YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ali 18 Eylül 2020 Cuma 11:48

siyasette dün yok.dünün değeri mezarlığa gittiğinizde biliniyor.o zamanda kimseyi göremiyorsunuz.hizmetleriniz için teşekkürler...emekliliğinizin keyfini yaşayınız.

Yorumu oyla      3      4  
Rıza 18 Eylül 2020 Cuma 10:07

CHP de Tuncay Özkana neden bu kadar yükleniliyor anlamak mümkün değil. Adamın verdiği devasa katkı ve İzmirli biri ile evli olup burada oturmasına rağmen hala sanki uzaydan gelmiş anlatımı hoş olmamış başkan.Zannedersen 3 veya 5 yıl içeride tutanlar yetmemiş birde ulusalcı olmayanların gazabına uğramış.

Yorumu oyla      4      5  
birisi 18 Eylül 2020 Cuma 08:34

'kentin geleceği için alt ve üst geçit çok yaptırmamak lazım mış mış..' iyiki gittin. neyin kafası bu. hayır gitti de birşey mi değişti aynı zihniyet... eyvah ki eyvah

Yorumu oyla      3      5  
Büyük Başkan 17 Eylül 2020 Perşembe 22:19

İşe aldı, ekmek verdi. Ölsem unutmam, nankörlük etmem. Ellerinden öperim Aziz Başkanım

Yorumu oyla      14      6  
ibrahim Yüncü 17 Eylül 2020 Perşembe 21:31

Alsancak alt geçit boğaz geçişini büyük oranda rahatlatır, Öncelik verilmeli. Üçkuyular bir facia yaşanıyor, trafik kilit halinde bir değil birkaç viyadük gerek. Kültürpark'a gelince; O alanın bir tarihi yansıttığının farkında mı değiller? Orası bir açıkhava müzesidir. 26 Ağustos kapısı- Lozan-Montrö- 9 Eylül bunlar tesadüfen konmuş isimler değildir. Anlaşılmadığına göre o kapılara anlamını, açıklamalarını da yazmak vurgulamak gerek. zaten bunları bilseler müze değerindeki bir alan pazaryeri yapmazlardı.

Yorumu oyla      10      3  
Partili 17 Eylül 2020 Perşembe 21:25

Değerli başkan yokluğunuz apaçık hissediliyor. Dik duruşunuz, konulara bakışınız ve hizmetleriniz ile İzmir’in şu andaki durumu kenti kaybetmişiz gibi hissettiriyor. Partiyi ideolojik olarak kaybetsek de sizler umut kaynağımızsınız. Yerinize gelen zat sizinle kıyaslanmayacak kadar pasif ve bir o kadar gereksiz işlerle ilgileniyor. Kendisi bu alanda bir şirket kurup başkanlığı bırakmalıdır. Tramvay istikameti dışında yaptığınız her işi gönülden destekledik ve sizin kıymetinizi bir kez daha anladık. Gönülden sevgiler sunuyorum.

Yorumu oyla      7      4  
izmirli 17 Eylül 2020 Perşembe 21:20

15 yılda esaslı kadroyu kuramadın başkan.

Yorumu oyla      8      8  
Hasan 17 Eylül 2020 Perşembe 18:59

Sizi arıyoruz Aziz Başkan. İyi ki varsınız.

Yorumu oyla      5      6  
Gökmen Dunar 17 Eylül 2020 Perşembe 18:49

Değerli başkan fayton projesi ben ticaret odası ve kültür bakanlığı ile yapacak hale geldim biz ibb olarak yapalım denildi tamam dedim ihale başlamadan yanınınız da olan hanfendi atlar holanda dan geldi demişti fiyasko ülke sınırları içinden toplandı tabi sözünün eri olan başkan bu at barınakların başına beni geçirdi sözde sonrası fayton müdürü olarak başkası geldi fayton başkanı olarak otobüs temizlemeye gönderildim tabi yanınız da olan hanfendi söylemi cingeneden mudur değil ancak kapımda köpek olur. Demesini unutmadık tabi 5 yıl otobüs temizle derken 15 temmuz gecesi cumhurbaşkanı halka sokağa çıkın dedi bizde çıktık sabah oldu mevcut atölye müdürü cumhurbaşkanı için ifadeler kullandı şahitler e güvenerek mahkeme açtık şahitler iş den atılma korkusu verildi mahkemeyi kaybettik aziz bey de demiş ki ben olduğum sürece bir tane roman insani işten atamaz kendimizi kapı önünde bulduk hemde tazminatsız Aziz bey bu chp sizin sayeniz de kaybetti şu handaki ibb başkanı Tunç bey sevilen başkan senin ve ekibin yaptıkları herkes bilir benin hakkım önce sana sonra oo bayan var herkesi işinden su dan sebepler ile atan bayana helal olmasın aziz bey sizin sayfanız bu şehir de kapandı sokaklar da gezerken insanlar size nasıl bakıyor Fakat Tunç başkan sokaklar da korumasız ve sevgi ile gezerken sevgi ole karşılanıyor bu yüzden çamur atmadan önce kendi üzerinde olan vebali temizle mesela benim 5 yıllık tazminatı kendi cebinden ödeyerek

Yorumu oyla      4      12  
Lombak-Reviving Saint? 17 Eylül 2020 Perşembe 18:10

Nerede hata yapıldığı hep görev sonrası anlatılır ya. Niye kenti yönettiği 15 yıl boyunca derelere işletmelerin deşarj ettikleri atıklar durdurulmadı? Açıklamaya muhtaç.

Yorumu oyla      8      8  
adem 17 Eylül 2020 Perşembe 16:40

gelen gideni aratır oldu..

Yorumu oyla      6      5  
90 dk. aktarma hakkı 17 Eylül 2020 Perşembe 15:43

Kamu hizmeti olan toplu ulaşımda 10.02.3016 tarihinde İzmir BB meclisinde aldığınız kararla ; İzmir’de toplu ulaşımın aktarma hakkı konusunda merkez ilçeler , çevre ilçeler ayrımcılığına imza attınız Merkez ilçelerde aktarma hakkı var, çevre ilçe belediye otobüsleri dolmuş işletmesi gibi indi bindi para ödeniyor. Hak, hukuk , adalet nerede kaldı ?

Yorumu oyla      2      9  
izmirli 17 Eylül 2020 Perşembe 15:25

seni arıyoruz

Yorumu oyla      5      5  
basmane çukuru dışında 17 Eylül 2020 Perşembe 15:04

düşüncelerine aynen katılıyorum körfezde sirkülasyon sağlamanın en ucuz yolu kanal ama Tunç başkan bunu ıskalıyor. Alsancak gar önü alt geçit yenişehir çarşı çıkışı üst geçit acilen yapılmalı.Yeşildere kamulaştırmalarla hızla yeşile döndürülmeli yağmur suyu ayırma yatırımları hızla tamamlanmalı,dereler önüne yataklama ve filtrasyon düşünülmeli,körfez canlanırsa izmirin kaderi değişir.

Yorumu oyla      24      5  
Vedat Saygın 17 Eylül 2020 Perşembe 14:55

Sayın Başkan dediklerinizin çoğu doğru ama fuarda pazar olur neden olmasın. herkez memnun pazardan. Ama siz tramvay güzergahından rahatsız olan Alsancak ahalisine yaranmak için böyle dediniz. Ayrıcana Alsancak alt geçitini neden yapmadınız?

Yorumu oyla      7      22