YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Halk 6 Aralık 2019 Cuma 18:24

Benim paramla hakketmeden maaş alanlara hakkımı helal etmiyorum.neden kimse bu memleket için çalışmıyor herkes kendi çıkarları için uğraşıyor böyle haksız kazanç sağlayanlara sesleniyorum tüğü bitmemiş yetimin hakkını yiyorsunuz bu sizden çıkar hemde öyle cikarki herkese ibret olursunuz.

Yorumu oyla      4      5  
Mustafa 6 Aralık 2019 Cuma 15:10

Herşey çok güzel oluyor halil ibrahim şenolun ekibi herşeyi hak ediyor Bugünde yarın da Halil arda arkanda

Yorumu oyla      4      5  
Gerçek CHP’li 6 Aralık 2019 Cuma 03:44

Halil Ardanın bu tutumu mağdur olan personellerin yanında en çok CHP’ye zarar vermektedir. Gaziemirde yıllardır CHP kazanamıyordu HALİL İBRAHİM ŞENOL 2 dönem üst üste kazanarak Gaziemirde CHP nin yolunu açtı! Başkan eski başkana olan öfkesinden mi acaba bu personellerle uğraşıyor? Bu kadar kul hakkının vebalini nasıl ödeyecek acaba? Chp genel merkez sözleşmeli personel kıyımı için acil adım atmalıdır!!!!

Yorumu oyla      6      5  
Sarnıçlı 6 Aralık 2019 Cuma 02:30

Çok merak ediyorum AKP yi her fırsatta kınayıp kendi partilileri işten çıkarılırken Genel merkez millet vekilleri neden sesini çıkarmıyor bu kadar kolaymı insanların ekmeğiyle oynamak umursamıyorlarmı yoksa kendi partisinin başkanlarına söz geçiremiyorlarmı???Birde Belediyeler başkanların işyerleri değil eşlerine oda yapıp hergün mesaiye gelir gibi gelmek ne demek??? elbette belediye başkan eşleride aktif olacak ama kamu binası olan belediyede kendine özel oda yaptıramaz bu israftır gönüllü çalışan biri bir sürü para harcatıp özel oda istemez birde özel kalemi kendine özel tuvalet yaptıramaz hatta beğenmeyip yıktırıp bir daha yeniletemez ayıptır günahtır bu nasıl bir egodur orası kamu malı yani milletin siz eviniz gibi kırıp dökemezsiniz kendinize gelin unutmayın sizi halk o makama hizmet için seçti halkın sesine kulak verin bu kadar kibirli olmayın

Yorumu oyla      6      5  
bugün de yarın da halil ibrahimŞENOL 5 Aralık 2019 Perşembe 23:05

sözleşmesi uzatılan 2 kişi diyorsunuz tesadüf heralde bir tanesi chp meclis üyesi emin aksoyun eşi çıkarılan onca işçinin suçu ne kendi yandaşlarınızımı alıcaksınız yaptığınız her işi yüzünüze bulaştırıyorsunuz yaptığınız hiç bir iş yok öyle yaboyla filan 5 yılı geçiremezsin

Yorumu oyla      7      5  
Meraklı 5 Aralık 2019 Perşembe 21:44

Çok merak ediyorum genel merkez seni başkan yapanlar sana kararından dön dese onları sayıp sözlerini dinleyecekmisin? Genel merkeze sesleniyorum ülke çapındaki bu bu kıyıma son verin. Başkana biri çıksın hatasını söylesin acaba dinleyecekmi?

