YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
sarnıçlı 13 Aralık 2019 Cuma 07:49

Buraya yorum yazan arkadaşlar hepiniz aynı çatının altından yorum yazıyorsunuz.Bırakın yorum yazmayı çalışın.Unutmayın hepiniz Gaziemir için çalışacaksınız.Kapatın bilgisayarlarınızı artık.Telefonlarınızı sessize alın.Gaziemir için ne yapabiliriz diye düşünün biraz.

Yorumu oyla      6      5  
GAZİEMİR 12 Aralık 2019 Perşembe 22:37

Çevre belediyelerinin yardımı manidardır.Acaba bu belediyeler araçlarını gaziemir e gönderirken kendi meclislerinin onayını almışmıdır.? Yarınlarda bir belediyede işçiler greve giderlerse, çevre belediyeler personel desteğide verirlermi.? Dolayısıyla bu tür girişimler! grev veya hak arama isteklerini etkilemezmi.?

Yorumu oyla      5      5  
Mıstık can 12 Aralık 2019 Perşembe 22:08

Mustafa can ben mıstık can nasıl da ezber cümleler buluyorsunuz yazık insanların maaşı batıyor gözünüze başkan muhasebecilik yaparken başkanlık yapmayı unutuyor. Gitsin muhasebecilik yapsın

Yorumu oyla      5      5  
Curious 12 Aralık 2019 Perşembe 20:32

bütçenin yüzde kırkını aştıysan insanları işten çıkar demiyor yalnız o genelge, işe yeni insan alma diyor. Yani şirketten ordan burdan yabo için yetkin ve etkin elemanlar alma diyor elindekilerden değerlendir ki belediyede çalışan dil bilen lisans, yüksek lisans mezunu elemanlar var. Ama dert eğer bir önceki Chp li başkansa onu bilemem. Gün gelip devran döndüğünde herkes herşeyi görür. Neyse ben birşeyi merak ediyorum. Uzun yıllardır belediyenin bir etkinliği ya da cenaze haberi gibi şeyler GAZİEMİR BEL olarak geliyordu. Şimdi HALİL.ARDA olarak geliyor. Gerçekten sebebini merak ettim. İstanbuldan bir arkadaşıma sordum orda İBB olarak gidiyormuş vatandaşa mesajlar. İsimle gönderme sebebini bilen varsa paylaşabilir mi?

Yorumu oyla      5      5  
Seydiköylü 12 Aralık 2019 Perşembe 20:21

Sayın mustafa can bundan 8 ay önce maaşlar nasıl ödeniyordu herkes maaşını alıyordu bir başkanın gelir gelmez ilk icraatı işçi çıkarmak olmaz o insanların ne günahı var belediye çalışanları korku içinde bize ne zaman sıra gelecek diye evet mıuz cumhuriyeti değil halk hizmet bekliyor belediyede müdürleri boş oturtup neden dışarıdan müdür getiriyor hukuk müdürüne dahi güvenmeyip dışarıdan ücretle hizmet alıyor odalar, tuvaletler makam araçları cabas. Halk herşeyi görüyor lüks israfı keserlerse bütçe yeter

Yorumu oyla      5      6  
Mustafa CAN 12 Aralık 2019 Perşembe 18:08

Allah aşıkına işten haksız yere atılan biri varsa buraya ismini açık açık yazsın. İşten çıkarılanlar ya seçimden 15 - 20 gün önce işe alınmış (yeni başkanın kucağına atılmış) ya da amir veya müdürlerinin verdiği işi yapmadığı gibi bazısı da müdürüne küfretmiş kişiler. Sayın Seydiköylü bildiğin bir şey varsa burada ismini paylaş lütfen. Medya üzerinden üfürmek kolay. Sizin Cumhurbaşkanlığı genelgesinden haberiniz yok her halde Personel giderleri bütçenin %40 dan fazla olamaz. An itibarıyla bu oran %50 leri buluyor. Haksız işten çıkarılan zaten mahkeme kararı ile işine geri iade ediliyor.Siz Türkiye'yi muz cumhuriyeti mi sanıyorsunuz?

Yorumu oyla      7      9  
Partili 12 Aralık 2019 Perşembe 16:07

Başkan,helal olsun size.tasarufunuz hayırlı olsun. yanınızda dolaştırdığınız adamlar her devrin adamı.dikkat etin.güçü sevenler etrafınızda.

Yorumu oyla      9      6  
Seydiköylü 12 Aralık 2019 Perşembe 13:24

Hepiniz aynısınız sadece yanınızdaki birkaç kişinin sözleriyle hareket ediyosunuz hep olan masum gariban çalışanlara oluyor Halil Arda senin başınıda yakacak olan yanındaki birkaç yakın çalışanın.Başa geçene kadar halkçısınız koltuğa oturunca benim diyorsunuz kimseye acımıyorsunuz uğraşmayın artık garibanlarla kin nefret kibirle bu işler olmuyor ah alıyosunuz ah.

Yorumu oyla      16      11  
Tasarruflu 12 Aralık 2019 Perşembe 12:14

Belediyedeki özel kalemin özel harcamalarından kısılırsa belki bir kaç kamyon alınır. İşten attığı personelin maaşıda katkı sağlar belki

Yorumu oyla      16      8  
Işıklı Bülent 12 Aralık 2019 Perşembe 12:04

Valla normal olan bir insanı hizmet üzmez lakin şu varki taşıma araçlarla çöp topluyor trajik bir durum bence siz üzülmelisiniz.

Yorumu oyla      14      8  
Bülent ışık 12 Aralık 2019 Perşembe 10:24

Birileri üzülmüştür.

Yorumu oyla      11      14