YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Bornovalı 22 Haziran 2020 Pazartesi 10:52

Dervişoğlu'nun bu çıkışına sonuna kadar katılıyorum. 2 milyonu balkan kökenli olan izmir'in bütün belediye bürokratları bir yeri (anne,baba,eş,kayın) TUNCELİ'ye değmiyorsa görev verilmesi ve görevde kalması yada işe alınması %90 mümkün değil. Alternatifi yok diye akp genelde nasıl cıvıtmışsa chp'de öyle cıvıtmış durumda. Tüm balkanlıları bu chp hoyratlığına son vermek için elele vermeye çağırıyorum.

Yorumu oyla      2      3  
Z.B 22 Haziran 2020 Pazartesi 08:57

"Aba altında sopa göstererek" nasıl yol arkadaşlığı yapılır acaba...

Yorumu oyla      4      4  
Okuyucu 22 Haziran 2020 Pazartesi 05:32

Fazla aldırış etmeyiniz. Günü gelince Akp ortaklığının kıvılcımları bunlar. Durduk yerde ne olmuşta sazı eline aldı. Yoksa Soyer saraya yanaştırmıyormu mütevazı vekili.

Yorumu oyla      5      6  
Kavramları açıklamadan önce ... 22 Haziran 2020 Pazartesi 00:11

Erdal Bey çok haklı; bakın Ankara ve İstanbul'da trafik mi var?

Yorumu oyla      3      4  
Mustafa 21 Haziran 2020 Pazar 23:00

Ne meraklıymış bu Yeni CHP’liler HDP’ye ve HDP’lilere. Yeter artık kabak tadı verdiniz. Burası İzmir, Tunceli değil. Alın o çok sevdiğiniz Tunç Soyer’i Dersim’e eyalet başkanı yapın, biz de kurtulalım!..

Yorumu oyla      9      8  
göçmen çocuk 21 Haziran 2020 Pazar 22:26

hayatı boyunca sendikacılık dışında bir iş yapmamış adam genel müdüre bağlı basın yayın müdürü olmuş, bir de yetmemiş, eşini yanına aldırmış, bu şehirde hiç mi basıncı yok gazeteci yok, bilgisayar teknisyenini çocuktan basın yayın müdürü yapıyorlar...

Yorumu oyla      8      3  
Bülent ışık 21 Haziran 2020 Pazar 21:21

13.43 Istanbul ve Ankara'da trafik sorunu yok mu ? Siz ancak Istanbul ve Ankara 'ya gitmemiş insanları kandırırsınız. Tek bildiğiniz Izmır köy kaldı lafı. Keşke Dünya köy olsa.

Yorumu oyla      4      4  
cem can 21 Haziran 2020 Pazar 21:03

tunç soyer'e babasından dolayı çok tepki olunca iyi parti ve mhp kanadından, aytun çıray kılıçdaroğlu ile görüşerek tunç soyer'e kefil oldu. mutlaka biliyorsunuzdur sn. başkan.

Yorumu oyla      4      3  
altan koralttan 21 Haziran 2020 Pazar 19:29

partinin il kongrelerinde konuşma müsavat mecliste konuş..yüreğin yeterse tabii..

Yorumu oyla      4      4  
soner 21 Haziran 2020 Pazar 18:26

liyakatsiz adam chpli de olsa bir yere gelemesin eyvallah da hükümetin her kurumu maşallah aile şirketine dönerken eş dost kayrılırken ses etmeyenler konu chp olduğunda pek bir aslan kaplan kesiliyorlar. hükümete miyav bile demeye cesareti olmayanların ucuz kahramanlığıdır bu

Yorumu oyla      10      8  
Hiç 21 Haziran 2020 Pazar 17:33

Kalabalık görünce konuşmaya gaza gelmeye bayılır, kendi eski partisinde il başkanı iken kaçtane gönüle girmiş. Kibrinden yanına yaklaşılmıyordu.

Yorumu oyla      8      6  
Erdal 21 Haziran 2020 Pazar 13:43

Sonuç itibarıyla bunun böyle olacağı belliydi Sayın Derviş Siz bunu kestirmem diyecek kadar Acemi siyasetçi değilsiniz Ama neden HDP ile CHP ile berabersiniz Ben hala sizi anlamış değilim milliyetçiyim diyorsunuz eski MHP desiniz milli bir duruşunuz var ama bir takım koltuklar uğruna vazgeçtiniz Ondan sonra da feryat ediyorsunuz şu anda Büyükşehir resmen hdp''lilerin elinle Ben de sizi tebrik ediyorum artı hiçbir hizmet yok İzmir''de trafik berbat trafiğin çözülmesi ile ilgili herhangi bir proje veya bir adım yok 20 yıldır yaklaşık birilerine gıcık diye veya birileri ?zmir''de yönetimi ele almasın diye basiretsiz beceriksiz insanlara ne yazık ki Aydın''ın Aydın''ın diyen insanlar körü körüne oy veriyor ve seçiyor Sonuçta bu bu şehrin daha Geleceğe dair planları yok gecekondular ne olacak kentsel dönüşüm nasıl olacak Yani bu şehirde kaç tane dalçık var bir sayar mısınız Bir söyler misiniz

Yorumu oyla      7      14  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 21 Haziran 2020 Pazar 12:38

Bütün siyasi partiler dini tarikatlara döndü.Sol partiler dahi.İtaat et,sorgulama ,eleştirme. Lider ne derse onu yap. Ülkede siyasetin geldiği nokta maalesef. Ben beklerdimki her partide il kongresinde,ilçe kongresinden birden çok adaylar çıksın demokrasi şenliği olsun. Ne yazık ki olmuyor. O zaman senin baştakinden ne farkın var. Farkın yoksa baştakini değiştirmeye gerek varmı yok bari işleyen bir düzeni bozmayalım düzen aynı olacaksa.

Yorumu oyla      6      4