YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Ali Davutoğlu 2 Temmuz 2020 Perşembe 13:45

Satılan satılmış artık daha neyin mücadelesini vereceksiniz? Milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyor. Allah islah etsin.

Yorumu oyla      2      3  
1 Temmuz 2020 Çarşamba 08:33

Mavişehir de oturanlar kendini Çiğli'limi yoksa karşıyakalımı diye sanılarak sınır çizilecekmiş :) Nerede görülmüş? Atakentten itibaren tüm mavişehir Çiğli'ye ait. Neden mi? Zamanında burası İzmirin çöplüğü idi ve Çiğli idi. Emlak Bankası birden burayı konut alanı ilan edince binalar dikilip karşıyaka oldu ne alakası varsa. Çiğli Belediyesi binası 500metre ötede, karşıyaka belediye binası 10 km ötede. Akıl var izan var. Çöplükken Çiğli, çöplük değilken karşıyaka. Bu akılı verenler İzmirden uzaklaştırılmalı.

Yorumu oyla      4      4  
Mehmet79 1 Temmuz 2020 Çarşamba 01:04

Sayın başkan, sadece Cemal Gürsel caddesi değil diğer bir çok yer içler acısı halde. Özellikle Cemal Bülbül sokak ve Şehitler Bulvarı'nda kaldırımda yürümek zorlaşıyor. Esnaf arkadaşlar yola da masa atmaya başladılar. 1-2 tanesi belki göze batmıyor olabilir ama bunun devamı gelirse iyice yaşanmaz hale gelecek. Yürürken güzergah değiştirmek zorunda kalıyoruz. Esnaf kazansın ama sınırları da aşmasınlar yayaya saygı göstersinler. Siz de lütfen gereğini yapın.

Yorumu oyla      3      3  
Birol Duman 1 Temmuz 2020 Çarşamba 00:37

Baskana elestiriler cok zorlama. Elestirenlere o koltugu versen kosarak kacar. Kendisi elini tasin altina koymus, sacma seylerden elestirmek icin elestirmek olsun. Secilmis bir insan birakin bir zahmet de dogru bildigini yapsin. İhtiyaciniz varsa belediyeden de gidin isteyin, ulasmanin binbir yolu var. Biraz yapici olun yahu.

Yorumu oyla      2      3  
altan koralttan 30 Haziran 2020 Salı 20:50

bir daha seçim.olsa aynı zihniyete oy vermeyecek misiniz..kafaya takmayın,tadını çıkartmaya bakın...

Yorumu oyla      3      4  
Ahmet Çetin 30 Haziran 2020 Salı 19:25

çok innadırıcı değil söylemler.Mavişehirde önce arsanın satılması yanlıştı.Bu saatten sonra neyi kurtaracak bu düzenlemeler.Belediuede çalışanalr ilçede ve ilde yönetimde görev almammalılar.İlçede kaç kişi belediyede görev alıyor ilde kaç kişi beleidye personeli görev yaptıgı sürece siyaseti belediye başkanalrı belirlerl İstese beledye başkanı yarın karşıyaka ilçe başkanını görevden düşürür.Karşıyakada beledye başkanı ne derse ilçe başkanı onu yapmak zorundadır yoksa 1 saat görevde kalamaz hem beldiyenin hemde partinin patronu cemil tugaydır

Yorumu oyla      2      4  
aykızı 30 Haziran 2020 Salı 17:12

Sayın Başkan; bostanlı cadde ve sokaklarında yürümenizi tavsiye ederim. Gerçegi kendiniz görün. C.Bülbül sokak,migros caddesi komple esnafın işgaline ve insafına bırakılmış durumda. kaldırımlar esnafa tahsisli hatta yollarda bile masalar var. yayalar kaldırımda yürüyemediği gibi masa ve araçlardan yolda bile yürüyemez halde. önceki başkan göreve ilk geldiğinde resmi kıyafetli zabıtalarla bostanlı sokaklarında gövde gösterisi yapmıştı ama hiç bir icraat görememiştik. Artık kaldırımlar yayaların,yollar aracların olmalı. bostanlı pazarına da dokunmayın lütfen.pazarın dokusunu düz ayak girişini bozmayın.Sadece otopark sorununu cözün yeter.

Yorumu oyla      4      4  
Selim 30 Haziran 2020 Salı 17:11

Cemil Baskan Karsiyak Belediye meclisinde Mustafa Ozuslu Karsiyakdan secilen bir meclis uyesi sizi birlikte hic goremiyoruz. Mustafa bey neler yapiyor? Bostanli Bravo pastanesinden Bostanli merkeze dogru bir yuruyun karsilikli bir cok meyhane insanin yuruyecegi yerleri gasp etmis durumda. Zabita hic ilgilen miyor? Ayrica Karsiyaka IZBAN istasyonundan NERGIZe yuruyun lutfen sirayla CAYCILAR, kamuya ait olan yerleri GASP etmis durumdalar hatta cocuk parklarini da . Naylon ile kaplanmis ve tente yapilmis vaziyette. Karsiyakaya hic yakismiyor. OZellikle Karsiyaka eski istasyon binasi civari kisa surede bu yayilmanin onune gecilsin arti yolda yuruyemez olduk.

