YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Bora 12 Ocak 2021 Salı 20:04

Bu ulkedeki kazanimlari yok pahasina satip özelleştiren bellidir.Sizden olmayanı camur at izi kalsin zihniyetiyle demecler vermek yanlistir.Iktidara g3ldiginiz gunden beri kamulastirma yerinenhep ozelleştirme yanlisi ildunuz geçilmeyen kopruler uculmayan hava limanlarinin garanti ücretleri de cabasi.

Yorumu oyla      2      3  
muhalif 12 Ocak 2021 Salı 18:11

devlet hastaneleri yerine, sağlık hizmetlerini özelleştirip şehir hastaneleri kuranlar kimler???

Yorumu oyla      2      3  
necdet koç 12 Ocak 2021 Salı 11:37

tepecik bölgesindeki tüm hastanelerin taşınacağı ve ibb hastanesi de dahil oranın kentsel dönüşüme gireceğini duymayan kalmadı. buna aziz kocaoğlu direndi ama tunç soyer direnebilir mi? çok zor. memlekette iki tane aziz vardı direnen: aziz kocaoğlu ve aziz yıldırım, sistem her ikisini de harcadı.

Yorumu oyla      3      3  
Eğitmli 12 Ocak 2021 Salı 11:28

Eşrefpaşa Hastanesi daha önceleri sadece kendi personeline hizmet veriyordu Hükümet halka da açın dedi. Açılmasına açıldı bence güzel de oldu şimdi de satın diyor. O arazide kaç tane hastane var biliyormusunuz? Hilal köprüsünden Altındağ askeriyeye kadar olan alan ne kadar rant sağlar sizce ???

Yorumu oyla      2      3  
işin aslı 11 Ocak 2021 Pazartesi 23:18

O laf boşuna edilmedi! İnsanları hastanenin elden çıkarılması fikrine alıştırmak istiyorlar. Eski sağlık bakanı zamanında Kocaoğlu ile pazarlık ettiler, bekleyen izinlerinizi çıkaralım, iller bankasının kullanmadığı krediyi de kullandıralım, hastaneyi bize devredin diye! Ne kadar makul düşünce değil mi? Belediye kendi hastanesini sağlık bakanlığına devredecek! Şık değil mi? Ama kazın ayağı öyle değildi! Belediye hastanesini de aldıktan sonra o alan tümden kentsel dönüşüme girecek, hastanelerin tamamı (belediye, suat seren, tepecik ssk, tepecik kadın doğum ve özel olanı) şehir hastanesine taşınacak idi! Rantı görebiliyor musunuz? Aziz Başkan yutmadı zokayı, izinlerin hatırına vermedi hastaneyi, biliyorsu bunların hinliğini! Korkuları, Nalbantoğlu'nun dediği hastanenin geliştirilip, belediyenin ucuz ya da ucuza yakın sağlık hizmeti vermesi! Ben yazamam, ama siz okurlar sayabilirsiniz, benim yerime de sayın, saydırın! Yatacak yerleri yok bu ...

Yorumu oyla      5      4  
NİLÜFER TORTOP ERDURAN 11 Ocak 2021 Pazartesi 22:13

Bakın bakalım pandemi sürecinde ne yapmış? Bankamatik den para çekmek dışında....Hasta potansiyelini kontrol edin.

Yorumu oyla      3      4  
TC misafir 11 Ocak 2021 Pazartesi 18:31

Böyle bir şey varsa genel merkez derhal müdahale etmeli, etmezse de altı oku sembol olarak kullanmasınlar.

Yorumu oyla      3      4  
Mister No 11 Ocak 2021 Pazartesi 18:29

Ülkede satilmadik birsey birakmayanlarin masali nede heyecanli oluyor:)

Yorumu oyla      4      4  
izmirli 11 Ocak 2021 Pazartesi 14:41

bence konaktan karşıyakaya köprü yaptıralım... geçiş garantisi de verelim... sonra da çiğliden halkapınara bir köprü yaptırırız... bunların altlarına da egeray döşeyelim su altından.. hepsi de geçiş garantili olsun.. şehir hastanesi de biterse onun daha üst kısımları dağın tepesine de dağ hastanesi yapalım.. müşteri garantili.. bu arada ekmek bulamayanlar gölge etmeyin yaaa...

Yorumu oyla      15      6  
emre 11 Ocak 2021 Pazartesi 14:21

satılırsa dava açacağım. duyurulur...

Yorumu oyla      7      9  
bitmeyen hastane 11 Ocak 2021 Pazartesi 13:13

Yine mi sosyal medya! Bırakın Eşrefpaşa Hastanesi'ni de 6 yıldır bitmeyen şehir hastanesini bitirin.

Yorumu oyla      19      7