YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
süleyman 17 Nisan 2020 Cuma 10:20

Siz yardım için uğraşanlara soruşturma açın.Size yakışıyor.Katili,hırsızı,sapığı,sahtekarı salın serbest kalsın.Düşüneni içeri atın.

Yorumu oyla      3      3  
17 Nisan 2020 Cuma 10:04

Siz de sadece Akp'lilere yardım yapıyorsunuz? Ne var bunda?

Yorumu oyla      2      3  
ibrahim 17 Nisan 2020 Cuma 09:51

yorumcular birbirine düşmüş. hiç gerek yok. şu dönemde kendi reklamını yapmadan yardım yapan bir kişi, kuruluş, belediye, hükümet, bakanlık vs varmı. yok. yandaşını önceleyen varmı, sanmıyorum. Tunç Soyer'de bunlardan biri o kadar. Ekstra kızmaya gerek yok. Önemli olan ideolojik gözlüğü çıkarabilmekte. Bunu yapın yeter. Ben Yaşar Kemal mahallesinde oturuyorum. Bırakın salgını, öncesinde bile buralara gelen sütler kesildi. Şubattan beri gelmiyor. geçen hafta sonu yaşanan yasak sebebiyle çok zor durumda kaldık, ne bir belediye aracı, ne de valiliğe ait bir araç göremedik. muhtarlık desen normal zamanlarda bile ortalarda görünüyor ki bu dönemde görünsün. Yani kısacası bir partiye yakınsanız ve bunu bir şekilde gösterdiyseniz bir ihtimal size ulaşırlar. Diğer türlü kendin çal kendin oyna.

Yorumu oyla      2      3  
Asla 17 Nisan 2020 Cuma 02:13

Sayin Dag´in bu tür aciklamalarinin devamini bekliyorum. Hatta dahada saldirgan olabilir. Bu sekilde devam ettigi sürece Izmirde AKP´ye oy vermis olanlar kendine gelir ve bunlara oy verdi diye utanir. Gerci biz Insanligimizdan utandik yukaridaki yaziyi okuyunca. Umarim yardim almak zorunda kalan AKP secmeni kardeslerimizde bu konuda fikirlerini samimiyetle beyan eder.

Yorumu oyla      4      4  
TC misafir 16 Nisan 2020 Perşembe 22:39

Hamza Dağ, canın kıymetli tabi evinde oturacağına git iki torba da sen taşı yardımın dokunsun bi faydan olsun.

Yorumu oyla      4      4  
Levent Özcan 16 Nisan 2020 Perşembe 22:24

Yardımların Sadece CHP lilere yapıldığı külliyen iftiradır. Bizzat ben kendi köyümde dağıtım yapanlar arasındaydım. Listede var olanların çoğuna yakını AKP veya diğer partili olduğunu bildiğim kişilerdi.