Yorumu oyla      10      5  
Vatandaş 5 Aralık 2019 Perşembe 19:32

Sayın başkan dün akşamki meclisteki açıklamanızdan bir partili olarak büyük üzüntü duydum biz tek adamlığa karşı dururken sizin başkanın tasarrufu deyip meclis üyelerinizin dahi fikrini almadan vediğiniz kararlar bu partiyede bulunduğunuz makamada yakışmadı ayrııca seçimler geçeli bir yıla yakın zaman geçti hala bir icraat yok son bir yılıda saymayın arada 3 yıl kaldı bu arada ne yapabileceksiniz bence çalışanlarla uğraşmayı bırakıp hizmet edin yarında olabilmek için malum insanlar iyiyi kötüyü ayırabiliyor

Yorumu oyla      9      5  
İyi CHP li!!! 5 Aralık 2019 Perşembe 19:20

Başkan geldiğiniz günden beri çalışanlarla uğraştınız yeter artık Gaziemirli hizmet bekliyor.ilk icratınız usulsüz alım diye işçi çıkarmak oldu ama ne hikmetse aynı yöntemle yenilerini aldınız şimdide devletin açtığı kadrolarda çalışan isözleşmelilerle uğraşıyorsunuz bunların haklarını alıp yerine kimleri alacaksınız? Siz başkan olarak yeni kadro isteyebilirsiniz veya söz verdiklerinizi yeni şirketinize alabilirsiniz sizin projeleriniz yokmu 9 ay oldu bir icraat göremiyoruz bir çivi çakın açılış yapın alkışlayalım Büyük şehirin projelerini anlatmayın Sizde birşeyler yapın tabiki belediye binasının içini değiştirmekten çalışanlarla uğraşmaktan fırsat kalırsa İyi insan sözle olunmaz özde olunur

Yorumu oyla      9      5  
İLÇE ÜYESİ 5 Aralık 2019 Perşembe 18:56

Zafer calpbinici işten haksız yere çıkarıldı yazıklar olsun. ....

Yorumu oyla      9      5  
Bizler iyi insanlarız 5 Aralık 2019 Perşembe 18:48

Seçimler geçeli 9 ay oldu Halil Arda daha çalışanlarla uğraşıyor demekki yapacağı tek hizmet bir önceki yine CHP li başkana olan kinini onun işe aldığı emekçilerile uğraşarak alıyor . Çalışanla uğraşmayan hizmet eden başkan istiyoruz.

Yorumu oyla      10      5  
Seydiköylü 5 Aralık 2019 Perşembe 17:49

Sevgili başkan o kadar çok hata yapıyorsunuzki biz eleştirmekten yorulduk.Göreve geldiğiniz günden beri nedir emekçi insanlardan alıp veremediğiniz yazık bu insanlara gereksiz şekilde işten çıkarılmalar mobing uygulamalar.Size naçizane tavsiyem kendinize bir çeki düzen vermeniz unutmadan söyleyeyim bende size oy verdim (Elim kırılsaydım)...

Yorumu oyla      9      5  
Köprü meselesi 5 Aralık 2019 Perşembe 16:51

Başkan yıllardır parti küskünlerindendi bunu bütün Gaziemir biliyor, şimdi gelmiş küskün günlerin intikamını alıyor Gaziemirlilerden ve personelden! Kimseye eyvallahı yok ego tavan yapmış ne ilçeyi takıyor, ne meclis üyelerine saygısı var nede biri hariç başkan yardımcılarını takıyor, Nasıl bir özgüven bu istediğimi yaparım ben başkanım diyor koskoca Belediyeyi 4 kişi yönetiyor başkasının söz alma hakkı dahi yok, bunu genel merkezde görüyor. Ama başkan belli ki Genel merkezide takmıyor. Başkan gelmeden önce bizler iyi insanlarız demişti belliki köprüyü geçene kadarmış mütevaziliği

Yorumu oyla      10      5  
Sevim Akyüz 5 Aralık 2019 Perşembe 15:05

Başkanın bu tutumu çok yanlış. Kimsenin ekmeğiyle oynama başkan umutlarını çalma! Dededen partiliysen partili insanlara inat uğruna harcama! Halkın sesine kulak ver. O personeli şirkete geçireceksin boş kadroları ne yapacaksın? Onların yerine alacağın kişiler personel maaşı bütçesini aşmayacakmı? Kendi özel kalemin için yaptığın fedakarlığı sözleşmeli personelin içinde yap! Özel odalar wcler gözden kaçmıyor başkan! Herkes herşeyi biliyor keyfi harcamalarınız büyçeyi sarsmıyormu? Ben başkanım deyip istediğimi yapmak size yakışmıyor. Unutmayın sizi halk getirdi!

