YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Sağlık çalışanı 28 Haziran 2020 Pazar 15:40

Bir idarecinin yanına partilileri alıp açıklama yapması sıkıntılı bir durum.fakat şunuda unutmamak lazım DEÜ rektörüde yıllarca en önde siyasette olan bir bayan.Bana bu açıklamayı yapan kişi değil başkaları söyletiyor gibi geldi.şunuda unutmayın öğretmenler okul olmamasına rağmen hiç kesinti olmadan ücretlerini almıştır.ek ders dahil.Hangi bakanlık memuruna işler azaldı diye ücret kesiyor.çözüm üretmek yerine kesinti yaptık demek ve bunuda siyasileri alarak yapmak yakışmıyor.belediye başkanı çalışanların hakkı için orda.siz ne için orda olduğunuz belli oluyor.koltuklar geçicidir.bunuda unutmayın.yaptığınız işlerde allahtan korkun kuldan değil.

Yorumu oyla      2      3  
Metin 27 Haziran 2020 Cumartesi 17:11

Üniversite rektörü eski milletvekili tabi ki bir belediye başkanı bölgesinde bulunan her türlü haksızlığa ve yanlışlığa karlı çıkacaktır .....

Yorumu oyla      2      3  
Spartaküs 27 Haziran 2020 Cumartesi 16:21

Başhekim bir belediye başkanını emekten yana tavır koyduğu için protesto ediyor. Üniversiteyi siyasete alet etmekle ve hadsizlikle itham ediyor. Bunları yaparken yanına iktidar ve ortağı partinin siyasetcilerini almakta bir beyis görmüyor. Sanırım şunu demek istiyor; bu ülkede siyaset yapacak tek parti akp ve onun küçük ortağı ile bu partilerin mensuplarıdır. Sizin ne haddinize. Ağzını açanı terörist ve vatan haini ilan etmeleri de bundan değil mi? Ayrıca başhekim sanirim şunu da iyi biliyor olmalı ki, bu ülkede iktidar yanlısı siyaset yapan üniversitelerin başında deü gelir.

Yorumu oyla      2      3  
Aynur 27 Haziran 2020 Cumartesi 14:26

Hastanelere siyaseti sokanların bundan şikayetçi olması çok tuhaf. Madem siyasetle ilginiz yok, neden yanınızda siyasetçiler var sayın dekan yardımcısı.

Yorumu oyla      4      5  
Baba Muhalefet 27 Haziran 2020 Cumartesi 11:38

Memleketin birinde adamın(!) biri bir hastanede nasıl olmuşsa başhekim vekili olmuş ve ilk icraat(!) olarak babasını ayağına çağırtıp, "Buba buba" demiş, "bana adam olamazsın diyordun ama bak ben başhekim vekili oldum" demiş. Babası gülümsemiş ve "Oğlum oğlum" demiş, "ben sana başhekim vekili olamazsın demedim, adam olamazsın dedim" demiş... Pardon, o fıkradaki bir valiydi galiba... Neyse, uysa da uymasa da...

Yorumu oyla      2      5  
Şaka gibi 27 Haziran 2020 Cumartesi 11:12

Belediye başkanının işi değil, hadsiz, saygısız diyen kişi yanına AKP ve MHP'nin ilçe başkanlarını alıp, eylem yapmış. CHP'nin de tek stratejisinin Dokuz Eylül 'ü karıştırmak olduğunu da yorumlardan okuduk, o da ayrı bir komedi. Adamların her yorumu tamamen taraflı. Bir kere de haklının yanın da olun diyeceğim ama tek dertleri CHP olunca zor tabi. Umarım bir gün sizinde maaşlarınızda kesinti olur.

Yorumu oyla      2      5  
Komik 27 Haziran 2020 Cumartesi 11:11

Üniversite olarak Patates soğan sorununda ne güzel çözüm üretmiştiniz. Bu sorunda da çözüm üretseydiniz, komik işlere kalkışmasanız.

Yorumu oyla      3      5  
Altan koraltan 27 Haziran 2020 Cumartesi 08:20

Helal olsun ,üniversiteye .İzmirdeki Belediyeler kendi işlerini yapacaklarına kaos çıksın diye uğraşıyorlar.Pes valla.Üniversiteyi karıştıracağınıza , Belediyecilik yapın.

Yorumu oyla      7      7  
Yayacıklı 27 Haziran 2020 Cumartesi 08:13

9 Eylül e helal olsun,CHP nin İzmirdeki tek stratejisi,başarısızlıklarını örtmek için 9 Eylül üniversitesini karıştırmak.

Yorumu oyla      7      7  
edepsiz 27 Haziran 2020 Cumartesi 04:36

Seçilmiş belediye başkanı çalışanlardan yana tavır koyunca hadsiz oluyorsa siz terbiyesizsiniz ve size bugünlerin geçeceğini hatırlatmak isteriz bay soytarı!

Yorumu oyla      6      6  
Sağlık Emekçisi 27 Haziran 2020 Cumartesi 00:14

Balçova Belediye Başkanı Fatma Hanım güzel cevap vermiş. Alkış eylemine sağlık çalışanlarına minnet borcumuz olduğu için katıldım. Bugün de hakkını arayan sağlık emekçilerinin eylemine de aynı duygular ile destek verdim. Bravo Başkan. Senin gibi emek dostu insanlara ihtiyacı var bu ülkenin.

Yorumu oyla      6      8  
Murat 26 Haziran 2020 Cuma 22:52

Akp ve mhp ilçe başkanlarıyla beraber... başhekim vekili :) ...eleştirdiği de belediye başkanı... pardon hadsiz kim? Bilemedim

Yorumu oyla      14      12