YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Naci 15 Nisan 2021 Perşembe 20:46

Ayşegül hanım bu çöp tesisinin istemiyorum kahramanısizsiniz şov yapmadan bu ilin takipçisisiniz tşk

Yorumu oyla      2      3  
Kazım UYSAL 14 Nisan 2021 Çarşamba 21:12

YAPTIRMAYACAĞIZ

Yorumu oyla      2      3  
Sevtap 14 Nisan 2021 Çarşamba 19:25

MENDERESE ÇÖP GELMESİNE RAZI ÇIKANLAR BU İŞTEN RANT ELDE EDENLERDEN BAŞKA KİMSE DEĞİLDİR. KİMSE BU OYUNA GELMESİN GÖZÜNÜZÜ AÇIN

Yorumu oyla      2      3  
Sevtap 14 Nisan 2021 Çarşamba 19:23

Ben chpli bir vatandaş olarak hanımefendilerin söylediklerinde yanlış hiçbir şey göremedim. İnternette bir konu ile ilgili araştırma yaparken şans eseri bu sayfayla karşılaştım eğer görmeseydim bu durumun bu raddeye geldiğinden haberim dahi olmayacaktı. İlçemizi koca bir çöplüğe dönüştürecek bu projeye gönlünüz nasıl razı oluyor da onay veriyorsunuz!!! İsteyenler gerçekten ne sebeple istiyorlar çok merak ettim. Hiçbir ilçenin kabul etmediği bu çöplüğün bir turizm ilçesi olan Menderes’e yapılmasına nasıl göz yumabilirsiniz. Ben bir Menderesli dahi değilim ve bu denli karşı çıkıyorum Menderesliler niye susuyor sizce de bu durum trajikomik değil mi????

Yorumu oyla      2      3  
Ercan 14 Nisan 2021 Çarşamba 19:21

Izmirin çöplüğü olmayacak.Harmandaliyla nasil bir tutuluyor çöp tesisinin olduğu bolge.Itiraz edenlerin projenin ne oldugunu bilmeden ahkam kesiyorlar.Biraz da siyasetin oyununa gelmeyin derim.

Yorumu oyla      2      3  
15 yıldır çöp tesisi yapılacak 14 Nisan 2021 Çarşamba 19:04

İzmir'de çöp tesisinin yapımına karşı değiliz diyenler kendilerine kandırmasın. Torbalı, Menderes, Menemen, Yamanlar ... bütün bunlara karşı çıkılmadı mı? Sosyal medyada kampanyalar yapıldı, bakanlar açıklamalar yaptılar, menemen yapıldı yahu! Milletvekilleri çıkıp "yaptırtmam" diye açıklamalar yaptılar. Bir tane sorunu çözelim diyen yok.

Yorumu oyla      2      3  
Mümin Bayram 14 Nisan 2021 Çarşamba 16:35

Çöp tesisinin yapılmasına karşı degiliz biz. Menderes e yani İzmir e içme suyunu sağlayan, tarım arazileriyle ülkenin her yerine tarım ürünü yollayan, havaalanından çıkıldığında İzmir in turizme açılan kapısı olan yere yapılmasına karşıyız. Menderes denilen ilçe yıllardır Tahtalı Baraj havzasının ceremesini çekiyor. İmar alanındaki gelişme planları bile bu havzaya göre yapıldı. Yani Menderes gelişirken bile baraj havzası kurallarına göre gelişti. O yüzden bir cereme daha çekecek İzmir in çöplüğü olacak bir yer değil burası. İsteyenler neden istiyor onu açıklasınlar.

Yorumu oyla      2      4  
Komedi 14 Nisan 2021 Çarşamba 15:11

O tesis YA-PI-LA-CAK

Yorumu oyla      2      3  
ST 14 Nisan 2021 Çarşamba 14:33

O hayır diyecek bu hayır diyecek peki nereye yapılacak? Söz konusu zaten modern dönüştürme tesisi olacakmış niye karşı çıkıyorsunuz, sizler çöp üretmiyor musunuz?

