YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Davut yıldız 12 Aralık 2019 Perşembe 09:47

Halil arda sen sevilen birisin ama ne olur bu ekibinden kurtul başkan yardımcın özel kalemin hata eşin bile sana zarar veriyor Belediyecilği bilmemek ayıp değil yanına tercübeli insanlar al müdürler al yanına önünde uzun yıllar var yoksa 5 yılda biter işin sen çok iyi bir insansın ama yanına aldığın göreve getirdiğin kim varsa kıralcıdan çok kıralcı olmuşlar bunlar zarar veriyor size

Yorumu oyla      8      5  
Paşa 12 Aralık 2019 Perşembe 09:08

Ödesenize kardeşim adamların parasını. 9 aydır ödeme yapmamışsınız bir de olayı çarpıtıyorsunuz. Borcun yoksa yok de. Millet sizin beceriksizliğinizin cezasını çekmek zorunda mı?

Yorumu oyla      10      5  
12 Aralık 2019 Perşembe 08:51

Başkan Arda ne yapsın Önceki dönemde Antepliler Gaziemir i satmışlar ,yemişler bitirmişler kimse ses çıkarmamış Şimdi başkan bir şeyler yapmaya çalışıyor işine gelmeyenler başkanı eleştiriyor Birazda bu yönden bakalım 1 ay sonra Çarşı Meydanına 16 adet sıfır çöp kamyonu dizildiğinde O zaman haberin altına yazılanları okuruz hep birlikte

Yorumu oyla      4      11  
Mazlum 12 Aralık 2019 Perşembe 00:32

HALİL ARDA MAZBATASINI İLK ALDIĞINDA NE YAPTI HATIRLAYAN VAR MI? HATIRLATAYIM; İŞÇİLERİ USULSÜZ ALIM OLDUĞU GEREKÇESİYLE İŞTEN ÇIKARDI, ki NE TESADÜFTÜR KENDİ ÖZEL KALEMİNİ VE BAŞKA PERSONELLERİDE AYNI ŞEKİLDE İŞE ALDI! ARDA SENDE İŞTEN ÇIKARDIĞIN İNSANLARIN AHI VAR SEN ÇOCUKLARI AĞLATTIN, SEN ANNELERİ AĞLATTIN SEN KOSKOCA İNSANLARI AĞLATTIN! HİÇ ACIMAN BİLE YOK KİBİRLİ AÇIKLAMA YAPTIN KAPATTIN KONUYU! GÖREVE BİLENMİŞ BAŞLADIN MEVCUT PROJELER DIŞINDA BİR YABO VAR ODA MADDİ İMKANI OLAN İNSANLARIN YARARLANACAĞI BİR ŞEYKİ ARTIK LİSELER ÜNİVERSİTELE ZATEN BI KONUDA YARDIMCI OLUYOR. MESELA SENİN İŞTEN ATTIĞIN BİRİ BELKİ İŞ BULAMAYACAK BELKİ KREDİ ÖDEDİĞİ EVİNİ SATMAK ZORUNDA KALACAK BELKİ ÇOCUĞUNU OKUTAMAYACAK DOLAYISIYLA YABO BU KİŞİYE DOKUNMAYACAK! İNSANŞARI İŞİNDEN ETME ARTIK YETER HER KESİMDEN İNSANA DOKUNAN PROJELER YAP DİYECEĞİM AMA NERDE BUNU OKUYORSAN EĞER EKİBİNİN MEŞHUR LAFI “DEMOGOJİ YAPIYOR” diye İÇİNDEN GEÇİRECEKSİN EMİNİM.

Yorumu oyla      11      5  
Esnaf 12 Aralık 2019 Perşembe 00:14

Başkan senin bu hırsın ve kibrin yüzünden millet bir daha Chp. ye oy yok diyor partine zarar veriyorsun geldiğinden beri ekmekle uğraştın başka icraat yok esnafı bıktırdın sana oy veren herkes pişman uğraşma insanların ekmeğiyle halka yararlı şeyler yap.

Yorumu oyla      14      7  
Seydiköy Çarşı 12 Aralık 2019 Perşembe 00:07

Sende anladın geminin su aldığını arda beceremedin bu işi biliyorsun yaboyla başkan olunmaz. İşi bilmek gerek kamu tecrübesi gerek! Neden çarşıya kahvelere insan içine çıkamıyorsun. Sende biliyorsun çoğunlukla sana verilen oydan doğan pişmanlığı!

Yorumu oyla      12      7  
Mazlum 11 Aralık 2019 Çarşamba 23:46

Sayın başkan yönetmeyi bilmiyorsanız istifa edin belediye başkanı işçiyle emekçiyle uğraşmaz heleki bir CHP li başkanın insanların ekmeğiyle uğraşmaması gerekir kendinize gelin daha çok insana iş imkanı yaratacak projeler yapmak yerine siz kendi yakınlarınızı rahat ettirmekle uğraşıyorsunuz garinanları kapının önüne koyuyorsunuz hiç yakışmadı!!!

Yorumu oyla      12      7  
Meraklı 11 Aralık 2019 Çarşamba 22:46

Daha ne kadar rezil olacaksınız merak ediyorum. Adam gibi bir açıklama yapmak çok zor olmamalı!

Yorumu oyla      16      8  
Sarnıçlı 11 Aralık 2019 Çarşamba 21:58

halil arda kamuyu belediyeciliği bilmiyor malesef. Yıllardır siyasete küskün ilerleyen bu başkanlık serüveninde intikamla hırsla başkancılık oynamaktadır. Çevresindeki 3 kişinin yönlendirmesiyle doğruları bilmeden hareket etmektedir. Çalışanla emekçiyle uğraşmaktadır. Kış günü başkanlık takdiri diyerek insanların işsiz kalmasına bu derece soğuk kanlı yaklaşan bir adamın Gaziemir e faydası olamaz.

Yorumu oyla      15      7  
Şakamısınız 11 Aralık 2019 Çarşamba 21:36

Cehalette son nokta ancak bu kadar rezil edebilirlerdi kendilerini.Göreve geldiklerinden beri yaptıkları gibi şimdi buna da bir "Zorunlu Açıklama!!!" Yayınlarlar.

Yorumu oyla      15      8  
GAZİEMİR 11 Aralık 2019 Çarşamba 20:26

Gaziemir belediye olalı beri bu dokuz ayda yalan, yanlış ve yanlı gördüklerinin zerresini görmedi.Hemen hemen ay belediye binası önünde bitmeyen eylemler,söylemler ve kibirli insanların yönetimi demekki böyle oluyormuş.Yazık yazık çok yazık.Kendi partisinin meclis üyelerinin bile şiddetli tepkisini alan bir belediye başkan yardımcısı. Dolayısıyla bu belediye başkan yardımcısı, belediye başkanının çokkk canını sıkacağa benziyor. Kibirli insanları toplumda kimse sevmez.Bu kibirli halleri kimsenin hoşuna gitmiyor.Bir insanda kendini yüksek görme, hırs ve şehvet, konuşurken soğan gibi kokar. Mevlana..............

Yorumu oyla      12      8