YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Seydiköylü 29 Mayıs 2020 Cuma 04:37

Sayın Uğur Atmacanın hangi partiden olduğu önemli değil kişiliğiyle,uslubuyla, parti ayrımı yapmadan madur olanların yanında olmasıyla bir çok Gaziemirlinin gönlünü fetetti işte böyle uslubu düzgün insan ayrımı yapmayan siyasetçilere ihtiyacımız var!!! Şimdi kalkmış üç beş kişi Ardayı savunacam diye kendini parçalıyor. Türkiye Cumhuriyetinin bütün değerlerine ağza alınmıcak küfürleri sayfasıında yayınlayan bir kişiyi Belediye başkanı olarak görmek istemiyoruz.Herkes o yazıları tekrar okusun yakıştırıyorsa Ardayı savunsun.Hiç kimse kimseye böyle hakaret içeren küfür yazamaz...

Yorumu oyla      4      4  
doğruya 29 Mayıs 2020 Cuma 02:18

Yorumları okuyunca iktidarın yanlış(!) yaptığı daha da iyi anlaşılıyor! Neden vergileri daha da artırmıyor? Neden CeHaPe'li belediyelere kayyum atamıyor? Neden vatandaşa ucuz ya da bedava ekmek satan belediye başkanlarını içeri tıkmıyor? Neden zamanaşımına girmemiş bütün muhalif twit sahiplerini stadyumlara doldurmuyor? Neden? Neden muhalefete devam eden Kılıçdaroğplu'nu ve CHP'lileri içeri tıkmıyor? Madem muhalifler terörist, neden kendisine oy vermeyenleri hapsetmiyor?

Yorumu oyla      2      3  
Kemal 28 Mayıs 2020 Perşembe 22:58

2012 yılı son meclisinde dönemin belediye başkanı o zamanın AKP li meclis üyelerini dövdürdü o zamanda bayraklı belediyesi önünde büyük bir eylem yapmışlardı.yerel basın ve görsel basın günlerçe haber yaptı dayak konusu yargıya taşındı davanın günü geldiyinde oturup bir güzel pazarlık yapmışlar.Davaları yargıya taşı mahkeme günü yaklaştığında otur nir güzel pazarlık sonucu davadan vaz geç,yine pazarlık.şimdi sırada gaziemir belediyesi yarhıya taşınsın pazarlık yapılır kimse kasmasın bunlar olağan şeyler izmir kaldırır.

Yorumu oyla      3      3  
Kafamda deli sorular 28 Mayıs 2020 Perşembe 19:27

Şimdi sormak istiyorum uğur inan bey yeni mi akp li oldu Bir önceki belediye başkanının paylaşımlarını beğenen belediye başkan yardımcıları ile oturup yemek yiyip sohbet ederdi CHP bazı kişilerin yorumlarını paylaşımlarını begenirdi ozaman AKP li degilmiydi Belediye başkanı Halil arda bu paylaşımı nezaman yapmış o dönem neden konuşmadı elestirmedi suç duyurusunda bulunmadi Ben yanlış mı hatırlıyorum Sayın cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan cumhur başkanı seçildiğinde açıklama yapmıştı " BENİM İLE İLGİLİ HAKARET VEYA AGİR ELESTİRİDE BULUNAN ARKADASLARİ AFFEDİYORUM " BUNU SAYİN CUMHURBAŞKANIMIZIN sözünü yeremi dusurecekler kafamda deli sorular var

Yorumu oyla      6      17  
Kemal 28 Mayıs 2020 Perşembe 18:38

Chp de biryere gelebilmek için hakaret edip sonra mağdur olacaksın.. etmeyin arkadaş siyasetçiysen uslübuna dikkat edeceksin..

Yorumu oyla      16      8  
Ercan 28 Mayıs 2020 Perşembe 18:16

Iyi de bahçeli nin o yillarda şimdiki cumhurbaşkanına söylediklerini nereye koyacağız.Usyelik meydanlatda bağırdı.Sozleriminin yine de arkasındayım diye de açıklaması var üstelik Mhp onunde de bir gösteri yapacak mısınız.. Tam anlamıyla bir tiyatro.Yine aklımızla alay ediyorlar.

Yorumu oyla      7      17  
vatandaş rıza 28 Mayıs 2020 Perşembe 16:43

bir belediye başkanının daha adı geçiyor, 5 yıl önceki destek açıklamalarından dolayı

Yorumu oyla      4      5  
Kemal 28 Mayıs 2020 Perşembe 16:29

Keşge bu eylemi zamanında Bayraklıda yapsaydınız.2016 yılı 2018 yılı haklarında soruşturma yapıldı tüm dosyalar savcılıkta AKP li meclis üyeleri suç duyurusunda buludu bunların gerğini neden yapmadınız.Elimizi güçlendireçek onlarça bilgi belge varken sesiniz bile çıkmadı.

Yorumu oyla      5      3  
Hazır eski defterleri açmışken 28 Mayıs 2020 Perşembe 16:15

MHP önünde de eylem olacak mı? Malum, geçmişte neler neler söylendi.

Yorumu oyla      8      15  
Z.B 28 Mayıs 2020 Perşembe 15:27

Bir kişi hariç hepsi pandemi kuralına uymuş.Merak ettiğim o arkadaş neden uymamış? Keşke oda maskeyi taksaydı ekip tam uyum içerisinde olurdu. Neyse oda işin nazarı olsun.

Yorumu oyla      4      4  
karacan 28 Mayıs 2020 Perşembe 15:25

Ak partinin iktidarından bıktılar,önce kendi liderlerini değiştirmeliler.Reisin yüzünü görmek istemeyenler 12 yıldır hiçbir başarısı olmayan kılıçdaroğluna nasıl sabrediyorlar bir insan özellikle bir bayan bu kadar nasıl küçülebiliyor.Sandıktan gelen sandıkta kaybeder çıkacaksın aslanlar gibi siyasetini yapıp lider olacaksın.Beceremiyorsanda sağa sola çamur atmayacaksın.CHP önce kendi yüzünü değiştirsin.

Yorumu oyla      19      17