Yorumu oyla      3      3  
MENDERESLİ 14 Nisan 2021 Çarşamba 14:15

SN. AKP'Lİ MECLİS ÜYESİ SİZİ GÖRDÜK 5 SENEDE . SADECE AFEDERSİNİZ AHIR GİBİ BİR HASTANE ENKAZI BIRAKTINIZ. BAŞKACADA BİR İCRAAT YOK. LÜTFEN İŞ YAPANA ENGEL OLMAYIN. İHTİSAS ALANINIZ MİMAR SANIRIM. EVVELA 5 YILINIZI BİR SORGULAYIN EN AZINDAN MİMARİ ANLAMDA ...

Yorumu oyla      4      3  
chp li 14 Nisan 2021 Çarşamba 12:55

Menderes e ÇÖPLÜK yapılmasına evet diyenler ne kadar rant elde edecekler ?

Yorumu oyla      2      7  
Nuray Güngör 14 Nisan 2021 Çarşamba 12:32

Mendereste çöp tesisi istemiyoruz

Yorumu oyla      2      6  
Gürkan 14 Nisan 2021 Çarşamba 12:17

Seçim öncesi Nihat Zeybekçi çöp konusunda çok konuşmuştu ( evlerde ayrıştırma yapacağız, elektrik üreteceğiz, modern tesisler olacak vs.) ama tesisleri nereye yapacağını söylememişti. Sahi adayınız nereye katı atık bertaraf tesisleri yapacaktı? Biliyor olmalısınız değil mi? Nereyi "çöplük" yapacaktınız, niye açıklamadınız? Sebebi neydi? Seçim öncesi Zeybekçi, "İzmir'e hiç yakışmayan bir şey. Söylerken, bile başım öne eğiliyor. 4,5 milyonluk şehirde katı atık çöpleri dağlara, derelere, ovalara atılıyor" demişti. Hayır, yıllardır engel çıkaranların içinde kendilerinin de olduğunu bilmiyor olamaz değil mi? Şehir 6 ayda bambaşka görünüme kavuşacak dediği proje de gecekonduları boyamak çıkmıştı. Salla gitsin, engel çıkar, sonra da çöp dağları de. Bu projede yapılamaz ise katı atık bertaraf tesislerini bakanlık yapsın.

Yorumu oyla      3      4  
Gürkan 14 Nisan 2021 Çarşamba 11:41

Çözüm yok sadece engel olma, algı peşindeler. İstemezükçüler yüzünden 10 yıllık kayıp var. Şehrin kuzey ve güneyinde yer gösterin, belediye de oraya yapsın diyeceğim ama dert bu değil ki! Seçim meydanlarında çöp dağları, İzmir kokuyor, CEHAPE çöplüktür nasıl diyeceksiniz değil mi?

Yorumu oyla      4      3  
Gölova 14 Nisan 2021 Çarşamba 11:03

Menderes ilçesine büyük bir ikramiye çıktı doğa için ancak bu kadar güzel bir ödül olurdu oldu bitti ile bu tesis kurulacak galiba...

Yorumu oyla      3      8  
Ercan 14 Nisan 2021 Çarşamba 10:53

Ne çöp tesisymis kardeşim.Dört buçuk milyonluk şehrin çöp atığı.Şu an atıkları toplayan araçlar boşalttıklari bölgeye havalanıpta mı gidiyor da bizim haberimiz yok.Hanimefendi Menderes uygun degil diyor.Madem bu işin uzmanı kendisi bir yer göstersin.Gosterdi diyelim .Başka ilçeden alacağı cevap ayni kendisinin söylemi gibi olacağını adı gibi biliyor tabi.Hem izmirde çöp tesisi yok diye yerel yonetimi yerden yere vuracaksin hem de ben buraya bu tesisi yaptirmam diyeceksin.Şu kasaba siyaseti anlayışından bir türlü kurtulamadık esas üzücü olan bu.

Yorumu oyla      8      4