarın hakkı sezara 19 Ağustos 2017 Cumartesi 15:09

sayın cumhur başkanının "mental yorgunlugu" varmış. artık emekli olmalı. yerini genç isimlere bırakmalı. daha ne kadar oturacak koltukta?

Yorumu oyla      12      6