Yorumu oyla      6      4  
bostanlı halkı 30 Haziran 2020 Salı 16:20

Bostanlı da heryer bar ve meyhane oldu.Sadece Cemal Gürsel caddesi değil Cemal Bülbül sokakta da çok büyük sıkıntılar var.Bu sokaklarda aileler yaşıyor.Bizler evlerimize girip çıkamaz olduk.Gece yarılarına kadar süren gürültü patırtı ve içki kokuları arasında yaşamaya çalışıyoruz.Kapımızın önüne araçlarımızı koyamıyoruz.Apartman bahçelerimiz ve kapı önlerimiz işgal edilmiş durumda.Çok ama çok zor durumdayız.Halimizi anlayan yok.Lütfen cemal bülbül sokağa verdiğiniz içki iznini iptal edin.Eskisi gibi huzur içinde yaşamak istiyoruz Bostanlı da.Ya da Bostanlı halkını kendi mahallelerinden kaçıracaksınız..Ne olur bizlere yardım edin..Çünkü bıktık,bunaldık ve artık dayanamaz hale geldik.Herşey ekonomik çıkar demek değildir..İnsanların huzuru herşeyin üstündedir.İçkili yerleri kimsenin rahatsız olmayacağı yerlere taşıyın.

Yorumu oyla      11      4  
Gürsel 30 Haziran 2020 Salı 11:30

Sayın Tugay;Bostanlı'yı trafiğe kapatmanızın ana gayesinin ne olduğunu satır aralarında ifade ediyorsunuz zaten.Bence sizin Bostanlı projenizin özeti şu;"Taşıt'a kapat,Esnaf'a aç". Zaten esnaf yapacağını yapmış.Sizden ricam;lütfen Bostanlı deresinden(Bravo Pastanesi önünden) Balıkçı Parkına kadar yürüyünüz.Yayaların kaldırımda yürüyeceği bir alan kalmadığını göreceksiniz.Yani siz diyorsunuz ki;taşıtı kaldırırım,taşıt yolundan da yayalar yürüsün!(Çok pratik bir çözüm doğrusu).Keza;Bostanlı Pazar yerini,yeniden yaparak neyi amaçlıyorsunuz?Yerel pazarlar altında,açıkta ve denetlenmemiş gıda ürünlerinin satıldığı,davul-zurna ve klarnet ile çevre konutlarda oturanların rahatsız edildiği,Covid19 virüsünün bulaşma noktalarından birini mi yaratmak istiyorsunuz? Sayın Tugay;iyi bir estetik hekimi olabilirsiniz,ancak iyi bir Belediye Başkanı görüntüsü vaad etmiyorsunuz.Karşıyaka ve Bostanlı'yı daha fazla sorunlar yumağı haline getirmeyiniz lütfen.

Yorumu oyla      12      4  
Ali Cengiz Kurt 30 Haziran 2020 Salı 11:26

Mavişehirin anadolu caddesine ve ordu caddesine bağlanması biran önce gerçekleştirilmelidir.Böylece bağlantı yolu çevresi de temizlenmiş ve imar edilmiş olacaktır.Bu çevre halen bir sağlık sorunu ve çevre duyarsızlığı meselesidir.

Yorumu oyla      5      4  
karşıyakalı 30 Haziran 2020 Salı 11:18

bostanlıda topçu ile bravo pastanesi arası kaldırımlar meyhaneler tarafından işgal edilmiş özel tente çekilmiş kaldırımda yürüyemezsiniz başkanım bunu görmüyormusunuz ayrıca belediyeye ait kent cafede kira parası yok self servis bir bira 18 lira vatandaş pahalı diye belediye ait cafede oturacağına sahilde büfede bira alıp sandelyesinde içiyor ucuz yap cafede otursunlar ayrıca sivrisinekten geçilmiyor karşıyaka

Yorumu oyla      10      4  
AAG 30 Haziran 2020 Salı 10:48

Göreve geldiğiniz günden beri eski yönetim hakkında sürekli olumsuz beyanlarda bulunuyorsunuz.Bu mantık bana göre hiç hoş ve etik değil.Ayrıca eski yönetimin ortaya koyduğu bir çok proje var.Sizin satmayı uygun gördüğünüz arsaların çok yakınında Mavişehir'de Bilim Müzesi,Dinlenme evi gibi projelere ayırmış bir yönetimden bahsediyoruz.Proje üreten bir yerde elbetteki borç olacaktır.Ortada kanuna uygunsuz , hileli , hurdalı bir şey var ise hukuk yolu ile gereğini yaparsanız.Ama yoksa sanki eski yönetim herşeyi savurmuş , hiçbirşey yapmamış gibi beyanatlarınızı doğru bulmuyorum.Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.Lütfen proje ve iş üretiniz.Yapacağız , edeceğiz , şu kurum baksın , bu baksın ziyade ortaya çıkan reel , gözle görülür projeler görmek isteriz.

Yorumu oyla      4      9