Yorumu oyla      8      5  
Seydiköylü Ahmet 5 Aralık 2019 Perşembe 14:26

Çok eski bir partili olarak ve Başkanı yakından destekleyen biri olarak Başkanın geldiği günden beri hamlelerini hayretle izliyorum. Aynı partiden devraldığı başkanlık görevinin ilk icraatı olarak çalışanların ekmeğiyle oynamak oldu ne yazıkki. Kamuda çalışanlar bilir geçmiş yıllardan beri Sözleşmeli personl alımı olur ve bu personelin görevde yüz kızartıcı bir eylemi olmadığı durumda sözleşmeler yenilenir. O personel kadro beklentisi olan Personeldir. Sözleşmesi 1 yıllık diye feshedilebilir Başkanlığın taktiri diye açıklama yapıp kenara çekilmek bir belediye başkanına yakışmıyor. Hele ekmeğiyle oynadığı kişiler aynı parti döneminde işe alınan kişilerse ( ki parti değişse bile bu işe son vermeler çok yanlış) kendi partilisine hatta kimseye böyle bir vicdansızlık yapılmamalı. Başkan kendine gel, başkanlık gelip geçici iyi insanım dedin bunu ıspatla!

Yorumu oyla      14      5  
Mustafa Çiçek 5 Aralık 2019 Perşembe 13:41

Seçim öncesi kimsenin ekmeği ile oynamayacağız diyorlar, seçim sonrasında ise adı üstünde sözleşmeli personel, bu başkanlık takdiridir diyerek insanların geleceğiyle oynuyorlar. Çok yazık.

Yorumu oyla      15      5  
Şaşkın 5 Aralık 2019 Perşembe 13:38

Emekçinin yanında olduğunu söyleyen partimin temsilcilerinden böyle açıklamalar duymak çok üzücü. Tek adamlığa karşı gelirken her kararı tek ben alırım zihniyeti çok yanlış. Belediye başkanları da adı üzerinde bir dönem için seçilir ama sözleşmeli personel kamu için hizmetine devam eder. Emin olun işine son verilen insanlar da devam kararı alanlar kadar iyi insanlardır.

Yorumu oyla      12      5  
İyi insan 5 Aralık 2019 Perşembe 13:34

Başkanlığın taktiri deyip insanların hayatlarıyla oynamak yakışmadı. İyi insanız dediniz, bugünde yarında yanınızdayız dediniz. Ne kendi partililerinize ne muhalefete kulak asıyorsunuz bu mu sosyal belediyecilik anlayışı. Kararınızdan hemen dönmeniz gerekiyor. Bu inat ve gurur meselesi yapılacak bir durum değil. Zaten muhalefetin chpli meclis üyelerinden daha fazla çalışan haklarını savunması gözden kaçmıyor. Helal olsun bunu dile getiren meclis üyesine. İnsanların memur olma umutlarını elinden alamazsınız bu hak yemektir. O insanların boşalan kadrosuna kimleri alacaksınız? Neden 2 kişininkini yenileyip diğerlerini mağdur ediyorsunuz? O insansanları kahrederken yasığa başınızı rahat koydunuz mu? İyi insan olduğunuzu kanıtlayın!

Yorumu oyla      10      5  
Gaziemirli 5 Aralık 2019 Perşembe 13:16

Başkan geldiğin günden beri işçiyle çalışanla uğraşıyor. Sözleşmeli personeli şirkete geçirdikten sonra boş kadroların yerine kimseyi almayacağını söyleyebiliyormu? Yola devam ettiği 2 kişinin ayrıcalığı ne? Hani iyi insandı biz iyi insanlarız diye yola çıktı oy topladı kimsenin ekmeğiyle oynamam dedi. Ne oldu mazbatayı aldığı gün işçi çıkarmaya başladı. Şimdide kadro umudu olan sözleşmeli personelin umutlarını öldürüyor. Buna ne hakkı var! Empati yapın Başkan!

Yorumu oyla      9      5