YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Murat 12 Mart 2020 Perşembe 15:45

Bu adam Tsk ya dil uzattı Akp yi, sevmezsin, başındakini sevmezsin, siyasi görüşündür ama TSK YA DİL UZATAMAZSIN, TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE DİL UZATANDAN KUŞKU DUYMAK GEREKİR, kayyum terör suçlarında atanır açıp kanunu bakın, bu adam sadece Chp ye değil, yaptıklarıyla bir kamu kuruluşu olan Gaziemir Belediyesine de müthiş zarar vermekte, kamu kuruluşunun güvenilirliğini zedelemektedir, Chp nin bu adamı nasıl orada tuttuğunu anlamak mümkün değildir.

Yorumu oyla      2      3  
sezarın hakkı sezara 11 Mart 2020 Çarşamba 20:32

Farkettinizmi bilmiyorum ama aşağıda "seza hakkı" diye rumuz kullanıp bana cevap veren arkadaş. kayyum atanmasını savunuyor ve şunu diyor "eminim kayyum daha adil yönetir belediyeyi" hem kayyum atanacak hemde adil yönetimden bahsedilecek. vay arkadaş . işte ortadogu da siyasal islam nasıl işler en güzel örneği bu arkadaş. kayyum atanıp adil yönetmek. düşündürücü......

Yorumu oyla      2      3  
bugün de yarın da halil ibrahimŞENOL 11 Mart 2020 Çarşamba 19:34

particilikle başkancılığı karıştırıyorsunuz bu sözüm arda severlere siz boş konuşurken adam yeni devir aldığı şirket üstünden kadrosu bile olmayan özel kalemine şirket üstünden 170 bin tl lik araç aldıver şirket yöneticisi bu arkadaş ordan da bir maaş alıyor hak ve adaletten bahseden arda destekçileri karşına geçip yüzüne karşı sorun bakalım ne diyecek bir soruda benden vergi borcum var diyerek hastahane ve cami arsasını borç karşılığı vermek isteyen arda neden borcu varken boş bir binaya sadece şiir dinletisi yapıcam diye 2.800milyar öder meclis üyesinin akrabası olmasın ben bilemedim siz sorarsınız

Yorumu oyla      3      3  
Yorumcu 11 Mart 2020 Çarşamba 18:17

Bazıları hükümeti eleştirmeyi kendilerinde hak görüyorlar fakat Halil Arda ne yaparsa yapsın arkasındayız diyorlar Belediye başkanı olması dokunulmaz olduğunu göstermiyor objektif bakın olaya kendi çalışanını sosyal medyada eleştirdi diye işten attı hemde tazminatsız (o paylaşımda isim yoktu) şimdi ona afferinmi diyecekler etme bulma dünyası Arda açık seçik Cumhur başkanına Orduya Polise yakışıksız küfür ve hakaret etmiş şimdi görmezdenmi gelsinler zaten geldiğinden beri sadece işçinin esnafın ekmeğiyle oynadı hiç bir hizmet yapmadı kendi ve birkaç yakın çalışanı için saltanatı için belediyeyi tadilat yaptı inşallah kayyum gelir emin olun daha çok hizmet yapılır gariban işçilerle uğraşmazlar.

Yorumu oyla      2      3  
Çiğdem 11 Mart 2020 Çarşamba 18:12

Halil Arda unutma şimdi sosyal medyada sana destek çıkanlar yarın öbür gün seni tanımayacaklar. Tıpkı senden öncekine yaptıkları gibi sana da sırt çevirecekler! O yüzden o laflara kanıpta sevildiğini sanma! Ayrıca suç işlemişsin son söz yargının ama yaptığın çok yanlış!

Yorumu oyla      2      3  
11 Mart 2020 Çarşamba 16:45

hayırlı olsun

Yorumu oyla      2      3  
Mahmut 11 Mart 2020 Çarşamba 16:02

Ben Başkanım benim taktirim.... diyerek işten çıkardığın insanların ahı var üstünde! Kaç kişi kış günü işsiz kaldı! Mazbatayı aldığın gün başladın kıyıma! Meğer Cumhurbaşkanı için bir sürü hakaret etmişsin! Sende koltuğundan ol inşallah işten çıkardığın insanlar gibi belediye ile ilişkin kalmasın! Onların yaşadığı sıkıntıları sende yaşa Halil Arda!

Yorumu oyla      2      3  
Adalet 11 Mart 2020 Çarşamba 15:54

halil Ardanın yakın zamana kadar hesabı aktifti arkadaş sayısı fazla olduğu için açıklama yapıp diğer sayfasını açtı, bı işlerin sıkıntı yaratacağını anlayınca kapattı hesabını! Cumhurbaşkanımıza öyle hakaretler aşağılayıcı yorumlar yapan biri Bı ülkede kamu da başlkanlık yapmasın! Makama saygı olmalı! Siyasi görüş ayrı olsada bu hakaretleri bir devleti büyüğüne yapılamaz.

Yorumu oyla      2      3  
Sevda 11 Mart 2020 Çarşamba 14:32

Halil Arda ve eşi Belediyenin sahibi olduklarını sanıyorlardı ama kamuya ait bir kurum Belediye. Umarım yaptıkları özel harcamalarda soruşturma geçirir. O kadar şnsanın ahını aldılar ki allah müsade etmeyecek inşallah 5 yıl geçirmelerine

Yorumu oyla      8      11  
sen doğru dur 11 Mart 2020 Çarşamba 14:26

Halil Arda'yı yıpratamıyorlar.Kamulaştırma çalışmaları,mali disiplin,halkta gün geçtikçe artan destekçileri korkutuyor.çağreyi kapattığı hesapından yaptığı açıklamalarla böyle yıpratmakta buluyorlar.gaziemir halkı gereğini yapar.başkanının arkasında.

Yorumu oyla      11      9  
ne yazıkki 11 Mart 2020 Çarşamba 14:18

Vallaha Gaziemire kayyum atanırsa hiç üzülmem. 10 yıldır chp yönetiyor çakılan bir çivi yok. hep spekülasyon hep spekülasyon

Yorumu oyla      7      11  
Sezar Hakkı 11 Mart 2020 Çarşamba 14:05

Arkadaş Halil Arda çok mu demoktatik? Devletimiz bişey yapıyorsa vardır bir bileceği! Seçim kazandı diye herşeyi yapacağıno sanıyordu onun da üstğnde bir güç olması gerekliymiş diyor insan! Eminim kayyum daha adil yönetir belediyeyi!

Yorumu oyla      8      11  
Gaziemir Çarşı 11 Mart 2020 Çarşamba 14:03

Geldiğinden beri çok ah aldı, sosyal medya paylaşımı yüzünden bile personel çıkardı kendiside sosyal medya paylaşımından giderse manidar olur. Ayrıca Cumhurbaşkanına öyle kötü hakaret edemez kimse cezasız kalmamalı!

Yorumu oyla      8      11  
sezarın hakkı sezara 11 Mart 2020 Çarşamba 13:38

Ne güzel kardeş. Seçimle kazanama! sonra gel fetö de, 15 temmuz de belediyelerin üzerine kon ! ilk önce urla, sonra karaburun ,şimdi de gaziemir mi olacak acaba?

Yorumu oyla      10      9  
düzenli 11 Mart 2020 Çarşamba 13:16

arda bey, arayan mevlasınıda bulu,belsınıda

Yorumu oyla      8      5