Yorumu oyla      4      4  
İZMİR ADINA 16 Nisan 2020 Perşembe 20:11

Başlığı gördüm insan olmaktan hicap duydum, millet felaketle uğraşıyor, insanlar biri birine yardım için koşturuyor, Belediyeler sorumluluk taşıdığı şehirlerine yardım etmek için tüm imkanlarını seferber etmiş can siperane uğraşıyor,bu beyefendinin düşüncesine bakar mısınız ,hala parti gözlüğü ile ,senden benden gözlüğü ile siyaset yapıyor, arkadaş anladım ki utanma duygunuz yok, vicdan da yok, milletimiz inşallah bu felaket günlerini atlatacak ama bu yaptıklarınız hafızalardan hiç çıkmayacak,yaptıklarınız hatırlandıkça insanlarımız tiksinti duyacak,İzmir'den böyle adına cismine insan denilen varlıkların olması üzüntü kaynağı olacak, beyefendi ben bizzat şahidim hiç kimsenin partisel kimliğine bakmadan onlarca insana yardıma koşulduğunu ,bunu gördüğüm, bildiğim için bu çirkin beyanatınız bende hayretler uyandırdı, inanın bu demecinizi okuyan partinize oy vermiş binlerce insan dahi sizin adınıza çok utanmıştır,bu nedenle işte ülkede bu zihniyetiniz yüzünden günden güne eriyorsunuz, millet sizi sırtından bir an evvel atabilmenin özlemi içinde.. Yahu sıcağı sıcağına bütün milletin belleğinde CHP li belediyelerin yardım kampanyalarını yasaklamanızı, yardımı engellemenizi, bu ayıp bile size yeter artar.. Sizin belediyeleriniz ve dahi tarikatların kampanya yapması serbest, halkına hizmetle yükümlü Belediyelere yasak.. Güldürmeyin milleti Sayın Dağ.. güldürmeyin... Siz böyle akıl dışı, vicdan sızlatan söylemlerde, icraatlarda bulunduğunuz müddetçe tabanınızı kaybetmekte olduğunuzun bile farkına varmıyorsunuz ya işte ülkeyi bu zihniyetin yönetmesi bizleri üzüyor,ülkeye ve millete olmadık zararları veriyor..Anladığım kadarı ile siz cennetin ve cehennemin varlığına da inanmıyorsunuz, inansanız Allah korkusu ile cehenneme gidebileceğinizi düşünüp, iftira atmazsınız .. ha ola ki yardım alanlar arasında chp üyesi vatandaşlarda olabilir, adam fakirse, yoksulsa sırf chp li olduğu için yardım yapılmayacak mı ? bunu mu düşündünüz....

Yorumu oyla      18      4  
sezarın hakkı sezara 16 Nisan 2020 Perşembe 19:05

İzmir de elini sallasan CHP ye yada millet ittifakına oy vermiş birine denk geleceğin için aslında doğru bir söylemdir. Sorun bunu bildiğin halde böyle saçma bir yorum yapma ihtiyacı hissetmektir.

Yorumu oyla      8      4  
cvb ver hamza dag 16 Nisan 2020 Perşembe 17:55

senin akp başkanın neden her pakete torbaya sadece bayrak koymayıp illa cumhurbaşkanlıgı logosu ve kendı ismini yazdırıyro peki heryere ona cvb ın varmı

Yorumu oyla      17      4  
neden belediye ile işbirliği yok 16 Nisan 2020 Perşembe 17:52

şu süreçte bile hala partizanlık yapıyorsunuz sizin yatıcak yeriniz yok neden ılgılı konulardan ankara istanbul izmir belediyeleri işbirliği yapmıyorsunuz..yazıklar olsun size..

Yorumu oyla      16      4  
Z.B 16 Nisan 2020 Perşembe 17:43

Sayın Tunç SOYER'in yürüttüğü yardım kampanyasını kendi kampanyanızla karıştırdınız galiba Sayın DAĞ. Bu ayrımcılık konusunda maşallah sizin elinize kimse su dökemez. Bu alanda Dünyada açık ara birincisiniz Sayın DAĞ.

Yorumu oyla      16      4  
Gürkan 16 Nisan 2020 Perşembe 17:39

Normal zaman olsa tamam diyeceğim de belediye yardım toplayınca kanuna aykırı oluyor ama TV'de para toplanınca hiçbir sorun yok. Daha yeni Elazığ depremi için TV'de, canlı yayında yardım toplanmadı mı? Hatta bakan da canlı yanına bağlandı. Gerekli izinler neden verilmiyor? Sebep? Aman belediyeler ön plana çıkmasın mı?

Yorumu oyla      15      4  
vatandaş 16 Nisan 2020 Perşembe 17:15

ekrem bey böyle devam etsin. akpartinin izmirde alacağı 3-5 oy varsa da kendisi sayesinde hiçbir zaman alamaz bunları. halk salgın zamanı hala siyaset yapan yersiz suçlamalarda tartışma ortamı oluşturanları hatırlayacaktır.

Yorumu oyla      16      4